Για τα παιδάκια του πατέρα Αντώνη!!!!!!!!!

Εδώ αναρτούνται αιτήματα & προσφορές βοηθείας με στόχο την αλληλοβοήθεια των μελών μας.

Συντονιστές: ntinoula, Συντονιστές

Απάντηση
vasilisalt
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Re: Για τα παιδάκια του πατέρα Αντώνη!!!!!!!!!

Δημοσίευση από vasilisalt »

Απόστολε εσύ που ξέρεις την περιοχή (ναι ου, φάνηκε από την περιγραφή σου...) βρες σε παρακαλώ αν μπορείς ένα καφέ ή κάτι σχετικό ώστε να γίνει εκεί η συνάντηση και 15.55 να φύγουμε όσοι είμαστε και να πάμε στην κιβωτό.
Με τέτοιο κρύο δεν είναι και εύκολο να συντονιστούμε κάπου εξωτερικά.
Ας μην είναι και δίπλα στη κιβωτό το καφέ. Και λίγο παραπέρα να είναι με 1 ή 2 αυτοκίνητα αν υπάρχουν πάμε ή με ταξί ή με τα ποδαράκια μας.
aposal
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από aposal »

Το πιο κεντρικό σημείο, ώστε να γίνει η συνάντηση, είναι αυτό στην πλατεία Καραϊσκάκη, μπροστά από την Εμπορική Τράπεζα. Θεωρώ ότι είναι καλύτερο να συγκεντρωθούμε εκεί και μετά να μπούμε στην Λένορμαν, καθ' οδόν την Ζηνοδώρου. Θεωρώ επίσης ότι καλύτερα είναι ο καφές να έρθει μετά τη συνάντηση, ώστε να μην έχουμε στενότητα χρόνου.
Ο Διονύσης θα πρέπει να κρατά την επιταγή και την επιστολή προς τον πατέρα Αντώνιο.
Πού είναι ο Διονύσης;
Όσον αφορά το κρύο, ποιό κρύο ρε Βασίλη; Όσο υπάρχουν νοτιάδες δεν υπάρχει κρύο και μέχρι ΚΑΙ την Πέμπτη θα υπάρχουν νοτιάδες. Εξ άλλου η αγάπη του Χριστού μας θα ζεστάνει αρκετά.
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.
Άβαταρ μέλους
smarti
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από smarti »

Σας εύχομαι καλή συνάντηση με τον πατέρα Αντώνιο και να μας φέρεται και φωτογραφίες από τα παιδάκια και από το πατέρα Αντώνιο!!...Μην μας ξεχάσετε!! :smile: :smile:
Τώρα για τον λογαριασμό...για να υπάρχει πλήρης διαφάνεια έχω στείλει την επιταγή (η οποία όμως είναι στο όνομα μου γιατί αλλιώς θα έπρεπε να πληρώσουμε ..δεν θυμάμαι πως μου το είπαν..αλλά δεν υπάρχει πρόβλημα..ο πατέρας Αντώνιος θα μπορεί να την εξαργυρώσει όποτε θέλει) στον Διονύση, σε φωτοτυπία το κλείσιμο του λογαριασμού, τις καταθεσεις, φωτοτυπία το βιβλιάριο καταθέσεων..και στο τέλος την ανάληψη των χρημάτων ως είσπραξη επιταγής. Στον Διαχειριστή μας τον Νίκο έχω στείλει..το βιβλιάριο , το κλειστό βιβλιάριο, μια αναλυτική λιστα των καταθέσεων που μου έδωσαν σήμερα, φωτοτυπία της επιταγής και φωτοτυπία οτι οτιδήποτε χαρτιά έχουν σταλεί και στον Διονύση!! Ολόκληρο το ποσό είναι.2,832.94 EUR
Αυτά παιδιά...θα σας χαιρετίσω με ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ !!! Εύχομαι από καρδιάς καλές εορτές :8 :8 :8 :8 :8 :8 :8 :8 :8 :8
Θεοτόκε Παρθένε, χαίρε κεχαριτωμένη Μαρία ο Κύριος μετά Σου. Ευλογημένη Συ εν Γυναιξί και ευλογημένος ο καρπός της κοιλίας σου, ότι Σωτήρα έτεκες των ψυχών ημών.
angieholi
Συντονιστής
Συντονιστής

Δημοσίευση από angieholi »

Smarti, σ'ευχαριστούμε πολύ για τον κόπο σου!!!! :8 :8 :8 :8 :8
Φώς στους μοναχούς είναι οι Άγγελοι... και φώς στους κοσμικούς οι Μοναχοί...
Άβαταρ μέλους
dionysisgr
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από dionysisgr »

aposal έγραψε: Ο Διονύσης θα πρέπει να κρατά την επιταγή και την επιστολή προς τον πατέρα Αντώνιο.
Πού είναι ο Διονύσης;
Τωωωωρα! Εχω παρει την επιταγη, και ειμαι στο αεροδρομιο, περιμενοντας την Σμαρω :100 :36 :34 :wav , για να φυγουμε για Rio de Janeiro! :103
"ἰδοὺ ἐγὼ μεθ᾿ ὑμῶν εἰμι πάσας τὰς ἡμέρας ἕως τῆς συντελείας τοῦ αἰῶνος. ᾿Αμήν."
aposal
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από aposal »

