Νέα Coca-cola με σατανιστικά σύμβολα
Συντονιστής: Συντονιστές
Όχι απαραίτητα. Μερικοί γεννιούνται σε ήδη αντίξοες συνθήκες (Βλ.τα παιδιά της Αφρικής!!) Τι να κάνουν και αυτά τα καημένα; Έχουν δυνατότητα επιλογής; Μόνο εμείς αν εδεηθούμε να κουνήσουμε το δαχτυλάκι μας... :xAnastasiaD έγραψε:Ο κάθε άνθρωπος επιλέγει τον τρόπο ζωής του.
Αν καταστροφή σημαίνει μέσα σε όλα και η διάλυση του σώματος με οποιοδήποτε τρόπο (κάπνισμα) δεν βλέπω γιατί θεωρείς σωστή την κόκα-κόλα από την στιγμή που είναι αποδεδειγμένο ότι κάνει κακό. Μάλλον επειδή έχεις δίκιο. Ο καθένας επιλέγει τον δικό του αυτοκαταστροφικό τρόπο.... επιβίωσης!!Το ότι καπνίζουν κάποιοι, επιλέγουν τον δικό τους αυτοκαταστροφικό τρόπο επιβίωσης.
Σου είπα να μην είσαι απόλυτη (ΔΕΝ έχω αυτοκίνητο!)αλλα είμαστε βολεμένοι, θέλουμε όλοι να κυκλοφορούμε με το αυτοκίνητο, δε παίρνουμε τα μέσα μαζικής μεταφοράς.
Το να μην φτάνουμε στα άκρα το βρίσκω λογικό. Παράλογο βρίσκω να νομίζεις ότι αυτοκτονούμε εμείς επειδή δεν πίνουμε νερό (όόόόόταν το κάνουμε.. γιατί δεν είμαστε και οι τέλοιοι χριστιανοί ξέρεις!!!) αφού αυτό το κάνουμε τουλάχιστον ως προσπάθεια συγκράτησης των παθών μας -κάτι βλαβερό από όλες τις πλευρές, σωματικές ψυχικές, θρησκευτικές- και δεν βρίσκεις κακό το να αυτοκτονείς εσύ με την θέληση σου ΧΩΡΙΣ να υπάρχει λόγος!!Υπάρχουν τόσα μαρτύρια...άλλος επιλέγει να μη πίνει νερό όλη μέρα, για να νηστέψει, είναι ένας τρόπος αυτοκτονίας...μη φτάνουμε στα άκρα.
Αν έχω κάπου άδικο πες το μου σε παρακαλώ.
Σωστά, ψηφίστε τον πάμπλουτο προστάτη των "αντιεξουσιαστών" (που επικαλούνται όμως αστικοδημοκρατικά δικαιώματα άμα πάνε να τους κάνουν "ντα") κ. Αλαβάνο ή την κορούλα του Στάλιν κυρία Παπαρήγα να δούμε άσπρη μέρα. Καιρός και η Ελλάδα να γίνει μία ωραία Σοβιετία ή μία εμβερχοτζική Αλβανία, με όλους τους διαφωνούντες σε γκουλάγκ και φυλακές. Τα παραμυθάκια της ελληνικής Αριστεράς, της οποίας τα βασικά στελέχη φυσικά διαμένουν στο Κολωνάκι και τα βόρεια προάστια και στέλνουν τα παιδιά τους σε πανάκριβα ιδιωτικά σχολεία.vasilis_m21 έγραψε:μα Το κόμμα που ήταν στην εξουσία 20 χρόνια δεν ήταν αριστερό, ούτε καν ρεφορμιστικό δεν ήταν. Μα γιαυτό είπα να μαυρίσουμε την δεξιά πολιτική, απόπου κι αν αυτη εκπορεύεται.
Πάντως στην Γαλλία το πιάσαν το νόημα...ψηφίστε οτιδήποτε εκτος από Σαρκό. Τώρα βέβαια δεν ξέρω αν θα εφαρμοστεί γιατί ο Σ. θα βγει μάλλον. Δεν πειράζει, ίσως αν τους ξεσκίσει να βάλουν μυαλό.
Αν βγει πάντως ο μεσιε Σαρκό θέλω να γίνει μπάχαλο στα προάστια των μεταναστών. Αυτο θα γίνει ετσι κι αλλιώς κάποια στιγμή βεβαια καθώς θα ακολουθήσει σκληρή γραμμή ο Σ.
