Συνάντηση στην Ι.Μονή Οσίου Δαυίδ Ευβοίας 13/06/2009

Συζητήσεις αλληλογνωριμίας μελών και οργάνωσης συναντήσεων.

Συντονιστής: Συντονιστές

Απάντηση
aposal
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Re: Συνάντηση στην Ι.Μονή Οσίου Δαυίδ Ευβοίας

Δημοσίευση από aposal »

ΕΠΙΚΑΙΡΟΠΟΙΗΣΗ ΛΙΣΤΑΣ : ΔΕ 11.05.2009

(Πρώτα ο Θεός)

1.Κων/νος (heart). Η καρδιά (ψυχή) της εκδρομής.
2.Ελπίδα (eleimon).
3.Eυτέρπη (pepiixthis).
4.Βασιλική (vasilikirimp).
5.Σμαραγδή (smarti).
6.Νίκος (agiooros).
7.Ηλίας (ilasgr).
10.Απόστολος (aposal) με την Μαρία και πιθανόν και με την Νότα.
11.Ηλίας (digenis)
12.Χριστίνα
13.Στέφανος (φίλος και συνάδελφος του Απoστόλη)
14.Κων/να (ntinoula)
15.Ξένια (xenia)
16.Γιώργος (yiorgos31)
17.Ανδρέας (avvas)
19.Μάξιμος και οι συν αυτώ (τουλάχιστον 2άτομα;)
20.Νίκος (NIKOSZ)
22.Νίκος (filotas) και Μαρία

Kyrios? Kyrios?…
…..and what about :
Dionysis?
CaptainYiannis?
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.
Άβαταρ μέλους
smarti
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από smarti »

Μπορείτε να μας εξηγήσετε λιγο και αυτοί που θα ρθούν με το τρένο...που κάνει στάση το τρένο...και μετά από εκεί που θα γίνει η συνάντηση...Μου τα είχαν πει μια φορα αλλα ειμαι πολυ ξεχασιάρα...και δεν θυμαμαι! :oops: :oops: Εχει καποιος την καλοσύνη να μου εξηγήσει και την υπομονή?? :? :?
Θεοτόκε Παρθένε, χαίρε κεχαριτωμένη Μαρία ο Κύριος μετά Σου. Ευλογημένη Συ εν Γυναιξί και ευλογημένος ο καρπός της κοιλίας σου, ότι Σωτήρα έτεκες των ψυχών ημών.
aposal
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από aposal »

smarti έγραψε:Μπορείτε να μας εξηγήσετε λιγο και αυτοί που θα ρθούν με το τρένο...που κάνει στάση το τρένο...και μετά από εκεί που θα γίνει η συνάντηση...Μου τα είχαν πει μια φορα αλλα ειμαι πολυ ξεχασιάρα...και δεν θυμαμαι! :oops: :oops: Εχει καποιος την καλοσύνη να μου εξηγήσει και την υπομονή?? :? :?
Το τραίνο φοβάμαι ότι δεν θα κάνει στάση στην καφετέρια της Αρτάκης, όπου θα γίνει η προσυγκέντρωση, παρ' όλο που οι υπεύθυνοι της νέας γραμμής Κεραμίδι - Αρτάκη - Όσιος Δαυίδ ήσαν εν γένει πολύ ευγενικοί!
Βέβαια οι διαπραγματεύσεις δεν έχουν ακόμη τελειώσει και ίσως να τους πείσουμε να αναθεωρήσουν τις απόψεις τους!
Πιθανόν να βάλουν, για τη γραμμή εντός της Εύβοιας το καινούριο Γαλικό τραίνο (TGV - Train a Grande Vitesse), που παρηγγέλθη λόγω των καλών μας σχέσεων με τον Νικόλαο (τον Σαρκοζί, όχι τον Διαχειριστή) και το οποίο θα εγκαινιάσει - προεκλογικά - ο πρωθυπουργός, συνοδεία του Διαχειριστή μας Νικολάου! Το οποίο, ίσως κάνει στάση - εκτάκτως - και στο Προκόπι (λόγω συνωνυμίας με τον ΥΠ.ΕΣ.)!!
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.
Άβαταρ μέλους
smarti
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από smarti »

