Η ζωή των ιερέων

Διάφορα Θέματα που δεν μπορούν να είναι σε άλλη κατηγορία

Συντονιστής: Συντονιστές

Άβαταρ μέλους
ΣΤΕΦΑΝΟΣ
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Re: Η ζωή των ιερέων

Δημοσίευση από ΣΤΕΦΑΝΟΣ »

vasilikirimp έγραψε:ΣΠΥΡΑΚΟ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΔΙΠΛΩΜΑΤΗΣ.......... :45 :45

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ ; - ΘΕΟΔΟΣΗ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ - :7 :7 :7
Ο ΣΠΥΡΑΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΝΗΣΙΟΣ ΑΝΤΡΑΣ ΟΧΙ ΔΙΠΛΩΜΑΤΗς...
ο Χριστός σώζει....
VASSILIKH
Συστηματικός Αποστολέας
Συστηματικός Αποστολέας
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από VASSILIKH »

απ'όσο ξέρω και μου έχει πει ο πνευματικός μου, το ράσο επιτρέπεται να το βγάλει ο ιερέας μόνο μέσα στο σπίτι του, όταν θα είναι με την οικογένειά του... επιτρέπεται να πάει με την οικογένεια για βόλτα ή για φαγητό, αλλά πάντα με μέτρο... υπάρχουν κανόνες σ'αυτα παιδιά... αν καταργήσουμε και το ράσο, τότε δεν έμεινε και τίποτα...ίσως ένας ιερέας του φόρουμ να μας πει περισσότερα..
inaapp
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από inaapp »

LOCKHEART έγραψε:
ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΟΚΤΖΗΣ :angryfire !!! ΤΟΤΕ !!! ΚΑΘΑΙΡΕΣΗ!!!!!!!!!!!!!
Σ`έχουν αφορίσει ποτέ; :evil:
Άβαταρ μέλους
vasilikirimp
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από vasilikirimp »

inaapp έγραψε:
LOCKHEART έγραψε:
ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΟΚΤΖΗΣ :angryfire !!! ΤΟΤΕ !!! ΚΑΘΑΙΡΕΣΗ!!!!!!!!!!!!!
ΜΗ ΚΡΥΒΟΜΑΣΤΕ ΣΠΥΡΟ ΜΕ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΑ ΤΕΡΤΙΠΙΑ .....ΠΕΣΤΟ ΔΥΝΑΤΑ ....
ΑΧ ΒΡΕ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ.....ΑΧ ΒΡΕ ΝΑΕ....ΑΧ ΒΡΕ.....
Άβαταρ μέλους
LOCKHEART
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από LOCKHEART »

vasilikirimp έγραψε:]

ΜΗ ΚΡΥΒΟΜΑΣΤΕ ΣΠΥΡΟ ΜΕ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΑ ΤΕΡΤΙΠΙΑ .....ΠΕΣΤΟ ΔΥΝΑΤΑ ....
ΑΧ ΒΡΕ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ.....ΑΧ ΒΡΕ ΝΑΕ....ΑΧ ΒΡΕ.....
ΠΕΡΑΙΑ ΜΟΥ ΠΕΡΑΙΑ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟ ΣΑΡΩΝΙΚΟ ΣΟΥ !!!!!!!!!!!!!!!!............ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΣΑΝ ΚΑΜΑΡΙ ΣΟΥ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΣΟΥ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :mrgreen: :wink:
inaapp έγραψε:
ΟΧΙ....λες να το κανουν ;....... :shock: :shock: :shock: :shock: :oops:

VASSILIKH έγραψε:απ'όσο ξέρω και μου έχει πει ο πνευματικός μου, το ράσο επιτρέπεται να το βγάλει ο ιερέας μόνο μέσα στο σπίτι του, όταν θα είναι με την οικογένειά του... επιτρέπεται να πάει με την οικογένεια για βόλτα ή για φαγητό, αλλά πάντα με μέτρο... υπάρχουν κανόνες σ'αυτα παιδιά... αν καταργήσουμε και το ράσο, τότε δεν έμεινε και τίποτα...ίσως ένας ιερέας του φόρουμ να μας πει περισσότερα..
Ναι πραγματικά μέσα στο σπίτι και πάλι αν πχ κάποιος χτυπήσει την πόρτα πρέπει να φορέσει το ράσο για να ανοιξει.
I prefer nothing than something bad
Μακάριοι οι καθαροί τη καρδία, ότι αυτοί τον Θεόν όψονται
Άβαταρ μέλους
vasilikirimp
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας
Επικοινωνία:

:wav :wav :wav :wav
Άβαταρ μέλους
panos0
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από panos0 »

theodosis79 έγραψε:
ΣΤΕΦΑΝΟΣ έγραψε:
theodosis79 έγραψε: Πάντως να πηγαίνει στο γήπεδο και να φωνάζει το έχω ακούσει. :mrgreen:
αν είναι και παοκτσης διακιολογημένα αφου υπερασπίζεται το δικέφαλο αετό... :mrgreen: :mrgreen:
ΝΑΙ!! ΝΑΙ!! Στην τούμπα έχω ακούσει ότι έλαβε χώρα αυτό το περιστατικό!
Εχω δει παπαδες αρκετους σε διαφορα γηπεδα, θα μου μεινει αξεχαστος ενας που ειχα δει πριν πολλα χρονια, σε θυρα φανατικων κιολα, μου εκανε μεγαλη εντυπωση που ηταν εκει, φωναξα τοτε στους απεναντι, παλιο@#%^, εχουμε και πατερ να σας θαψουμε !@#$!^.
Μετα αρχισε το ματς, και ανοιγει το στομα του ο πατερ μαγκες.... και Ἔφριξε πᾶσα ἀκοή !! (για τὴν ἀπόρρητον Θεοῦ συγκατάβασιν! για ολους εκει βεβαια)

