Εγώ ζήτησα άδεια και τελικά 95% μάλλον θα μου την δώσει το αφεντικό μου.
Οπότε δηλώνω συμμετοχη στο ραντεβού και έχω και φωτογραφική μηχανή, την οποία με χαρά θα φέρω για να με βγάλετε πολλές φωτογραφίες
Εεεεεε! εννοω να σας βγάλω φωτογραφίες.....
Συντονιστές: ntinoula, Συντονιστές

ωχ παει η μηχανηangieholi έγραψε:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Εγώ ζήτησα άδεια και τελικά 95% μάλλον θα μου την δώσει το αφεντικό μου.
Οπότε δηλώνω συμμετοχη στο ραντεβού και έχω και φωτογραφική μηχανή, την οποία με χαρά θα φέρω για να με βγάλετε πολλές φωτογραφίες![]()
!!!!
Εεεεεε! εννοω να σας βγάλω φωτογραφίες.....![]()
![]()

dionysisgr έγραψε:Το τελικο κειμενο προς εγκριση απο το κοινο και τις αρχες του φορουμ..
Πατέρα Ἀντώνιε σᾶς χαιρετοῦμε ἐν Κυρίῳ.
Εἴμαστε μιὰ ὁμάδα ἀνθρώπων ποὺ προσπαθεῖ νὰ ζήσει Χριστιανικὰ καὶ συχνάζει σ’ ἕναν ὀρθόδοξα προσανατολισμένο, ἱστοχῶρο, ποὺ ὀνομάζεται «ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ» καὶ εἶναι ἐρασιτεχνικὸ ἀφιέρωμα,
πολλῶν ἐξ’ ἀγαθοῦ ζήλου παρακινουμένων φιλαγιορειτῶν ἀδελφῶν, στὸ Περιβόλι τῆς Παναγίας μας.
Μάθαμε γιὰ τὸ δύσκολο ἀλλὰ τόσο θεάρεστο ἔργο ποὺ ὑλοποιεῖτε καὶ προθυμοποιηθήκαμε νὰ συνδράμουμε σὲ αὐτό, ἔστω καὶ σὲ ἐλάχιστο βαθμό.
Θελήσαμε, ἡ βοήθειά μας νὰ εἶναι τόσο ὑλικὴ ὅσο καὶ πνευματική.
Τὴν πρώτη ἤρθαμε νὰ σᾶς τὴν καταθέσουμε μὲ μορφὴ ἐπιταγῆς.
Τὴν δεύτερη, μὲ τὴ μορφὴ προσευχῆς, ὑπὲρ τῆς εὐοδώσεως τοῦ ἔργου σας, τὴν καταθέτουμε ἀπ’ εὐθείας στὸν Κύριο τῆς Δόξης, κατὰ τὴν δύναμιν ἑνὸς ἑκάστου ἐξ’ ἡμῶν.
Στὴν προσφορά μας συνέβαλλαν καὶ ἄλλοι συνάνθρωποί μας, ἐκτὸς τοῦ ἱστοχώρου μας καὶ τοὺς εὐχαριστοῦμε θερμά!
Σᾶς εὐχόμαστε ἐκ μέσης ψυχῆς καὶ καρδίας:
Ὁ Θεὸς νὰ σᾶς χαρίζει πάντοτε ὑπομονὴ καὶ δύναμη νὰ ἐπιτελεῖτε θεοφιλῶς, τὸ πολύτιμο ἔργο σας, χρόνια πολλὰ καὶ θεάρεστα, γιὰ σᾶς καὶ τὰ παιδιὰ ποὺ φιλοξενεῖτε, καὶ «Καλὰ Χριστούγεννα» γιὰ ὅλο τὸν κόσμο, ὅπου γῆς.
Δόξα σοι ὁ Θεός, ἕνεκεν πάντων!
Ἀπὸ τώρα καὶ στὸ ἑξῆς ἔχουμε τὴν τιμὴ νὰ σᾶς προσκαλέσουμε νὰ γίνετε ἐπίτιμο μέλος τοῦ φόρουμ, καὶ ὅποτε ἔχετε χρόνο, μπορεῖτε νὰ συμμετέχετε στὴ συντροφιά μας.
Ἄπαντα τὰ μέλη τοῦ φόρουμ,
Μετὰ τιμῆς καὶ ἀγάπης, διατελοῦμε,
οἱ ἐλάχιστοι ἐν Χριστῷ ἀδελφοί,
Τὰ μέλη τοῦ athos.edo.gr
(http://www.agiooros.net)