Καλλωπισμός

Διάφορα Θέματα που δεν μπορούν να είναι σε άλλη κατηγορία

Συντονιστής: Συντονιστές

Απάντηση
koga
Έμπειρος Αποστολέας
Έμπειρος Αποστολέας

Re: Καλλοπισμος

Δημοσίευση από koga »

Σου απαντω για μην ερθω σε προσωπικη αντιπαραθεση μαζι σου Εισαι λιγο επιθετικος η μου φαινεται Φυσικα δεν το σχολιαζω ο καθενας εχει τον τροπο του Ευχομαι τα καλυτερα στην ζωη σου
Άβαταρ μέλους
eleimon
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από eleimon »

Σωκρατη μου δε παρεξηγηθηκα μαζι σου ειλικρινα,απλα μου εκανε λιγο εντυπωση η λεξη στρουθοκαμηλισμος οσον αφορα το βαψιμο των μαλλιων...τιποτα παραπανω...τωρα για τα υπολοιπες αποψεις σεβαστες ολες, ετσι? πιστευω οτι αν δεν ειναι κατι υπερβολικο δεν ειναι αμαρτια,και γω θελω να πιστευω οτι δε κανω κατι υπερβολικο...η γνωμη σας μ ενδιεφερε γιατι εχω συγκρουστει με πολλους ανθρωπους πανω στο θεμα της παρουσιας μιας γυναικας στο χωρο της εκκλησιας,οπως για παραδειγμα οτι πρεπει να φοραμε μονο φουστα κ οχι παντελονι...εχει βρεθει ανθρωπος που μου εχει πει οτι αν θες να σαι σωστο μελος της εκκλησιας θα φερεσαι και θα κινησαι οπως κανανε οι αγιες μας...Μα γινονται αυτα τα πραγματα?μπορει καποιος να συγκρινει τους απλους λαικους ανθρωπους με τους αγιους της εκκλησιας μας?και δε σας κρυβω οτι μ εκανε να πιστευω οτι ειμαι παρυσακτη στο χωρο της εκκλησιας...πηγαινα στην εκκλησια κι εμενα απ εξω,κι οταν τελειωνε η λειτουργια και εφευγε ο κοσμος εμπαινα τοτε δειλα δειλα και αναβα το κερι μου και προσκυνουσα τις εικονες...Αυτο συνεβει πριν απο πολλα χρονια και ηταν κ η αιτια να απομακρυνθω απο τον οικο του Θεου,ωσπου καποια μερα εφαγα ενα χαστουκι στη ζωη και ξαναγυρισα πλεον ενεργα στο χωρο της εκκλησιας και πιστευω οτι δε θα κλονισει τιποτα τη πιστη μου απο δω και περα...αποριες της καθημερινοτητας μας ομως τις καταθετουμε κι εδω...γι αυτο ειναι η παρεα για να ανταλλασει αποψεις...χωρις να παρεξηγουμαστε..
«Το θάνατο δεν τον φοβά­μαι, όχι βέβαια ένεκα των έργων μου, αλλά επειδή πιστεύω στο έλεος του Θεού».
aposal
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από aposal »

Σε κάθε θέμα ο καθένας μας έχει την δική του άποψη, φοβούμαι όμως πως είναι όλες λάθος.
Η σωστή, αυτή δηλαδή που πρέπει να εφαρμόσουμε, είναι μόνον αυτή του πνευματικού μας.
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.
Άβαταρ μέλους
filotas
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από filotas »

panosgreece έγραψε:υπαρχει κατι στην φυση που καλοπιζεται ;;

εμεις μαλλον ειμαστε παρα-φυση

γιατι αν ειμασταν υπερ-φυση θα ηταν καλα

εγω παντως με την λιγη γνωση που εχω ,

δεν ειδα ποτε ολιγον εγκυος

ειμαστε με τον κυριο ιησου χριστο η δεν ειμαστε .

[ προσφατα ετυχε να ειμαι στην καλυβη του γεροντα γαβιηλ ,,, ηταν ενας αδελφος
που ελεγε στον γεροντα [[.να ναι ευλογημενο αλλα........
[[.να ναι ευλογημενο αλλα........

του λεει ο γεροντας ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΑ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ Η ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ;
Βεβαίως και υπάρχει κάτι στη φύση που να καλλωπίζεται. Και μάλιστα όχι ένα και δυο, αλλά χιλιάδες είδη καλλωπίζονται. Πιο γνωστό σε όλους παράδειγμα η γάτα η οποία πολλές φορές την ημέρα κάνει την τουαλέττα της. Εκτός από την καθημερινή φροντίδα της εμφάνισής τους, υπάρχουν και πολλά είδη που κάνουν ειδικές προετοιμασίες πριν το ζευγάρωμα.

