Περί Αντιχρίστου...και Δευτέρας Παρουσίας

Εδώ τίθενται Πνευματικά Ερωτήματα.

Συντονιστής: Συντονιστές

geonutr
Βασικός Αποστολέας
Βασικός Αποστολέας

Δημοσίευση από geonutr »

Αδέλφια, καλημέρα..Θα ήθελα και εγώ να εκφράσω την άποψη μου για το βιβλίο του π.Μαξιμου..Δεν ξερω τι πραγματικά γίνεται μαζί του όυτε αν είναι τρελός.Όλους ο Κύριος θα μας κρίνει.Αυτό που ξέρω είναι ότι μέχρι πριν 1 χρόνο εγώ δεν είχα σχέσεις με τον χώρο της Εκκλησίας όυτε με τον Θεό.Ήμουν παιδί της νύχτας, με τα μυαλά στα "κάγκελα" που λέμε, με σπουδές βέβαια, αλλά και με αμφιβολίες περί υπάρξεως του Θεού.Μόλις όμως έπεσε στα χέρια μου αυτό το βίβλιο και το δίαβασα πήρα στροφή 180 μοιρών-τελείως αντίθετα.Σοκαρίστηκα τόσο που ένιωσα ένα γερό χαστούκι και ξύπνησα λες και ήμουν τόσα χρόνια σε λήθαργο.Η αλήθεια είναι ότι τρομοκρατήθηκα και έκτοτε δεν το ξαναδιάβασα 8O.Μπορεί να είναι ψέμματα, να είναι όλα από τη φαντασία, δεν γνωρίζω, αλλά το σίγουρο είναι ότι εμένα με βοήθησε να έρθω λίγο πιο κοντά στον Κύριο..Η μόνη διαφορά είναι ότι τώρα δεν φοβάμαι, ξέρω ότι ο Θεός μας αγαπάει όλους ,ως Πατέρας μας που είναι και δεν θα μας αφήσει ποτέ, εμείς ίσως τον αφήσουμε, Εκείνος ποτέ!
Αν πεθανεις πριν πεθανεις, δε θα πεθανεις οταν πεθανεις...
Άβαταρ μέλους
panos0
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από panos0 »

Δεν εχω υπολογισει 150 χρονια ηταν σχημα λογου για να δειξω οτι αργει.
Ολοι ξερουμε τις διαφορες προφητειες, θα γινει ο πολεμος θα μας δωσουν την Πολη, θα υπαρξει μετα ειρηνη, ενω θα ετοιμαζετε ο δρομος, τα πραγματα θα σφιξουν, θα υπαρξει απολυτος ελεγχος/παρακολουθηση, θα γινουν τα πραγματα σε εμποριο οικονομια κτλπ ετσι ωστε να μπορει ενας να παρει τα ηνια του κοσμου στα χερια του.
Δεν αφηνει ομως ο Χριστος παιδια, μπορει τωρα να σιωπα σε σημειο που να νομιζετε εως και ανυπαρκτος, αλλα οταν πρεπει θα μιλησει. Μας αφηνει στα απλα ωστε να δειξουμε και εμεις κατι...

Οταν τελειωνει αυτη η 100ετια τα πραγματα θα εχουν δυσκολεψει, ετσι ο Κυριος θα εμφανισει εναν Αγιο ο οποιος ειναι κρυμμενος στα βουνα της Βοιωτιας ωστε να στηριχθει η πιστη "μας".
Ετσι ληγοντος του 21ου αιωνος θα γνωρισουμε τον Όσιο Αρσένιο τον Νεοφανή.....
Άβαταρ μέλους
dionysisgr
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από dionysisgr »

Αδελφια, αφηστε την προφητολαγνεια, την οποια μαλιστα καποιοι εκμεταλλευονται για βιοπορισμο, και διαφημιση, και ασχοληθειτε αποκλειστικα με τον Χριστο και Κυριο μας.

Αφηστε τον αντιθετο να κανει την δουλεια του που ειναι το κακο. Αυτο, το παιρνει ο Θεος και το μεταβαλλει σε καλο, δημιουργωντας Μαρτυρες, Αγιους, Σεσωσμενους,και Ανθρωπους που επιστρεφουν στην Εκκλησια και παει λεγοντας.

Μονο ο Κυριος Ιδε την ημερα του τελους και της Δευτερας ενδοξου παρουσιας Του.

Η εχουμε πολλα ψωμια ακομη, η δεν εχουμε, λιγη σημασια εχει, για να μην πω και καμμια.

Δηλαδη τι θα περιμενουμε, να συνελθουμε στο παρα πεντε; Aυτος ειναι και ενας ακομη απο τους βασικους λογους, ισως και ο ποιο βασικος που ολα αυτα ειναι μυστηριο.

