Μέγα φορουμικό προσκύνημα στο Α.Ο. τον Μάϊο ή Ιούνιο 2012
Συντονιστής: Συντονιστές
-
aposal
- Κορυφαίος Αποστολέας

Re: Μέγα φορουμικό προσκύνημα στο Α.Ο. τον Μάϊο ή Ιούνιο 201
Βασίλη εσύ έχεις δηλώσει να μπεις Πέμπτη, δηλαδή η πρώτη σου διανυκτέρευση είναι στην Καρακάλλου. Τα ονόματα όσων έχουν δηλώσει συμμετοχή βρίσκονται στη σελίδα 24.
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.
-
vasilisalt
- Κορυφαίος Αποστολέας

Η μόνη περίπτωση να κοιμηθώ στη σκηνή είναι μόνο αν με βάλετε μαζί με τον Οδυσσέα.
Οι δύο μας μόνο και με ειδικά σκηνή με ηχοπροστασία. Να κρατάει τον ήχο.
Μην έχουμε απώλειες!!!
Αν είναι έτσι κανένα πρόβλημα!
Οι δύο μας μόνο και με ειδικά σκηνή με ηχοπροστασία. Να κρατάει τον ήχο.
Μην έχουμε απώλειες!!!
Αν είναι έτσι κανένα πρόβλημα!
-
vasilisalt
- Κορυφαίος Αποστολέας

Έχεις μείνει πίσω.aposal έγραψε:Βασίλη εσύ έχεις δηλώσει να μπεις Πέμπτη, δηλαδή η πρώτη σου διανυκτέρευση είναι στην Καρακάλλου. Τα ονόματα όσων έχουν δηλώσει συμμετοχή βρίσκονται στη σελίδα 24.
Θα έρθω εξ αρχής και πιθανόν να αλλάξω λίγο το πρόγραμμα γιατί θέλω να πάω Καρακάλλου...
Πριν βγάλετε διαμονητήρια, θα σας έχω ενημερώσει!
Πότε θα βγάλετε διαμηνητήρια;
- panagiotisspy
- Κορυφαίος Αποστολέας

Διαμ-ο-νητήρια κατά τις 20 Φλεβάρη..vasilisalt έγραψε:Πότε θα βγάλετε διαμηνητήρια;
Διαμ-η-νητήριο σούβγαλα ήδη μ' αυτά που λες, όπου νάναι έρχεται ο κλητήρας να σου το επιδόσει!!
Εάν ταις γλώσσαις των ανθρώπων λαλώ και των αγγέλων,Αγάπην δε μη έχω,γέγονα χαλκός ηχών ή κύμβαλον αλαλάζον. Και εάν έχω προφητείαν και ειδώ τα μυστήρια πάντα και πάσαν την γνώσιν και έχω πάσαν την πίστιν,ώστε όρη μεθιστάνειν,Αγάπην δε μη έχω, ουδέν ειμί.
- iliasgr
- Κορυφαίος Αποστολέας

aposal έγραψε:
ΥΓ: Κι εγώ στην Δοχειαρίου θα μείνω. Μου φάνηκε πολύ πτωχική πάντως και με καθόλου ανέσεις. Ο μοναχός με τον οποίο μίλησα στο τηλέφωνο μου ζήτησε να του πάμε και σεντόνια...(αφού πρώτα μου είπε ότι επειδή ο καιρός είναι γενικά καλός εκείνη την εποχή θα μπορούσαμε να κοιμηθούμε στο ύπαιθρο, σε σκηνές)
αν συμφωνουν οι συμετεχοντες, να μαζευτουν καποια χρηματα και να αγοραστουν μερικα σεντονια,που θα μεινουν στο μοναστηρι
ελεησον με ο Θεος
- panagiotisspy
- Κορυφαίος Αποστολέας

+1..iliasgr έγραψε:aposal έγραψε:
ΥΓ: Κι εγώ στην Δοχειαρίου θα μείνω. Μου φάνηκε πολύ πτωχική πάντως και με καθόλου ανέσεις. Ο μοναχός με τον οποίο μίλησα στο τηλέφωνο μου ζήτησε να του πάμε και σεντόνια...(αφού πρώτα μου είπε ότι επειδή ο καιρός είναι γενικά καλός εκείνη την εποχή θα μπορούσαμε να κοιμηθούμε στο ύπαιθρο, σε σκηνές)
αν συμφωνουν οι συμετεχοντες, να μαζευτουν καποια χρηματα και να αγοραστουν μερικα σεντονια,που θα μεινουν στο μοναστηρι
Συμφωνώ με την πρόταση του Ηλία..
Εάν ταις γλώσσαις των ανθρώπων λαλώ και των αγγέλων,Αγάπην δε μη έχω,γέγονα χαλκός ηχών ή κύμβαλον αλαλάζον. Και εάν έχω προφητείαν και ειδώ τα μυστήρια πάντα και πάσαν την γνώσιν και έχω πάσαν την πίστιν,ώστε όρη μεθιστάνειν,Αγάπην δε μη έχω, ουδέν ειμί.
-
kostasellas
- Έμπειρος Αποστολέας

καλησπέρα αδέρφια..
Δεν ειναι λίγο νωρίς για διαμονητήρια?
ενημερωτικά ρωτάω
ενημερωτικά ρωτάω
- panagiotisspy
- Κορυφαίος Αποστολέας

Κώστα, το ηλεκτρονικό σύστημα κράτησης θέσεων του γραφείου προσκυνητών της Θεσσαλονίκης, "ξεκλειδώνει" την οποιαδήποτε ημερομηνία που θέλει κάποιος να μπει στο Όρος, ΑΚΡΙΒΩΣ τρεις μήνες πριν την ημερομηνία αυτή..kostasellas έγραψε:καλησπέρα αδέρφια..
ενημερωτικά ρωτάω
Επομένως, εμείς που θέλουμε να μπούμε στις 19/5, έχουμε τη δυνατότητα κράτησης, από τις 19/2 και μετά.. (Επειδή στις 19 είναι Κυριακή, μπορούμε από Δευτέρα 20 του μήνα)..
Είναι βέβαια νωρίς τρεις μήνες νωρίτερα, αλλά αφού έχουμε τη δυνατότητα και είμαστε και πολλά άτομα, καλύτερα να το κατοχυρώσουμε το νωρίτερο δυνατόν, δεν έχουμε να χάσουμε και τίποτα άλλωστε.. Αν βέβαια κάτι πάει στραβά και κάποιος δεν έρθει, υπάρχει η δυνατότητα ακύρωσης (και ενδεχόμενης αντικατάστασης με άλλον), μέχρι την τελευταία μέρα....
-
kostasellas
- Έμπειρος Αποστολέας

καλησπέρα,
πολυ σημαντική η πληροφορία
για κράτηση μέχρι και 3 μήνες πριν την αναχώρηση.
δεν το γνώριζα και πιστεύω πως πάρα πολλοι δεν το γνωρίζουν.
Καλή οργάνωση
κωστας πάτρα
πολυ σημαντική η πληροφορία
για κράτηση μέχρι και 3 μήνες πριν την αναχώρηση.
δεν το γνώριζα και πιστεύω πως πάρα πολλοι δεν το γνωρίζουν.
Καλή οργάνωση
κωστας πάτρα
- panagiotisspy
- Κορυφαίος Αποστολέας

98 (μέρες) και σήμερα μείνανε!!
Αμήν..
Αμήν..