Μη ντρέπεστε , ας συστηθούμε μεταξύ μας !

Συζητήσεις αλληλογνωριμίας μελών και οργάνωσης συναντήσεων.

Συντονιστής: Συντονιστές

Απάντηση
aposal
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από aposal »

Αδελφέ μου, είναι πολύ συγκινητική η ιστορία σου! Καλώ ήλθες στην παρέα μας! Ο Θεός να σου χαρίζει υπομονή, δύναμη και πίστη!
Ό,τι και να πω για την περίπτωσή σου είναι πολύ λίγο...Είμαι πολύ ανάξιος, αμαρτωλός και αχάριστος!
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.
Ionas
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από Ionas »

filotas έγραψε:
kostaskou έγραψε:Είμαι ο Κώστας, 38 χρονών, παντρεμένος, νέος χαζομπαμπάς με ένα νεογέννητο κοριτσάκι, από Κοζάνη. Είμαι νέο μέλος, αλλά παρακολουθώ το site περίπου ένα χρόνο τώρα. Καλώς σας βρήκα!!
Κώστα καλώς ήρθες. Στο Νομό Κοζάνης υπάρχει μια αρκετά μεγάλη συντροφιά που ασχολείται με τα Ορθόδοξα sites. Αν σ΄ενδιαφέρει στείλε pm για να συναντηθούμε να γνωριστούμε κι από κοντά.

Από το νομό Κοζάνης είναι:

Ο Φίλιππος (filtor)
O Κωνσταντίνος (konstantinoupolitis)
Ο Βασίλης (www.pigizois.gr)
Η Στέλλα (ELPIZO)
lefte
elahistos_1
εσύ κι εγώ

Τι λέτε κάνουμε μια συνάντηση τις επόμενες μέρες;
και AGELISS

Η ΚΟΖΑΝΗ κατέχει τα σκήπτρα :faroah: :faroah:
οπότε :
Τι Λωζάνη τι Κοζάνη
Γνώσεσθε την αλήθεια και η αλήθεια ελευθερώσει υμάς
Pythagoras
Τακτικό Μέλος
Τακτικό Μέλος
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Pythagoras »

Αγαπητοί Συνοδοιπόροι,

Είθε να είναι ούριος ο άνεμος της ελπίδας που θα φουσκώνει τα ιστία της πίστεώς μας κατά την διάρκεια της Μ. Σαρακοστής, ούτως ώστε να διαπλεύσουμε με ασφάλεια το της νηστείας πέλαγος, καθ’ οδόν προς το λιμάνι της ψυχικής μας Αναστάσεως!

Η άνευ όρων υπακοή στο θέλημα του Θεού, έχει ως αποτέλεσμα να κάνει άμεσα διαθέσιμη την δομική μονάδα της υπομονής με την οποία κτίζεται η ψυχή μας.

Ας θυμηθούμε μια φράση του γ. Παισίου: “Για να πάει κανείς στον γλυκό Παράδεισο, πρέπει πρώτα να φάει πολλά πικρά εδώ. Να έχει, δηλαδή, το διαβατήριο των δοκιμασιών στο χέρι.»

Δεν αξίζω απολύτως τίποτα από αυτά που προαναφέρθεισαν, γιατί απλά πιστεύω ότι κάνω το ελάχιστο δυνατό, και συνάμα αυτονόητο, προκειμένου να είμαι αρεστός στον Κύριο.

Με αγάπη
Άβαταρ μέλους
nektarios
Βασικός Αποστολέας
Βασικός Αποστολέας

Δημοσίευση από nektarios »

Άβαταρ μέλους
nektarios
Βασικός Αποστολέας
Βασικός Αποστολέας

Καλησπερα το ονομα μου ειναι Κωνσταντινος ειμαι 52 ετων και εχω 2 παιδια. Μενω στην πολη της ΚΟΖΑΝΗΣ και ειμαι συνταξιουχος .Τακτικος προσκυνητης Αγιου Ορους.
Άβαταρ μέλους
filotas
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από filotas »

Καλώς το Νεκτάριο. Η Κοζανίτικη παρέα αριθμεί πλέον 10 μέλη. Τι θα γίνει θα κάνουμε καμιά συνάντηση.

Νεκτάριε μια και δεν είσαι κληρικός μήπως πρέπει ν΄ αλλάξεις την εικόνα που εμφανίζεται στα μηνύματά σου (avatar); Το avatar αυτό το χρησιμοποιούν μόνο οι κληρικοί σ΄αυτό το forum.
Άβαταρ μέλους
nektarios
Βασικός Αποστολέας
Βασικός Αποστολέας

Να ειναι ευλογημενο το αλαξα αμεσως. Για συναντηση οποτε θελετε υπ.οψιν γνωριζομαι με τον Βασιλη (www.pigizois.gr)
Ionas
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από Ionas »

Pythagoras έγραψε:Ονομάζομαι Αντώνιος .....

Σε ευχαριστώ, Κύριε, ....... το έλεός σου και … μην αποσύρεις από πάνω μου την χάρη σου.

"Ο Θεός δοκιμάζει επί το συμφέρον, εις το μεταλαβείν της αγιότητος αυτού"
Χαίρε Αντώνιε

Η θλίψη Υπομονή κατεργάζεται, η υπομονή δοκιμή, η δοκιμή Ελπίδα....
Ionas
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από Ionas »

Κοζανίτες σας βγάζω το καπέλο :salute: μας βάλατε 8O σε όλους ..............είστε πρώτοι και με διαφορά :angel13:
panagiafiladelfeias
Απλό Μέλος
Απλό Μέλος
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από panagiafiladelfeias »

Καλησπέρα σε όλους και ο Θεός μαζί σας.
ευχαριστώ πολύ για το καλωσόρισμα σας. Αγαπητε Filota δεν το λεώ από μετριοφροσυνη αλλά πραγματικά περισσότερο θέλω να μάθω παρά να κάνω ότι γνωρίζω τα πάντα. άλλωστε τα 34 χρόνια μου δεν μου επιτρέπουν να το υποστηριξω εκτός και αν δεν έχω συναίσθηση του τι είμαι. ακόμα και στιν εξομολόγηση κάνω πάντα πριν το σταυρό μου και παρακαλώ το άγιο πνεύμα αυτό να μιλά για να σώζονται οι ψυχές που έρχονται στο πετραχηλι μου. Απόστολε σ ευχαριστώ πολύ και εσένα είμαι εδώ γιατί πιστευω οτι και μέσω του διαδυκτίου μπορεί να γίνουν ευλογημένα πράγματα.απεχθάνομαι τους αφορισμούς.
Αγαπητέ Αντώνιε η Παναγία μας να σε στηρίζει στη δύσκολη αποστολή σου. Γνωρίζεις πολύ καλά ότι τίποτα απ όσα μα δίδονται δεν είναι υπεράνω των δυνάμεών μας. Αλλωστε όταν σας παράδειγμά έχουμε τον Κύριο μας, που τόσο δοκιμάστηκε και βασανίστηκε, βίώνουμε πάντα την Ανάσταση.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Αλληλογνωριμία & Συναντήσεις μελών του agiooros.net”