Για να εχει ο καθενας την δικη του συντελεια, το δικο του αναπαντεχο τελος, και να ειναι ετοιμος ανα πασα στιγμη να δει ενωπιος ενωπιω τον Κυριο της Δοξης και να ζητησει το ελεος του.

Να ενημερωθουμε για ποιο λογο; Για να προφυλαχθουμε; Αυτα ειναι προφασεις εν αμαρτιαις.

Τους Μαρτυρες και τους Ομολογητες της Πιστεως μας, στα καλα καθουμενα, και εν ριπη οφθαλμου τους επιαναν και τους εκτελουσαν.

Ουτε να το σκεφτουν, να προετοιμαστουν, να "λαβουν τα μετρα τους" και αηδιες. Χραααπ και τερμα. Ανα πασα στιγμη. Ενα μεσημερι δεν κρεμασαν το ν Αγιο Κοσμα τον Αιτωλο; Toν μεγα εθνοδιδασκαλο.

Η ειμαστε ετοιμοι, και με Τον Χριστο, η, το... συζηταμε. Απλα ειναι τα πραγματα.

Μακαρι ολοι να ακουσουμε το: Ευ, αγαθε και πιστε δουλε, εισελθε εις τον Οικο του Πατρος σου, και στην Δοξα του Κυριου σου.

και οχι το: Αρθητω ο ασεβης, ινα μη ιδη την Δοξα του Κυριου. (μη γενοιτο)

Ολα τα αλλα ειναι για λαικη καταναλωση και για τον... Λιακοπουλο και τους οπαδους του.

Νουν τηρουμε, ευχαριστουμε, αλλα δεν θα ψωνισουμε.

Οσο για το βιβλιο του Μαξιμου πρωην Μοναχου, το εξαντλησαμε το θεμα νομιζω.
"ἰδοὺ ἐγὼ μεθ᾿ ὑμῶν εἰμι πάσας τὰς ἡμέρας ἕως τῆς συντελείας τοῦ αἰῶνος. ᾿Αμήν."
aposal
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από aposal »

Συμφωνώ με τον Διονύση!
Θεωρώ ότι το να θέλουμε να γνωρίζουμε τα μελλούμενα, μας ικανοποιεί μεν την περιέργεια, αλλά δεν μας κάνει καλύτερους ως Χριστιανούς! Μάλλον μας απομακρύνει από τον στόχο!
Αυτό που μας είπε ο Κύριός μας, είναι να είμαστε πάντοτε έτοιμοι και όχι να τρέχουμε την τελευταία στιγμή σαν τις μωρές παρθένες!
Σημασία λοιπόν δεν έχει το πότε θα συμβεί κάτι, αλλά το να είμαστε (πνευματικά) έτοιμοι όταν συμβεί!
Η συμβουλή που μας δίνουν οι πνευματικοί είναι : "Τι θα έκανες αν ο Θεός σου έδινε την πληροφορία ότι σήμερα είναι η τελευταία σου ημέρα πάνω στην γη; Αυτό πρέπει να κάνεις καθημερινά"!
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.
Gewrgiosgr
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από Gewrgiosgr »

Ας αρχίσουμε λοιπόν απο τώρα με περισσότερη προσευχή, ουσιαστικότερη νηστεία και αν θέλει ο Θεός και με καλά εργά.
Η ελπίς μου ο Πατήρ, καταφυγή μου ο Υιός, σκέπη μου το Πνεύμα το Άγιον.Τριάς Αγία Δόξα Σοι!
paratiritis88
Συστηματικός Αποστολέας
Συστηματικός Αποστολέας

Δημοσίευση από paratiritis88 »

geonutr έγραψε:Αδέλφια, καλημέρα..Θα ήθελα και εγώ να εκφράσω την άποψη μου για το βιβλίο του π.Μαξιμου..Δεν ξερω τι πραγματικά γίνεται μαζί του όυτε αν είναι τρελός.Όλους ο Κύριος θα μας κρίνει.Αυτό που ξέρω είναι ότι μέχρι πριν 1 χρόνο εγώ δεν είχα σχέσεις με τον χώρο της Εκκλησίας όυτε με τον Θεό.Ήμουν παιδί της νύχτας, με τα μυαλά στα "κάγκελα" που λέμε, με σπουδές βέβαια, αλλά και με αμφιβολίες περί υπάρξεως του Θεού.Μόλις όμως έπεσε στα χέρια μου αυτό το βίβλιο και το δίαβασα πήρα στροφή 180 μοιρών-τελείως αντίθετα.Σοκαρίστηκα τόσο που ένιωσα ένα γερό χαστούκι και ξύπνησα λες και ήμουν τόσα χρόνια σε λήθαργο.Η αλήθεια είναι ότι τρομοκρατήθηκα και έκτοτε δεν το ξαναδιάβασα 8O.Μπορεί να είναι ψέμματα, να είναι όλα από τη φαντασία, δεν γνωρίζω, αλλά το σίγουρο είναι ότι εμένα με βοήθησε να έρθω λίγο πιο κοντά στον Κύριο..Η μόνη διαφορά είναι ότι τώρα δεν φοβάμαι, ξέρω ότι ο Θεός μας αγαπάει όλους ,ως Πατέρας μας που είναι και δεν θα μας αφήσει ποτέ, εμείς ίσως τον αφήσουμε, Εκείνος ποτέ!