Αντε να γίνει κι εδώ της Γαλλίας!
Δόξα τω Θεώ που δεν επικράτησαν στον Εμφύλιο. Μέχρι και οι ίδιοι το παραδέχονται (σε στιγμές ειλικρίνειας και άμα έχουν πιει κανένα τζιν ή ουίσκι παραπάνω και τους λυθεί η γλώσσα).
-
AnastasiaD
- Συστηματικός Αποστολέας

Δεν αυτοκτονώ με τη θέληση μου για κανέναν και για τίποτα. Αμα θες να αυτοκτονήσω, μετά απο εσάς ευχαρίστως. Ετσι καταλαβαίνει κανείς άμα μιλά με άγγελο ή με δαιμόνιο. Αμα σωθείς θα είσαι με το Θεο, αμα δε σωθείς, είμαι πολύ δυσπιστη, τότε υποθέτω ότι θέλω???????Evi_J έγραψε:Όχι απαραίτητα. Μερικοί γεννιούνται σε ήδη αντίξοες συνθήκες (Βλ.τα παιδιά της Αφρικής!!) Τι να κάνουν και αυτά τα καημένα; Έχουν δυνατότητα επιλογής; Μόνο εμείς αν εδεηθούμε να κουνήσουμε το δαχτυλάκι μας... :xAnastasiaD έγραψε:Ο κάθε άνθρωπος επιλέγει τον τρόπο ζωής του.
Αν καταστροφή σημαίνει μέσα σε όλα και η διάλυση του σώματος με οποιοδήποτε τρόπο (κάπνισμα) δεν βλέπω γιατί θεωρείς σωστή την κόκα-κόλα από την στιγμή που είναι αποδεδειγμένο ότι κάνει κακό. Μάλλον επειδή έχεις δίκιο. Ο καθένας επιλέγει τον δικό του αυτοκαταστροφικό τρόπο.... επιβίωσης!!Το ότι καπνίζουν κάποιοι, επιλέγουν τον δικό τους αυτοκαταστροφικό τρόπο επιβίωσης.
Σου είπα να μην είσαι απόλυτη (ΔΕΝ έχω αυτοκίνητο!)αλλα είμαστε βολεμένοι, θέλουμε όλοι να κυκλοφορούμε με το αυτοκίνητο, δε παίρνουμε τα μέσα μαζικής μεταφοράς.
Το να μην φτάνουμε στα άκρα το βρίσκω λογικό. Παράλογο βρίσκω να νομίζεις ότι αυτοκτονούμε εμείς επειδή δεν πίνουμε νερό (όόόόόταν το κάνουμε.. γιατί δεν είμαστε και οι τέλοιοι χριστιανοί ξέρεις!!!) αφού αυτό το κάνουμε τουλάχιστον ως προσπάθεια συγκράτησης των παθών μας -κάτι βλαβερό από όλες τις πλευρές, σωματικές ψυχικές, θρησκευτικές- και δεν βρίσκεις κακό το να αυτοκτονείς εσύ με την θέληση σου ΧΩΡΙΣ να υπάρχει λόγος!!Υπάρχουν τόσα μαρτύρια...άλλος επιλέγει να μη πίνει νερό όλη μέρα, για να νηστέψει, είναι ένας τρόπος αυτοκτονίας...μη φτάνουμε στα άκρα.
Αν έχω κάπου άδικο πες το μου σε παρακαλώ.
Αν αυτοκτονία είναι η καταστροφή του σώματος τότε γιατί δεν αυτοκτονείς αφού καταστρέφεις το σώμα σου; 8OAnastasiaD έγραψε:Δεν αυτοκτονώ με τη θέληση μου για κανέναν και για τίποτα.
Όχι. Δεν καταλαβαίνεις ότι έτσι μιλάς είτε με τον ένα, είτε με τον άλλο για τον απλούστατο λόγο ότι κανένας από τους δύο που ανέφερες δεν μπορεί να πεθάνει αυτοκτονώντας γιατί δεν έχουν σωματική ύλη. Μόνο ο άνθρωπος μπορεί να αυτοκτονήσει κάτι που ο σατανάς φυσικά το θέλει αφού έτσι καταδικάζεσαι. Μάλιστα η αυτοκτονία είναι μεγαλύτερη αμαρτία από την δολοφονία κάποιου άλλου γιατί στην δολοφονία του άλλου είσαι ακόμα ζωντανός και έχεις δικαίωμα μετανοίας. Ενώ αν αυτοκτονήσεις όχι αφού... πέθανες!! Για τους άλλους δύο υπάρχει άλλος τρόπος.Αμα θες να αυτοκτονήσω, μετά απο εσάς ευχαρίστως. Ετσι καταλαβαίνει κανείς άμα μιλά με άγγελο ή με δαιμόνιο.
