Εμφάνιση νεκρού (απο έκτρωση) αδελφού 17 χρόνια μετά...

Διάφορα Θέματα που δεν μπορούν να είναι σε άλλη κατηγορία

Συντονιστής: Συντονιστές

Άβαταρ μέλους
marinam
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Re: Εμφάνιση νεκρού (απο έκτρωση) αδελφού 17 χρόνια μετά...

Δημοσίευση από marinam »

stathisgrh έγραψε:σε οραμα που ειχε δει ο γεροντας Παισιος . :( .................... απο οτι θυμαμαι μιλουσε για ενα χωραφι που εβγαιναν κραυγες και θρυνος πολυς...................................
Στάθη αυτό αναφέρει:...
...Η έκτρωση είναι φοβερή αμαρτία. Είναι φόνος, και μάλιστα πολύ μεγάλος φόνος, για τι σκοτώνονται αβάπτιστα παιδιά. Πρέπει να καταλάβουν οι γονείς ότι ή ζωή αρχίζει από την στιγμή της συλλήψεως.
Μια νύχτα ό Θεός επέτρεψε να δω ένα φοβερό όραμα, που με πληροφόρησε γι αυτό το θέμα! Ήταν βράδυ, Τρίτη της Διακαινησίμου το 1984. Είχα ανάψει δυο κεράκια μέσα σε δυο τενεκεδάκια, όπως συνηθίζω να κάνω, ακόμη και όταν κοιμάμαι, για όλους όσους πάσχουν ψυχικά και σωματικά. Σ' αυτούς συμπεριλαμβάνω ζώντες και κεκοιμημένους. στις δώδεκα τα μεσάνυχτα, εκεί που έλεγα την Ευχή, βλέπω ένα μεγάλο χωράφι περιφραγμένο με μια μάνδρα, σπαρμένο με σιτάρι που μόλις άρχιζε να ψηλώνει. Εγώ στεκόμουν έξω από το χωράφι, άναβα κεριά για τους κεκοιμημένους και τα στερέωνα πάνω στον τοίχο της μάνδρας. Αριστερά ήταν ένας ξερότοπος, γεμάτος βράχους και κρημνούς, που σειόταν συνέχεια από μία δυνατή βοή από χιλιάδες σπαραχτικές φωνές, που σου σπάραζαν την καρδιά. Και ό πιο σκληρός άνθρωπος, αν τις άκουγε, ήταν αδύνατο να μη συγκλονισθεί. Ενώ υπέφερα από τις σπαραχτικές φωνές και αναρωτιόμουν από που προέρχονται και τι σημαίνουν όλα αυτά που έβλεπα, άκουσα μια φωνή να μου λέει: «Το χωράφι με το σπαρμένο σιτάρι, που δεν έχει ακόμη ξεσταχυάσει, είναι το Κοιμητήρι με τις ψυχές των νεκρών που θα αναστηθούν. Στον τόπο δε που σείεται από τις σπαραχτικές φωνές βρίσκονται οι ψυχές των παιδιών που έχουν σκοτωθεί με τις εκτρώσεις»! Έπειτα από αυτό το όραμα μου ήταν αδύνατο να συνέλθω από τον μεγάλο πόνο που δοκίμασα για τις ψυχές εκείνων των παιδιών. Ούτε να ξαπλώσω μπορούσα, για να ξεκουραστώ, παρόλο που ήμουν κατάκοπος εκείνη την ήμερα....
Μὴ χωρίσεις μὲ τῆς δόξης τῶν μαρτύρων σου γλυκύτατε Ἰησοῦ ὅτι τέτρωμαι τῆς σῆς ἀγάπης ἐγώ ἀλλὰ ἐνίσχυσον μὲ διὰ τὸ μέγα σου ἔλεος, Χριστέ * Τίς Θεὸς μέγας ὡς ὁ Θεὸς ἡμῶν; σὺ εἶ ὁ Θεὸς ὁ ποιῶν θαυμάσια μόνος * Κύριε Ἰησοῦ Χριστέ Υἱὲ τοῦ Θεοῦ ἐλέησόν με
Άβαταρ μέλους
stathis73
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από stathis73 »

"Χριστιανα τα τελη της ζωης υμων, ανωδυνα ανεπεσχυντα ειρινικα και καλην απολογια επι του φοβερου βηματος ετισομεθα"...........................................και εγω θα πω Κυριε Ιησου Χριστε Ελεησον με τον τρισαθλιο και αμαρτωλο.