ΑΓΑΠΗΤΕ ΑΔΕΛΦΕ.
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΕΤΑΝΟΗΣΕΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΑΞΕΙ ΖΩΗ ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΒΙΒΛΙΑ.

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΛΛΟΙ, ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΦΑΡΙΣΑΙΟΥΣ , ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΒΙΒΛΙΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΟΥΝ ΟΧΥΡΩΝΟΝΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΟΕΣ ΚΑΙ ΨΑΧΝΟΥΝ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΕΚΤΟΞΕΥΣΗ...

ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ π. ΜΑΞΙΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΤΑΤΟ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΚΙ΄ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ..

ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΕΣ... ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΤΙΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ , ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΔΕΝ ΤΙΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΕΑΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΒΡΙΖΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕΛΕΤΗΣΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ, Η ΤΟ ΠΕΤΑΞΑΝ ΜΗΠΩΣ "ΜΙΑΝΘΟΥΝ" ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΙΑΣΕΙ ΧΟΛΕΡΑ...

ΤΟ ΝΑ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΟΜΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ, ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ, ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΕΒΟΚΑΤΕΒΑΖΟΥΝ ΕΝΑ ΜΟΝΑΧΟ ΤΡΕΛΛΟ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΚΟΣΜΗΤΙΚΑ ΕΠΙΘΕΤΑ, ΑΥΤΟ ΣΥΝΙΣΤΑ ΑΜΑΡΤΙΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΠΡΟΣ ΛΑΪΚΟ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΜΟΝΑΧΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΡΥΤΕΡΟ...

ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΑΡΑΓΕ;

Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΕΙΠΕ:

"ΜΗ ΚΡΙΝΕΤΕ, ΙΝΑ ΜΗ ΚΡΙΘΕΙΤΕ..." ΚΙ΄ ΕΜΕΙΣ ΠΙΑΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΥΡΕΛΙΑΖΟΥΜΕ...
paratiritis88
agiografies
Βασικός Αποστολέας
Βασικός Αποστολέας

Δημοσίευση από agiografies »

paratiritis88 έγραψε:
geonutr έγραψε:Αδέλφια, καλημέρα..Θα ήθελα και εγώ να εκφράσω την άποψη μου για το βιβλίο του π.Μαξιμου..Δεν ξερω τι πραγματικά γίνεται μαζί του όυτε αν είναι τρελός.Όλους ο Κύριος θα μας κρίνει.Αυτό που ξέρω είναι ότι μέχρι πριν 1 χρόνο εγώ δεν είχα σχέσεις με τον χώρο της Εκκλησίας όυτε με τον Θεό.Ήμουν παιδί της νύχτας, με τα μυαλά στα "κάγκελα" που λέμε, με σπουδές βέβαια, αλλά και με αμφιβολίες περί υπάρξεως του Θεού.Μόλις όμως έπεσε στα χέρια μου αυτό το βίβλιο και το δίαβασα πήρα στροφή 180 μοιρών-τελείως αντίθετα.Σοκαρίστηκα τόσο που ένιωσα ένα γερό χαστούκι και ξύπνησα λες και ήμουν τόσα χρόνια σε λήθαργο.Η αλήθεια είναι ότι τρομοκρατήθηκα και έκτοτε δεν το ξαναδιάβασα 8O.Μπορεί να είναι ψέμματα, να είναι όλα από τη φαντασία, δεν γνωρίζω, αλλά το σίγουρο είναι ότι εμένα με βοήθησε να έρθω λίγο πιο κοντά στον Κύριο..Η μόνη διαφορά είναι ότι τώρα δεν φοβάμαι, ξέρω ότι ο Θεός μας αγαπάει όλους ,ως Πατέρας μας που είναι και δεν θα μας αφήσει ποτέ, εμείς ίσως τον αφήσουμε, Εκείνος ποτέ!

ΑΓΑΠΗΤΕ ΑΔΕΛΦΕ.
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΕΤΑΝΟΗΣΕΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΑΞΕΙ ΖΩΗ ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΒΙΒΛΙΑ.

