Νέα απαράδεκτη συμπεριφορά

Ερωτήσεις για προβλήματα και προτάσεις σχετικές με την σελίδα του www.agiooros.net.

Συντονιστής: Συντονιστές

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
nasos
Έμπειρος Αποστολέας
Έμπειρος Αποστολέας

Re: Νέα απαράδεκτη συμπεριφορά

Δημοσίευση από nasos »

filotas έγραψε:Νίκολα, έλεος!!

Σου φαίνεται αυτός ο άνθρωπος ν΄ανήκει σ΄αυτό το χώρο:
vasilis_m21 έγραψε:Spyros n δεν ξέρω τι είναι το ουράνιο τόξο. Πρώτη φορά το ακούω.

Δεν το παίζω αριστερός αγωνιστής, απλά μια άποψη εκφράζω όπως ο καθένας.

Όσο για τα παιδάκια που κάνουν αγώνες με τα λεφτά του πατέρα τους όπως έσπευσε να ειρωνευτεί κάποιος, λυπάμαι αλλά όπως και πολλοί άλλοι φοιτητές..
έχω φάει ξύλο και δακρυγόνα απτους μπάτσους σε πορείες. Βέβαια ξέρουμε ότι η εκκλησία στα κοινωνικά θέματα όπως Ασφάλεια, Παιδεία, αντί να βγάλει τον κόσμο στους δρόμους τον στέλνει σπίτι.

να σας θυμίσω ότι οι καταλήψεις μαθητών και φοιτητών έστειλαν σπίτι τους τον Αρσένη, τη Γιαννάκου, τον Κοντογιαννόπουλος το '91 και πέτυχαν να μην εφαρμοστούν έως τώρα πολλές ''μεταρρυθμίσεις''.

Δηλαδή οι φοιτητές του Γαλλικού Μάη του '68 λίγα πέτυχαν; Η σεξουαλική απελευθέρωση, το δικαίωμα στην έκτρωση, στον πολιτικό γάμο, οι καταλήψεις σε σχολεία και σχολές από εκεί ξεκίνησαν, απτο Μάη του 68. Λοιπόν οι φοιτητές αυτοί της Γαλλίας είναι ανάξιοι λόγου ;
vasilis_m21 έγραψε:Όντως. Καλά και ο προηγούμενος ήταν μοναχός αλλά μου έμενε στα μέγαρα και κυκλοφορούσε με μια Chrysler που αν την πούλαγες έχτιζες πολυκατοικία.
vasilis_m21 έγραψε:Πες τα βρε lovebird !

Αν ήταν οι μοναχοί να μένουν σε βιλάρα στο Ψυχικό, να κυκλοφορούν με λιμουζίνα, να μπλέκονται με τα πολιτικά και να κάνουν πολλά άλλα παρόμοια, νομίζω πρέπει όχι το άβατο του όρους να καταργηθεί αλλά να ανοίξουν ξενοδοχειακές επιχειρήσεις και να κόβεται εισιτήριο στα monasteries! Άσε που οι σπουδαστές τουριστικών/ξενοδοχειακών υπηρεσιών σε ΙΕΚ θα επρεπε να πηγαίνουν κανα 6μηνο για την πρακτική τους εκεί!
Ή μήπως αυτός:
lovebird έγραψε:ο προηγουμενος μοναχος; :roll:
μοναχο με βιλα και λιμουζινα που τρεχει καθε μερα σε δεξιωσεις πρωτη φορα βλεπω 8)
Συμφωνώ πλήρως!!!

Κάποιοι άνθρωποι ... είναι επαγγελματίες ... Θέλουν με τον τρόπο τους (με τα δικά τους πιστεύω) να σκανδαλίζουν τους ορθοδόξους πιστούς, ειδικότερα εκείνους που δεν έχουν το απαιτούμενο πνευματικό επίπεδο.
Εικόνα
Εγώ είμαι η ανάστασις και η ζωή· ο πιστεύων εις εμέ, και αν αποθάνη, θέλει ζήσει·
(’Ιωαννου 11, 25)
Άβαταρ μέλους
filotas
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από filotas »

Τις δημοσιεύσεις των μελών vasilis_m21 και lovebird τις παρέθεσα αυτούσιες. Δεν είναι ολόκληρες βλάσφημες και αντιχριστιανικές, αλλά τμήματά τους. Υπάρχουν κι άλλες παρόμοιες δημοσιεύσεις τους, καθώς και η ιδιαίτερα απαξιωτική συμπεριφορά του lovebird στον π. Αντώνιο.