Επομένως το παράδειγμα ατυχές. Κατά τα άλλα μένω σ΄αυτά που είπα παραπάνω.
δημητρης
Τακτικό Μέλος
Τακτικό Μέλος

Δημοσίευση από δημητρης »

Αδέρφια μάλλον ξεχνάμε ότι είμαστε άνθρωποι και ότι η ζωή είναι πολυ μικρή.Σημασία δεν εχει για μένα η εμφάνιση του ανθρωπού αλλά η εμφάνιση της ψυχής του και ιδιαίτερα στον θεό.Μην κατακρινουμε λοιπον τον αλλο για το πως ειναι αλλα για το ποιος είναι.Στο κατω κατω αν δεν αγαπησουμε τον εαυτο μας πως θα αγαπήσουμε τους αλλους.
Άβαταρ μέλους
Teri
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από Teri »

Μια σύζυγος απεριποίητη, μπορεί να κάνει το σύζυγο να έχει....παιχνιδιάρικο μάτι (και ενδεχομένως να μην περιοριστεί σ' αυτό). Θέλει ΔΙΑΚΡΙΣΗ.

Ένα παιδάκι έπεσε σε μελαγχολία (γεγονός) γιατί η μητέρα του δεν έβαφε τα μαλλιά της και του έλεγαν ότι είναι η γιαγιά του... Θέλει ΔΙΑΚΡΙΣΗ.

Καλλωπισμός είναι και το να πλυθείς, να χτενιστείς το πρωί μόλις ξυπνήσεις! Καλλωπισμός είναι να φοράς καθαρά, καλοσιδερωμένα ρούχα. Ναι ή όχι;;

Δεν ξέρω αν βοήθησα ή αν σας μπέρδεψα χειρότερα. Ελπίζω το πρώτο!
Άβαταρ μέλους
smarti
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από smarti »

Το πρωτο!!Ευχαριστουμε πολυ!! :D
Θεοτόκε Παρθένε, χαίρε κεχαριτωμένη Μαρία ο Κύριος μετά Σου. Ευλογημένη Συ εν Γυναιξί και ευλογημένος ο καρπός της κοιλίας σου, ότι Σωτήρα έτεκες των ψυχών ημών.
Άβαταρ μέλους
smarti
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από smarti »

θα σα ςπω πανω σε αυτο ενα παραδειγμα!!
Ειναι ενα ζευγαρι και οι 2 ειναι προς το μοντερνοι....ο ενας δεν πιστευει ας πουμε ο αντρας και εχει συνηθίσει : την γυναικα του να ειναι περιποιημενη και ξαφνικα η γυναικα συνηδητοποιει οτι ολα ειναι ματαια και θελει να αλλαξει την εμφανιση της και να μην περιποιειτε αλλο, ουτε να βαφεται , να ντυνεται πολυ απλα μονο με μακριες φουστες και να μην βαφει τα μαλλια της και ...και..και....Ο αντρας αυτος δεν θα σκανδαλιστει χειροτερα ?
Γι αυτο ειναι ο πνευματικος.....αυτος ξερει για τον καθενα οτι του χρειαζεται! :roll:
Δεν ειναι δικα μου αυτα τα λογια...αλλα ενος πνευματικου! :D
Θεοτόκε Παρθένε, χαίρε κεχαριτωμένη Μαρία ο Κύριος μετά Σου. Ευλογημένη Συ εν Γυναιξί και ευλογημένος ο καρπός της κοιλίας σου, ότι Σωτήρα έτεκες των ψυχών ημών.
Άβαταρ μέλους
Teri
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από Teri »

Και είναι λόγια σοφά!

Ευχαριστούμε Σμαρώ!!
Άβαταρ μέλους
maralin
Βασικός Αποστολέας
Βασικός Αποστολέας

Δημοσίευση από maralin »

Teri έγραψε:Μια σύζυγος απεριποίητη, μπορεί να κάνει το σύζυγο να έχει....παιχνιδιάρικο μάτι (και ενδεχομένως να μην περιοριστεί σ' αυτό). Θέλει ΔΙΑΚΡΙΣΗ.

Ένα παιδάκι έπεσε σε μελαγχολία (γεγονός) γιατί η μητέρα του δεν έβαφε τα μαλλιά της και του έλεγαν ότι είναι η γιαγιά του... Θέλει ΔΙΑΚΡΙΣΗ.

Καλλωπισμός είναι και το να πλυθείς, να χτενιστείς το πρωί μόλις ξυπνήσεις! Καλλωπισμός είναι να φοράς καθαρά, καλοσιδερωμένα ρούχα. Ναι ή όχι;;

Δεν ξέρω αν βοήθησα ή αν σας μπέρδεψα χειρότερα. Ελπίζω το πρώτο!
το Πρώτο!ευχαριστουμε για το παραδειγμα!
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διάφορα Θέματα”