Ρατσισμός

Διάφορα Θέματα που δεν μπορούν να είναι σε άλλη κατηγορία

Συντονιστής: Συντονιστές

Άβαταρ μέλους
yiorgos31
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από yiorgos31 »

θες να ψαξω να βρω και αλλες? το μονο ευκολο! ακομα φωναζουν τα θυματα των αστυνομικων του τμηματος της Ομονοιας... Θες να ψαξω και να σου πω? θα μου παρει λιγο χρονο αλλα θα εκλπαγεις με το αποτελεσμα. σου επαναλαμβανω δεν ειναι μονο ο,τι βγαινει στα μμε. και ναι στην ελλαδα εχουμε μεγαλυτερη ανεκτικοτητα αυτο δε σημαινει οτι δεν ειμαστε ρατσιστες αλλα απλα το εχουμε το μικροβιο σε μικροτερο βαθμο. παρε στατιστικα και ρωτησε τον απλο κοσμο οταν ακουν για εγκληματικοτητα τι ερχεται στο μυαλο ως εθνικοτητα. δεν ειναι ρατσισμοσ? κοιτα και τι αλλο λεει ο διονυσης που το ειπα και γω σε αλλο post:
"Κατα αυτον τον ορισμο δεν υπαρχει κανεις απο ολους μας που να μην ειναι ρατσιστης σε καποιο θεμα, και σημειο η αποψη.

Δεν ειναι αναγκη να καψεις εναν εγχρωμο για να εισαι ρατσιστης. Υπαρχει και ο κοινωνικος αποκλεισμος που ειναι και της μοδας. "
Άβαταρ μέλους
yiorgos31
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

και ξερεις και κατι? το προβλημα δεν ξεκινα απο μας ή δεν καταληγει σε μας αν θες. το ιδιο το κρατος φταιει κι οχι μονο λογω παιδειας αλλα και θεσμων. ψαξε λιγο τη διαδικασια απονομης ιθαγενειας σε παιδια που εχουν γεννηθει στην ελλαδα απο αλλοδαπους γονεις και θα καταλαβεις τι εννοω.
panagiotis2008
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από panagiotis2008 »

Με τόσους πολλούς που έχουν έρθει τα κρούσματα που θα βρεις είναι ασήμαντα.
Εγώ ήμουν σε ένα κόμμα που φωνάζαμε για τα δικαιώματα και την ισότιμη μεταχείριση των μεταναστών.
Μην μας βάζεισ όλους στο ίδιο τσουβάλι.
Οι περισσότεροι Έλληνες δεν είναι ρατσιστές είναι μερικοί κομπλεξικοί που αποτελούν μειοψηφία.
Μην χαρακτηρίζεις όλο το έθνος.
Εκεί που έμενα μην την θεία μου,μέσα σε μερικούς μήνες είχαν δολοφονηθεί 3 άνθρωποι μέσα στο περιβάλλον των μεταναστών.
Την τελευταία φορά έπεσε μια χειροβομβίδα σε εστιατόριο μεταναστών στην Αχαρνών,τα βράδυα μεθάνε και πλακώνονται στο ξύλο κι έρχεται η αστυνομία,έχουμε ανεχτεί πολλά και δεν υπάρχει κάποιος που να τους έχει πειράξει.
Γι'αυτό ασε τα παραμύθια οτι είμαστε ρατσιστές.
Και το Πνεύμα και η νύμφη λένε ¨έλα.Και όποιος ακούει ας πει ¨έλα.και όποιος διψάει ας έρθει,και όποιος θέλει ας παίρνει δωρεάν το νερό της ζωής.
Άβαταρ μέλους
yiorgos31
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

