Τι γίνεται με τα κουπόνια του Μαρινόπουλου;
Συντονιστής: Συντονιστές
ΝΑΙ ΦΙΛΕ ΝΙΚΟΖ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ. ΦΑΙΟΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΤΕΤΡΑΓΩΝΑΚΙ ΑΝΑΛΥΕΙ ΠΟΛΛΑ. ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΙΣΧΥΕΙ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΒΑΘΜΟ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ. ΑΠΟ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΒΑΣΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΜΟΝΟ. ΠΟΥ ΜΕΝΕΙΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ. ΣΕ ΛΙΓΟ ΟΜΩΣ ΣΕ ΚΑΝΑ 6ΜΗΝΟ ΘΑ ΕΧΕΙ Η ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙ (ΜΠΟΡΕΙ) ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣNIKOSZ έγραψε:Και παλι δεν καταλαβα καλα και συγχωρεσε με γι'αυτο !chelonios έγραψε:Ο ΤΡΟΠΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΚΟΥΒΕΝΤΑΣ. ΔΕΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΡΑΦΤΗΚΕ ΑΡΧΗ-ΑΡΧΗ
Δηλαδη στο μηχανημα ειχε καποια οθονη με καποιο κοκκινο
τετραγωνακι [ετυχε να το δω στον alpha αποψε αυτο το τετραγωνο]
και αφου το εβαλε εκει καταφεραν να βρουν οτι του ελειπε σιδηρος ;
Η και ακομα δηλαδη μπορουν να σου βρουν οτι προβλημα αντιμετωπιζεις ;
Αυτο ομως δεν ισχυει στην τηλεοραση μας ετσι δεν ειναι ;
Μπερδευτηκα καπως !
Εχθές τό απόγευμα επισκευθηκα κατάστημα τής προαναφερομένης φίρμας.Σύν άλλων τοποθέτησα στο καλάθι μου μίαν φιαλη με ρούμι η οποία έφερε πομπό με κεραία εντυπωσιαζοντάς με.Στήν συνέχεια στο ράφι με τα εντομοαποθητικα ταλαιπωρήθηκα αναζητώντας συσκευασία που να ήταν πλήρης.Τελίκα νομίζω οτι διυλίζουμε τό κουνούπι καταπίνοντας καμήλες.Τό "ού κλέψεις "είναι ρητή εντολη υπεράνω τών μέτρων ασφαλείας που λανβάνουν χώρες καί επιχειρίσεις γία τούς χριστιανούς τουλάχιστον !
-
eortologio_gr
- Κορυφαίος Αποστολέας

- Επικοινωνία:
Διότι ο ALPHA συνεργάστηκε με Μαρινόπουλο ώστε να μαζέψει τηλεθέαση πληρώνοντας τα δώρα με το κόκκινο κουπόνι. Ετσι, σε κραταει κολλημένο στην τηλεόραση στο ίδιο κανάλι με την προσδοκία να δεις το κοκκινο και να ελέγξεις αν κέρδισες. Παράλληλα σε στέλνει στον Μαρινόπουλο για να αγοράσεις περισσότερα είδη ώστε να πάρεις περισσότερα κόκκινα κουπόνια. Αέναος κύκλος κατανάλωσης.filtor έγραψε:Έτσι πως το λέτε όντως είναι πολύ απλό.
Αλλά αυτοί μου είπανε "βάζεις το κουπόνι κάθε μία ώρα στον ALPHA και βλέπεις αν κέρδισες"...
![]()
Γιατί κάθε μία ώρα και στον ALPHA αντί του MEGA;
Υ.Σ.
Προσπαθώ να ταπεινωθώ μέχρι εσχάτων αν δεν το καταλάβατε...![]()
:D
Χρ.
ΥΓ1. Πρέπει επειγόντως να τα πούμε απο κοντά filtor ...
ΥΓ2. Michail το ρούμι δεν φαντάζομαι να ήταν Bacardi ναι αυτό με την νυχτερίδα. Οταν κάνεις το γνωστο ποτό πινα κολαντα τότε αυτόματα καταγράφεται στο βιογραφικό σου και αντε να βρείς δουλειά μετά. Γυρνα το στην τεκίλα με το σκουλίκι που ειναι και ...καθαρτικό. Οχι πάνω απο 3 σφηνάκια όμως γιατι θα σε περιμένει αλκοτέστ έξω απο το σπιτι σου. Πως θα το ξέρουν για να στηθούν εκεί για έλεγχο ? Ε σκέψου και θα το βρείς αμέσως. Αμ πως τσιτζίκια πεταλώνουμε ???!!!
στα εύκολα ξέρω τι να κάνω - στα δύσκολα σε θέλω ...

