Γιατί όλο και περισσότερες νέες και νέοι δεν παντρεύονται;

Εδώ τίθενται Πνευματικά Ερωτήματα.

Συντονιστής: Συντονιστές

Carlos
Έμπειρος Αποστολέας
Έμπειρος Αποστολέας

Δημοσίευση από Carlos »

Δεν παντρεύομαι γιατί:

1. Κοστίζει!
2. Έχει κρεβατομουρμούρα
3. Μου φορτώνει και τους γονεις της ( άσε που μου φορτώνει και την ίδια )
4. Θα πρέπει να αγοράσω σπίτι
5. και αμάξι μεγάλο για να χωράνε τα παιδιά
6. Θα πρέπει να ζω σύμφωνα με τα πρότυπα των γονιών της ( εδώ η κρεβατομουρμουρα επεκτείνετε επικύνδηνα!!)
7. Με το ασφαλιστικό κλπ δεν πρόκειτε να βγω ποτέ στη σύνταξη οπότε δεν το συζητώ αν θα έχω χρήματα για οικογένεια.
8. θα καταντήσω ένας συναισθηματικά νεκρός άνθρωπος όπως οι περισσότεροι παντρεμένοι ( αυτό μπορούμε να το ανοίξουμε ως ξεχωριστό θέμα )
9. τα πιτσιρίκια θα μου χαλάσουν το laptop
10. Η γυναίκα μου δεν θα με αφήσει να ξαναπάρω ακριβό laptop
11. Όταν θα μεγαλώσουν τα παιδιά μου θα με κοροιδεύουν οτι έχω μείνει πίσω στα πράγματα ενώ όλοι μας καταλαβαίνουμε οτι αυτό συμβαίνει λόγω του 10.
κλπ κλπ κλπ
Οι άντρες απάντησαν!!
χαχαχαχαχαχα
Άβαταρ μέλους
smarti
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από smarti »

Τι αισιοδοξια που ειναι αυτη .Με επιασε καταθλιψη με ολα αυτα που διαβασα καρλος (το πραγματικο ονομα δεν το ξερω).Εσυ μονο στη σκεψη και βρηκες ποσα εμποδια.Δες τα λιγο πιο χαλαρα τα πραγατα.Εχει και τα ασχημα του ο γαμος αλλα εχει και τα ωραια του,καπου ,καπου!! :wink: :wink: :wink:
Θεοτόκε Παρθένε, χαίρε κεχαριτωμένη Μαρία ο Κύριος μετά Σου. Ευλογημένη Συ εν Γυναιξί και ευλογημένος ο καρπός της κοιλίας σου, ότι Σωτήρα έτεκες των ψυχών ημών.
Άβαταρ μέλους
Teri
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από Teri »

aposal έγραψε:
Το κείμενο που παρέθεσε η gkou, το βρίσκω εξαιρετικό!
Το οποίο είναι ;;;; :?: :?: :?:
Carlos
Έμπειρος Αποστολέας
Έμπειρος Αποστολέας

Δημοσίευση από Carlos »

smarti έγραψε:Τι αισιοδοξια που ειναι αυτη .Με επιασε καταθλιψη με ολα αυτα που διαβασα καρλος (το πραγματικο ονομα δεν το ξερω).Εσυ μονο στη σκεψη και βρηκες ποσα εμποδια.Δες τα λιγο πιο χαλαρα τα πραγατα.Εχει και τα ασχημα του ο γαμος αλλα εχει και τα ωραια του,καπου ,καπου!! :wink: :wink: :wink:
Αν ο γάμος γίνεται για τα παιδιά (τεκνοποίηση) κι όχι για εμένα και τη σύζηγο μου (κι επειδή γενκότερα τυχαίνει να θέλουμε να περάσουμε αυτή τη μία ζωή μαζί) τότε λυπάμαι αλλά τα πράγματα είναι πολύ χειρότερα από αυτά που γράφω! Και στην πραγματικότητα είναι χειρότερα!!
1. Μετά το πρώτο παιδί η γυναίκα σου ξεχνά οτι έχει σύζηγο
2. Βαριέσαι τη συζηγο και "παραστρατείς"
3. Αφήνεις κι αυτήν και τους γονείς της βρίζοντας και χωρίζεις! ( κάπου μέσα στο χαμό χάνεις και την επαφή με τα παιδιά σου) ή
4. Σκύβεις το κεφάλι και ζεις την υπόλοιπη ζωή σου σκλάβος
5. Μεσα σε αυτήν τη σκλαβιά περνάς ότι φοβεία έχεις στα παιδιά σου έτσι να έχουν να σε θυμούνται!!
6. Τα πιέζεις ωστε αν δεν γίνουν αυτό που ήθελες να γίνεις, τουλάχιστον να μη γίνουν καλύτερα από αυτό που έχεις καταντήσει
7. Μετά αναρωτιέσαι τι είναι ο άνθρωπος ρίχνοντας το στο ποτό και τη μπάλα και
8. Όταν αυτά έχουν αποκτήσει ψυχολογικά προβλήματα τους πετάς και την αττάκα " Βρε συ, έτσι κάνουν οι άνθρωποι; Εμείς είμαστε πλασμένοι ελεύθεροι!! Εγώ σε θέλω λεβέντη!!!" και άλλα τέτοια!!!!!
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
eikonikos
Έμπειρος Αποστολέας
Έμπειρος Αποστολέας

Δημοσίευση από eikonikos »

Carlos έγραψε: Όταν αυτά έχουν αποκτήσει ψυχολογικά προβλήματα τους πετάς και την αττάκα " Βρε συ, έτσι κάνουν οι άνθρωποι; Εμείς είμαστε πλασμένοι ελεύθεροι!! Εγώ σε θέλω λεβέντη!!!" και άλλα τέτοια!!!!!

