Χρόνια Πολλά Ανδρέα
Συντονιστής: Συντονιστές
- Γεώργιος-Κέρκυρα
- Συστηματικός Αποστολέας

Re: Χρόνια Πολλά Ανδρέα
Χρόνια πολλά & ευλογημένα στους εορτάζοντες!
Ήμαρτον εις σε Σωτήρ, ως ο άσωτος υιός. Δέξαι με Πάτερ μετανοούντα και ελέησόν με ο Θεός.
- ULYSSES
- Κορυφαίος Αποστολέας

Αγαπητέ Φίλε Ανδρέα Χρόνια σου Πολλά καλά και Ευλογημένα.
- dionysisgr
- Κορυφαίος Αποστολέας

Eυχομαι σε ολους τους εν Χριστω αγαπητους αδερφους,
τους φερωνυμους το αγιον ονομα του Πρωτοκλητου Αποστολου και Μαρτυρος, Αγιου Ανδρεα,
που τοσο αγαπησε τον Χριστο και σταυρωθηκε, σε μια ανεπαναληπτη, εις τελους μιμηση Του, και ομοιωση Του,
να εχουν, ως χαρτη και οδοδεικτη την ενθεη και συγκλονιστικη, πορεια του προστατη τους,
και να σταυρωσουν και αυτοι με την ζωη τους, την αμαρτια, την αστοχια, και τον αντιδικο,
κερδιζοντας οριστικα και αμετακλητα την αιωνιο συμβασιλεια και κληρονομια, μετα του Θεου ημων και Πατερα μας εν τοις ουρανοις.
Χρονια πολλα, και ευλογημενα, με καθε πνευματικη και οικογενειακη προκοπη .
Να ζειτε.
τους φερωνυμους το αγιον ονομα του Πρωτοκλητου Αποστολου και Μαρτυρος, Αγιου Ανδρεα,
που τοσο αγαπησε τον Χριστο και σταυρωθηκε, σε μια ανεπαναληπτη, εις τελους μιμηση Του, και ομοιωση Του,
να εχουν, ως χαρτη και οδοδεικτη την ενθεη και συγκλονιστικη, πορεια του προστατη τους,
και να σταυρωσουν και αυτοι με την ζωη τους, την αμαρτια, την αστοχια, και τον αντιδικο,
κερδιζοντας οριστικα και αμετακλητα την αιωνιο συμβασιλεια και κληρονομια, μετα του Θεου ημων και Πατερα μας εν τοις ουρανοις.
Χρονια πολλα, και ευλογημενα, με καθε πνευματικη και οικογενειακη προκοπη .
Να ζειτε.
"ἰδοὺ ἐγὼ μεθ᾿ ὑμῶν εἰμι πάσας τὰς ἡμέρας ἕως τῆς συντελείας τοῦ αἰῶνος. ᾿Αμήν."
-
vasilisalt
- Κορυφαίος Αποστολέας

Σας ευχαριστω όλους για τις ευχες στη κορούλα μου την Ανδριανα!
- ULYSSES
- Κορυφαίος Αποστολέας

Αγαπητέ μου φίλε Βασίλη Χρόνια Πολλά για την αγαπημένη σου κορούλα , κάπως καθυστερημένα βέβαια διότι δεν γνώριζα το όνομα της. Να είναι πάντα καλά να την χαίρεσαι καθώς επίσης και την υπόλοιπη οικογενειά σου. Με άπειρη φιλική αγάπη Οδυσσέας. Και καλό μήνα.
- ULYSSES
- Κορυφαίος Αποστολέας

Αγαπητέ μου φίλε Βασίλη Χρόνια Πολλά για την αγαπημένη σου κορούλα , κάπως καθυστερημένα βέβαια διότι δεν γνώριζα το όνομα της. Να είναι πάντα καλά να την χαίρεσαι καθώς επίσης και την υπόλοιπη οικογενειά σου. Με άπειρη φιλική αγάπη Οδυσσέας. Και καλό μήνα. Το τριαντάφυλλο για την Ανδριάνα .

Uploaded with ImageShack.us

Uploaded with ImageShack.us
Ουπς! άργησα να το καταλάβω! Βασίλη να χαίρεσαι την κορούλα σου με το ωραίο όνομα! καλοφώτιστη ναναι!

«Όπου έρως θείος ήψατο καρδίας, εκεί φόβος ρημάτων ουκ ίσχυσε».
καλιο αργα παρα ποτε που λενε...αν και λιγο καθυστερημενα να πω ενα μεγαλο ευχαριστω για τις ευχες...δεν μπορεσα να απαντησω πιο νωρις γιατι ελειπα ρουμανια απο την δευτερα και ηρθα σημερα..και παλι ενα ευχαριστω και να πω και με την σειρα μου χρονια πολλα στους συνονοματους/τες..
- panagiotisspy
- Κορυφαίος Αποστολέας

Αχ, Βασίλη ξέχασα την Αντριάνα σου..
Συγγνώμη ρε φίλε, να την χαίρεσαι και να την καμαρώνεις και να έχει πάντα τον Χριστό και την Αγάπη Του στη ζωή της.
Συγγνώμη ρε φίλε, να την χαίρεσαι και να την καμαρώνεις και να έχει πάντα τον Χριστό και την Αγάπη Του στη ζωή της.
Εάν ταις γλώσσαις των ανθρώπων λαλώ και των αγγέλων,Αγάπην δε μη έχω,γέγονα χαλκός ηχών ή κύμβαλον αλαλάζον. Και εάν έχω προφητείαν και ειδώ τα μυστήρια πάντα και πάσαν την γνώσιν και έχω πάσαν την πίστιν,ώστε όρη μεθιστάνειν,Αγάπην δε μη έχω, ουδέν ειμί.
- christmas08
- Έμπειρος Αποστολέας

Τα καθυστερημενα χρονια μου πολλα στον Ανδρεα και στον Βασιλη να χαιρεται την κορουλα του!
ΣΑΛΩ ΑΜΑΡΤΗΜΑΤΩΝ ΠΕΡΙΠΙΠΤΟΝΤΕΣ ΦΑΥΛΩΝ ΚΑΙ ΒΙΟΥ ΖΟΦΕΡΕΣ ΤΡΙΚΥΜΙΕΣ, ΚΑΤΑΦΕΥΓΟΜΕΝ ΕΙΣ ΤΟ ΣΕΠΤΟΝ ΕΚΤΥΠΟΝ ΣΟΥ ΜΗΤΕΡ ΚΑΙ ΘΕΡΜΩΣ ΚΡΑΖΟΜΕΝ.
ΓΕΝΟΥ ΓΟΡΓΟΥΠΗΚΟΕ ΗΜΙΝ ΠΡΟΣΤΑΤΙΣ ΤΟΙΣ ΑΕΙ ΦΩΝΟΥΣΙΝ.
ΓΕΝΟΥ ΓΟΡΓΟΥΠΗΚΟΕ ΗΜΙΝ ΠΡΟΣΤΑΤΙΣ ΤΟΙΣ ΑΕΙ ΦΩΝΟΥΣΙΝ.