-
filtor
- Κορυφαίος Αποστολέας

- Επικοινωνία:
Αγαπητέ για ποια μηχανήματα μιλάς;chelonios έγραψε:AYTA TA MHXANHMATA ΔΕΝ ΜΠΗΚΑΝ ΣΤΟΝ ΒΡΟΝΤΟ. ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΠΟΥ ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΛΛΕΙΨΗ ΣΙΔΗΡΟΥ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΣΕ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΜΕΤΑ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΤΟΥ ΗΡΘΑΝ ΠΡΟΣΠΕΚΤΟΥΣ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΜΕ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΚΑΙ ΒΙΤΑΜΙΝΕΣ ΠΟΥ ΑΝΑΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΟ ΣΙΔΗΡΟ;
Επειδη η συζήτηση εχει ξεφυγει τελείως στα όρια του γελοίου θα παρακαλέσω και από εδω να αντιμετωπίζεται με την πρεπουσα σοβαρότητα το θεμα του χαραγματος και ό,τι εχει σχεση με τα εσχατα.
Ο νεός φίλος μας εφτασε στο σημείο να οικειοποιηθεί το ποστ του εορτολόγιου που αστειευόμενος και με διάθεση ειρωνίας σε όλους εμας που μας ενδιαφερει το θεμα έγραψε ό,τι έγραψε....
Ας μην ξεστρατίζουμε λοιπόν και όπου μπορούμε ας αναφερουμε πηγές και αποδείξεις...
Δεν ειναι αστεία αυτά τα πράγματα...
Παρακαλώ πολύ...
Ο νεός φίλος μας εφτασε στο σημείο να οικειοποιηθεί το ποστ του εορτολόγιου που αστειευόμενος και με διάθεση ειρωνίας σε όλους εμας που μας ενδιαφερει το θεμα έγραψε ό,τι έγραψε....
Ας μην ξεστρατίζουμε λοιπόν και όπου μπορούμε ας αναφερουμε πηγές και αποδείξεις...
Δεν ειναι αστεία αυτά τα πράγματα...
Παρακαλώ πολύ...
ΕΦ΄ΟΣΟΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ
Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΖΕΙ
ΕΦ΄ΟΣΟΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ
ΖΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ
Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΖΕΙ
ΖΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ
ROMFAIA. ΑΠΛΑ ΕΙΠΑ ΤΙ ΣΥΝΕΒΕΙ ΣΕ ΦΙΛΟ ΜΟΥ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΜΗΧΑΝΗΜΑ. ΜΕΤΑ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΤΟΥ ΗΡΘΑΝ ΠΡΟΣΠΕΚΤΟΥΣ ΣΧΕΤΙΚΑ. ΑΠΟ ΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΙ. ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΣΧΕΤΙΚΗ ΜΕ ΤΟΝ 12ΕΤΗ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΣΤΟ ΝΑΟ ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΗΝ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΙΠΠΟΛΥΤΟΥ ΡΩΜΗΣ ΠΡΙΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΕΙΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΑ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΓΕΛΟΙΟ
Καλέ μου φίλε δεν σε χαρακτηρισα γελοίο. Η ερωτηση ειναι για ποια μηχανήματα μιλάς γιατί το θεμα ειναι σοβαρό και τείνει να γίνει γελοίο. Πίστεψε με ενδιαφερομαι για τα θεματα προφητειών περισσότερο από τον καθενα αλλά είναι δίσεκτοι οι καιροί που ζούμε και πλάνες αιωρούνται παντού.
Ζηταω πηγές, με την ίδια λογική που παραθετω πηγές όταν γραφω κάτι.
Σχετικά με την προφητεία που αποδίδεται στον Αγ. Ιππόλυτο διατηρώ κάποιες επιφυλάξεις, γνωρίζοντας την κοπτοραπτική που εχουν επιφερει "διαφοροι" στα κείμενά μας. Επέτρεψέ μου το.
Αν ο Αντί εμφανιστεί δωδεκαετής όπως λες όμως αυτό δεν συνεπάγεται και ότι παιδακι της διαφήμισης εχει κάποια σχεση μαζί του...
Σοβαρότητα ζήτησα από τον εορτολόγιο που γνωρίζω διαδικτυακα καλύτερα απο ότι εσυ. Οι απόψεις του δεν συναδουν με τα γραφόμενα στο θέμα το συγκεκριμένο και ενέχουν ειρωνία και καλοπροαίρετη διαθεση για πλάκα στο πρόσωπό μου μιας και θεωρώ επικίνδυνες τις καρτες και τα ηλεκτρονικά φακελλώματα σε αντίθεση με εκείνον που λόγω εργασίας βλέπει διαφορετικά τα πράγματα...
Κάνω λάθος Χρήστο...?
Εξήγησε στον φίλο μας την άποψή σου ....
Ζηταω πηγές, με την ίδια λογική που παραθετω πηγές όταν γραφω κάτι.
Σχετικά με την προφητεία που αποδίδεται στον Αγ. Ιππόλυτο διατηρώ κάποιες επιφυλάξεις, γνωρίζοντας την κοπτοραπτική που εχουν επιφερει "διαφοροι" στα κείμενά μας. Επέτρεψέ μου το.
Αν ο Αντί εμφανιστεί δωδεκαετής όπως λες όμως αυτό δεν συνεπάγεται και ότι παιδακι της διαφήμισης εχει κάποια σχεση μαζί του...
Σοβαρότητα ζήτησα από τον εορτολόγιο που γνωρίζω διαδικτυακα καλύτερα απο ότι εσυ. Οι απόψεις του δεν συναδουν με τα γραφόμενα στο θέμα το συγκεκριμένο και ενέχουν ειρωνία και καλοπροαίρετη διαθεση για πλάκα στο πρόσωπό μου μιας και θεωρώ επικίνδυνες τις καρτες και τα ηλεκτρονικά φακελλώματα σε αντίθεση με εκείνον που λόγω εργασίας βλέπει διαφορετικά τα πράγματα...
Κάνω λάθος Χρήστο...?
Εξήγησε στον φίλο μας την άποψή σου ....
ΕΦ΄ΟΣΟΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ
Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΖΕΙ
ΖΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ
Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΖΕΙ
ΖΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