Θάρθη όταν έρθουν δυο καλοκαίρια και δυο Πασχαλιές μαζί.

Γενικότερη συζήτηση σχετικά με την ερμηνεία των προφητειών της Ορθοδοξίας και τα Σημεία των Καιρών στην Εποχή μας.

Συντονιστής: Συντονιστές

Απάντηση
Ionas
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από Ionas »

MHTSAKOS έγραψε:ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΗ!
Ο Γέρων Παΐσιος ο Αγιορείτης αποκαλύπτει στον κ. Ανέστη Μαυροκέφαλο.
.............................Τότε, ο βασιλιάς Κωνσταντίνος θα συμβάλει ως μεσάζοντας, να δοθεί η Πόλη στην Ελλάδα. Είναι ευλαβής, είναι καλός". Γέροντα?, τον ρωτάω μετά...............................
Περιοδικό "ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΗΚΗ" Μάιος- Ιούνιος 2006 Τεύχος 48

Και ρωτάω τώρα, ο "τέος" πόσο θα ζήσει ακόμα;
Και όταν λέει ο Πάτερ Παΐσιος ότι θα μεσολαβήσει πότε θα το κάνει, απο το νεκροκρέβατο;

Πρίν 2 μέρες πήρα την απόφαση. Πήγα και πήρα αλέυρι και πολλές κονσέρβες. (μέχρι το 2013)
Απο καιρό το σκευτόμουν και επειδή άκουσα απο αρκετούς για Γέροντες του Όρους που λένε για τώρα το είχα στο μυαλό μου συνέχεια.
Οταν πήγα έβλεπα κόσμο γύρω μου και σκευτόμουν: αυτοί που δεν ξέρουν; Δεν το υπολόγιζα και τόσο πολύ όμως.
Όταν ήμουν στο σούπερ μάρκετ όμως, είδα ένα μωρό και εκεί είχα τύψεις.
Και γενικά μην νομίζεται ότι μπορώ τόσο εύκολα να το λέω παντού για τον πόλεμο, ώστε να πάρουν όλοι που νιάζομαι κάτι και να την βγάλουν.
Σκέφτομαι και τους συγγενείς, τα ξαδέλφια μου, εγώ θα έχω και αυτοί;

Σκέφτηκα λοιπόν όποιος απο εδω θέλει, να βρούμε ένα χώρο όλοι μαζί, μια αποθήκη διαθέσημη και να αγοράσουμε κάποια τρόφιμα που να έχουν μεγάλη διάρκεια ζωής.
Να τον έχουμε αυτόν τον χώρο για όσους θέλουμε να δώσουμε κάτι όταν θα είναι άσχημα τα πράγματα.
Βέβαια εννοείτε ότι τα δικά μας θα τα έχουμε στο σπίτι ο καθένας.
Αλλά αν θέλουμε να βοηθήσουμε κάποιον; Θα κάνουμε το σπίτι μας αποθήκη;
Εκεί που μένω δίπλα έχουν ένα μικρό παιδάκι, τι να κάνω να πάω να τους πως έρχεται πόλεμος;
Έτσι λοιπόν όποιος θέλει ας μαζευτούμε κάπου το Σαββατοκύριακο και να βρούμε κάπου μια αποθήκη να βάλει ο καθένας ότι θέλει και αν δεν γίνει τίποτα και πέσουμε έξω ας μην μας πηράξει.
Τι λέτε;
Φίλε Μητσάκο

Δεν πρέπει να θορυβούμαστε γιατί ο Κύριος ημών Ιησούς Χριστός είπε: "τι μεριμνάτε τι θα φάμε τι θα πιούμε; Δεν βλέπετε τα πετεινά του ουρανού: Ούτε κοπιάζουν ούτε ζημώνουν και όμως δεν τους λείπει τίποτα, ο Πατέρας ο ουράνιος μεριμνά... αλήθεια σας λέω έχετε μεγαλύτερη αξία από πολλά στρουθία..."
Όταν έλαβαν το μάνα εξ ουρανού οι Ισραηλίτες στην έρημο:
Και να στην έρημο λεπτοί λευκοί κόκκοι, σαν πάγος στη γη. Όταν το είδαν οι Ισραηλίτες είπαν τι είναι αυτό; Ο Μωϋσής τους είπε: αυτό είναι το ψωμί που έδωσε ο Κύριος για να φάτε. Αυτό το λόγο είπε ο Κύριος, καθένας θα μαζέψει ανάλογα με τις κεφαλές που έχει και τον αριθμό των ψυχών. Έκαναν έτσι τα παιδιά του Ισραήλ και μάζεψαν άλλος πολύ άλλος λιγώτερο. Και όταν το μέτρησαν δεν έμεινε σε αυτούς που μάζεψαν πολύ ούτε έλειψε σε αυτούς που μάζεψαν λίγο. Είπε ο Μωϋσής κανείς να μην αφήσει από αυτό για το πρωί. Και δεν άκουσαν τον Μωϋσή αλλά κράτησαν μερικοίκαι βρώμησε και γέμισε σκουλήκια και επικράθη ο Μωϋσής γι αυτούς…. [Έξοδος ιστ΄14]
Γνώσεσθε την αλήθεια και η αλήθεια ελευθερώσει υμάς
vfilip
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από vfilip »