Αυτό είναι που φοβόμαστε κατά βάθος. Τι ανατροφή θα τους δώσουμε. Και πως θα καταλήξουν όταν μεγαλώσουν.
Από την άλλη πλευρά αν έχουμε μάθει στην μοναξιά
δεν μπορούμε να αλλάξουμε εύκολα συνήθειες. :? :-k
Άβαταρ μέλους
smarti
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από smarti »

Ειπαμε να λεμε την αληθεια ,αλλα εσυ βρε παιδακι μου ,την λες πολυ χυμα και ξερεις υπαρχουν ελευθεροι σε αυτο το φορουμ που ψαχνουν ακομα.ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΕΙΣ ΤΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ!!!!!!!!Εξαλλου δεν νομιζω να ειναι ολοι οι γαμοι ετσι. :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

Δυσκολιες υπαρχουν παντα ,ειναι αδυνατον ,το να ζουμε χωρις προβληματα και δεν νομιζω να υπαρχει ζευγαρι που να λεει <,εμεις δεν μαλωνουμε>>Και ειμαι και σιγουρη οτι απο ολους τους παντρεμενους εχει περασει καποια στιγμη η ιδεα να χωρισουν η να μην υπαρχουν πεθερικα κοντα ..........Ανθρωποι ειμαστε ,τι να κανουμε δεν ειμαστε τελειοι.Τελειος ηταν μονο ο Χριστος.Γι αυτο παντρευτειτε λοιπον ,βρεστε τον ανθρωπο σας .Τα δυο γινονται ενα και ετσι προχωραει η ζωη και με τα ωραια και με τα ασχημα.Οταν ειμουν ελευθερη παντα ελεγα και με κοροιδευαν οι φιλες μου ,οτι στον κοσμο υπαρχουν δυο μισα πορτοκαλια και αν βρεθουν καποια στιγμη γινονται ενα.Τελικα μονο εγω βρηκα το μισο μου πορτοκαλι οι αλλες δυο ακομα ψαχνονται.Αλλα που θα παει το καλο πραγμα αργει.
Οτι και να λεμε και να σκεφτομαστε , ολα ειναι αχρηστα ,γιατι εχουν ηδη γραφτει στο βιβλιο της ζωης μας.και κολοτουμπες να κανουμε ,αν ειναι να παντρευτουμε θα παντρευτουμε και αν οχι ,ξερει ο θεος τι κανει. :wave: :wave:
Θεοτόκε Παρθένε, χαίρε κεχαριτωμένη Μαρία ο Κύριος μετά Σου. Ευλογημένη Συ εν Γυναιξί και ευλογημένος ο καρπός της κοιλίας σου, ότι Σωτήρα έτεκες των ψυχών ημών.
aplastos
Έμπειρος Αποστολέας
Έμπειρος Αποστολέας

Δημοσίευση από aplastos »

Ο κόσμος παντεύεται και σήμερα, δηλαδή αυτές τις ημέρες που ζούμε. Αργεί λίγο απλώς να παντρευτεί.
Μεγαλύτερο πρόβλημα έχουν οι γυναίκες που σπουδάζουν, μετά τα 25, δηλαδή να βρούν άντρα και να το αποφασίσουν. Θεωρούν ότι είναι μικρές αν τις ρωτήσεις.
Οι άνδρες που πέρασαν τα 30 και μένουν με τις οικογένειές τους έχουν το ίδιο πρόβλημα.
Και γενικά όλα του γάμου δύσκολα και ευλογημένα.
theodosis79
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από theodosis79 »

Αργουν να το αποφασισουν ιδιως αν υπαρχει καποιος στο σοι τους που παντρευτηκε μεγαλος και εκανε το πρωτο του παιδι στα 40, τον παιρνουν για προτυπο σου λεει αφου το εκανε αυτός θα το κανω κι εγώ.
Ειπαμε να το τρενάρουμε αλλα να μην γινουμε πρωτα παπούδες και μετά γονείς.
aplastos
Έμπειρος Αποστολέας
Έμπειρος Αποστολέας

Δημοσίευση από aplastos »

Οι γυναίκες με πτυχίο στα 25 κοιτούν καριέρα. Μεχρι να τακτοποιηθουν φτάνουν 30. Τα έχουν όλα , δουλειά ,αυτοκίνητο σπίτι. Έχουν μάθει σε ένα τρόπο ζωής. Τι τον θέλουν τον άντρα μετα( βάρος). Όσες δεν παντρευτούνε και φτάσουν στα 35 σκέφτονται το παιδί που δεν έχουν ακόμα και όχι βεβαια το γάμο.
Οι άνδρες που έμειναν μετά τα 30 και μένουν στο σπίτι , δεν έχουν έξοδα ενοίκιο φαγητο φως νερό τηλ κτλ. Και που να βρούν μετά γυναίκα.
Μάνα είνα μόνο μία.

Σημ:Καθε όμοιότητα με πραγματικά πρόσωπα είναι εντελώς τυχαία.
Άβαταρ μέλους
smarti
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από smarti »

Τωρα μου θυμησες τα αγορια μου.
Οταν μεγαλωσουν λενε οτι δεν θα παντρευτουν και οτι θα μεινουν μια ζωη μαζι μου.Τι χαρα :mozilla_frown: :mozilla_frown: :mozilla_frown: :mozilla_frown: :mozilla_frown:
Και μια και λετε για τις γυναικες ,γιατι δεν λετε και για τους αντρες που ολοι ψαχνουν μια δευτερη μανα να παντρευτουν.Εννοω να της μιαζει!
Απάντηση

Επιστροφή στο “Πνευματικά Ερωτήματα”