Οι σκέψεις και ο πονηρός

Εδώ τίθενται Πνευματικά Ερωτήματα.

Συντονιστής: Συντονιστές

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
smarti
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Re: λιγο νερο στο κρασι μας

Δημοσίευση από smarti »

panosgreece έγραψε:αγαπητοι φιλοι ειναι καλο να βαζουμε λιγο νερο κρασι μας

δεν υπαρχει λογος για να λεγονται κουβεντες που δημιουργουν
στεναχωρια .

αγαπητοι φιλοι δεν το παιζω ο καλος , ουτε και καλα ο συντονιστης

επειδη ειμαι και εγω νεος στο site εχω να προτεινω σε ολους μας τους νεους να ακουμε τους πιο παλιους δεν ειναι κακο ,
πολλες φορες κατι δεν λεμε σωστα κατι δεν ξερουμε ,
πρεπει να ειμαστε χαρουμενοι οταν μας λενε κατι που μας κανει καλυτερους

και να παρουμε παραδειγμα ολους τους πνευματικους γιγαντες
που ειχανε

ΧΙΟΥΜΟΡ , ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΛΙΓΟ ΧΙΟΥΜΟΡ ΠΑΡΑΠΑΝΩ

αν δεν επρεπε να το βαλω σαν θεμα ζητω συγνωμη
:thumbright: :thumbright: :thumbright: :thumbright: :thumbright: :thumbright: :thumbright: :thumbright: :thumbright: :thumbright: :thumbright:
Θεοτόκε Παρθένε, χαίρε κεχαριτωμένη Μαρία ο Κύριος μετά Σου. Ευλογημένη Συ εν Γυναιξί και ευλογημένος ο καρπός της κοιλίας σου, ότι Σωτήρα έτεκες των ψυχών ημών.
NIKOSZ
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από NIKOSZ »

giorgospet έγραψε:Δεν καταλαβαίνω γιατί τόση κακία. Θεωρώ ότι βρισκόμαστε σε ένα Χριστιανικό Φόρουμ και όλες οι απόψεις είναι δεκτές, αν δεν συμφωνούμε αντιπαραβάλουμε τα επιχειρηματά μας και όχι κατηγορούμε τον συγγραφέα.
Δεν γνωρίζω τον ΟΜΗΡΟ η όπως λέγεται αλλά νομίζω ότι δεν είναι δίκαιες οι επιθέσεις σας.
Πάντα τεκμηριώνει τα λεγόμενά του.
Δυστυχώς οι γνώσεις μου για τα πνευματικά είναι πολύ μικρές και δεν μπορώ να κρίνω αυτά τα οποία γράφει, αν δεν ισχύουν ή είναι αιρετικά τότε αντιπροβάλετε την αποψή σας, αλλά όχι προσωπικές επιθέσεις.
Τώρα ορθογραφικά λάθη κάνουμε όλοι όπως επίσης ξεχνάμε γράμματα, τόνους και λέξεις, δεν είναι λόγος αυτός να γελειωποιούμε κάποιον.
Αυτά που διαβάζω με λυπούν ιδιαιτέρως.
Για πες μας αγαπητε γιωργο που την ειδες τη κακια να καταλαβω και γω δηλαδη ! Μηπως η ΑΛΗΘΕΙΑ και το οτι φανερωσαμε οτι ειναι αλλος και αλλος παρουσιαζεται ειναι κακια ?

Ειναι δικαιο αγαπητε γεωργιε να εχουμε ο καθενας απο 10 νικ ? Ε ?

Εσυ εχεις ενα η πολλαπλα νικ ?

Και γιατι δεν κριτικαρεις και την ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ που τον εχει κυριευσει
λεγοντας οτι δεν κανουμε ουτε για μαθητες του ?