Ώστε είσαι παπιστής! Και τόσο καιρό μας έρριχνες στάχτη στα μάτια!
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.
andreastsa
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από andreastsa »

Δείτε εδώ το κοινωνικό έργο της Εκκλησίας της Ελλάδος και πως μπορεί να βοηθηθεί κάποιος:
H:\H ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΕΡΓΟ.mht
nikiforos
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από nikiforos »

smarti έγραψε:Σας εύχομαι καλή συνάντηση με τον πατέρα Αντώνιο και να μας φέρεται και φωτογραφίες από τα παιδάκια και από το πατέρα Αντώνιο!!...Μην μας ξεχάσετε!! :smile: :smile:
Τώρα για τον λογαριασμό...για να υπάρχει πλήρης διαφάνεια έχω στείλει την επιταγή (η οποία όμως είναι στο όνομα μου γιατί αλλιώς θα έπρεπε να πληρώσουμε ..δεν θυμάμαι πως μου το είπαν..αλλά δεν υπάρχει πρόβλημα..ο πατέρας Αντώνιος θα μπορεί να την εξαργυρώσει όποτε θέλει) στον Διονύση, σε φωτοτυπία το κλείσιμο του λογαριασμού, τις καταθεσεις, φωτοτυπία το βιβλιάριο καταθέσεων..και στο τέλος την ανάληψη των χρημάτων ως είσπραξη επιταγής. Στον Διαχειριστή μας τον Νίκο έχω στείλει..το βιβλιάριο , το κλειστό βιβλιάριο, μια αναλυτική λιστα των καταθέσεων που μου έδωσαν σήμερα, φωτοτυπία της επιταγής και φωτοτυπία οτι οτιδήποτε χαρτιά έχουν σταλεί και στον Διονύση!! Ολόκληρο το ποσό είναι.2,832.94 EUR
Αυτά παιδιά...θα σας χαιρετίσω με ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ !!! Εύχομαι από καρδιάς καλές εορτές :8 :8 :8 :8 :8 :8 :8 :8 :8 :8
Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όσους συνέβαλαν στην όλη προσπάθεια κ την ολοκλήρωσή της με ένα θετικότατο αποτέλεσμα, τόσο όσον αφορά τη συμμετοχή μελών κ φίλων, αλλά κ σ' αυτό καθ' εαυτό το χρηματικό ποσό που συγκεντρώθηκε στο τέλος!!!!!!
Αξίζει τον κόπο να ξαναεπιχειρήσουμε κ στο μέλλον, ανάλογες πρωτοβουλίες..... Είναι η ελάχιστη προσφορά όσων έχουν τη δυνατότητα προς εκείνους που την έχουν πραγματικά ανάγκη......
Κ πάλι τα στγχαρητήρια Σ' ΟΛΟΥΣ τους συντελεστές!!!!!!!!
Συλλογάται Καλά!!!, όποιος Συλλογάται Ελεύθερα , Χριστιανικά και Ορθόδοξα......
aposal
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από aposal »

Διονύση μια και εσύ θα κρατάς επιστολή και επιταγή (θα έχεις το μαχαίρι, θα έχεις και το καρπούζι), περιμένουμε να μας πεις πού θα συναντηθούμε αύριο.
Εγώ πρότεινα την πλατεία Καραϊσκάκη που έχει άμεση προσπαλασιμότητα (στάση μετρό, λεωφορείων κλπ), αλλά συζητάω οποιαδήποτε άλλη πρόταση (χωρίς να την υιοθετώ).
Άβαταρ μέλους
dionysisgr
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από dionysisgr »

Καταρχην αμαρτωλε, φερε εαν μπορεις εσυ, η οποιος αλλος μπορει, μια φωτογραφικη μηχανη, να αποθανατισουμε την επισκεψη μας, και να ανεβει στο φορουμ η ολη εκδηλωση, για τους αδελφους μας, που δεν μπορουν να παρευρεθουν.

Εγω δεν εχω. Ουτε και ξερω να τραβαω φωτογραφιες. Οι Ινδιανοι λεγανε οτι οταν σε βγαλουν φωτογραφια σου κλεβουν την ψυχη.. :20 :20 :20

Παει αυτο.

Teri, φτιαξε σε παρακαλω σε word, την επιστολη με το λογοτυπο του φορουμ ετσι ωραια, να την τυπωσω και να την παρω μαζι μου, η εαν δεν προλαβαινεις, να την φτιαξω εγω.

Αλλο τωρα.

Συμφωνω Αποστολε να συναντηθουμε στην πλατεια Καραϊσκακη, και απο εκει να ξεκινησουμε ολοι μαζι.

Να πουμε κατα τις 3.00 με 3.15, ωστε να εχουμε ανεση, δεν ειναι και μακρια νομιζω.

Εγω αμαξι δεν παιρνω, λογω των ημερων και της κινησης, θα ερθω με ταξι.

Ας μας πουν σιγα σιγα και ποιοι και ποσοι θα ερθουν να οργανωθουμε, αυριο ειναι η ημερα επισκεψης!!

Αναμενουμε συμμετοχες! :45 :45 :45
"ἰδοὺ ἐγὼ μεθ᾿ ὑμῶν εἰμι πάσας τὰς ἡμέρας ἕως τῆς συντελείας τοῦ αἰῶνος. ᾿Αμήν."
Απάντηση

Επιστροφή στο “Αλληλοβοήθεια”