Μαρινα καλο παραδεισο σου ευχομαι :8
Τις θεός Μέγας ως ο Θεός ημών.
fotios
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από fotios »

Καταρχάς θα πω στις αγαπητές αδερφές πως φυσικά φταίνει και ο άντρας και το περιβάλλον το συγγενικό κλπ αλλά
συνήθως δεν γίνεται έκτρωση αν δεν το θέλει η γυναίκα και αντιθέτως αν θέλει να κάνει έκτρωση η γυναίκα
που να την παρακαλάνε όλοι οι Δεσποτάδες αυτή θα τον κάνει τον φόνο. Βέβαια εννοείται πως και ένας φονιάς
συγχωρείται..αυτά νομίζω εννοούνται...αλλά για σκεφτείτε όλοι σας να πάρετε ένα μαχαίρι και να
τεμαχίσετε πχ ένα μωράκι νεογέννητο μετά να το βάλετε στη σακούλα και να το πετάξετε στο πρώτο απορριματοφόρο
ή να μην πω να το κάνετε κρέμες νεότητας... Δηλαδή πως να το κάνουμε τώρα ο φόνος ενός αβοήθητου πλάσματος
, μιας εικόνας του Θεού είναι φοβερό αμάρτημα, που χαράσσεται οπωσδήποτε μέσα μας..και αυτό για μένα δεν είναι
απαραίτητα κακό αλλά φέρνει μετάνοια, αν όμως φέρνει απελπισία τότε δεν έχει γίνει καλή δουλειά πνευματική και
με τον εξομολόγο...αλλά είναι μετάνοια σε όλη μας τη ζωή έστω και αν συγχωρεθήκαμε, φέρνει ταπείνωση...
πως λέει ο Δαβίδ για το φόνο και τη μοιχεία που έκανε .."η αμαρτία μου ενώπιόν μου εστί δια παντός".."επί πλείον πλύνον με"
κι άλλο κι άλλο καθάρισέ με από την αμαρτία μου...λεύκανε κι άλλο την ψυχή μου...

Αλλά θα κλείσω με κάτι αντίθετο...
Στα Ιωάννινα που έζησα για 2 χρόνια περίπου γνώρισα έναν θαυμάσιο Ιερέα που κάνει ίσως τον καλύτερο κύκλο
Αγίας Γραφής, μια μέρα προς το τέλος δεν ξέρω πως το έφερε η κουβέντα, μας διηγήθηκε προσωπική του εμπειρία
που του συνέβη λίγες μέρες πριν.
Ερχεται, λέει, μια πιστή γυναίκα, κλαμμένη και χαρούμενη μαζί..Η γυναίκα αυτή πιεζόταν από γιατρούς, σύζυγο, οικογένεια,περιβάλλον
να κάνει έκτρωση στα δίδυμα που είχε μέσα της και ήταν άρρωστα και προβληματικά...Με την Χάρη του Θεού και την πίστη της γυναίκας
, γεννιούνται τα παιδάκια όντως πολύ άρρωστα. Αμέσως φωνάζει την μαία και της λέει "Κάνε αεροβάφτιση" πράγματι η μαία τα
βάφτισε ¨Στο όνομα του Πατρός και του Υιού και του Αγίου Πνεύματος" και τα δίδυμα σε τρείς μέρες κοιμήθηκαν αγγελικά...
Η γυναίκα που την παρακολουθούσε ο πατήρ που σας είπα, για πολλούς μήνες ήταν συγκλονισμένοι διότι εκτός του
πόνου που είχε, είχε και τους γνωστούς καλοθελητές να λένε "ο Θεός δεν βοήθησε τελικά...την Χριστιανή..."
Όμως μια νύχτα πριν να κλείσει ο χρόνος είδε στον ύπνο της 2 ψηλούς πανέμορφους νέους...
"Ποιοι είστε;" ρώτησε η γυναίκα,
"Εμείς είμαστε τα 2 παιδιά σου, σε ευχαριστούμε μητέρα που δεν μας έκανες έκτρωση...", τα δίδυμα
"μα εγώ σας έχασα νεογέννητα..",η γυναίκα
"Μπροστά στο Χριστό όλοι είμαστε 33 χρονών"...τα δίδυμα
Άβαταρ μέλους
marinam
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από marinam »

stathisgrh έγραψε:"Χριστιανα τα τελη της ζωης υμων, ανωδυνα ανεπεσχυντα ειρινικα και καλην απολογια επι του φοβερου βηματος του Χριστου ετισομεθα"...........................................και εγω θα πω Κυριε Ιησου Χριστε Ελεησον με τον τρισαθλιο και αμαρτωλο.

