Συμφωνώ πλήρως!!!filotas έγραψε:Νίκολα, έλεος!!
Σου φαίνεται αυτός ο άνθρωπος ν΄ανήκει σ΄αυτό το χώρο:
vasilis_m21 έγραψε:Spyros n δεν ξέρω τι είναι το ουράνιο τόξο. Πρώτη φορά το ακούω.
Δεν το παίζω αριστερός αγωνιστής, απλά μια άποψη εκφράζω όπως ο καθένας.
Όσο για τα παιδάκια που κάνουν αγώνες με τα λεφτά του πατέρα τους όπως έσπευσε να ειρωνευτεί κάποιος, λυπάμαι αλλά όπως και πολλοί άλλοι φοιτητές..
έχω φάει ξύλο και δακρυγόνα απτους μπάτσους σε πορείες. Βέβαια ξέρουμε ότι η εκκλησία στα κοινωνικά θέματα όπως Ασφάλεια, Παιδεία, αντί να βγάλει τον κόσμο στους δρόμους τον στέλνει σπίτι.
να σας θυμίσω ότι οι καταλήψεις μαθητών και φοιτητών έστειλαν σπίτι τους τον Αρσένη, τη Γιαννάκου, τον Κοντογιαννόπουλος το '91 και πέτυχαν να μην εφαρμοστούν έως τώρα πολλές ''μεταρρυθμίσεις''.
Δηλαδή οι φοιτητές του Γαλλικού Μάη του '68 λίγα πέτυχαν; Η σεξουαλική απελευθέρωση, το δικαίωμα στην έκτρωση, στον πολιτικό γάμο, οι καταλήψεις σε σχολεία και σχολές από εκεί ξεκίνησαν, απτο Μάη του 68. Λοιπόν οι φοιτητές αυτοί της Γαλλίας είναι ανάξιοι λόγου ;vasilis_m21 έγραψε:Όντως. Καλά και ο προηγούμενος ήταν μοναχός αλλά μου έμενε στα μέγαρα και κυκλοφορούσε με μια Chrysler που αν την πούλαγες έχτιζες πολυκατοικία.Ή μήπως αυτός:vasilis_m21 έγραψε:Πες τα βρε lovebird !
Αν ήταν οι μοναχοί να μένουν σε βιλάρα στο Ψυχικό, να κυκλοφορούν με λιμουζίνα, να μπλέκονται με τα πολιτικά και να κάνουν πολλά άλλα παρόμοια, νομίζω πρέπει όχι το άβατο του όρους να καταργηθεί αλλά να ανοίξουν ξενοδοχειακές επιχειρήσεις και να κόβεται εισιτήριο στα monasteries! Άσε που οι σπουδαστές τουριστικών/ξενοδοχειακών υπηρεσιών σε ΙΕΚ θα επρεπε να πηγαίνουν κανα 6μηνο για την πρακτική τους εκεί!
lovebird έγραψε:ο προηγουμενος μοναχος;![]()
μοναχο με βιλα και λιμουζινα που τρεχει καθε μερα σε δεξιωσεις πρωτη φορα βλεπω
Κάποιοι άνθρωποι ... είναι επαγγελματίες ... Θέλουν με τον τρόπο τους (με τα δικά τους πιστεύω) να σκανδαλίζουν τους ορθοδόξους πιστούς, ειδικότερα εκείνους που δεν έχουν το απαιτούμενο πνευματικό επίπεδο.