Εγώ το βάζω ξεκάθαρα και μπορείτε να διαλέξετε. Ή θα έχουμε ένα ελεύθερο forum, αλλά με κανόνες που θα μας επιτρέπουν να συζητήσουμε τα θέματα που αφορούν την Ορθόδοξη πίστη μας, ή θ΄αφήσουμε τον κάθε αιρετικό ή άθεο που θέλει να μας επιβάλει τις απόψεις του να μπαίνει και να μας διαλύει τη συζήτηση.

Όσο συζητούσαμε άσχετα θέματα δε φάνηκε κανείς απ΄αυτούς να μας ενοχλήσει. Μόλις αρχίσαμε να συζητούμε κάποια σοβαρά πνευματικά θέματα αμέσως εμφανίστηκαν και τα ζιζάνια. Δεν ξέρω αν αυτό είναι τυχαίο, εγώ όμως δεν το αντέχω άλλο.

Οι δημοσιεύσεις μου είναι κατάθεση ψυχής και δεν ανέχομαι να προπηλακίζομαι από ανθρώπους που δεν έχουν καμιά σχέση μ΄αυτό το χώρο.

Η επιλογή είναι δική σας και του διαχειριστή. Ή ζούμε με πνευματικότητα την Μεγάλη Σαρακοστή που ξεκινά μεθαύριο ή αφήνουμε κάθε άσχετο να μας διαλύσει.

Αδέλφια περιμένω την απόφασή σας. Καλή Σαρακοστή σε όλους.
lazarr
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από lazarr »

Επίσης και εγώ που μπήκα , δεν βρήκα τη σελίδα 5, αρχίζει από την 50. :?
Χριστός γαρ εγήγερται, ευφροσύνη αιώνιος...
XPHSTOS_IKL
Τακτικό Μέλος
Τακτικό Μέλος

Δημοσίευση από XPHSTOS_IKL »

Melpomeni έγραψε:
XPHSTOS_IKL έγραψε: Όσο για την σχέση
χρυσών αυγών και νεοειδωλολατρείας διαβάστε στην παρακάτω διεύθυνση στην σελίδα 5 τι γράφει ο π. Αρσένιος Βλιαγκόφτης
http://www.pigizois.net/arxeia/ilektron ... _epoxi.pdf
Δεν μπορω να ανοιξω τον παραπανω συνδεσμο. Μπηκα στην ιστοσελιδα Πηγη Ζωης,που ακριβως βρισκεται ? δεν ειδα εκει τιποτα για αρχεια η ηλεκτρονικα βιβλια .

Βρίσκετε στα ΑΝΤΙΑΙΡΕΤΙΚΑ , Νεοειδωλολατρεία και Νέα Εποχή pdf π.Αρσένιος Βλιαγκόφτης
XPHSTOS_IKL
Τακτικό Μέλος
Τακτικό Μέλος

Δημοσίευση από XPHSTOS_IKL »

Melpomeni έγραψε:
XPHSTOS_IKL έγραψε: Όσο για την σχέση
χρυσών αυγών και νεοειδωλολατρείας διαβάστε στην παρακάτω διεύθυνση στην σελίδα 5 τι γράφει ο π. Αρσένιος Βλιαγκόφτης
http://www.pigizois.net/arxeia/ilektron ... _epoxi.pdf
Δεν μπορω να ανοιξω τον παραπανω συνδεσμο. Μπηκα στην ιστοσελιδα Πηγη Ζωης,που ακριβως βρισκεται ? δεν ειδα εκει τιποτα για αρχεια η ηλεκτρονικα βιβλια .

Βρίσκεται στα ΑΝΤΙΑΙΡΕΤΙΚΑ, Νεοειδωλολατρεία και Νέα Εποχή π.Αρσένιος
Βλιαγκόφτης pdf
Άβαταρ μέλους
filotas
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από filotas »

lovebird έγραψε: οχι,δεν μιλαω για την διαδοχη.....αλλα για να υπαρξει διαδοχη θα πρεπει να πληρουνται καποιες προϋποθεσεις.....οι οποιες στην σημερινη εκκλησια εχουν πεταχτει στον καλαθο των αχρηστων......συνεπως και η αποστολικη διαδοχη παει περιπατο........ :wink:
βλεπεις ξαφνικα ιεραρχες να ανεβαινουν δυο-δυο την ιεραρχια.....βλεπεις κληρικους να ειναι αγαμοι,κατι που απαγορευεται αυστηρα απο το διο το ευαγγελιο.......και αλλα πολλα......
αν τα αρθροισεις ολα αυτα........ποσοι ιερεις ειναι κανονικοι ιερεις σημερα; 8)
Νικόλα που είσαι;

Ως πότε θα βρίζουν έτσι την Εκκλησία μας και τον Ιερό κλήρο μέσα από ένα Ορθόδοξο forum;
ester
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από ester »

Νομίζω ότι οι συζητήσεις μπορεί να είναι δύο τύπων:
Πρώτον καθαρά πνευματικές συζητήσεις όπου το εκκλησιαστικό φρόνημα
είναι δεδομένο και συζητάμε για να οικοδομήσουμε. Θα έλεγα μάλιστα
ότι οι συζητήσεις αυτές είναι ευχάριστες ή τουλάχιστον ήρεμες.