parmenas έγραψε:Στις προφητειες που εχει συγκεντρωσει ο π. Λεοντιος ο Διονυσιατης, αναφερονται και καποιες σχετικες απο το γεροντα Γεννάδιο από την Κρήτη.

Μπορειτε να τις βρειτε στο site του παντοκρατορα κατω δεξια.

Ο Γενναδιος λεει οτι θα ερθει καιρος, οπου Τουρκοι στρατιωτες θα αποβιβαστουν στην Κρητη. Δεν αποκλειεται να ειναι ενας αντιπερισπασμος, ή να ειναι η Κρητη ενα απο τα 2 νησια που θα πειραξουν οι Τουρκοι κατά το γέροντα Παίσιο.

Γνώμες?
πριν κάμποσα χρόνια είχε εντοπιστεί 1 τούρκικη φρεγάτα στα νότια της κρήτης πολύ κοντά στη νήσο Γαύδο συνοδευόμενη από τούρκικα αεροπλάνα . το θέμα είχε απασχολήσει πολύ τον τοπικό τύπο , δεν ξέρω όμως αν ακούστηκε στην υπόλοιπη ελλάδα . αυτό το γεγονός επιβεβαιώνει την προφητεία ως προς την πρόθέση των τούρκων για τη κρήτη !!!
LasStam
Απλό Μέλος
Απλό Μέλος

Δημοσίευση από LasStam »

vfilip έγραψε:
parmenas έγραψε:Στις προφητειες που εχει συγκεντρωσει ο π. Λεοντιος ο Διονυσιατης, αναφερονται και καποιες σχετικες απο το γεροντα Γεννάδιο από την Κρήτη.

Μπορειτε να τις βρειτε στο site του παντοκρατορα κατω δεξια.

Ο Γενναδιος λεει οτι θα ερθει καιρος, οπου Τουρκοι στρατιωτες θα αποβιβαστουν στην Κρητη. Δεν αποκλειεται να ειναι ενας αντιπερισπασμος, ή να ειναι η Κρητη ενα απο τα 2 νησια που θα πειραξουν οι Τουρκοι κατά το γέροντα Παίσιο.

Γνώμες?
πριν κάμποσα χρόνια είχε εντοπιστεί 1 τούρκικη φρεγάτα στα νότια της κρήτης πολύ κοντά στη νήσο Γαύδο συνοδευόμενη από τούρκικα αεροπλάνα . το θέμα είχε απασχολήσει πολύ τον τοπικό τύπο , δεν ξέρω όμως αν ακούστηκε στην υπόλοιπη ελλάδα . αυτό το γεγονός επιβεβαιώνει την προφητεία ως προς την πρόθέση των τούρκων για τη κρήτη !!!
Η Γαύδος θεωρείται "γρίζα ζώνη"...
silver
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από silver »

MHTSAKOS έγραψε:
Φίλε νομίζω τα έχεις διαβάσει.
Υπάρχει ο θρύλος των 555 χρόνων απο το 1453!
Υπάρχουν πολλοί Γέροντες που λένε για τώρα!
Υπάρχουν μαθηματικές υποδειξεις προφητειών και τις έχω βάλει
Aδελφέ για να μη σου χαλάσουν τα μακαρόνια και τα μπισκότα, θέλεις να ελέγξης πάλι τον υπολογισμό των ετών; Τι εννοώ : Η Αγία Γραφή χρησιμοποιεί ημερολόγιο 30 ημερών για κάθε μήνα. Εσύ υποθέτω κάνεις τους υπολογισμούς σου με το Ιουλιανό ή Γρηγοριανό. Οι Ιουδαίοι χρησιμοποιούσαν το Σεληνιακό. Εν πάσει περιπτώσει σύμφωνα με την Αγία γραφή τα 555 χρόνια μετά το 1453 ήταν περίπου τον Ιούλιο του 2000!!!
Αυτά προς το παρόν, για να μη σε κουράζω.