Για τον άγγελο.
Δεν μπορείς να τον σκοτώσεις ότι και να κάνεις. Είναι με τους καλούς βλέπεις και οι καλοί είναι πάντα οι νικητές :D Μπορείς όμως να αμαρτάνεις. Με αυτόν τον τρόπο θα τον απομακρύνεις από κοντά σου. Με αυτόν τον τρόπο θα τον "σκοτώσεις". Όμως δεν θα πεθάνει αυτός αλλά εσύ άμα δεν έχεις την προστασία του.
Για τον εξαποδώ
Όπως και με τον άγγελο. Ούτε αυτόν μπορείς να τον σκοτώσεις. Μπορείς όμως να κάνεις το θέλημα του Θεού κάτι το οποίο τον καίει (τσουρουφλίζεται) δεν αντέχει και φεύγει..... Υπάρχει όμως και μια άλλη περίπτωση. Ως γνωστών όσο ποιο αμαρτωλός είναι κανείς, τόσο που πολύ αδυνατίζει η χάρις του Θεού μέσα του (ε, φυσικά) και ο άγγελος απομακρύνεται από κοντά σου. Και όσο ο άγγελος απομακρύνεται τόσο ο
Ο τρόπος είναι ο εξής: Πες του να σου πει "Κύριε Ιησού Χριστέ ελέησον με". Το "Κύριε" ίσως να το πει. Το "Ιησού" και το "Χριστέ" με μεγάλη δυσκολία (δεν ξέρω από τι εξαρτάται... νομίζω από το πόσο πολύ ταπεινώθηκες) αλλά το "ελέησον με" ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!! Το όλο πρόβλημα του παραδείσου, της κόλασης και της αμαρτίας είναι επειδή δεν θέλει να πει αυτό το "ελέησον με"!! Αν το έλεγε ο Θεός δεν θα τον συγχωρούσε αφού και αυτός είναι πλάσμα Του; Θα τον συγχωρούσε. Όμως είναι τόσο εγωιστής ώστε δεν θέλει!! (Κοίτα τι τραβάμε για 2 λεξούλες!!! 8O 8O
Με μπέρδεψες.. Δεν πολύ κατάλαβα τι εννοείς. (Κοιμάμαι και όρθια τώρα...) Εξήγησε το μου αν θες.Αμα σωθείς θα είσαι με το Θεο, αμα δε σωθείς, είμαι πολύ δυσπιστη, τότε υποθέτω ότι θέλω???????
Βρέ παιδιά, τη νέα κόκα-κόλα Zero την ψαχουλεύσατε; Εντόπισα στο τελευταίο γράμμα της παραπάνω λέξης το 666 [zer(o)], καθώς και κάτι αγγελοδαιμονάκια στο αριστερό τμήμα του πύργου (τι είναι αυτό τέλος πάντων ). Και να μην ξεχάσω τον μαυροφορεμένο άνδρα που κάθεται σε αυτόν. Το αναφέρω απλά και μόνο ενημερωτικά. Δεν πιστεύω να φοβάται κανείς;
-
AnastasiaD

Μην ανησυχείς ταπεινώνομαι κάθε μέρα, λέγοντας σ'ευχαριστώ θεε μου για αυτά που μου δίνεις, για την υγεί μου, για το πιάτο φαγητό, για το νερό που πίνω, για όλα, όλα. Εχω φτάσει το μέιον άπειρο, αλλά ενδιαφέρει μόνο εμένα το γεγονός. Υπάρχουν όμως αδερφάκι μου και κάτι ψιλομύτες (αντρες και γυναίκες), που ....αστο. Δε συμμετεχω, αρκει ο Θεος να το ξέρει μόνο και είμαι σίγουρη ότι το ξέρει για αυτο και με βοηθάει.Evi_J έγραψε:Αν αυτοκτονία είναι η καταστροφή του σώματος τότε γιατί δεν αυτοκτονείς αφού καταστρέφεις το σώμα σου; 8OAnastasiaD έγραψε:Δεν αυτοκτονώ με τη θέληση μου για κανέναν και για τίποτα.