Αλλά μπορεί οι συζητήσεις να είναι συζητήσεις καθαρά διαλεκτικές με τις οποίες θα αντιμετωπίζονται διάφορες νοσηρές ή μη σκέψεις, αντίθετες τρόπον
τινά από το εκκλησιατικό φρόνημα. Οι συζητήσεις αυτές είναι εξαιρετικά
δύσκολες και επίπονές. Χρειάζονται καλή θεμελίωση και ελοχεύει ο κίνδυνος
των παρεξηγήσεων ή εκόμα και του ξεστρατήματος μέσω λογοπαιγνίων κλπ.
Όμως φαίνεται ότι και αυτές οι συζητήσεις μπορεί να είναι επικοδομητικές
πιο πολύ για νέους ανθρώπους, ή για νέους περι των εκκλησιαστικών θεμάτων. Όμως αυτό είναι η δύσκολη πλευρά του νομίσματος.
ester
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από ester »

Ωστόσο συζητήσεις που βάλουν εναντίων των ιερέων κλπ και δεν έχουν
κάποιο ευγενές φιλοσοφικό τρόπον τινά περιεχόμενο
νομίζω ότι είναι και λίγο εμπαθείς....
kostaskou
Τακτικό Μέλος
Τακτικό Μέλος

Δημοσίευση από kostaskou »

Νικόλα που είσαι;

Ως πότε θα βρίζουν έτσι την Εκκλησία μας και τον Ιερό κλήρο μέσα από ένα Ορθόδοξο forum;[/quote]

Συμφωνώ απολύτως με τον filotas αλλά και με την melpomeni. Βρισκόμαστε σε ένα Ορθόδοξο forum. Εγώ προσωπικά αν και παρακολουθούσα το site ένα χρόνο τώρα, μόλις πριν λίγο καιρό αποφάσισα να γίνω μέλος.
Και το έκανα αναζητώντας Χριστιανική Ορθόδοξη ανταλλαγή απόψεων. Αυτό έχω ανάγκη... Αυτό δεν έχω γνωρίσει.. Αυτό στερούμαι..
Αν ήθελα "καθημερινότητα"... την έχω ήδη σε αφθονία!!
Συμφωνώ επίσης πως οι διαχειριστές θα πρέπει να είναι περισσότερο αυστηροί. Με μεγάλη δυσκολία ξεπέρασα τους δισταγμούς του τύπου "ένα ακόμη site με δήθεν..."
Ελπίζω στο μέλλον να αισθανόμαστε πως είμαστε στο "Περιβόλι της Παναγιάς" και ανταλλάσουμε απόψεις σε κάποιο αρχονταρίκι...
filtor
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από filtor »

kostaskou έγραψε:Νικόλα που είσαι;

Ως πότε θα βρίζουν έτσι την Εκκλησία μας και τον Ιερό κλήρο μέσα από ένα Ορθόδοξο forum;
Συμφωνώ απολύτως με τον filotas αλλά και με την melpomeni. Βρισκόμαστε σε ένα Ορθόδοξο forum. Εγώ προσωπικά αν και παρακολουθούσα το site ένα χρόνο τώρα, μόλις πριν λίγο καιρό αποφάσισα να γίνω μέλος.
Και το έκανα αναζητώντας Χριστιανική Ορθόδοξη ανταλλαγή απόψεων. Αυτό έχω ανάγκη... Αυτό δεν έχω γνωρίσει.. Αυτό στερούμαι..
Αν ήθελα "καθημερινότητα"... την έχω ήδη σε αφθονία!!
Συμφωνώ επίσης πως οι διαχειριστές θα πρέπει να είναι περισσότερο αυστηροί. Με μεγάλη δυσκολία ξεπέρασα τους δισταγμούς του τύπου "ένα ακόμη site με δήθεν..."
Ελπίζω στο μέλλον να αισθανόμαστε πως είμαστε στο "Περιβόλι της Παναγιάς" και ανταλλάσουμε απόψεις σε κάποιο αρχονταρίκι...[/quote]

Κι άλλος σούρδος... :lol: Καλώς τον!
Απάντηση

Επιστροφή στο “Εισηγήσεις για το Φόρουμ”