Σεβασμός στα Πλάσματα αυτά
Συντονιστής: Συντονιστές
Μακάρι να είχαμε τη καλή και ατόφια καρδιά ενός πιστού σκύλου
Και μακάρι να μπορούσαμε να διδαχθούμε και να πάρουμε λίγο από την ψυχούλα τους
Οτι και να λέει η θρησκεία μας εγώ πιστεύω ότι ο Θεός ξέρει να αποζημιώνει αυτές τις ψυχούλες που ζουν πολλές φορές μια κόλαση αναίτια
Επίσης να πω πως αυτοί οι τρεις που ψήφισαν ΥΠΕΡ των πειραμάτων σε ζώα για κάθε λόγο και αιτία ότι για να αγαπήσεις τους ανθρώπους θα πρέπει να αγαπήσεις και τα ζώα
Δεν είναι σκεύη αδειανά κινούμενα
Οτι και να λέει η θρησκεία μας εγώ πιστεύω ότι ο Θεός ξέρει να αποζημιώνει αυτές τις ψυχούλες που ζουν πολλές φορές μια κόλαση αναίτια
Επίσης να πω πως αυτοί οι τρεις που ψήφισαν ΥΠΕΡ των πειραμάτων σε ζώα για κάθε λόγο και αιτία ότι για να αγαπήσεις τους ανθρώπους θα πρέπει να αγαπήσεις και τα ζώα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος anideos την Τρί Φεβ 13, 2007 2:25 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
anideos έγραψε:Μακάρι να είχαμε τη καλή και ατόφια καρδιά ενός πιστού σκύλου
Σωστοτατος !
...ΚΑΙ ΙΔΟΥ ΕΓΩ ΜΕΘ`ΥΜΩΝ ΕΙΜΙ ΠΑΣΑΣ ΤΑΣ ΗΜΕΡΑΣ ΕΩΣ ΤΗΣ ΣΥΝΤΕΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΑΙΩΝΟΣ. ΑΜΗΝ.
-
Misha
- Κορυφαίος Αποστολέας

- Επικοινωνία:
ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΤΟΥΣ ΤΥΠΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΚΑΜΑΚΙΑ ΤΑ ΝΤΟΥΦΕΚΙΑ ΠΟΥ ΣΚΟΤΟΝΟΥΝ ΤΑ ΑΘΩΑ ΖΩΑ KAI ΑΓΝΟΟΥΝ ΟΤΙ ΠΙΘΑΝΟΝ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ ΝΑ ΕΥΡΕΘΟΥΝ ΕΙΣ ΤΗΝ ΘΕΣΗΝ ΤΟΥΣ.ΑΠΙΘΑΝΟ ΘΑ ΣΚΕΠΤΕΣΘΕ,ΕΛΑ ΠΟΥ "ΕΧΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΥΡΙΣΜΑΤΑ".Ο ΝΟΩΝ ΝΟΗΤΩ!stratos έγραψε:για ποιους γενναιους αντρες λες;michail έγραψε:Misha εάν γευθείς φώκια γεμιστή με ρύζι (νυχάκι) καστανα καί μυρωδικά,δέν θά ξανά αναφερθείς κατά τών γεναίων ανδρών πού κοπιαζούν για να βγαλουν τα ματια τους ωπ λάθος συντακτικό τα τσιγάρα τους ήθελα να πω.(ο δαίμονας του τυπογραφίου)