Θάρθη όταν έρθουν δυο καλοκαίρια και δυο Πασχαλιές μαζί.

Γενικότερη συζήτηση σχετικά με την ερμηνεία των προφητειών της Ορθοδοξίας και τα Σημεία των Καιρών στην Εποχή μας.

Συντονιστής: Συντονιστές

Απάντηση
YiaVi
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από YiaVi »

relis έγραψε: Νομίζω ότι είναι ξεκάθαρη η διαφορά άποψης του Γέροντος Παϊσίου
με τον σεβαστό πατέρα Εφραίμ τον Φιλοθείτη.
Προσωπικώς, έπομαι της γνώμης του Γέροντος Παϊσίου.
Εγώ δεν ξέρω τί γράψανε κάποοι ότι είπε ο γέροντας Παίσιος και αν το είπε και πώς το είπε.... :? :? :?
Αυτά που είπε ο γέροντας Εφραίμ, αυτό ξέρω να πω, ήταν νηφάλια και τα έχει πει σε ομιλία του, την οποία άκουσα. Και μπορώ να πω για τον γέροντα Εφραίμ ότι δεν ευνοεί την τρελή ενασχόληση με την αντι-χριστολογία. Αυτό το λέω υπεύθυνα, επειδή συνδέομαι με κληρικούς και λαϊκούς που είναι στενά πνευματικοπαίδια του εδώ και πολλά χρόνια.

Εδώ μέσα, μήπως μερικοί έχουν καμιά συγγένεια με τη γνωστή οικογένεια Adams??? :lol:
Αναρωτιέμαι και εγώ, επειδή τόση τρομολαγνεία...
Και οσονούπω θα σκάσει υποπτεύμαι μύτη με ποστ και κάποιο νέο μέλος της...αντιχριστολογικής παράταξης, το οποίο δειλά δειλά έκανε ήδη την εμφάνισή του στο φόρουμ. :lol: :lol: :lol:
lovethink
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από lovethink »

YiaVi έγραψε: Και οσονούπω θα σκάσει υποπτεύμαι μύτη με ποστ και κάποιο νέο μέλος της...αντιχριστολογικής παράταξης, το οποίο δειλά δειλά έκανε ήδη την εμφάνισή του στο φόρουμ. :lol: :lol: :lol:
Κάτι πήρε το μάτι μου ....... λες και μπήκε κυβερνητικό στέλεχος ένιωσα
Καλή Σαρακοστή
Christos
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Christos »

Στο κυκλοφουρούν τεύχος Ιουνίου 2007 του περιοδικού "ΑΒΑΤΟΝ" ο Όμηρος Φωτιάδης δημοσιεύει ένα ενδιαφέρον άρθρο με τίτλο "Οι προφητείες του π. Παϊσίου και ο επερχόμενος πόλεμος" στο οποίο συνδιάζει τις εδώ αναφερθείσες Προφητείες με τις γεωπολιτικές συγκυρίες.
Εικόνα
MHTSAKOS
Έμπειρος Αποστολέας
Έμπειρος Αποστολέας

Δημοσίευση από MHTSAKOS »

Καλή αρχή παιδιά και πάλι!

Όσο αφορά το ΑΒΑΤΟΝ και τον κ. Όμηρο Φωτιάδη μαθαίνω πως έχει πάει στον Πάτερ Παΐσιο και έχει μιλίσει μαζί του, μάλιστα ήταν και πρώην φύλακας του Αγίου Όρου ή κάτι σχετικό τέλος πάντων.
Με λίγα λόγια αυτά που έγραψε στο σενάριο δεν ήταν και τόσο της φαντασίας του φαντάζομαι.
Και ο νοών νοείτο...
Πόσα να ξέρει και δεν μπορεί να πεί ή να μην θέλει;

Να πω πως στις 5 Ιουλίου φεύγω για Άγιον Όρος, λέτε να γίνει τίποτα;
filtor
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από filtor »

MHTSAKOS έγραψε:Καλή αρχή παιδιά και πάλι!

