ntinoula όταν ακούσεις για θέμα ναυτικών μιλίως απο 6 σε 12 τότε να αρχίσεις να πέρνεις και εσύ τρόφιμα, αλλιώς τώρα για ποιό σίγουρα!
Σε μία το έχω δεί και εγώ το θέμα με τον "τέος"
Για το 555 είναι θρύλος των Τούρκων
Μια προφητεία πιθανώς Τουρκικός θρύλος έλεγε οτι όταν ο Μωάμεθ κυρίευσε την πόλη είδε στον τρούλο της Αγίας Σοφιάς τον αριθμό 555.
Μερικοί το ερμηνεύουν οτι θα κυβερνήσουν την Κωνσταντινούπολη οι Τούρκοι 555 χρόνια.
Προσθέτοντας 1453 + 555 = 2008.
ΓΙΑ ΤΟ ΜΩΑΜΕΘ ΤΟ Β ΟΤΙ ΕΙΔΕ ΤΡΙΑ ΠΕΝΤΑΡΙΑ 555 ΝΑ ΑΙΩΡΟΥΝΤΑΙ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΜΠΗΚΕ ΣΤΗΝ ΑΓ.ΣΟΦΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΟΤΙ ΤΟΣΟ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΤΗ ΠΟΛΗ ΓΙΑ 555 ΧΡΟΝΙΑ.Ο ΞΕΝΑΓΟΣ ΣΤΗΝ ΑΓ.ΣΟΦΙΑ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΡΥΛΟ,ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΟΜΩΣ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ 555 ΧΡΟΝΙΑ.ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΗ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΡΥΠΤΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΜΑΣ ΠΡΟΣΜΕΝΟΥΝ ΤΟ ΠΟΘΟΥΜΕΝΟ.
Οι Γέροντες που ξέρω να έχουν πεί κάτι:
ΓΝΩΣΤΟΣ ΜΟΥ ΕΠΙΣΚΕΦΤΗΚΕ ΤΟ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ ΣΤΙΣ 28 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2005 ΚΙ ΕΜΕΙΝΕ 2 ΗΜΕΡΕΣ. ΕΜΕΙΝΕ Ι.Μ. ΞΗΡΟΠΟΤΑΜΟΥ.
ΣΕ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΠΟΛΕΜΟΣ ΚΤΛ ΔΥΟ ΤΟΥ ΕΙΠΑΝΕ ΟΤΙ ΜΟΝΟ Ο ΘΕΟΣ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΑΥΤΟ.
(ΟΙ ΔΥΟ ΜΟΝΑΧΟΙ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΚΙΑΣ 30 - 40 ΕΤΩΝ). ΤΟΥ ΕΙΠΑΝ ΝΑ ΡΩΤΗΣΗ ΤΟΝ ΓΕΡΟΝΤΑ ΘΕΟΚΛΗΤΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ < ΧΑΡΙΣΜΑ >.
Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 70 ΕΤΩΝ.
ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕ, Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΕ ΜΕ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑ, ΑΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΒΛΕΠΕ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ.
ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΕ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΛΕΜΟΣ.
Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΓΕΡΟΝΤΑ ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΣΕ 2,5 ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΓΑΣ ΠΟΛΕΜΟΣ,Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΘΣ ΓΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ,
Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΧΕΔΟΝ ΘΕΑΤΗΣ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΑ ΚΕΡΔΗ
ΚΑΙ ΟΤΙ Η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΗ ΚΑΙ ΠΑΛΙ.
ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝΕ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΕΣ ΦΥΣΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ.
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΖΗΣΩ ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΚΟΜΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΩ ΤΗ ΔΟΞΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.
...ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΟ Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ!
Φυσικά τα δέκα χρόνια (1994-2004) πέρασαν αλλά μήπως ενοούσε κοντά στη δεκαετία;
.......εδωσε δυο προφητειες.......την μια μαλιστα την εδωσε πριν κανα τριμηνο...........
