Οι παλιοί μας φίλοι
Συντονιστής: Συντονιστές
- stathis73
- Κορυφαίος Αποστολέας

Re: Οι παλιοί μας φίλοι
Εύχομαι στους παλιούς μας φίλους να είναι μέσα στην Αγάπη Του και ας μην είναι στην παρέα μας.
τίποτα άλλο δεν μετρά
Τις θεός Μέγας ως ο Θεός ημών.
-
gkou
- Κορυφαίος Αποστολέας

Στάθη, πολύ ωραίο κομμάτι αφιέρωσες!!! 
- panagiotisspy
- Κορυφαίος Αποστολέας

+10000000000000000000000000stathis73 έγραψε:Εύχομαι στους παλιούς μας φίλους να είναι μέσα στην Αγάπη Του και ας μην είναι στην παρέα μας.![]()
![]()
τίποτα άλλο δεν μετρά
![]()
![]()
Εάν ταις γλώσσαις των ανθρώπων λαλώ και των αγγέλων,Αγάπην δε μη έχω,γέγονα χαλκός ηχών ή κύμβαλον αλαλάζον. Και εάν έχω προφητείαν και ειδώ τα μυστήρια πάντα και πάσαν την γνώσιν και έχω πάσαν την πίστιν,ώστε όρη μεθιστάνειν,Αγάπην δε μη έχω, ουδέν ειμί.
- stathis73
- Κορυφαίος Αποστολέας

gkou έγραψε:Στάθη, πολύ ωραίο κομμάτι αφιέρωσες!!!
Γεωργία για μένα προσωπικά είναι η κορυφαία μπαλάντα όλων των εποχών.
- panagiotisspy
- Κορυφαίος Αποστολέας

Καλημέρα..
Με ένα ωραίο τραγούδι του Λοϊζου....
Έχω ένα καφενέ....
Στίχοι: Λευτέρης Παπαδόπουλος
Μουσική: Μάνος Λοΐζος
Έχω ένα καφενέ
στου λιμανιού την άκρη
τον έχτισε το δάκρυ
αυτών που μένουνε
και περιμένουνε
Έχω ένα καφενέ
που ακούει όλο τα ίδια
για μπάρκα και ταξίδια
αυτών που μένουνε
και περιμένουνε
Έχω ένα καφενέ
ένα παλιό ρημάδι
αχ να ‘τανε καράβι
γι αυτούς που μένουνε
και περιμένουνε....
Με ένα ωραίο τραγούδι του Λοϊζου....
Έχω ένα καφενέ....
Στίχοι: Λευτέρης Παπαδόπουλος
Μουσική: Μάνος Λοΐζος
Έχω ένα καφενέ
στου λιμανιού την άκρη
τον έχτισε το δάκρυ
αυτών που μένουνε
και περιμένουνε
Έχω ένα καφενέ
που ακούει όλο τα ίδια
για μπάρκα και ταξίδια
αυτών που μένουνε
και περιμένουνε
Έχω ένα καφενέ
ένα παλιό ρημάδι
αχ να ‘τανε καράβι
γι αυτούς που μένουνε
και περιμένουνε....
Εάν ταις γλώσσαις των ανθρώπων λαλώ και των αγγέλων,Αγάπην δε μη έχω,γέγονα χαλκός ηχών ή κύμβαλον αλαλάζον. Και εάν έχω προφητείαν και ειδώ τα μυστήρια πάντα και πάσαν την γνώσιν και έχω πάσαν την πίστιν,ώστε όρη μεθιστάνειν,Αγάπην δε μη έχω, ουδέν ειμί.
-
aposal
- Κορυφαίος Αποστολέας

Μεγάλη και ωραία κουβέντα Ευστάθιε! Προσυπογράφω με χίλια!stathis73 έγραψε:Εύχομαι στους παλιούς μας φίλους να είναι μέσα στην Αγάπη Του και ας μην είναι στην παρέα μας.![]()
![]()
τίποτα άλλο δεν μετρά
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.
- stathis73
- Κορυφαίος Αποστολέας

Όταν είμαστε μέσα στην ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ τότε είμαστε και στην ίδια ευλογημένη "παρέα" είμαστε αγκαλιά και ας μην το έχουμε καταλάβει, είμαστε ένα σώμα και ας μην είμαστε μαζί, βαδίζουμε τον ίδιο δρόμο και ας μην το συνειδητοποιούμε, αγαπάμε και αγαπιόμαστε εξ αποστάσεως αφού αγαπάμε Αυτόν που είναι ο ίδιος ΑΓΑΠΗ.
και κοινός μας Πατέρας.

- panagiotisspy
- Κορυφαίος Αποστολέας

Αχ βρε Στάθη, τι να πω, νάσαι καλά αδελφέ μου....stathis73 έγραψε:Όταν είμαστε μέσα στην ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ τότε είμαστε και στην ίδια ευλογημένη "παρέα" είμαστε αγκαλιά και ας μην το έχουμε καταλάβει, είμαστε ένα σώμα και ας μην είμαστε μαζί, βαδίζουμε τον ίδιο δρόμο και ας μην το συνειδητοποιούμε, αγαπάμε και αγαπιόμαστε εξ αποστάσεως αφού αγαπάμε Αυτόν που είναι ο ίδιος ΑΓΑΠΗ.![]()
![]()
και κοινός μας Πατέρας.
![]()
![]()
- panagiotisspy
- Κορυφαίος Αποστολέας

Καλημέρα φίλοι παλιοί κι' επισκέπτες μας....
Χρόνια σαν βροχή....
Χρόνια σαν βροχή....
- stathis73
- Κορυφαίος Αποστολέας

Όπως υπογράφει ο φίλος μας ο Παναγιώτης όλα μα όλα βρίσκονται σε αυτές τις γραμμές, στον ύμνο της ΑΓΑΠΗΣ. 
Οταν το καταλάβουμε τότε θα άλλάξουν οι "στόχοι" μας, τότε ολα θα τα δούμε απο την σκοπιά της Αγάπης και η αγάπη μακροθυμει, η αγάπη χρηστεύεται, η αγάπη ου ζηλοί, η αγάπη ου περπερεύεται, ου φυσιούται, ουκ ασχημονεί, ου ζητεί τα εαυτής, ου παροξύνεται, ου λογιζεται το κακον, ου χαιρει επι τη αδικία, συγχαιρει δε τη αληθεία, πάντα στεγει, πάντα πιστεύει, πάντα ελπιζει, πάντα υπομένει, η αγάπη ουδέποτε εκπίπτει, ειτε δε προφητείαι, καταργηθήσονται, ειτε γλώσσαι παύσονται, ειτε γνώσις καταργηθήσεται...........
Οταν το καταλάβουμε τότε θα άλλάξουν οι "στόχοι" μας, τότε ολα θα τα δούμε απο την σκοπιά της Αγάπης και η αγάπη μακροθυμει, η αγάπη χρηστεύεται, η αγάπη ου ζηλοί, η αγάπη ου περπερεύεται, ου φυσιούται, ουκ ασχημονεί, ου ζητεί τα εαυτής, ου παροξύνεται, ου λογιζεται το κακον, ου χαιρει επι τη αδικία, συγχαιρει δε τη αληθεία, πάντα στεγει, πάντα πιστεύει, πάντα ελπιζει, πάντα υπομένει, η αγάπη ουδέποτε εκπίπτει, ειτε δε προφητείαι, καταργηθήσονται, ειτε γλώσσαι παύσονται, ειτε γνώσις καταργηθήσεται...........