Πραγματικά δεν ξέρω ποιόν να πρωτοευχαριστήσω.......
τον Διονύση τον Πατερικό, τον Απόστολο τον Ελαιομαζωχτή, τον Δημήτρη3549832659823, τον Στάθη (σούπερ, απλό ή αμόλυβδο),
τον σεβαστό κ. Νίκο, τον αγαπητό Γιώργο τον Φωτογράφο, τον γλυκίτατο κ. Ανδρέα, τον ευγενικό Γιώργο από την Κέρκυρα, τον φιλικό Θεοδόση,
τον αξιαγάπητο Χαράλαμπο, τον Babis τον Μπλα μπλα, τον δυναμικό Σπύρο, τον αγιορείτη κ. Οδυσσέα;;;;;;
Σας ευχαριστώ όλους πάρα πολύ για τις πολύ όμορφες και συγκινητικές σας ευχές..... Ήταν πραγματικά μια μέρα γεμάτη από αγάπη, που άνθρωποι, ίσως άγνωστοι (κάποιοι) σε κοινωνικό επίπεδο, αδερφοί, όμως στο πνευματικό, μου πρόσφεραν απλόχερα......
Να είστε όλοι καλά και να χαίρεστε και όλοι εσείς τους δικούς σας φύλακες Αγγέλους που εορτάζουν σήμερα
(όπως εύστοχα μου υπενθύμισε κάποιος άλλος σεβαστός αδερφός),
και τους οποίους σας εύχομαι, κάθε μέρα, κάθε ώρα, κάθε στιγμή να τους κάνετε πολύ πολύ χαρούμενους
με την σωστή και υγιή εν Χριστώ πορεία στη ζωή σας!!!
Φώς στους μοναχούς είναι οι Άγγελοι... και φώς στους κοσμικούς οι Μοναχοί...
angieholi έγραψε:Πραγματικά δεν ξέρω ποιόν να πρωτοευχαριστήσω.......
τον Διονύση τον Πατερικό, τον Απόστολο τον Ελαιομαζωχτή, τον Δημήτρη3549832659823, τον Στάθη (σούπερ, απλό ή αμόλυβδο),
τον σεβαστό κ. Νίκο, τον αγαπητό Γιώργο τον Φωτογράφο, τον γλυκίτατο κ. Ανδρέα, τον ευγενικό Γιώργο από την Κέρκυρα, τον φιλικό Θεοδόση,
τον αξιαγάπητο Χαράλαμπο, τον Babis τον Μπλα μπλα, τον δυναμικό Σπύρο, τον αγιορείτη κ. Οδυσσέα;;;;;;
Σας ευχαριστώ όλους πάρα πολύ για τις πολύ όμορφες και συγκινητικές σας ευχές..... Ήταν πραγματικά μια μέρα γεμάτη από αγάπη, που άνθρωποι, ίσως άγνωστοι (κάποιοι) σε κοινωνικό επίπεδο, αδερφοί, όμως στο πνευματικό, μου πρόσφεραν απλόχερα......
Να είστε όλοι καλά και να χαίρεστε και όλοι εσείς τους δικούς σας φύλακες Αγγέλους που εορτάζουν σήμερα
(όπως εύστοχα μου υπενθύμισε κάποιος άλλος σεβαστός αδερφός),
και τους οποίους σας εύχομαι, κάθε μέρα, κάθε ώρα, κάθε στιγμή να τους κάνετε πολύ πολύ χαρούμενους
με την σωστή και υγιή εν Χριστώ πορεία στη ζωή σας!!!
Να ευχαριστησετε τον panagiotisspy kαι γενικα ολους αυτους που δεν σας ειπαν χρονια πολλα,............εγω πιεστικα και απειληθικα γι αυτο υποχωρησα........ο βουρδουναρης ξερει να μαζευει και ελιες;
Αυτό το topic είναι μόνον για ευχές προς την εορτάζουσα κυρία Αγγελική! Παρακαλώ για ό,τι άλλο σχόλιο, περάστε από τον οίκο μου.
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.
Εάν ταις γλώσσαις των ανθρώπων λαλώ και των αγγέλων,Αγάπην δε μη έχω,γέγονα χαλκός ηχών ή κύμβαλον αλαλάζον. Και εάν έχω προφητείαν και ειδώ τα μυστήρια πάντα και πάσαν την γνώσιν και έχω πάσαν την πίστιν,ώστε όρη μεθιστάνειν,Αγάπην δε μη έχω, ουδέν ειμί.