Μαρινα καλο παραδεισο σου ευχομαι :8
Αυτό ακριβώς λέει. σε ευχαριστώ Στάθη μου :8 :8 :8 σε όλο τον κόσμο θα πω εγώ, και αν δεν έχει χώρο ας μείνω έξω εγώ αρκει να μπουν όλοι οι άλλοι, πιο ταλαιπωρημένοι απο μένα και ψυχικά και σωματικά και πνευματικά. Δεν μου αξίζει ο παράδεισος με τόσα που έχω κάνει. πιστεψέ με. :8 :8
Μὴ χωρίσεις μὲ τῆς δόξης τῶν μαρτύρων σου γλυκύτατε Ἰησοῦ ὅτι τέτρωμαι τῆς σῆς ἀγάπης ἐγώ ἀλλὰ ἐνίσχυσον μὲ διὰ τὸ μέγα σου ἔλεος, Χριστέ * Τίς Θεὸς μέγας ὡς ὁ Θεὸς ἡμῶν; σὺ εἶ ὁ Θεὸς ὁ ποιῶν θαυμάσια μόνος * Κύριε Ἰησοῦ Χριστέ Υἱὲ τοῦ Θεοῦ ἐλέησόν με
Άβαταρ μέλους
paulina
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από paulina »

Δέηση κατά των εκτρώσεων τελέστηκε στην Αγία Πετρούπολη

Τρίωρη δέηση κατά των εκτρώσεων τελέστηκε στην Αγία Πετρούπολη έξω από τον Καθεδρικό ναό της Παναγίας του Καζάν στην Αγία Πετρούπολη.
Οι πιστοί προσευχήθηκαν μπροστά στην εικόνα των αγίων νηπίων της Βηθλεέμ, που είχαν φονευθεί με διαταγή του βασιλιά Ηρώδη.

Η Ορθόδοξη Εκκλησία τιμά την Ημέρα Μνήμης τους στις 11 Ιανουαρίου.

Στους περαστικούς προτεινόταν να ανάψουν ένα κερί για τη σωτηρία της ψυχής των μη γεννημένων βρεφών, αλλά και για τη συγχώρηση της αμαρτίας των γονέων.

Να σημειωθεί, ότι παρόμοιες εκδηλώσεις πραγματοποιήθηκαν σε δεκάδες πόλεις της Ρωσίας. Σύμφωνα με τα δεδομένα του Κέντρου κοινωνικών προγραμμάτων, στη Ρωσία καθημερινά φονεύονται με εκτρώσεις 4 χιλιάδες βρέφη.

http://www.romfea.gr/index.php?option=c ... 8-08-37-58
«Πάροικος εγώ εἰμι ἐν τῇ γῇ. Μὴ ἀποκρύψῃς ἀπ᾿ ἐμοῦ τὰς ἐντολάς Σου»
Άβαταρ μέλους
XRHSTOS
Έμπειρος Αποστολέας
Έμπειρος Αποστολέας
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από XRHSTOS »

εκπληκτική ιστορία!
balloo
Βασικός Αποστολέας
Βασικός Αποστολέας
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από balloo »

μια φορα μια καθηγητρια που νοικιαζε στο σπιτι μου μουπε οτι οταν εκανε εκτρωση ειδε στο ξυπνιο της απεναντυ την εικονα της Παναγιας και δαρκυσε.
επισης μια γνωστη μου μουπε για μια γνωστη της πουχε παει στη Τηνο.Ηταν αγνωστη μεταξυ αγνωστων.Εκει ηταν και μια δαιμονισμενη και φωναζε.Της ειπε η κυρια ηρεμισε κοπελα μου και της απαντα η δαιμονισμενη.αι στο δ..εσυ μ.. πουχεις κανει 7 εκτρωσεις. τωρα η εφτα η 9 ηταν αλλα η γυναικα επαθε σοκ γιατι ηταν αληθεια αυτα που της ελεγε η αγνωστη δαιμονισμενη!
:-)
Άβαταρ μέλους
elaxistos
Τακτικό Μέλος
Τακτικό Μέλος

Δημοσίευση από elaxistos »

Μια μέρα σε ένα νοσοκομείο ήταν μια γυναίκα έγκυος και πήγε να κάνει έκτρωση το 3ο παιδί της και στον ίδιο θάλαμο ήταν μια μουσουλμάνα, μόλις έμαθε η χριστιανή πως η διπλανή της είναι μουσουλμάνα την έβλεπε με μισώ μάτι και της έκανε και παρατήρηση γιατί έγινε μουσουλμάνα, αλλά η μουσουλμάνα γενούσε το 6ο παιδί της και η χριστιανή έκανε έκτρωση το 3ο παιδί της.

αν και δεν χρειάζεται να κατηγορούμε αυτές της γυναίκες αλλά πρέπει να λυπόμαστε και να προσευχόμαστε για αυτές να της λυπηθεί ο θεός...

να με συμπαθάτε και να εύχεστε......!
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διάφορα Θέματα”