σε παρακαλω να μιλας με επιπεδο. ακου παραμυθια. αν δε μπορεις να σεβαστεις την αποψη μου εχεις προβλημα. και δες τελοσπαντων στο ιντερνετ τα κρουσματα και τις επισημες καταγγελιες με περιστατικα πριν μιλησεις. δες παλι τα Post μου. ποτε χαρακτηρισα ετσι το εθνος? σε παρακαλω μη με αναγκαζεις να σου μιλησω ασχημα στο φορουμ. παραποιεις τα λογια μου κι αυτο δεν το δεχομαι. παρε κι αυτο απο τις επισημες πηγες κι ασε με στην ησυχια μου. μην απευθυνθεις ξανα σε μενα. δεν εχω διαθεση να μιλαω με ανθρωπους που ουτε θελουν να δουν ουτε κατανοουν το προβλημα. αν δε θελουμε να γινουμε σαν τους ευρωπαιους που ειναι στο μεγιστο ρατσιστες πρεπει να παραδεχτουμε οτι υπαρχει προβλημα εστω και μικρο...
“Τα στοιχεία είναι τρομακτικά. Σύμφωνα με το Εθνικό Παρατηρητήριο του Ρατσισμού και της Ξενοφοβίας, η αύξηση των κρουσμάτων ρατσιστικής βίας κατά 147,6% το 2007 μόνο δραματική μπορεί να χαρακτηριστεί, ενώ οι λέξεις ωχριούν μπροστά στην αύξηση της βίας κατά προσφύγων και μεταναστών που έφτασε το 175%. Και αυτά τα στοιχεία αφορούν μόνο τα περιστατικά ρατσιστικής βίας που καταγγέλθηκαν.
Άβαταρ μέλους
yiorgos31
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

φιλε πανο δεν υπαρχει μονο ο φυλετικος ρατσισμος...
Άβαταρ μέλους
panos0
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από panos0 »

Προσοχη στην ενοια ρατσισμος η Νεα Ταξη εχει εισαγει στην ζωη μας τον ορο με δολο.
Νεο φρουτο, καραμελα, ψεμα, και ταμπελα τον εχει καταντησει.

Εκει που συμφερει χρησιμοποιειτε.

Οι Ελληνες ανεκαθεν ηταν λαος που οχι μονο δεχοταν τον ξενο , αλλα και τον φιλοξενουσε με αγαπη, μην ξεχναμε οτι φιλοξενια, και Ξενιος Ζευς υπαρχουν στο Ελληνικο λεξιλογιο χιλιαδες χρονια τωρα.
Ειναι δυνατον οι Ελληνες να γινουν σε μια στιγμη ρατσιστες λοιπον?
Οχι!
Φυσικα βλεποντας τις συμπεριφορες των καθε λογης λαθρομεταναστων δεν ειναι δυσκολο να καταλαβουμε γιατι οι Ελληνες εχουν γινει λιγο σκεπτικιστες απεναντι στους ξενους, αφου εξαναγκαστηκαν σε αυτο απο τις αναρμοστες, και εξοχως παραβατικες συμπεριφορες μιας μεγαλης μεριδας απο αυτους.
Ποσο μαλλον εαν αυτοι οι ξενοι ειναι παρανομοι λαθρομεταναστες που το ξεκινημα τους στην πατριδα μας συνοδευτηκε απο μια εκνομη ενεργεια, την παραβιαση των συνορων.
Η ποιοτητα ορισμενων εξ αυτων δε, φαινετε απο το γεγονος οτι βριζουν σε καθε ευκαιρια την Ελλαδα, την χωρα που τους φιλοξενει, αλλα και απο το οτι προσπαθουν να βγαλουν χρηματα απο, επαιτεια σε φαναρια, πωληση πειρατικων σιντι και αλλων παρανομιων.
Βλεποντας αυτα, αλλα και αλλα γεγονοτα, θα ελεγε κανεις οτι οχι μονο δεν ειναι ρατσιστες οι Ελληνες, μα ακριβως το αντιθετο, αφου εαν ηταν θα ειχαν απαιτησει την κακην κακως εξοδο των παρανομων λαθρομεταναστων, την απελαση των κατα συρροη παραβατων αλλης εθνικοτητας απο την χωρα, αλλα και την αυστηρη "εως εκτελεσεως" φυλαξη των συνορων.
Ψευδονται ασυστολως τα φερεφωνα της Νεας Ταξης πραγματων που θελουν να παρουσιασουν δηθεν, τους Ελληνες ρατσιστες.
Καλα θα κανουν να σωπασουν γιατι οχι μονο εχουν αποκαλυφθει τα σκοτεινα κινητρα τους αλλα και αυτοι που τους οδηγουν....
plagiaskepsi
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από plagiaskepsi »