Απόστολε θα μου κάνεις τώρα και μία μετάφραση???? :45 :45 :45
Θεοτόκε Παρθένε, χαίρε κεχαριτωμένη Μαρία ο Κύριος μετά Σου. Ευλογημένη Συ εν Γυναιξί και ευλογημένος ο καρπός της κοιλίας σου, ότι Σωτήρα έτεκες των ψυχών ημών.
Άβαταρ μέλους
iliasgr
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από iliasgr »

μα προκειται,αγαπητη Σμαρω,για το παρεξηγημενο πλην απολαυστικο χιουμορ του Αποστολου.................
ελεησον με ο Θεος
aposal
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από aposal »

smarti έγραψε:Απόστολε θα μου κάνεις τώρα και μία μετάφραση???? :45 :45 :45
Πολύ ευχαρίστως!
Train a Grande Vitesse σημαίνει Τρένο υψηλής ταχύτητας. Αυτά τα τραίνα κινούνται με μέση ωριαία ταχύτητα που πλησθιάζει τα 300 Km/h (Παρίσι - Μαρσέγι σε 2,5 ώρες) και παρέχουν αναβαθμισμένες υπηρεσίες στους ταξιδιώτες.

ΥΓ : Σμαραγδή μου, χιούμορ κάνω, να με συγχωρείς! Μα τόσο δύσκολο είναι να γίνει αντιληπτό; Τέλος πάντων, θα πάρεις το τραίνο Θεσ/νικης - Αθηνών, θα κατέβεις Οινόη και από εκεί θα πάρεις άλλο (πρέπει να υπάρχει ανταπόκριση) που κάνει τη διαδρομή Αθήνα - Χαλκίδα.
Στην Χαλκίδα θα σε περιμένει κάποιος (ελπίζω).
Άβαταρ μέλους
smarti
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από smarti »

Προς Ηλία!!
Το ξέρω βρε Ηλία..για να φανταστείς και εγώ όταν έγραφα χαμογελούσα...και όταν διάβαζα την απολαυστική απάντηση του Αποστόλη μας εννοείται..!! :lol: :lol: :lol:
Προς Αποστόλη!!
Βρε το κατάλαβα το χιούμορ σου Απόστολε..αλλά τώρα μπήκα σε σκέψη...δηλαδή 2 τρένα θα πάρουμε βρε? Τόσο πολύπλοκο είναι? :? :?
Άβαταρ μέλους
dionysisgr
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από dionysisgr »

Tον Αποστολο θα δεις, smarti, δεν καταλαβα δηλαδη!! Τι θελεις; Αναπαυση;

Και 2 τραινα, και 3 καραβια, και 4 αεροπλανα θα επρεπε να παρεις, και να κανεις και πορεια 40 ημερες στην ερημο κατω απο τον καυτο ηλιο..

Αιντε, τα εχουμε ισοπεδωσει ολα εδω μεσα.. :shock:
"ἰδοὺ ἐγὼ μεθ᾿ ὑμῶν εἰμι πάσας τὰς ἡμέρας ἕως τῆς συντελείας τοῦ αἰῶνος. ᾿Αμήν."
Άβαταρ μέλους
smarti
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από smarti »

Δεν λέω βρε Διονύση...για τον Απόστολο και με τα πόδια θα ερχόμουν :mrgreen: :mrgreen: !!!
aposal
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από aposal »

dionysisgr έγραψε:Tον Αποστολο θα δεις, smarti, δεν καταλαβα δηλαδη!! Τι θελεις; Αναπαυση;

Και 2 τραινα, και 3 καραβια, και 4 αεροπλανα θα επρεπε να παρεις, και να κανεις και πορεια 40 ημερες στην ερημο κατω απο τον καυτο ηλιο..

Αιντε, τα εχουμε ισοπεδωσει ολα εδω μεσα.. :shock:
ΠΕΣ 'ΤΑ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΕ!
Απάντηση

Επιστροφή στο “Αλληλογνωριμία & Συναντήσεις μελών του agiooros.net”