Θυσία!!!!

Εδώ τίθενται Πνευματικά Ερωτήματα.

Συντονιστής: Συντονιστές

Άβαταρ μέλους
smarti
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Re: ΘΥΣΙΑ!!!!

Δημοσίευση από smarti »

efthumhs έγραψε:Αχ... Κατερίνα!!! για ποια θυσία μιλάμε όταν εγώ έναν καφέ δεν μπορώ να θυσιάσω για τον οποιονδηποτε που έχει ανάγκη... :oops: Smarti πολύ σωστές οι τοποθετήσεις σου.. :smile:
Οι τοποθετήσεις....μπορεί να είναι σωστές....!!!!Στην πράξη όμως τι κάνω ???? :28 :28 Το μόνο που ελπίζω είναι στο έλεος του και να με βοηθήσει να κάνω κάποια στιγμή και την θεωρία, πράξη.
Θεοτόκε Παρθένε, χαίρε κεχαριτωμένη Μαρία ο Κύριος μετά Σου. Ευλογημένη Συ εν Γυναιξί και ευλογημένος ο καρπός της κοιλίας σου, ότι Σωτήρα έτεκες των ψυχών ημών.
Άβαταρ μέλους
ntinoula
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από ntinoula »

efthumhs έγραψε:Αχ... Κατερίνα!!! για ποια θυσία μιλάμε όταν εγώ έναν καφέ δεν μπορώ να θυσιάσω για τον οποιονδηποτε που έχει ανάγκη... :oops:
Το φαντάζομαι. χαχα :P :lol:
Το χαμόγελο είναι το φως του προσώπου μας που δείχνει πώς η καρδιά μας είναι μέσα.
Άβαταρ μέλους
smarti
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Re: ΘΥΣΙΑ!!!!

Δημοσίευση από smarti »

smarti έγραψε:
efthumhs έγραψε:Αχ... Κατερίνα!!! για ποια θυσία μιλάμε όταν εγώ έναν καφέ δεν μπορώ να θυσιάσω για τον οποιονδηποτε που έχει ανάγκη... :oops: Smarti πολύ σωστές οι τοποθετήσεις σου.. :smile:
Οι τοποθετήσεις....μπορεί να είναι σωστές....Στην πράξη όμως τι κάνω ???? :28 :28 Το μόνο που ελπίζω είναι στο έλεος του Κυρίου και να με βοηθήσει να κάνω κάποια στιγμή και την θεωρία, πράξη.
Θεοτόκε Παρθένε, χαίρε κεχαριτωμένη Μαρία ο Κύριος μετά Σου. Ευλογημένη Συ εν Γυναιξί και ευλογημένος ο καρπός της κοιλίας σου, ότι Σωτήρα έτεκες των ψυχών ημών.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Πνευματικά Ερωτήματα”