Εγω πάντως που θα πάω αυριο πρώτα ο Θεός θα κλείσω θέση για μένα και την smarti,κελάκι εννοω
Απο βορεια Ελλάδα θα κατεβει κανένας τρελός ακόμα?
Συντονιστής: Συντονιστές

Από την Βόρεια Ελλάδα έχουν δηλώσει συμμετοχή (εκτός από σένα) :pepiixthis έγραψε:Απο βορεια Ελλάδα θα κατεβει κανένας τρελός ακόμα?

Ξαναφτιαξε τη λιστα Αποστολη εχουμε τον Πανο0 μας και βρες μια λυση....ακομα???aposal έγραψε:ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ ΤΗς ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗΣ ΜΑΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 13 ΙΟΥΝΙΟΥ 2009
ΕΠΙΚΑΙΡΟΠΟΙΗΣΗ ΛΙΣΤΑΣ : ΠΕ 21.05.2009
(Πρώτα ο Θεός)
1.Κων/νος (heart). Η καρδιά (ψυχή) της εκδρομής.
2.Ελπίδα (eleimon).
3.Eυτέρπη (pepiixthis).
4.Βασιλική (vasilikirimp).
7.Σμαραγδή (smarti) + 2 παιδιά.
8.Νίκος (agiooros).
9.Ηλίας (ilasgr)
13.Απόστολος (aposal) με την Μαρία και πιθανόν με την Νότα και πιθανόν και με τον Μανόλη εκ Χανίων.
14.Ηλίας (digenis)
15.Χριστίνα
16.Στέφανος (φίλος και συνάδελφος του Απoστόλη)
17.Γιώργος (yiorgos31)
18.Ανδρέας (avvas)
21.Μάξιμος και οι συν αυτώ (τουλάχιστον 2 άτομα)
22.Νίκος (NIKOSZ)
24.Νίκος (filotas) και Μαρία
26. Nίκος (nikolaos-9) με την σύζυγο. Μήπως και με τον γιο;
28. Dionysisgr (κατά κόσμον Διονύσης) μετά της γυναικός αυτού
30. Ιωάννης (CaptainYannis) μετά της γυναικός αυτού
32. Παναγιώτης (panosgreece + σύζυγος)
Αυξάνεσθε και πληθύνεσθε!
Περιμένουμε απαντήσεις και από άλλους! Και από νεότερα άτομα, όπως ο Σπύρος (να ρίξουμε τον ηλικιακό μ.ο. γιατί αρκετοί ηλικιωμένοι θα είμαστε).

Κι εγώ 25 ήμουν όταν ορκιζόμουν!pepiixthis έγραψε:ela βρε Απόστολε και εγω 25 ειμαι, μαλλον θα ειμαστε και οι ποιο μικροι

Προετοιμάσου πνευματικά εσύ, εξομολογήσου στον πνευματικό σου (ευχή μου : μετά δακρύων μετανοίας) και θα είσαι έτοιμος, όταν προσκυνήσεις τα ΑΓΙΑ λείψανα των Οσίου Δαυίδ και Ιωάννη του Ρώσου, να πάρεις τη χάρη τους!yiorgos31 έγραψε:εγω αποστολε θα ερθω θα και θα σου φιλησω το χερι να παρω την ευχη σου λεγοντας ευλογια γεροντα!!![]()
![]()