ΝΑ ΒΑΛΩ ΜΙΑ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ.........ΟΧΙ 2 ΚΑΛΥΤΕΡΑ

1- ΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΖΟΥΝ ΚΥΡΙΛΕΚΤΗΚΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΑΝΟΗΤΟ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΧΡΙΤΙΑΝΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΚΑΙ ΣΥΧΡΟΝΟΣ ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ

2-ΑΣ ΕΞΕΡΕΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ.......
ΟΚ ΕΥΡΩΠΗ
2Α-ΑΝ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΜΗ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΟΣΗ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΣΕ ΑΥΤΗΝ Ο........
2Β-ΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΜΑΖΕΞΕΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ(??????)
ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ ΕΙΣΦΟΡΕΣ..........

3-ΑΣ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΑΘΩΣ......ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΩ ΟΤΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΕΔΩ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΤΟΥ ΑΠΛΟΥ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΤΟΥ ΠΟΥ ΠΕΡΝΕΙ ΕΝΑ ΣΚΗΡΟ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ
ΑΝ ΠΙΣΤΕΘΕΤΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΗ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟΝ ΔΕΙΞΕΤΕ

4-ΕΓΩ ΠΡΟΣΟΠΙΚΑ........ΓΕΝΙΘΗΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΑΠΩ ΟΧΙ ΝΑ ΜΙΣΩ...
ΑΓΑΠΩ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ.....
ΑΜ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΑΓΑΠΩ ΤΟ ΦΟΥΚΑΡΑ ΠΟΥ ΧΤΕΣ ΔΟΥΛΕΞΕ ΓΙΑ ΜΕΝΑ(??????)

5-ΑΝ ΕΠΕΛΕΓΑ ΣΥΝΤΟΦΟ ΖΩΗΣ ΤΩΡΑ......ΔΕΝ ΘΑ ΚΟΙΤΑΓΑ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΑΛΛΑ ΨΥΧΗ
ΚΑΙ ΝΕ ΛΕΒΕΤΕΣ ΜΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΞΙΛΟΓΟΙ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΑΣ ΞΕΝΟΙ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΕΔΩ..........
ΕΙΝΑΙ ΣΥΓΓΗΝΙΤΙΚΟ
plagiaskepsi
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

ΦΕΥΓΕΤΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΤΑΞΗ...................ΔΙΟΤΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΗ ΕΙΝΑΙ

ΜΟΝΟ ΑΥΤΗ ΕΧΕΙ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΝΑ ΠΕΙ Η ΠΛΑΓΙΑ ΣΚΕΨΗ ΕΙΝΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ........ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ .......ΚΑΙ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΟΦΕΙΛΗ Η ΣΚΕΨΗ ΝΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΣΗ ΣΗΜΕΡΑ............ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ Ο ΣΑΝΤΑΜ.....ΣΤΟΥΣ ΠΛΑΓΙΟΥΣ ΠΥΡΓΟΥΣ.............

ΑΡΑ ΚΑΙ Η ΠΛΑΓΙΑ ΣΚΕΨΗ ΕΙΝΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ ΜΑ ΤΗΝ ΜΚΟ ΣΟΡΟΣ ΚΑΙ ΣΟΡΟΣ
plagiaskepsi
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

ΨΕΜΑ +ΨΕΜΑ+ΨΕΜΑ+ΨΕΜΑ......+ΨΕΜΑ

ΟΛΟ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΘΑ ΜΕΙΝΗ

ΓΚΕΠΕΛΣ
plagiaskepsi
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

ΑΡΚΕΙ Η ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΛΕΓΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ........

ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΘΑ ΜΕΙΝΗ...........

ΓΚΕΜΠΕΛΣ
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διάφορα Θέματα”