Περί ορθόδοξου γάμου. Διαδικασίες.
Συντονιστές: konstantinoupolitis, Συντονιστές
μυνημα
συγνωμη και παλι που ξαναγραφω.ζηταω γνωριμια με αντρα πολυ ανεβασμενο πνευματικα οχι να λει οτι ειναι χριστιανος και να μην το ενοει.να του αρεσουν οι διακοπες σε μοναστηρια κτλ να μην ειναι του μπαρ κτλ να μη καπνιζει αν γινεται να εξομολογειται να μην εχει εγωισμο και νανε εγκρατης σε ολα γινεται? οποιος κοροιδεψει μαγκια του δε με νοιαζει πιστευω οτι υπαρχουν και σωστοι ανθρωποι εδω μεσα με φιλοτιμο.
βιογραφικο διστυχως δε προκειται να στειλω σε κανενα για ονομα του θεου γνωριμια ψαχνω οχι δουλεια. και δεν εχω προσοντα εκτος απο την πιστη μου στο θεο οποιος ενδιαφερεται ας στειλει προσωπικο μυνημα .
βιογραφικο διστυχως δε προκειται να στειλω σε κανενα για ονομα του θεου γνωριμια ψαχνω οχι δουλεια. και δεν εχω προσοντα εκτος απο την πιστη μου στο θεο οποιος ενδιαφερεται ας στειλει προσωπικο μυνημα .
:-)
τελικά....
είχε δίκιο ο Lovethink που το ειπε Χρυσό Κουφέτο..
Balloο? ξαφνιάστηκα με αυτά που ζητάς απο εναν " σύντροφο " ζωής..
να ειναι πολύ ανεβασμένος πνευματικα..δηλαδή?
να του αρεσουν οι διακοπές σε μοναστήρια ... μονο εκει?
με τιποτα σε ενα νησι με μπόλικα κάτασπρα ξωκκλήσια αλλα και μια θαλασσα καταγάλανη? με ουζο και χταπόδι και μαριδάκι τηγανιτό?
να μην ειναι του μπαρ? απεξω να περνα?(συμπαθαμε..αλλα ειναι τοσο κακο να πινει κανενα ποτακι κανεις σε ενα μπαρ? )
να μην εχει εγωισμο?απεναντί σου εννοεις? μα αν καποιος φερετε εγωιστικα σε μια σχεση,μέσα σε ενα γάμο δεν εχει μελλον .....
να ειναι εγκρατείς σε ολα και αν γίνετε αυτο.....
σε ποια θέλεις? στο γέλιο? στο φαγητό? στον ερωτα? στα αισθηματά του? θα ηθελα να μου πεις...
κανεις δεν κοροιδευει τα θέλω του αλλου...απλα αναρωτιέμε...
και παντού υπάρχουν σωστοι άνθρωποι και ας κανουν και καμιά ¨"στραβή" (lovethink? ειδες ξέρω και τέτοια
)΄
είχε δίκιο ο Lovethink που το ειπε Χρυσό Κουφέτο..
Balloο? ξαφνιάστηκα με αυτά που ζητάς απο εναν " σύντροφο " ζωής..
να ειναι πολύ ανεβασμένος πνευματικα..δηλαδή?
να του αρεσουν οι διακοπές σε μοναστήρια ... μονο εκει?
με τιποτα σε ενα νησι με μπόλικα κάτασπρα ξωκκλήσια αλλα και μια θαλασσα καταγάλανη? με ουζο και χταπόδι και μαριδάκι τηγανιτό?
να μην ειναι του μπαρ? απεξω να περνα?(συμπαθαμε..αλλα ειναι τοσο κακο να πινει κανενα ποτακι κανεις σε ενα μπαρ? )
να μην εχει εγωισμο?απεναντί σου εννοεις? μα αν καποιος φερετε εγωιστικα σε μια σχεση,μέσα σε ενα γάμο δεν εχει μελλον .....
να ειναι εγκρατείς σε ολα και αν γίνετε αυτο.....
σε ποια θέλεις? στο γέλιο? στο φαγητό? στον ερωτα? στα αισθηματά του? θα ηθελα να μου πεις...
κανεις δεν κοροιδευει τα θέλω του αλλου...απλα αναρωτιέμε...
και παντού υπάρχουν σωστοι άνθρωποι και ας κανουν και καμιά ¨"στραβή" (lovethink? ειδες ξέρω και τέτοια
Από τα σιγανά ποταμάκια να φοβάσαι
Εγώ πάντως και το μπαράκι μου θα πάω και το ουζάκι μου θα το πιω και τάβλι θα παίξω στον απογευματινό ήλιο και στα νησάκια μου θα πάω
Και να τρέχουμε γύρω γύρω από τα δέντρα θέλω ( σαν ελληνικές ταινίες ) και γενικά η ζωή είναι για να τη ζούμε και όχι για να μιζεριάζουμε
Το να ζεις τη ζωή δεν σημαίνει ότι αρνείσαι Τον Θεό
ορεξη εχεις τελικά ..
να το διαβασει ο Misha και ο Ιonas και να τρέχεις πάλι...

Εγώ πάντως και το μπαράκι μου θα πάω και το ουζάκι μου θα το πιω και τάβλι θα παίξω στον απογευματινό ήλιο και στα νησάκια μου θα πάω
Και να τρέχουμε γύρω γύρω από τα δέντρα θέλω ( σαν ελληνικές ταινίες ) και γενικά η ζωή είναι για να τη ζούμε και όχι για να μιζεριάζουμε
Το να ζεις τη ζωή δεν σημαίνει ότι αρνείσαι Τον Θεό
ορεξη εχεις τελικά ..
να το διαβασει ο Misha και ο Ιonas και να τρέχεις πάλι...