Όχι. Δεν καταλαβαίνεις ότι έτσι μιλάς είτε με τον ένα, είτε με τον άλλο για τον απλούστατο λόγο ότι κανένας από τους δύο που ανέφερες δεν μπορεί να πεθάνει αυτοκτονώντας γιατί δεν έχουν σωματική ύλη. Μόνο ο άνθρωπος μπορεί να αυτοκτονήσει κάτι που ο σατανάς φυσικά το θέλει αφού έτσι καταδικάζεσαι. Μάλιστα η αυτοκτονία είναι μεγαλύτερη αμαρτία από την δολοφονία κάποιου άλλου γιατί στην δολοφονία του άλλου είσαι ακόμα ζωντανός και έχεις δικαίωμα μετανοίας. Ενώ αν αυτοκτονήσεις όχι αφού... πέθανες!! Για τους άλλους δύο υπάρχει άλλος τρόπος.Αμα θες να αυτοκτονήσω, μετά απο εσάς ευχαρίστως. Ετσι καταλαβαίνει κανείς άμα μιλά με άγγελο ή με δαιμόνιο.
Για τον άγγελο.
Δεν μπορείς να τον σκοτώσεις ότι και να κάνεις. Είναι με τους καλούς βλέπεις και οι καλοί είναι πάντα οι νικητές :D Μπορείς όμως να αμαρτάνεις. Με αυτόν τον τρόπο θα τον απομακρύνεις από κοντά σου. Με αυτόν τον τρόπο θα τον "σκοτώσεις". Όμως δεν θα πεθάνει αυτός αλλά εσύ άμα δεν έχεις την προστασία του.
Για τον εξαποδώ
Όπως και με τον άγγελο. Ούτε αυτόν μπορείς να τον σκοτώσεις. Μπορείς όμως να κάνεις το θέλημα του Θεού κάτι το οποίο τον καίει (τσουρουφλίζεται) δεν αντέχει και φεύγει..... Υπάρχει όμως και μια άλλη περίπτωση. Ως γνωστών όσο ποιο αμαρτωλός είναι κανείς, τόσο που πολύ αδυνατίζει η χάρις του Θεού μέσα του (ε, φυσικά) και ο άγγελος απομακρύνεται από κοντά σου. Και όσο ο άγγελος απομακρύνεται τόσο οσε πλησιάζει. Και μπορεί να σε πλησιάσει τόσο πολύ ώστε να εμφανίζεται ακόμα και ως άγγελος. Πώς θα ξεχωρίσεις λοιπόν τον "άγγελο" από τον άγγελο; Ευτυχώς υπάρχει ένας τρόπος. Για να πετύχει όμως πρέπει να ταπεινωθείς! Αν ταπεινωθείς εκείνη την στιγμή τον νίκησες! Γιατί η χάρις του Θεού επέστρεψε. Και τότε μπορείς να τον κάνεις αυτόν τον τρόπο.
Ο τρόπος είναι ο εξής: Πες του να σου πει "Κύριε Ιησού Χριστέ ελέησον με". Το "Κύριε" ίσως να το πει. Το "Ιησού" και το "Χριστέ" με μεγάλη δυσκολία (δεν ξέρω από τι εξαρτάται... νομίζω από το πόσο πολύ ταπεινώθηκες) αλλά το "ελέησον με" ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!! Το όλο πρόβλημα του παραδείσου, της κόλασης και της αμαρτίας είναι επειδή δεν θέλει να πει αυτό το "ελέησον με"!! Αν το έλεγε ο Θεός δεν θα τον συγχωρούσε αφού και αυτός είναι πλάσμα Του; Θα τον συγχωρούσε. Όμως είναι τόσο εγωιστής ώστε δεν θέλει!! (Κοίτα τι τραβάμε για 2 λεξούλες!!! 8O 8O) Δεν υπάρχει περίπτωση να το πει αυτό το "ελέησον με". Αυτό όμως αποδεικνύει την δικιά του πτώση όχι την δικά σου ταπείνωση. Αν σκεφτείς τότε "κοίτα να δεις που τον νίκησα" μόλις έχασες!! Ο άγγελος από την άλλη δεν θα έχει καμία αντίρρηση να το πει γιατί λατρεύει τον Θεό. Έτσι ξεχωρίζεις τους μεν από τους δε!
