Μη ντρέπεστε , ας συστηθούμε μεταξύ μας !
Συντονιστής: Συντονιστές
-
aposal
- Κορυφαίος Αποστολέας

Αδελφέ μου, είναι πολύ συγκινητική η ιστορία σου! Καλώ ήλθες στην παρέα μας! Ο Θεός να σου χαρίζει υπομονή, δύναμη και πίστη!
Ό,τι και να πω για την περίπτωσή σου είναι πολύ λίγο...Είμαι πολύ ανάξιος, αμαρτωλός και αχάριστος!
Ό,τι και να πω για την περίπτωσή σου είναι πολύ λίγο...Είμαι πολύ ανάξιος, αμαρτωλός και αχάριστος!
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.
και AGELISSfilotas έγραψε:Κώστα καλώς ήρθες. Στο Νομό Κοζάνης υπάρχει μια αρκετά μεγάλη συντροφιά που ασχολείται με τα Ορθόδοξα sites. Αν σ΄ενδιαφέρει στείλε pm για να συναντηθούμε να γνωριστούμε κι από κοντά.kostaskou έγραψε:Είμαι ο Κώστας, 38 χρονών, παντρεμένος, νέος χαζομπαμπάς με ένα νεογέννητο κοριτσάκι, από Κοζάνη. Είμαι νέο μέλος, αλλά παρακολουθώ το site περίπου ένα χρόνο τώρα. Καλώς σας βρήκα!!
Από το νομό Κοζάνης είναι:
Ο Φίλιππος (filtor)
O Κωνσταντίνος (konstantinoupolitis)
Ο Βασίλης (www.pigizois.gr)
Η Στέλλα (ELPIZO)
lefte
elahistos_1
εσύ κι εγώ
Τι λέτε κάνουμε μια συνάντηση τις επόμενες μέρες;
Η ΚΟΖΑΝΗ κατέχει τα σκήπτρα :faroah: :faroah:
οπότε :
Τι Λωζάνη τι Κοζάνη
Γνώσεσθε την αλήθεια και η αλήθεια ελευθερώσει υμάς
-
Pythagoras
- Τακτικό Μέλος

- Επικοινωνία:
Αγαπητοί Συνοδοιπόροι,
Είθε να είναι ούριος ο άνεμος της ελπίδας που θα φουσκώνει τα ιστία της πίστεώς μας κατά την διάρκεια της Μ. Σαρακοστής, ούτως ώστε να διαπλεύσουμε με ασφάλεια το της νηστείας πέλαγος, καθ’ οδόν προς το λιμάνι της ψυχικής μας Αναστάσεως!
Η άνευ όρων υπακοή στο θέλημα του Θεού, έχει ως αποτέλεσμα να κάνει άμεσα διαθέσιμη την δομική μονάδα της υπομονής με την οποία κτίζεται η ψυχή μας.
Ας θυμηθούμε μια φράση του γ. Παισίου: “Για να πάει κανείς στον γλυκό Παράδεισο, πρέπει πρώτα να φάει πολλά πικρά εδώ. Να έχει, δηλαδή, το διαβατήριο των δοκιμασιών στο χέρι.»
Δεν αξίζω απολύτως τίποτα από αυτά που προαναφέρθεισαν, γιατί απλά πιστεύω ότι κάνω το ελάχιστο δυνατό, και συνάμα αυτονόητο, προκειμένου να είμαι αρεστός στον Κύριο.
Με αγάπη
Είθε να είναι ούριος ο άνεμος της ελπίδας που θα φουσκώνει τα ιστία της πίστεώς μας κατά την διάρκεια της Μ. Σαρακοστής, ούτως ώστε να διαπλεύσουμε με ασφάλεια το της νηστείας πέλαγος, καθ’ οδόν προς το λιμάνι της ψυχικής μας Αναστάσεως!
Η άνευ όρων υπακοή στο θέλημα του Θεού, έχει ως αποτέλεσμα να κάνει άμεσα διαθέσιμη την δομική μονάδα της υπομονής με την οποία κτίζεται η ψυχή μας.
Ας θυμηθούμε μια φράση του γ. Παισίου: “Για να πάει κανείς στον γλυκό Παράδεισο, πρέπει πρώτα να φάει πολλά πικρά εδώ. Να έχει, δηλαδή, το διαβατήριο των δοκιμασιών στο χέρι.»
Δεν αξίζω απολύτως τίποτα από αυτά που προαναφέρθεισαν, γιατί απλά πιστεύω ότι κάνω το ελάχιστο δυνατό, και συνάμα αυτονόητο, προκειμένου να είμαι αρεστός στον Κύριο.
Με αγάπη
- nektarios
- Βασικός Αποστολέας

