Ένταση στο Αιγαίο.

Προβληματισμοί και ανταλλαγή ιδεών από την Επικαιρότητα.

Συντονιστής: Συντονιστές

Απάντηση
lovethink
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Re: Ένταση στο Αιγαίο.

Δημοσίευση από lovethink »

Από θρησκευτικό φόρουμ έγινε πολεμικό ή είναι η ιδέα μου ? :p
Καλή Σαρακοστή
geonutr
Βασικός Αποστολέας
Βασικός Αποστολέας

Δημοσίευση από geonutr »

εμεις που μενουμε στον Ωρωπο ακουμε ολη μερα καθε μερα μαχητικα να πετανε (ακομα κ την νυχτα) και επειδη εχω κ συζυγο στρατιωτικο μου ειπε οτι πετανε γιατι μπαινουν συνεχεια οι Τουρκοι στα λημερια μας ,χωρια που στελνουνε συνεχεια στο στρατοπεδο εντολες για περιπτωσεις εκτακτης αναγκης...τωρα σε σχεση με τα σχεδια εξορυξης στην αοζ διαβασα το εξης..:ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΕΞΟΡΥΞΗΣ ΣΤΗΝ ΑΟΖ,ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ "ΛΕΒΙΑΘΑΝ". ΑΝ ΔΙΑΒΑΣΕΤΑΙ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΛΕΞΙΚΟ,ΛΕΒΙΑΘΑΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΟ "ΘΗΡΙΟΝ ΤΟ ΑΝΑΒΑΙΝΟΝ ΕΚ ΤΗΣ ΘΑΛΛΑΣΗΣ".ΘΑ ΒΑΛΟΥΝ ΕΠΤΑ (7) ΠΛΑΤ-ΦΟΡΜΕΣ ΑΝ ΒΡΟΥΝ,ΟΠΩΣ ΕΙΠΑΝ, ΤΟ ΚΟΙΤΑΣΜΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΟΝΟΜΑΖΟΥΝ "ΚΕΦΑΛΕΣ" ΤΗΣ ΓΕΩΤΡΙΣΗΣ. ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΩΤΡΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ " GROYP OF TEN". TO ΓΚΡΟΥΠ ΤΩΝ 10,ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΑΣ,ΟΙ ΑΓΟΡΕΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ ΠΡΟΧΘΕΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ,ΛΕΓΟΝΤΑΣ "ΕΙΜΕΘΑ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΑΣ ΙΙ ΚΑΙ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΑΣ ΙΙΙ.ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΙΣΤΩΤΕΣ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ. ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΚΕΦ.13
πραγματι,ψαχνοντας στο νετ η περιοχη που βρισκεται το κοιτασμα λεγεται λεβιαθαν...αχ,βαχ.. :evil:
Αν πεθανεις πριν πεθανεις, δε θα πεθανεις οταν πεθανεις...
eikonikos
Έμπειρος Αποστολέας
Έμπειρος Αποστολέας

Δημοσίευση από eikonikos »

Λεβιάθαν εγώ είδα σε ένα έργο ότι ήταν ένα τέρας που ζούσε στο βυθό, σαν το τέρας του Λόχνες.
Τι σχέση έχουν όλα αυτά με την Παλαιά Διαθήκη;
μήπως οι Ισραηλινοί,για συμβολικούς λόγους, έδωσαν τα ονόματα με τις κεφαλές κλπ
επειδή αναφέρονται στην Βίβλο; Ή είναι μια νέα προφητεία;
defender
Συστηματικός Αποστολέας
Συστηματικός Αποστολέας

Δημοσίευση από defender »

geonutr έγραψε:εμεις που μενουμε στον Ωρωπο ακουμε ολη μερα καθε μερα μαχητικα να πετανε (ακομα κ την νυχτα) και επειδη εχω κ συζυγο στρατιωτικο μου ειπε οτι πετανε γιατι μπαινουν συνεχεια οι Τουρκοι στα λημερια μας ,χωρια που στελνουνε συνεχεια στο στρατοπεδο εντολες για περιπτωσεις εκτακτης αναγκης...τωρα σε σχεση με τα σχεδια εξορυξης στην αοζ διαβασα το εξης..:ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΕΞΟΡΥΞΗΣ ΣΤΗΝ ΑΟΖ,ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ "ΛΕΒΙΑΘΑΝ". ΑΝ ΔΙΑΒΑΣΕΤΑΙ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΛΕΞΙΚΟ,ΛΕΒΙΑΘΑΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΟ "ΘΗΡΙΟΝ ΤΟ ΑΝΑΒΑΙΝΟΝ ΕΚ ΤΗΣ ΘΑΛΛΑΣΗΣ".ΘΑ ΒΑΛΟΥΝ ΕΠΤΑ (7) ΠΛΑΤ-ΦΟΡΜΕΣ ΑΝ ΒΡΟΥΝ,ΟΠΩΣ ΕΙΠΑΝ, ΤΟ ΚΟΙΤΑΣΜΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΟΝΟΜΑΖΟΥΝ "ΚΕΦΑΛΕΣ" ΤΗΣ ΓΕΩΤΡΙΣΗΣ. ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΩΤΡΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ " GROYP OF TEN". TO ΓΚΡΟΥΠ ΤΩΝ 10,ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΑΣ,ΟΙ ΑΓΟΡΕΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ ΠΡΟΧΘΕΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ,ΛΕΓΟΝΤΑΣ "ΕΙΜΕΘΑ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΑΣ ΙΙ ΚΑΙ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΑΣ ΙΙΙ.ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΙΣΤΩΤΕΣ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ. ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΚΕΦ.13
πραγματι,ψαχνοντας στο νετ η περιοχη που βρισκεται το κοιτασμα λεγεται λεβιαθαν...αχ,βαχ.. :evil:

αυτό που λέει μας έβαλες τα γυαλιά το έχεις ακούσει??? Εικόνα
"ταίς πρεσβείαις της Θεοτόκου, Σώτερ, σώσον ημάς"
Απάντηση

Επιστροφή στο “Επικαιρότητα”