η μια προφητεια του λεει οτι ο πολεμος θα ξεκινησει δυο χρονια μετα την εναρξη των ενταξιακων διαπραγματευσεων της τουρκιας (οκτωβριος 2005), δλδ 2005+2=2007 και οχι 2008 .............
η αλλη προφητεια που εδωσε στον φιλο μου.........λεει οτι ?ο ελληνοτουρκικος πολεμος θα αρχισει στις 1010?..............
του το ειπε ετσι ακριβως οπως στο γραφω..............
αλλα ειπε ο γεροντας οτι το 1010 που βλεπει ειναι προφανως η 10/10,δλδ 10 οκτωβριου............
εγω με το λογισμο μου ομως δεν μπορω να αποκλεισω την πιθανοτητα το 1010 να ειναι 10/10 με το εκκλησιαστικο ημερολογιο..........δλδ 10 ιουλιου..............
βεβαια η γνωμη του γεροντα μετραει πιο πολυ .....και αφου μιλαει για 10 οκτωβριου......κατι παραπανω θα ξερει ...................
ελπιζω να σε εχω διαφωτισει επαρκως για το τί ερχεται.........
ααα,ξεχασα να σου πώ οτι του ειπε το χειμωνα......... οτι δεν αποκλειει καθολου να αρχισει μεγαλη αναστατωση στην μεση ανατολη απο την ανοιξη που θα οδηγησει και την τουρκια σε πολεμο στο αιγαιο ......................
με λιγα λογια..........με την μια προφητεια του ειπε το ετος,δλδ το 2007............με την αλλη προφητεια την ημερομηνια,δλδ 10 οκτωβριου......και με την συζητηση προεκυψε οτι μαλλον θα αναψει η φωτια στην μεση ανατολη νωριτερα απο οτι θα μας βρει εμας.............
Για τους Γέροντες κάτι είπε και ένα μέλος εδώ που είχε πάει πρόσφατα στο Άγιον Όρος
Υπάρχουν μαθηματικές υποδειξεις προφητειών και τις έχω βάλει
Άν αρχίσει ο πόλεμος το 2007 και κρατήσει 5 μήνες+κάτι, μιλάμε για περίπου 1 χρόνο. (σκάρτο)
Άμέσως μετά έρχεται ο Αντίχριστος (3,5 έτη), άρα:
2007+3,5=2011
Έπεσε η Τραπεζούντα το 1461 οπότε 2011-1461=550
(Εν πέντε και πεντήκοντα έτοι το τέλος των θλίψεων, την δε εβδόμην ουκ έστι ταλαίπωρος, ουκ έστιν εξόριστος, επανερχόμενος εις τας αγκάλας της μητρός, αγαλλομένης)
ΑΠΟ ΤΟ 1955 ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ 10 ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΚΡΙΣΕΙΣ
1. 1955 ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΟ ΚΥΠΡΙΑΚΟ
2. 1963 ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΟ ΚΥΠΡΙΑΚΟ
3. 1964 ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΟ ΚΥΠΡΙΑΚΟ
4. 1967 ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΟ ΚΥΠΡΙΑΚΟ
5. 1973 ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΙΣ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΑΥΘΑΙΡΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ
6. 1974 ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΟ ΚΥΠΡΙΑΚΟ
7. 1976 ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΙΣ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΑΥΘΑΙΡΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ
8. 1983 ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΟ ΚΥΠΡΙΑΚΟ
9. 1987 ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΙΣ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΑΥΘΑΙΡΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ
10. 1996 ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΙΣ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΑΥΘΑΙΡΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ
ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΤΟ ΧΡΗΣΜΟ ΤΟΥ ΛΕΟΝΤΟΣ ΣΟΦΟΥ - ΧΡΗΣΜΟΣ Ζʼ (ΑΙΜΑ)
?«ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΚΛΕΙΣΗ Η ΕΝΔΕΚΑΤΗ, ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΛΕΙΨΕΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ»
(Η ΕΝΔΕΚΑΤΗ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΗ ΚΡΙΣΗ)
Λέτε να ισχύει;