Όσο αφορά το ΑΒΑΤΟΝ και τον κ. Όμηρο Φωτιάδη μαθαίνω πως έχει πάει στον Πάτερ Παΐσιο και έχει μιλίσει μαζί του, μάλιστα ήταν και πρώην φύλακας του Αγίου Όρου ή κάτι σχετικό τέλος πάντων.
Με λίγα λόγια αυτά που έγραψε στο σενάριο δεν ήταν και τόσο της φαντασίας του φαντάζομαι.
Και ο νοών νοείτο...
Πόσα να ξέρει και δεν μπορεί να πεί ή να μην θέλει;

Να πω πως στις 5 Ιουλίου φεύγω για Άγιον Όρος, λέτε να γίνει τίποτα;
Δημήτρη πας να την γλιτώσεις ε; :lol:

Καλή επανέναρξη με λιγότερο εγωισμό και περισσότερη ταπείνωση.
MHTSAKOS
Έμπειρος Αποστολέας
Έμπειρος Αποστολέας

Δημοσίευση από MHTSAKOS »

Ε όχι την επιστράτευση δεν την αποφεύγω αν γίνει τίποτα, θα είμαι και ποιό κοντά στα γεγονότα...
Αλλά η άδεια είναι απο τις 30 Ιουνίου λέω να πάω στην Αφρική για σαφάρι, αν μου αρέσει και παρα πολύ λέω να μείνω...
Είμαι βλέπεις καλεσμένος μιας φυλής...
Δεν λέει να τους προσβάλω του ανθρώπους...
Christos
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Christos »

O ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ κ. ΚΑΡΟΛΟΣ ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΑΡΜΕΝΙΑ: «Το γεγονός της Γενοκτονίας αποτελεί το πιο βάρβαρο, απάνθρωπο στίγμα της σύγχρονης Ιστορίας του ανθρώπου. Οι δράστες οφείλουν τουλάχιστον να αναγνωρίσουν την ευθύνη τους και να ζητήσουν συγνώμη».
Πηγή: http://www.ethnos.gr/article.asp?catid= ... bid=117692

Ο Καιρός Εγγύς!
Εικόνα
vasilis_m21
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από vasilis_m21 »

Welcome back everyone..first things first

Καλά αυτό το περιοδικό ΑΒΑΤΟΝ αναμιγνύει όλων των ειδών τις θρησκευτικές πεποιθήσεις. Μπορεί να δημοσιεύσει άρθρα για γ.Παίσιο, και παράλληλα άλλα άρθρα για τη θεά Κάλι , το δωδεκάθεο, την Ίσιδα και τα μυστικά των πυραμίδων.

Αυτό πάει να πει κατασταλαγμένη άποψη! Λίγο από όλες τις θρησκείες και όλα μαζί στο μίξερ!

Σαν το γάμο της Σελίν Ντιον, που είχε στοιχεία Ορθόδοξα, Καθολικά, Κόπτικα, Αραβικά και άλλα πολλά!
vasilis_m21
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από vasilis_m21 »

Παρεπιμπτόντως, by the way που λέμε, είδατε τη φρίκη των πυρκαγιών φαντάζομαι. Δεν ξέρω αν ανήκει στα σημεία των καιρών πάντως ήταν εφιαλτικό. Μέσα σε τόσο λίγο χρόνο άνοιξαν τόσα μέτωπα. Ένα μοναστήρι που εκκενώθηκε στο Ναύπλιο (δεν είδα τελικά αν πήρε φωτιά, πάντως είχε περικυκλωθεί από φωτιά) το ξέρω, έχω πάει πριν κάτι χρόνια. Κακώς που άργησε η πυροσβεστική, μέχρι να έρθει η πυροσβεστική μπορεί να φανταστεί κανείς την αγωνία του κόσμου.
Iosif
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από Iosif »

Μέσα στην λεγόμενη «νέα εποχή», πολτοποιούνται και μπαίνουν στο ίδιο τσουβάλι, κατά τρόπο εντελώς ανεπίτρεπτο, όλες μαζί οι διάφορες θρησκείες.
Με αυτό τον τρόπο, καταστρέφονται όλες μαζί οι ήδη υπάρχουσες γνωστές θρησκείες.
Αργότερα, θα παρουσιαστεί παγκοσμίως, η δήθεν «νέα» αλλά στην πραγματικότητα ΨΕΥΤΙΚΗ θρησκεία.
Αυτοί που μισούν αδιάλλακτα και συνεχώς, τώρα και πολλούς αιώνες, τον Ιησού Χριστό, έχουν κάνει διεθνώς πολλή και συστηματική εργασία.
Τέλειος Θεός, και τέλειος και ΑΠΟΛΥΤΑ αναμάρτητος άνθρωπος, και ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ Σωτήρας τού κόσμου, Ιησούς Χριστός: «Εγώ θα είμαι μαζί σας όλες τις ημέρες, έως την συντέλεια τού κόσμου».
Απάντηση

Επιστροφή στο “Προφητείες-Σημεία των Καιρών”