==============

Τότε συλλογίστηκα να φκειάσω έναν όρκον να τον υπογράψωμεν, επειδήτις και είδα άλλος ήταν Κυβερνητικός, άλλος Συνταματικός, άλλος Άγγλος, άλλος Γάλλος, άλλος Ρούσσος και τα εξής. Έπαιρνα από κάθε πολιτεία ένα - δυό τρεις Συνταματικούς κι άλλους τόσους Κυβερνητικούς και τους ένωνα. Κ΄ εκείνοι ένωναν τους συμπολίτες τους. Ο όρκος ήταν «Να μην είμαστε ούτε Συνταματικοί, ούτε Κυβερνητικοί, ούτε σε ξένη δοξασία Άγγλοι, Γάλλοι, Ρούσσοι. Να τους σεβώμαστε αυτούς όλους δια την ευεργεσίαν τους - και να μας αφήσουν ήσυχους εμάς (o ήρωας Στρατηγός Μακρυγιάννης).
MHTSAKOS
Έμπειρος Αποστολέας
Έμπειρος Αποστολέας

Δημοσίευση από MHTSAKOS »

Φίλε Ίωνα καλά έκανες και τα έγραψες αυτά, γιατί δεν τα ήξερα και με γαλήνεψαν μπορώ να πω για λίγο.
Όμως εγώ, έχω ίδη μεριμνήσει για μένα και θα μεριμνήσω και άλλο, μιας και μπορεί στη δικιά μου την περίπτωση να ισχύει το "συν Αθηνά και χείρα κίνει".
Τί θέλω να πω, δεν λέω πως ο λόγος του Θεού δεν είναι για όλους, αλλά όταν ακούς προφητείες να μιλάνε δεν πάς ούτε εκεί κόντρα, μιας και αυτές εκ Θεού είναι.

Ο Πάτερ Σίμων Αρβανήτης δεν έλεγε ότι θα έρθει πείνα ποιό μεγάλη απο το 40';
Ο Πάτερ Παΐσιος δεν έλεγε να πάρει κανείς κανένα αλεύρι;
Τι θα λέω εγω τότε δεν τα ήξερα να μεριμνήσω;
Ο Χριστός μάλλον μίλαγε για την φυσιολογική ζωή ποιό πολύ.

Αλλά στο κάτω κάτω δεν το είπα για μένα τόσο πολύ, αλλά για τους άλλους.
Αν δείς έναν στο δρόμο, τι θα του πείς έχει για σένα ο Θεός;
Όχι βέβαια, αν θέλεις του δείνεις κάτι και πας στο καλό.
Ο Θεός θα κάνει αυτό που πρέπει.
Ναί με την Αίγυπτο θα το λίσουμε αυτό.
MHTSAKOS
Έμπειρος Αποστολέας
Έμπειρος Αποστολέας

Aδελφέ για να μη σου χαλάσουν τα μακαρόνια και τα μπισκότα, θέλεις να ελέγξης πάλι τον υπολογισμό των ετών; Τι εννοώ : Η Αγία Γραφή χρησιμοποιεί ημερολόγιο 30 ημερών για κάθε μήνα. Εσύ υποθέτω κάνεις τους υπολογισμούς σου με το Ιουλιανό ή Γρηγοριανό. Οι Ιουδαίοι χρησιμοποιούσαν το Σεληνιακό. Εν πάσει περιπτώσει σύμφωνα με την Αγία γραφή τα 555 χρόνια μετά το 1453 ήταν περίπου τον Ιούλιο του 2000!!!
Αυτά προς το παρόν, για να μη σε κουράζω.
Ναί μόνο που τον αριθμό τον είδε Μουσουλμάνος.
Εκεί τι γίνεται;
LasStam
Απλό Μέλος
Απλό Μέλος

Δημοσίευση από LasStam »

MHTSAKOS έγραψε:
Ναί με την Αίγυπτο θα το λίσουμε αυτό.
Γκρίζα ζώνη από τη Τουρκία.
Πρόβλημα υφαλοκριπίδας έχουμε με την Λιβύη.
MHTSAKOS
Έμπειρος Αποστολέας
Έμπειρος Αποστολέας

Πλάκα έκανα με την Αίγυπτο.
Πλάκα κάνεις και εσύ με την Λιβύη.
MHTSAKOS
Έμπειρος Αποστολέας
Έμπειρος Αποστολέας

Ή μήπως όχι;
LasStam