Αυτα ειναι ομορφα ε γιωργο ?
Κύριε Ιησού Χριστέ, ελέησον με τον αμαρτωλό
aposal
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από aposal »

aposal έγραψε:Δεν ξέρω, δεν μπορώ να κρίνω, είμαι πολύ πιο αμαρτωλός από όλους σας! Πρέπει να δω και τον πνευματικό μου σήμερα...
Αλλά για να εκνευρίζεται ένας Νίκος (NIKOSZ) που τον εκτιμώ ιδιαίτερα, κάτι σάπιο πρέπει να υπάρχει στο βασίλειο της Δανιμαρκίας.
Λοιπόν αν πίκρανα τον αδελφό omirosx του ζητάω δημόσια συγγνώμη.
Διευκρινίζω ότι :
1. Δεν ήξερα την υπόθεση, απλά εκφράστηκα έχοντας εμπιστοσύνη στον NIKOSZ.
2. Η κρίση μου περί σάπιου δεν αφορούσε τον αδελφό omirosx (Θεός φυλάξοι), αλλά το ότι ενώ είχε απαγόρευση εισόδου στο forum (ban) άλλαξε password και μπήκε με άλλο όνομα, πράγμα που το κρίνω λάθος. Πιθανόν αυτή τη φράση έπρεπε να χργησιμοποιήσω και όχι το σάπιο. Η κρίση μου αφορά στην ενέργεια αυτή και όχι στον αδελφό. Εξ' άλλου ο μόνος αρμόδιος να κρίνει ανθρώπους είναι ο Παγκόσμιο Κριτής, ο Θεός, αλλά ακόμη και να είχα το δικαίωμα, δεν θεωρώ τον εαυτό μου καλύτερό του, αλλά αντίθετα πολύ πιο αμαρτωλό!
Επίσης ποτέ δεν ζήτησα ban για κανέναν αδελφό, ούτε και για τον Harry1934 και φυσικά δεν θα το ζητήσω ούτε για τον omirosx. Ποιός είμαι εγώ που θα απαγορεύσω σε κάποιον την είσοδο;
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.
Άβαταρ μέλους
theodora
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από theodora »

>:D<

<b>Ο Κύριος να μας συγχωρέσει όλους μας εύχομαι</b>.
(όχι μόνο εσένα εγωίσταρε :) aposal)
Τον μόνον που μπορεί ν΄αγαπήσεις είναι ο Θεός.
Τους ανθρώπους τους αγαπάς γιά να τους πας ή για να σε πάνε στο Θεό.
Άβαταρ μέλους
dionysisgr
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από dionysisgr »

Λοιπον, επειδη παιζουμε με τις λεξεις, θα πρεπει να γνωριζουμε, ολοι μας οτι (ειναι νοηματικος πλεονασμος αυτο αλλα πρεπει να το διατυπωσουμε ετσι), πισω απο καθε πληκτρολογιο, υπαρχει ενα προσωπο.

Για οσους γνωριζουν αλλο προσωπο και αλλο ατομο (μιλαω θεολογικα αλλα και σε κοινωνικη βαση).

Λοιπον, οταν καποιος, δεν σεβεται με την συμπεριφορα του, εστω την ηλεκτρονικη, γιατι και αυτη δειγμα ειναι του χαρακτηρα του, τους απεναντι του, συνομιλητες, ως προσωπα, και καταφευγει σε υβρεις πρωτα, και υστερα σε αλλαγη ηλεκτρονικης ταυτοτητας εισοδου, για να τους "πιασει" κοροιδα, και να συνεχισει την τακτικη αυτη, την δολια και παραπλανητικη, τοτε καταλαβαινετε τι προθεσεις εχει αυτο το ατομο, που υποβιβαζεται ο ιδιος απο προσωπο και πεφτει στην κρυφη ατομικοτητα του ως κρυπτομενος υβριστης.

Γιαυτο λοιπον, επειδη ειμαστε ενηλικες, και το φορουμ, δεν ειναι για "γνωριμιες", ηλιθια φλερτ, η γενικου ενδιαφεροντος, κουβεντουλα να γινεται, αλλα καταπιανεται με θεματα πιστεως, που ενδιαφερουν παρα πολυ κοσμο, που ψαχνεται "πνευματικα" στην σημερινη εξευτελισμενη πληρως εποχη μας, δεν εχουμε δικαιωμα αν κοροιδευουμε αυτους που μπαινουν εδω μεσα με καλη και αγαθη προαιρεση να μαθουν κατι, οπως ειμαστε και εμεις που βρηκαμε πραγματα και βρισκουμε και μαθαινουμε συνεχως.

