Προσκυνηματική επίσκεψη στο Α.Ο. τον Φεβρουάριο του 2011
Συντονιστής: Συντονιστές
- ULYSSES
- Κορυφαίος Αποστολέας

Re: Προσκυνηματική επίσκεψη στο Α.Ο. τον Φεβρουάριο του 2011
Αγαπητέ φίλε Στάθη το ξέρω ότι κάνεις πλάκα καθώς επίσης γνωρίζω και το χιούμορ σου .
Εγώ και κάποιοι άλλοι σε 'εχουμε ζήσει απο κοντά γι΄αυτό δεν θέλω να στεναχωριέσε.
Ούτε εγώ παρεξηγούμαι αλλά ούτε και ο Βασίλης πιστεύω .
Εγώ και κάποιοι άλλοι σε 'εχουμε ζήσει απο κοντά γι΄αυτό δεν θέλω να στεναχωριέσε.
Ούτε εγώ παρεξηγούμαι αλλά ούτε και ο Βασίλης πιστεύω .
-
aposal
- Κορυφαίος Αποστολέας

Danke schoen!vasilisalt έγραψε:Να μη ξεχάσετε να ανάψετε κανένα κεράκι για τον ανηψιό του Απόστολου!
Καλό ταξίδι να έχετε και εύχομαι να ωφεληθείτε τα μέγιστα! Χαιρετίσματα στον Γέροντα Γαβριήλ (ΑΝ τον δείτε) τον αγαπητό μας Κουκ και κάντε και μια προσευχή για όλους τους Αγιορείτες μοναχούς, που κρατούν την Ελλάδα όρθια!
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.
-
aposal
- Κορυφαίος Αποστολέας

+1ULYSSES έγραψε:Βασίλη μην στεναχωριέσε θα πάμε τον Μάιο για επτά ημέρες οπότε θα αναπληρώσεις το Προσκύνημα του Φεβρουαρίου.
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.
-
aposal
- Κορυφαίος Αποστολέας

Καλώς ήρθες αδελφέ Δημήτριε! Χαίρομαι που σε διαβάζω πάλι και ομολογώ δημόσια ότι σε συγχωρώ παρ' όλα τα τιτανοτεράστια σφάλματά σου!Dimitris39 έγραψε:Ο Σταθης ειπε να περασω να πω ενα γεια μου το επετρεψε
-
angieholi
- Συντονιστής

Για αυτό έχει φτάσει ο Αποστόλης, τις συνολικές δημοσιεύσεις του, 8862 στον αριθμό!!!!
Αφού αυτό που θέλει να πει.... το χωρίζει σε 3 δημοσιεύσεις!!!!
Ωραίο κόλπο, θα το κάνω και εγώ που έχω μείνει πολύ χαμηλά στο σκορ!!!!
Αφού αυτό που θέλει να πει.... το χωρίζει σε 3 δημοσιεύσεις!!!!
Ωραίο κόλπο, θα το κάνω και εγώ που έχω μείνει πολύ χαμηλά στο σκορ!!!!
Φώς στους μοναχούς είναι οι Άγγελοι... και φώς στους κοσμικούς οι Μοναχοί...
- filotas
- Κορυφαίος Αποστολέας

- Επικοινωνία:
Βασίλη πολύ λυπάμαι, ίσως έφταιγε ο αριθμός (13)
. Χωρίς εσένα θα είμαστε 12 αλλά θα μας λείψεις.
Έχω ακόμα μια δυσάρεστη εξέλιξη να σας ανακοινώσω, ο π. Μάξιμος απάντησε ότι δεν μπορεί να μας δεχτεί εκείνες τις μέρες, έτσι δεν θα έχουμε την ευλογία να τον γνωρίσουμε από κοντά σ΄αυτό το προσκύνημα μας. Δεν πειράζει να 'ναι ευλογημένο. Μια άλλη φορά ίσως.
Έχω ακόμα μια δυσάρεστη εξέλιξη να σας ανακοινώσω, ο π. Μάξιμος απάντησε ότι δεν μπορεί να μας δεχτεί εκείνες τις μέρες, έτσι δεν θα έχουμε την ευλογία να τον γνωρίσουμε από κοντά σ΄αυτό το προσκύνημα μας. Δεν πειράζει να 'ναι ευλογημένο. Μια άλλη φορά ίσως.
-
vasilisalt
- Κορυφαίος Αποστολέας

