φοβοι....

Διάφορες σελίδες που ανακαλύψαμε εμείς, ή εσείς, και πιστεύουμε ότι ενδιαφέρουν και κάποιους άλλους.

Συντονιστής: Συντονιστές

friend
Συστηματικός Αποστολέας
Συστηματικός Αποστολέας

Δημοσίευση από friend »

:P :P :P :P
DROOPY3
Νέο Μέλος
Νέο Μέλος
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από DROOPY3 »

fousca έγραψε:ΣΥΓΧΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΗΞΙΜΟ. ΟΛΑ ΩΡΑΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΕΦΑΡΜΟΣΩ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΑΛΛΑ ΤΟ ΟΤΙ ΑΠΟΦΕΥΓΕΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΤΕ ΜΕ ΑΝΗΣΥΧΕΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ?????
ΣΑς ΕΤΥΧΕ ΠΟΤΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ????? :?: :?: :?:
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΣΑΣ.
ΚΙ ΕΓΩ ΤΟ ΠΑΘΑΙΝΑ ΑΥΤΟ ΜΙΚΡΟΣ ΚΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΠΑΘΑΙΝΩ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ,ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΙ ΑΦΗΝΩ ΛΙΓΟ ΤΟ ΠΑΤΖΟΥΡΙ ΑΝΟΙΧΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΣΚΟΤΑΔΙ... :( ΕΙΧΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΜΙΚΡΟΣ ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΡΑΦΑΗΛ, ΝΙΚΟΛΑΟ ΚΙ ΑΓΙΑ ΕΙΡΗΝΗ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΕ ΚΑΤΑΤΡΟΜΑΞΕ!ΜΕ ΤΡΟΜΑΞΕ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΘΑΥΜΑΤΑ.
ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΑΝ ΑΚΟΥΓΑ ΤΙΣ ΟΜΟΛΟΓΙΕΣ ΤΩΝ ΠΕΝΤΗΚΟΣΤΙΑΝΩΝ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΜΕ ΕΠΙΑΝΕ ΦΟΒΟΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΟΤΑΝ ΑΚΟΥΣΑ ΜΙΑ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΟΤΙ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΚΟΙΜΟΤΑΝ, ΞΑΠΛΩΣΕ ΔΙΠΛΑ ΤΗΣ Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ.ΟΤΑΝ ΗΜΟΥΝ ΦΟΙΤΗΤΗΣ ΣΤΑ ΓΙΑΝΕΝΝΑ ΠΑΝΤΑ ΚΟΙΜΟΜΟΥΝ ΜΕ ΑΝΟΙΧΤΟ ΤΟ ΦΩΣ Ή ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΝΑ ΞΗΜΕΡΩΣΕΙ.ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ...
Domna
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Domna »

Κάποτε είδα την εκπομπή του Βελόπουλου Ελληνόραμα και εκελι άκουσα ότι οι δαίμονες μετά τα μεσάνυχτα βγαίνουν.
Ο αληθινός χριστιανός έχει τρία γνωρίσματα:
1. Διαβάζει τον Λόγο του Θεού (Αγία Γραφή).
2. Τον εφαρμόζει στη ζωή του.
3. Φροντίζει να τον διαδίδει για να σώζονται και οι άλλοι και να γίνονται κοινωνοί του θαύματος που έζησε.
Carlos
Έμπειρος Αποστολέας
Έμπειρος Αποστολέας

Δημοσίευση από Carlos »

Fousca λες κάπου ότι είσαι μόνη.
Αν σκεφτεις οτι ο Θεός όντως υπάρχει και οτι είναι πανταχού παρών τότε είναι κάπως δύσκολο να είμαστε μόνοι μας. Επίσης έχουμε και τον φύλακα άγγελο μας.
Κάποια στιγμή λέω σε έναν ιερέα ότι βρίζω. Μου λέει λοιπόν"όταν είμαι μπροστα σου γιατί δεν βρίζεις;"
Του λέω " ντρέπομαι" !
Και μου λέει "Ε τον Θεό δεν τον ντρέπεσαι που είναι συνέχεια μπροστα σου;"
Μου έκανε εντύπωση! Δεν το είχα σκεφτεί ποτέ έτσι!!
Απάντηση

Επιστροφή στο “Σελίδες που ανακαλύψαμε και ίσως σας ενδιαφέρουν”