Να ειναι ευλογημενο το αλαξα αμεσως. Για συναντηση οποτε θελετε υπ.οψιν γνωριζομαι με τον Βασιλη (www.pigizois.gr)
Χαίρε ΑντώνιεPythagoras έγραψε:Ονομάζομαι Αντώνιος .....
Σε ευχαριστώ, Κύριε, ....... το έλεός σου και … μην αποσύρεις από πάνω μου την χάρη σου.
"Ο Θεός δοκιμάζει επί το συμφέρον, εις το μεταλαβείν της αγιότητος αυτού"
Η θλίψη Υπομονή κατεργάζεται, η υπομονή δοκιμή, η δοκιμή Ελπίδα....
Γνώσεσθε την αλήθεια και η αλήθεια ελευθερώσει υμάς
-
panagiafiladelfeias
- Απλό Μέλος

- Επικοινωνία:
Καλησπέρα σε όλους και ο Θεός μαζί σας.
ευχαριστώ πολύ για το καλωσόρισμα σας. Αγαπητε Filota δεν το λεώ από μετριοφροσυνη αλλά πραγματικά περισσότερο θέλω να μάθω παρά να κάνω ότι γνωρίζω τα πάντα. άλλωστε τα 34 χρόνια μου δεν μου επιτρέπουν να το υποστηριξω εκτός και αν δεν έχω συναίσθηση του τι είμαι. ακόμα και στιν εξομολόγηση κάνω πάντα πριν το σταυρό μου και παρακαλώ το άγιο πνεύμα αυτό να μιλά για να σώζονται οι ψυχές που έρχονται στο πετραχηλι μου. Απόστολε σ ευχαριστώ πολύ και εσένα είμαι εδώ γιατί πιστευω οτι και μέσω του διαδυκτίου μπορεί να γίνουν ευλογημένα πράγματα.απεχθάνομαι τους αφορισμούς.
Αγαπητέ Αντώνιε η Παναγία μας να σε στηρίζει στη δύσκολη αποστολή σου. Γνωρίζεις πολύ καλά ότι τίποτα απ όσα μα δίδονται δεν είναι υπεράνω των δυνάμεών μας. Αλλωστε όταν σας παράδειγμά έχουμε τον Κύριο μας, που τόσο δοκιμάστηκε και βασανίστηκε, βίώνουμε πάντα την Ανάσταση.
ευχαριστώ πολύ για το καλωσόρισμα σας. Αγαπητε Filota δεν το λεώ από μετριοφροσυνη αλλά πραγματικά περισσότερο θέλω να μάθω παρά να κάνω ότι γνωρίζω τα πάντα. άλλωστε τα 34 χρόνια μου δεν μου επιτρέπουν να το υποστηριξω εκτός και αν δεν έχω συναίσθηση του τι είμαι. ακόμα και στιν εξομολόγηση κάνω πάντα πριν το σταυρό μου και παρακαλώ το άγιο πνεύμα αυτό να μιλά για να σώζονται οι ψυχές που έρχονται στο πετραχηλι μου. Απόστολε σ ευχαριστώ πολύ και εσένα είμαι εδώ γιατί πιστευω οτι και μέσω του διαδυκτίου μπορεί να γίνουν ευλογημένα πράγματα.απεχθάνομαι τους αφορισμούς.
Αγαπητέ Αντώνιε η Παναγία μας να σε στηρίζει στη δύσκολη αποστολή σου. Γνωρίζεις πολύ καλά ότι τίποτα απ όσα μα δίδονται δεν είναι υπεράνω των δυνάμεών μας. Αλλωστε όταν σας παράδειγμά έχουμε τον Κύριο μας, που τόσο δοκιμάστηκε και βασανίστηκε, βίώνουμε πάντα την Ανάσταση.