Κάποιες παρατηρήσεις!dimitrisgr έγραψε:Πρώτα Ο Θεός και αν ο Βασίλης είναι καλύτερα, την τέταρτη το πρωί ξεκινάμε για να ανταμώσουμε με τους Λαρισαίους αδελφούς μας, αν τελικά δεν μπορέσει ο Βασίλης θα είμαι στην Λάρισα από την Τρίτη το βράδυ για φιλοξενία στο κονάκι του Χρήστου και αναχώρηση μαζί τους.
Κατ αρχην γιατί έπρεπε να φύγουμε Τετάρτη πρωί;;;;;;;;;;;;;
Στην Ουρανούπολη ήταν να πάμε, όχι στη Μόσχα!
Επίσης ο Χρήστος έχει κονάκι;
Καλά να περάσετε παιδιά!
- ULYSSES
- Κορυφαίος Αποστολέας

Βασίλη μην αναφέρεις την Μόσχα γιατί έχει -25 και έχει και αγώνα .
- filotas
- Κορυφαίος Αποστολέας

- Επικοινωνία:
Το δελτίο καιρού για το τριήμερο προβλέπει ασθενείς Βόρειους ανέμους και ασθενείς χιονοπτώσεις. Επομένως η μετάβασή μας δεν θα έχει εμπόδια, αλλά πρέπει να εξοπλιστούμε ανάλογα.
Στάθη έχεις χειμωνιάτικα λάστιχα; Οι υπόλοιποι θα έρθουμε με 4x4 επομένως δεν θα έχουμε πρόβλημα. Τώρα στο Άγιο Όρος αν δε ρίξει πολύ χιόνι δεν θα έχουμε πρόβλημα, επειδή στο δρόμο Δάφνη- Καρυές υπάρχει εκχιονιστικό. Θα κάνουμε συνεννόηση με το Μοναστήρι την προηγούμενη μέρα για να δούμε πως είναι η κατάσταση.
Είναι δεύτερη φορά που πάω στο Άγιο Όρος με χιόνι. Είναι απλά υπέροχα. Την προηγούμενη φορά είχε 1 μέτρο χιόνι, που μας δυσκόλεψε στις μετακινήσεις, αλλά τώρα δεν προβλέπεται κάτι τέτοιο.

Ντυθείτε ζεστά και πάρτε κατάλληλα παπούτσια και ομπρέλα για να μπορέσουμε να κάνουμε τις διαδρομές, που είπαμε. Θα εξετάσουμε και την εναλλακτική λύση να νοικιάσουμε μικρό λεωφορείο για τις μετακινήσεις μας.
Στάθη έχεις χειμωνιάτικα λάστιχα; Οι υπόλοιποι θα έρθουμε με 4x4 επομένως δεν θα έχουμε πρόβλημα. Τώρα στο Άγιο Όρος αν δε ρίξει πολύ χιόνι δεν θα έχουμε πρόβλημα, επειδή στο δρόμο Δάφνη- Καρυές υπάρχει εκχιονιστικό. Θα κάνουμε συνεννόηση με το Μοναστήρι την προηγούμενη μέρα για να δούμε πως είναι η κατάσταση.
Είναι δεύτερη φορά που πάω στο Άγιο Όρος με χιόνι. Είναι απλά υπέροχα. Την προηγούμενη φορά είχε 1 μέτρο χιόνι, που μας δυσκόλεψε στις μετακινήσεις, αλλά τώρα δεν προβλέπεται κάτι τέτοιο.

Ντυθείτε ζεστά και πάρτε κατάλληλα παπούτσια και ομπρέλα για να μπορέσουμε να κάνουμε τις διαδρομές, που είπαμε. Θα εξετάσουμε και την εναλλακτική λύση να νοικιάσουμε μικρό λεωφορείο για τις μετακινήσεις μας.
- stathis73
- Κορυφαίος Αποστολέας

Νικο το πολυ πολυ να τα βαλω τα παιδια να σμπρωχνουν για κανα 22 χιλιομετρα

Τις θεός Μέγας ως ο Θεός ημών.