stratos έγραψε:tomR έγραψε:
Τώρα στην κατά ( Άγιου Στρατου ) ανάλυση θα διαβάσουμε άλλα

Α με εκανες και Αγιο βλεπω;
ασε που με λενε Ηλια....
Στράτο μου εγώ νομίζω ότι δεν διαφωνείς ότι όσα λέει η Αποκάλυψη θα γίνουν απλά πιστεύεις ότι ακόμα υπάρχουν λίγα στάδια μέχρι το σφράγισμα με το υποδόριο μικροτσιπ
Πιστεύω ότι ακόμα υπάρχει ένα δυό στάδια , δε νομίζω ότι ο κόσμος είναι έτοιμος να δεχθεί να βάλει κάτω από το δέρμα του ένα πομπό
Θα πρέπει να τον τρομοκρατήσουν πολύ ακόμα για να συμβεί αυτό
Θέλω να πιστεύω ότι το θάρρος που σε διακρίνει είναι βοήθεια από το Θεό και σύνεση διότι δεν πρέπει να έχουμε ΠΑΝΙΚΟ εμείς οι Χριστιανοί αλλά ΕΛΠΙΔΑ και ΧΑΡΑ κρυφή
Εγώ προτιμώ που είσαι χαμηλών τόνων και περιμένεις να δεις και την εξέλιξη των πραγμάτων και καταστάσεων
Ακόμα και αν δεν υπήρχε το 666 κάπου σε όλα αυτά είναι ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟ ΚΑΙ ΘΕΜΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ αυτό που συμβαίνει με το ηλεκτρονικό ΠΛΗΡΕΣ φακέλωμα
Από την άλλη σκέφτομαι ότι είναι λίγο κρίμα και άδικο να τύχει στη δική μας γενιά να πρέπει να περάσει αυτά τα γεγονότα
Δε νομίζω ότι κανείς από εμάς εδώ μέσα σκοτώνει μικρά παιδιά για το χρήμα πχ στις τρίτες χώρες ( να δείτε τη ταινία το ΜΑΤΩΜΕΝΟ ΔΙΑΜΑΝΤΙ !!!! )
Δεν λέω ότι είμαστε Αγιοι , αλλά υπάρχουν καλοί άνθρωποι και σήμερα , υπάρχουν και καλά παιδιά , δε νομίζω ότι ο κόσμος έχει φτάσει στο τόσο απροχώρητο
Η ιστορία έχει γνωρίσει πολύ μεγαλύτερη κακία από αυτή που ζούμε σήμερα
Περάσαμε ένα πόλεμο του 1940 που κάναν τους ανθρώπους σαπούνια και τους καίγαν ζωντανούς
Αν δεν έγινε τότε το τέλος του κόσμου ,σήμερα που ο μισός πλανήτης είναι σε πολύ καλή κοινωνική κατάσταση ......... δεν είναι λίγο περίεργο να γίνει ?
Δεν ξέρω αν θα πάρουμε τη Κωσταντινούπολη ή όχι
Λίγο με ενδιαφέρει να σου πω την αλήθεια
Αμα είναι να χυθεί αίμα δεν θέλω να τη πάρουμε να μου λείπει το βύσσινο
Αφήνω τις φωνές και τις πολεμοχαρείς κραυγές για άλλους
Αλλά όσο αφορά το σφράγισμα ,μπορεί να πρέπει πρώτα να σφραγιστούμε και καλά και μετά να κάνουν πόλεμο
Δε ξέρω
Και δεν βγάζεις και άκρη
Το μόνο που ξέρω , ότι οι πεντηκοστιανοί πάνε λέει πάντα μαζί μη τύχει και τους αρπάξει το σύννεφο πριν έρθει ο Αντίχριστος
Ας μη γίνουμε και εμείς σαν τους αιρετικούς
Η ζωή συνεχίζετε με τα καλά της και με τα κακά της
Θα έρθει η στιγμή που θα ακούσουμε από τις ειδήσεις για παραλαβή νέων ηλεκτρονικών ταυτοτήτων
Και εδώ θα είμαστε και θα το δεις
Θα τις έχουμε παραλάβει όλοι και θα λέμε "το επόμενο βήμα είναι το κακό"
Και θα πάμε και στο επόμενο και θα λέμε "το επόμενο είναι το κακό"
Και φοβάμαι μήπως έρθει μια μέρα και λέμε "σήμερα έβαλα ένα τσιπ κάτω από το δέρμα αλλά το επόμενο βήμα θα είναι κακό"
Δε ξέρω
Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΦΥΛΑΕΙ
Αλλά ναι , θυμώνω (με τη καλή έννοια )με τους μοναχούς που μιλάνε εκ του ασφαλούς για διαβόλους και αντίχριστους
Εκεί που είναι αυτοί μπορούν να σωθούν και η σωτηρία τους είναι πιο εύκολη
είναι στην εξοχή με όλα τα καλά ήσυχοι και αγωνίζονται και δεν θα χρειαστεί να πάνε κάπου γιατί είναι ήδη προφυλαγμένοι
Αλοίμονο σε μας
Εμείς εδώ ....................... εμείς εδώ τραβάμε ΤΟ ζόρι