lovethink έγραψε:
Κοίτα που συμφωνώ με την ΕΛΕΝΑΣ !!!!! έγινε κι αυτό !!!!
Να φανταστώ ότι με το νέο κανονισμό το χιούμορ θα απαγορευτεί δια ροπάλου ?
επ.....ειπατε...καπετανιος??
με φωναξατε ?η κατα λαθος??
Εγώ πάντως σε πρότεινα
Αμα δε σε βάλουν θα με πάρεις στην αντιπολίτευση ?
Μάνο
Το χιούμορ επιβάλλεται! Απλά κάποιες φορές είναι θέμα υποκειμενικο!
Οσο για το ότι συμφωνούμε, βεβαίως και συμβαίνει! Εγώ το ήξερα! Τώρα το μαθαίνεις και σύ! :) :)
Να με συμπαθάτε αλλά εγώ είμαι ημιμαθής ή και αμαθής , βοσκός γαρ , και δεν κατάλαβα το ακριβές νόημα αυτής της συζήτησης . Το φόρουμ είναι για να μιλάμε , ελεύθερα και να ανταλλάσουμε απόψεις , πνευματικές εμπειρίες , να διαβάζουμε πατερικά κείμενα κλπ . Από την στιγμή που δεν είναι μια σελίδα δημοσίευσης προσωπικών λόγων και άρθρων του καθενός αλλά δίνετε στα μέλη η δυνατότητα συζήτησης , δεν είναι λογικό να υπάρχουν και εντάσεις ή και διαφωνίες κάποιες φορές ; Δεν αναφέρομαι σε περιπτώσεις τύπου silver που οδηγούν στα άκρα αλλά μιλώ γενικότερα . Από τα λεγόμενα του άλλου και εγώ μπορεί να θιχτώ και κάποιος άλλος απο μένα αυτό τι σημαίνει ? Ότι πρέπει να με διαγράψουν ή εγώ να ζητήσω την διαγραφή του άλλου ? Προσωπικά δεν το δέχομαι . Εξουσία πάνω μου έχει ο Θεός και μόνο . Το ιδανικό φυσικά θα ήταν να μην υπάρχουν εντάσεις και αντεγκλίσεις , αλλά όσο κι αν προσπαθούμε να φτάσουμε σε ένα ανώτερο επίπεδο , ακόμα δεν έχουμε γίνει κοινωνία αγγέλων . Δεν λέω να βάζουμε "φωτιά"..με τα λεγόμενά μας αλλά είναι και λογικό κάποιες φορές να υπάρχουν και διαφωνίες . Κακώς λοιπόν συζητάμε ποιο είναι τάχα το μέλλον του σαιτ , εκτός και αν θέλουμε να κάνουμε μόνοι μας αυτό που άλλοι..λυσσαλέα προσπάθησαν δηλαδή να το κλείσουμε . Αν είναι έτσι να το ξέρουμε και μεις τα δεύτερα μέλη . Αν οι διαχειριστές κρίνούν ότι κάτι πρέπει να μεταφερθεί , να κλειδωθεί κ.ο.κ. ας το πράξουν να βγουμε και μεις στη μαδάρα .
Η συζήτηση γίνεται για τα όρια!
Οι αντεγκλήσεις και οι εντάσεις ίσως και να επιβάλλονται. Ομως όταν ξεφευγουμε από τα όρια τότε θίγουμε εαυτούς και αλλήλους. Γιαυτό εγώ πρότεινα κανόνες.
Οσο για την εξουσία που λες...είναι μεγάλη κουβέντα και όχι του παρόντος. Πάντως την εξουσία την υφιστάμεθα όλοι και σε όλες τις εκφάνσεις της ζωής μας αν και όλοι θα προτιμούσαμε μόνο αυτή του Θεού που είναι και πιο...φιλάνθρωπη!
Η συζήτηση γίνεται για τα όρια!
Οι αντεγκλήσεις και οι εντάσεις ίσως και να επιβάλλονται. Ομως όταν ξεφευγουμε από τα όρια τότε θίγουμε εαυτούς και αλλήλους. Γιαυτό εγώ πρότεινα κανόνες.
Οσο για την εξουσία που λες...είναι μεγάλη κουβέντα και όχι του παρόντος. Πάντως την εξουσία την υφιστάμεθα όλοι και σε όλες τις εκφάνσεις της ζωής μας αν και όλοι θα προτιμούσαμε μόνο αυτή του Θεού που είναι και πιο...φιλάνθρωπη!
Εξουσία πάνω μου έχει μόνο ο Θεός..! Δεν θα πω τίποτα άλλο . Είδες δεν κατάλαβα το θέμα...που μυαλό .
ναι σωστο αυτο...ποτε δεν καταλαβα αυτη την λογικη...φοροδιαφευγω,δεν παιρνω αποδειξεις στον καφε(ατακες τυπου ελα μωρε...)τι να πω...λες και ο αλογοσκουφης οταν παρει τα εσοδα και δει ειναι μικρα δεν θα αρχισει το σαφαρι με αυξημενους φορους και φπα...Μετα πανε στα νοσοκομεια και στα σχολεια και βριζουν κιολας!! @#@ελλαδα λενε!!!απιστευτοι...
Εγω νομιζω περαν τουτου ειναι και αμαρτια να φοροδιαφευγεις(εκτος οτι διαπραττεις παρανομια) ολο το βαρος μετα ο αλογοσκουφης για να βριε ελφτα και να φτιαξει νοσοκομεια θα το ριξει στα γηρατεια και στις συνταξεις...δεν θα δωσει αυξησεις,θα τους ρημαξει και αυτους και ολους τους μικροαστους...
yparxei έγραψε:ναι σωστο αυτο...ποτε δεν καταλαβα αυτη την λογικη...φοροδιαφευγω,δεν παιρνω αποδειξεις στον καφε(ατακες τυπου ελα μωρε...)τι να πω...λες και ο αλογοσκουφης οταν παρει τα εσοδα και δει ειναι μικρα δεν θα αρχισει το σαφαρι με αυξημενους φορους και φπα...Μετα πανε στα νοσοκομεια και στα σχολεια και βριζουν κιολας!! @#@ελλαδα λενε!!!απιστευτοι...
Εγω νομιζω περαν τουτου ειναι και αμαρτια να φοροδιαφευγεις(εκτος οτι διαπραττεις παρανομια) ολο το βαρος μετα ο αλογοσκουφης για να βριε ελφτα και να φτιαξει νοσοκομεια θα το ριξει στα γηρατεια και στις συνταξεις...δεν θα δωσει αυξησεις,θα τους ρημαξει και αυτους και ολους τους μικροαστους...
είδες τι κακός που είμαι...?? αμαρτωλός...και παράνομος...
και εγω παλιοτερα αδιαφορουσα για αποδειξεις κτλ απο κει και περα για την συγκεκριμενη πραξη μιλαω οχι για σενα ως ανθρωπο...μηπως ηθελες να εκθειασω την φοροδιαφυγη σου?