Διαφορετικα εαν ο omirosx, και ο καθε omirosx, και αυτο δεν ειναι επι προσωπικου, συνεχιζει αυτη την πρακτικη, ακυρωνει στην πραξη την προθεση αυτων που το δημιουργησαν, και το συντηρουν με προσωπικο κοπο, χρονο, και εξοδα, απο το περισσευμα της καρδιας τους.

Ετσι λοιπον, για να μιλαμε σαν ωριμα προσωπα και οχι ανωριμα ατομα, εν Χριστω και με παρρησια ο ενας στον αλλον, αυτες οι πρακτικες δεν αρμοζουν σε τετοιο φορουμ.

Ας εξετασει ο καθενας κατα την κριση του, και ας δει εαν ειναι δικαια και σωστα αυτα τα επιχειρηματα.

Εχουν γινει και συναντησεις και εχουμε βρεθει κατα προσωπο, και εχουμε τιμησει ο ενας τον αλλον, κατι που καποιο δεν το κανουν, ουτε ηλεκτρονικα.

Εγω προσωπικα λυπαμαι για αυτες τις πρακτικες, και πιστευω και οι περισσοτεροι, που μπαινουν εδω μεσα για επικοινωνια με τους αδελφους τους, και θελουν οπως αυτοι σεβονται τους αλλους, αυτοι να τους σεβονται το ιδιο.

Ο καθενας ας πραξει οπως του υπαγορευει η αγωγη του, και το προσωπο του.
"ἰδοὺ ἐγὼ μεθ᾿ ὑμῶν εἰμι πάσας τὰς ἡμέρας ἕως τῆς συντελείας τοῦ αἰῶνος. ᾿Αμήν."
theodosis79
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από theodosis79 »

Δεν πάμε καλά. Ο Θεός να μας φυλάξει. Τι θα δούμε ακόμα? 8O 8O 8O
NIKOSZ
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από NIKOSZ »

Επειδη ο εν λογω ειναι μεσα και δεν απανταει σε οτι του εχουμε πει
απο χθες και επειδη εχω κουραστει 2 χρονια εδω μεσα με την υποκρισια μερικων μερικων [ γιατι και στο παρελθον εχει τεθει θεμα πολλαπλων νικ και παλι ελαχιστοι πηραν θεση ] τη μαυρη πετρα που κρατω στο χερι θα τη πεταξω μου φαινεται πισω μου και θα σας αφησω στην ησυχια σας να μιλατε με τους εαυτους σας χρησιμοποιωντας οσα νικ θελετε !

Και θα αφιερωσω κι ενα τραγουδακι στα καγκουρο !

http://www.youtube.com/watch?v=1xfaKWxx ... re=related
NIKOSZ
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από NIKOSZ »

Μολις ανοιξα το email μου και εχω λαβει ενα μηνυμα απο τον εν λογω[ που με προτρεπει να τω δωσω επακριβως και στους Διονυση και Αποστολη,εχω να του πω ΔΗΜΟΣΙΑ γιατι φοβαται μαλλον να γραψει κι εδω αυτα που εγραψε στο mail,οτι κακια δεν του κρατω και δεν θα ξαναασχοληθω μαζι του ! Μονο να του πω οτι τετοιοι υποκριτες ειναι και οι φιλοι του που ο μεν πρωτος τουχα στειλει ευχετηριο μηνυμα απο τα Χριστουγεννα και ακομα να το ανοιξει η δε δευτερη "Ομηρε" ειχε και αυτη πολλαπλα νικ και ξερουμε τι καπνο φουμαριζε !

Ξερεις εσυ "Ομηρε" για ποιους μιλαω !

Αντε παλληκαρακι μου με το συναφι σου τους "Αγιους" κι
ασε με εμενα τον αμαρτωλο ! Αφου ουτε για μαθητης σου δεν κανω !

Τελος απο μενα ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΝΩ !
agiooros
Διαχειριστής
Διαχειριστής
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από agiooros »

stratos
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από stratos »

Μάλιστα...
Εικόνα