Για το χθεσινο λεμε
Το Πατριαρχειο σου φταιει.
Απιστευτος !! ΧΑ ΧΑ
Και δεν θα με ρωτας οτι θελεις εσυ

και οτι ναναι . .
Ειμαι στην λιστα αναμονης για αναπαντητες ερωτησεις εδω και καιρο
Συντονιστής: Συντονιστές
Σου ζήτησα να δείξεις εμπιστοσύνη στα λεγόμενά μου καλή μου.....θυμισέ μου πότε έκανα αυτό το ατόπημα και θα το διορθώσω πάραυτα....Elpida έγραψε:Την απάντησή μου την πήραROMFAIA έγραψε:Ελπίδα, αντί να ποστάρεις 10 φορές το ίδιο κείμενο για να μας πείσεις δεν είναι προτιμότερο να κάνεις και συ υπακοή στον γέροντα Παίσιο? Γρήγορα τα κομποσχοίνια......
Εφόσον λες "για να μας πείσεις" σημαίνει ότι διαφωνείς με τα λόγια του Παϊσίου
Τι εμπιστοσύνη θες μετά να δείξω στα λεγόμενά σου λοιπόν ;
stratos έγραψε:Τελικα με τον εναν η με τον αλλο τροπο προσπαθεις να βγαλεις σκαρτο το Οικουμενικο Πατριαρχειο..
Για το χθεσινο λεμε
Nαι καλή μου ναι γλυκειά μου .....ROMFAIA έγραψε:Σου ζήτησα να δείξεις εμπιστοσύνη στα λεγόμενά μου καλή μου.....
Misha έγραψε:
ψάχνω ψάχνω να βρω που βρίζω ιερέα....Τους ιεράρχες αποκαλώ λυκοποιμένες, αλλά και οι Αγιοι το ίδιο κάνουν....ψάχνω, ψάχνω να βρω που αμφισβητώ κάποιον άγιο.....Elpida έγραψε:Nαι καλή μου ναι γλυκειά μου .....ROMFAIA έγραψε:Σου ζήτησα να δείξεις εμπιστοσύνη στα λεγόμενά μου καλή μου.....
Πικρόχολες γλύκες
Μα να καθόσαστε και να βρίζετε συνέχεια τους ιερείς του νέου ημερολογίου και να θεωρείτε πλανεμένη την ΕΛΛΑΔΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ την ΟΡΘΟΔΟΞΗ και να αμφισβητήτε αγίους επειδή υπήρξαν ΑΓΙΟΙ μετά την αλλαγή του εορτολογίου
ΑΑΑ Συγνωμη..Misha έγραψε:stratos έγραψε:
l:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D