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΛΛΟΙ, ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΦΑΡΙΣΑΙΟΥΣ , ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΒΙΒΛΙΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΟΥΝ ΟΧΥΡΩΝΟΝΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΟΕΣ ΚΑΙ ΨΑΧΝΟΥΝ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΕΚΤΟΞΕΥΣΗ...

ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ π. ΜΑΞΙΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΤΑΤΟ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΚΙ΄ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ..

ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΕΣ... ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΤΙΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ , ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΔΕΝ ΤΙΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΕΑΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΒΡΙΖΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕΛΕΤΗΣΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ, Η ΤΟ ΠΕΤΑΞΑΝ ΜΗΠΩΣ "ΜΙΑΝΘΟΥΝ" ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΙΑΣΕΙ ΧΟΛΕΡΑ...

ΤΟ ΝΑ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΟΜΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ, ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ, ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΕΒΟΚΑΤΕΒΑΖΟΥΝ ΕΝΑ ΜΟΝΑΧΟ ΤΡΕΛΛΟ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΚΟΣΜΗΤΙΚΑ ΕΠΙΘΕΤΑ, ΑΥΤΟ ΣΥΝΙΣΤΑ ΑΜΑΡΤΙΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΠΡΟΣ ΛΑΪΚΟ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΜΟΝΑΧΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΡΥΤΕΡΟ...

Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΕΙΠΕ:

"ΜΗ ΚΡΙΝΕΤΕ, ΙΝΑ ΜΗ ΚΡΙΘΕΙΤΕ..." ΚΙ΄ ΕΜΕΙΣ ΠΙΑΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΥΡΕΛΙΑΖΟΥΜΕ...
ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΤΟΥ ΠΑΤΡΟΣ ΜΑΞΙΜΟΥ ΤΟ ΕΧΕΙ ΑΠΟΡΡΙΨΕΙ Η ΕΛΛΑΔΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ,
ΠΡΟΣΕΧΕ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΑΝ ΛΕΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΤΑΤΟ ΓΙΑΤΙ ΕΡΧΕΣΕ ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ
paratiritis88
Συστηματικός Αποστολέας
Συστηματικός Αποστολέας

Δημοσίευση από paratiritis88 »

agiografies έγραψε:
paratiritis88 έγραψε:

ΑΓΑΠΗΤΕ ΑΔΕΛΦΕ.

Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΕΙΠΕ:

ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΤΟΥ ΠΑΤΡΟΣ ΜΑΞΙΜΟΥ ΤΟ ΕΧΕΙ ΑΠΟΡΡΙΨΕΙ Η ΕΛΛΑΔΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ,
ΠΡΟΣΕΧΕ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΑΝ ΛΕΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΤΑΤΟ ΓΙΑΤΙ ΕΡΧΕΣΕ ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ

ΜΗΠΩΣ ΒΡΗΚΕΣ ΠΟΤΕ ΤΟΥΣ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΑΙΤΙΟΛΟΓΗΜΕΝΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΑΠΕΡΡΙΨΕ, ΠΕΡΑΝ ΤΗΣ ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΘΕΩΡΕΙ ΑΝΟΡΘΟΔΟΞΟ ΟΤΑΝ ΤΟΣΑ ΑΛΛΑ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΟΥΔΕΙΣ ΤΑ ΠΕΙΡΑΖΕΙ;

ΕΑΝ ΒΡΕΙΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΙΤΙΟΛΟΓΗΜΕΝΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΓΡΑΨΕ ΜΟΥ ΚΙ ΕΜΕΝΑ ΤΟΥ ΑΜΑΘΗ...

paratiritis88
Άβαταρ μέλους
zafeiris
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από zafeiris »

Καλησπέρα φίλοι μου. Δεν είμαι και πολύ σίγουρος εαν όλα αυτά περί αντίχριστου αργούν ή όχι αλλά το κύριο ερώτημα που με απασχολεί είναι κατα πόσο θα είμαι έτοιμος ψυχικά να αντιμετωπίσω μια τέτοια κατάσταση. Αυτό που κάνω είναι να παρακαλώ τον κύριο Ιησού Χριστό να μας φωτίσει και να μας δώσει δύναμη και κουράγιο ώστε να μπορέσουμε να αντισταθούμε και να φωνάζουμε πάντα δυνατά την ορθόδοξη πίστη μας.
Δεν ξέρω αν γίνομαι γραφικός :| .......
Κατά την ταπεινή μου άποψη θεωρώ πως έχουμε λάβει μέχρι τώρα σημάδια για τα γεγονότα αυτά. Δεν αργούν ..........
ο καιρός γαρ εγγυς
Απάντηση

Επιστροφή στο “Πνευματικά Ερωτήματα”