stathisgrh έγραψε:Επειδη βλεπω λιγο μπροστα Παναγιωτη κοιτα να σιγουρευτεις για την παρουσια του Βασιλη γιατι ολα εσυ θα τα τραβηξεις και τα παρελκομενα που ουτε να τα φανταστω δεν θελω, δηλαδη εσυ με δυο τρεις γυναικες μονος σου.
Απο τωρα σαν να βλεπω τον αρχονταρι μαζι με τον τρελο απο δω πανω να σε πιανουν στο στομα τους και εγω να σιγονταρω απο πισω.
Τι θες να πεις με τις φατσουλες που κοιμουνται ορθιες;;; οτι θα νυσταξει;
I don t think so
«Το θάνατο δεν τον φοβάμαι, όχι βέβαια ένεκα των έργων μου, αλλά επειδή πιστεύω στο έλεος του Θεού».
Bασίλη βλέπω θα έχουμε την μεγάλη χαρά να σε έχουμε στην παρέα μας. Τι καλά !!!! Θα περάσουμε ζάχαρη !!
Άντε βρε παιδιά δηλώστε συμμετοχή και οι υπόλοιποι φίλοι μας εδώ να γνωριστούμε όσοι δεν γνωριζόμαστε !!
stathisgrh έγραψε:Επειδη βλεπω λιγο μπροστα Παναγιωτη κοιτα να σιγουρευτεις για την παρουσια του Βασιλη γιατι ολα εσυ θα τα τραβηξεις και τα παρελκομενα που ουτε να τα φανταστω δεν θελω, δηλαδη εσυ με δυο τρεις γυναικες μονος σου.
Απο τωρα σαν να βλεπω τον αρχονταρι μαζι με τον τρελο απο δω πανω να σε πιανουν στο στομα τους και εγω να σιγονταρω απο πισω.
Τι θες να πεις με τις φατσουλες που κοιμουνται ορθιες;;; οτι θα νυσταξει;
I don t think so
Οχι Ελπιδα μου, εννοω τι θα ακουσει μετα απο την συναντηση, εγω δεν θα φταιω σε τιποτα θα κανω οτι δεν ειμαι εδω.
Εάν ταις γλώσσαις των ανθρώπων λαλώ και των αγγέλων,Αγάπην δε μη έχω,γέγονα χαλκός ηχών ή κύμβαλον αλαλάζον. Και εάν έχω προφητείαν και ειδώ τα μυστήρια πάντα και πάσαν την γνώσιν και έχω πάσαν την πίστιν,ώστε όρη μεθιστάνειν,Αγάπην δε μη έχω, ουδέν ειμί.
Dimitris39 έγραψε:ποιος ειναι Αθηναιος?
ολοι απο χωρια ειμαστε και ζουμε στις πολεις μην το παιζουμε τωρα ολοι πρωτευουσιανοι
Καλαμακι η σουβλακι ???
Δημήτρη, ο πατέρας μου γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αμερική από γονείς που κατάγονταν από την Νεάπολη της Λακωνίας. Η μητέρα μου γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα από πατέρα Σαμιώτη και μητέρα Κρητικιά. Εγώ γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Αθήνα. Τι λες ότι είμαι ;
Dimitris39 έγραψε:ποιος ειναι Αθηναιος?
ολοι απο χωρια ειμαστε και ζουμε στις πολεις μην το παιζουμε τωρα ολοι πρωτευουσιανοι
Καλαμακι η σουβλακι ???
Δημήτρη, ο πατέρας μου γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αμερική από γονείς που κατάγονταν από την Νεάπολη της Λακωνίας. Η μητέρα μου γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα από πατέρα Σαμιώτη και μητέρα Κρητικιά. Εγώ γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Αθήνα. Τι λες ότι είμαι ;
Εγώ πάντως νοιώθω Νεαπολίτισα και Αθηναία !
Στην ερώτησή σου απαντώ "σουβλάκι !".
Νιωθης εισαι αλλα στην περιπτωση την δικη σου δεν εχω λογια να εκφραστω δυσκολα τα πραγματα
η απαντηση σου σουβλακια ειναι σωστη
γιατι τον Αθανασιο διακο δεν τον Καλαμισανε
αλλα τον σουβλισανε
Κύριε,Θεέ μου,Νύμφιε της ψυχής μου, λυτρωτή μου.
Μνήσθητί μου εν τη βασιλεία σου
«Χαίροις μετά Θεόν ή Θεός, τα δευτερεία της Τριάδος ή έχουσα»