Ἔφριξε πᾶσα ἀκοή, τὴν ἀπόρρητον Θεοῦ συγκατάβασιν! ὅπως ὁ Ὕψιστος, ἑκὼν κατῆλθε μέχρι καὶ σώματος, παρθενικῆς ἀπὸ γαστρός, γενόμενος ἄνθρωπος, διὸ τήν ἄχραντον, Θεοτόκον οἱ πιστοὶ μεγαλύνομεν.
Δημοσ.: 590
Δημοσ.: 591 " Έρχομαι και εγώ...."

I'll take lives and show all no mercy that night
Attack those not knowing my force
VASSILIKH
Συστηματικός Αποστολέας
Συστηματικός Αποστολέας
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από VASSILIKH »

VASSILIKH έγραψε:απ'όσο ξέρω και μου έχει πει ο πνευματικός μου, το ράσο επιτρέπεται να το βγάλει ο ιερέας μόνο μέσα στο σπίτι του, όταν θα είναι με την οικογένειά του... επιτρέπεται να πάει με την οικογένεια για βόλτα ή για φαγητό, αλλά πάντα με μέτρο... υπάρχουν κανόνες σ'αυτα παιδιά... αν καταργήσουμε και το ράσο, τότε δεν έμεινε και τίποτα...ίσως ένας ιερέας του φόρουμ να μας πει περισσότερα..
Ναι πραγματικά μέσα στο σπίτι και πάλι αν πχ κάποιος χτυπήσει την πόρτα πρέπει να φορέσει το ράσο για να ανοιξει.[/quote]

λογικά ναι...δεν ξέρω για σένα αλλά εμένα δεν θα μου άρεσε να δώ π.χ. τον πνευματικό μου με σορτσάκι, έστω και μέσα στο σπίτι του...
Άβαταρ μέλους
zafeiris
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από zafeiris »

οι ιερείς είναι άνθρωποι και αυτοί... και στο γήπεδο πάνε... και για τσίπουρο με την παπαδιά και τα τέκνα πάνε... και σε εκδηλώσεις μουσικές ή και σε διάφορες εκθέσεις πάνε... :wink: :wink: :wink: :wink:

..... και τώρα μερικές διευκρηνήσεις όσο αφορά λίγο τις ομάδες.......
η ομάδα με όνομα ολυμπιακός βόλου ( ή αλλιώς ακατανόμαστοι) δεν υπάρχει πλέον....
πουλήθηκε στη δόξα δράμας. υπάρχει μια και μοναδική ομάδα στο βόλο και αυτή είναι η νικάρα...
είναι βέβαια και ο ασκ ολυμπιακός αλλά δεν είναι ομάδα του βόλου απλά παίζει εκεί... είναι η ομάδα της κασσάνδρας και οναμάστηκε ολυμπιακός ασκ. δηλαδή αθλητικός σύλλογος κασσάνδρασ "ολυμπιακός".

.....και φυσικά μια είναι η ομαδάρα στην super league που υποστηρίζει και ο οικουμενικός πατριάρχης....
ο ΠΑΟΚ
ο καιρός γαρ εγγυς
Άβαταρ μέλους
vasilikirimp
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας
Επικοινωνία:

zafeiris έγραψε:οι ιερείς είναι άνθρωποι και αυτοί... και στο γήπεδο πάνε... και για τσίπουρο με την παπαδιά και τα τέκνα πάνε... και σε εκδηλώσεις μουσικές ή και σε διάφορες εκθέσεις πάνε... :wink: :wink: :wink: :wink:

..... και τώρα μερικές διευκρηνήσεις όσο αφορά λίγο τις ομάδες.......
η ομάδα με όνομα ολυμπιακός βόλου ( ή αλλιώς ακατανόμαστοι) δεν υπάρχει πλέον....
πουλήθηκε στη δόξα δράμας. υπάρχει μια και μοναδική ομάδα στο βόλο και αυτή είναι η νικάρα...
είναι βέβαια και ο ασκ ολυμπιακός αλλά δεν είναι ομάδα του βόλου απλά παίζει εκεί... είναι η ομάδα της κασσάνδρας και οναμάστηκε ολυμπιακός ασκ. δηλαδή αθλητικός σύλλογος κασσάνδρασ "ολυμπιακός".

.....και φυσικά μια είναι η ομαδάρα στην super league που υποστηρίζει και ο οικουμενικός πατριάρχης....
ο ΠΑΟΚ
Σχετικά με τις ομάδες Ζαφείρη :24 :24 :24 :24 :24 :24 για το super league και τον ΠΑΟΚ

φιλιά απο την εξουσία
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διάφορα Θέματα”