Με μπέρδεψες.. Δεν πολύ κατάλαβα τι εννοείς. (Κοιμάμαι και όρθια τώρα...) Εξήγησε το μου αν θες.Αμα σωθείς θα είσαι με το Θεο, αμα δε σωθείς, είμαι πολύ δυσπιστη, τότε υποθέτω ότι θέλω???????
-
AnastasiaD

Ποιος καταστρέφει το σώμα του και ποιος μόλις αυτοκτόνησε, μήπως εσυ???Evi_J έγραψε:Αν αυτοκτονία είναι η καταστροφή του σώματος τότε γιατί δεν αυτοκτονείς αφού καταστρέφεις το σώμα σου; 8OAnastasiaD έγραψε:Δεν αυτοκτονώ με τη θέληση μου για κανέναν και για τίποτα.
Για τον άγγελο.
Για τον εξαποδώ
Όπως και με τον άγγελο. Ούτε αυτόν μπορείς να τον σκοτώσεις. Μπορείς όμως να κάνεις το θέλημα του Θεού κάτι το οποίο τον καίει (τσουρουφλίζεται) δεν αντέχει και φεύγει..... Υπάρχει όμως και μια άλλη περίπτωση. Ως γνωστών όσο ποιο αμαρτωλός είναι κανείς, τόσο που πολύ αδυνατίζει η χάρις του Θεού μέσα του (ε, φυσικά) και ο άγγελος απομακρύνεται από κοντά σου. Και όσο ο άγγελος απομακρύνεται τόσο οσε πλησιάζει. Και μπορεί να σε πλησιάσει τόσο πολύ ώστε να εμφανίζεται ακόμα και ως άγγελος. Πώς θα ξεχωρίσεις λοιπόν τον "άγγελο" από τον άγγελο; Ευτυχώς υπάρχει ένας τρόπος. Για να πετύχει όμως πρέπει να ταπεινωθείς! Αν ταπεινωθείς εκείνη την στιγμή τον νίκησες! Γιατί η χάρις του Θεού επέστρεψε. Και τότε μπορείς να τον κάνεις αυτόν τον τρόπο.
Ο τρόπος είναι ο εξής: Πες του να σου πει "Κύριε Ιησού Χριστέ ελέησον με". Το "Κύριε" ίσως να το πει. Το "Ιησού" και το "Χριστέ" με μεγάλη δυσκολία (δεν ξέρω από τι εξαρτάται... νομίζω από το πόσο πολύ ταπεινώθηκες) αλλά το "ελέησον με" ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!! Το όλο πρόβλημα του παραδείσου, της κόλασης και της αμαρτίας είναι επειδή δεν θέλει να πει αυτό το "ελέησον με"!! Αν το έλεγε ο Θεός δεν θα τον συγχωρούσε αφού και αυτός είναι πλάσμα Του; Θα τον συγχωρούσε. Όμως είναι τόσο εγωιστής ώστε δεν θέλει!! (Κοίτα τι τραβάμε για 2 λεξούλες!!! 8O 8O) Δεν υπάρχει περίπτωση να το πει αυτό το "ελέησον με". Αυτό όμως αποδεικνύει την δικιά του πτώση όχι την δικά σου ταπείνωση. Αν σκεφτείς τότε "κοίτα να δεις που τον νίκησα" μόλις έχασες!! Ο άγγελος από την άλλη δεν θα έχει καμία αντίρρηση να το πει γιατί λατρεύει τον Θεό. Έτσι ξεχωρίζεις τους μεν από τους δε!
Αντε καλη ψυχή....
Δεν εχω κακια μεσα μου, απλά δεν με αφορούν, απλα εφοσον αναφέρεσαι σε αυτα που γράφω, πρεπει να απαντησω,, επιβάλλεται νομιζω!!!
Ο Θεός, η Παναγία, ο Κύριος που προσκυνω και κάνω τον σταυρό μου κάθε μέρα ξέρουν περισσότερα και με εχουν βοηθήσει απλέτως!!!
Ευτυχώς που κάποιοι δαιμονισμένοι που πάνε κάθε μέρα στις εκκλησιες, εχουνε μείνει πίσω, στη θέση του έξω απο εδω