Θάρθη όταν έρθουν δυο καλοκαίρια και δυο Πασχαλιές μαζί.

Γενικότερη συζήτηση σχετικά με την ερμηνεία των προφητειών της Ορθοδοξίας και τα Σημεία των Καιρών στην Εποχή μας.

Συντονιστής: Συντονιστές

Απάντηση
Christos
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Christos »

vasilis_m21 έγραψε:Welcome back everyone..first things first

Καλά αυτό το περιοδικό ΑΒΑΤΟΝ αναμιγνύει όλων των ειδών τις θρησκευτικές πεποιθήσεις. Μπορεί να δημοσιεύσει άρθρα για γ.Παίσιο, και παράλληλα άλλα άρθρα για τη θεά Κάλι , το δωδεκάθεο, την Ίσιδα και τα μυστικά των πυραμίδων.

Αυτό πάει να πει κατασταλαγμένη άποψη! Λίγο από όλες τις θρησκείες και όλα μαζί στο μίξερ!

Σαν το γάμο της Σελίν Ντιον, που είχε στοιχεία Ορθόδοξα, Καθολικά, Κόπτικα, Αραβικά και άλλα πολλά!
Iosif έγραψε:Μέσα στην λεγόμενη «νέα εποχή», πολτοποιούνται και μπαίνουν στο ίδιο τσουβάλι, κατά τρόπο εντελώς ανεπίτρεπτο, όλες μαζί οι διάφορες θρησκείες.
Με αυτό τον τρόπο, καταστρέφονται όλες μαζί οι ήδη υπάρχουσες γνωστές θρησκείες.
Αργότερα, θα παρουσιαστεί παγκοσμίως, η δήθεν «νέα» αλλά στην πραγματικότητα ΨΕΥΤΙΚΗ θρησκεία.
Αυτοί που μισούν αδιάλλακτα και συνεχώς, τώρα και πολλούς αιώνες, τον Ιησού Χριστό, έχουν κάνει διεθνώς πολλή και συστηματική εργασία.
ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΟΜΗΡΟΥ ΦΩΤΙΑΔΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ. :wink:
andronikos
Έμπειρος Αποστολέας
Έμπειρος Αποστολέας

Δημοσίευση από andronikos »

vasilis_m21 έγραψε:Παρεπιμπτόντως, by the way που λέμε, είδατε τη φρίκη των πυρκαγιών φαντάζομαι. Δεν ξέρω αν ανήκει στα σημεία των καιρών πάντως ήταν εφιαλτικό. Μέσα σε τόσο λίγο χρόνο άνοιξαν τόσα μέτωπα. Ένα μοναστήρι που εκκενώθηκε στο Ναύπλιο (δεν είδα τελικά αν πήρε φωτιά, πάντως είχε περικυκλωθεί από φωτιά) το ξέρω, έχω πάει πριν κάτι χρόνια. Κακώς που άργησε η πυροσβεστική, μέχρι να έρθει η πυροσβεστική μπορεί να φανταστεί κανείς την αγωνία του κόσμου.

ΠΟΥ ΝΑ ΠΡΩΤΟΠΑΕΙ ΒΑΣΙΛΗ 120 ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ ΣΕ ΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΕΣ ΑΠΟ 2- 5 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ. :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Αββά Ισαάκ του Σύρου
ΠΑΝΤΟΤΕ και δια κάθε ζήτημα να πιστεύης πως έχεις ανάγκη διδασκαλίας και εις όλην σου την ζωήν θα αποδειχθής σοφός.
akritas
Απλό Μέλος
Απλό Μέλος

Δημοσίευση από akritas »

Θα ήθελα να επισημάνω πως όλοι οι άνθρωποι κάθε γενιάς πιστεύουν πως η δική τους είναι η γενιά της Αποκάλυψης. Μετά την Ανάσταση και την Ανάληψη του Κυρίου λογικά θα έχουν τύχει πολλές τέτοιου είδους συμπτώσεις ( αν μπορούν να θεωρηθούν έτσι ). Εμείς οφείλουμε να είμαστε προετοιμαζόμενοι για τον ερχομό Του και όχι να προσπαθούμε να προσδιορίσουμε την ημέρα εκείνη, γιατί τούτο μόνο ο Ύψιστος το ξέρει.
MHTSAKOS
Έμπειρος Αποστολέας
Έμπειρος Αποστολέας

Δημοσίευση από MHTSAKOS »

Φίλε akrita δίκαιο έχεις, ακόμα και αν είμαστε η γενιά της Αποκάλυψης το ίδιο πράγμα έπρεπε να κοιτάμε την προετοιμασία μας.
Αλλά εδώ μιλάμε για το πάρσιμο της Πόλης και για τον Παγκόσμιο Πόλεμο που θα γίνει και όχι για την Δευτέρα Παρουσία.
Χώρια που είχε βεβαιώσει ο Πάτερ Παΐσιος ότι θα γίνει στη γενιά μας.
Η Δευτέρα Παρουσία δεν έρχεται αμέσως, αν διαβάσεις τον Άγιο Ανδρέα τον δια Χριστόν σαλό, θα καταλάβεις.
Christos
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Christos »

MHTSAKOS έγραψε:Φίλε akrita δίκαιο έχεις, ακόμα και αν είμαστε η γενιά της Αποκάλυψης το ίδιο πράγμα έπρεπε να κοιτάμε την προετοιμασία μας.
Αλλά εδώ μιλάμε για το πάρσιμο της Πόλης και για τον Παγκόσμιο Πόλεμο που θα γίνει και όχι για την Δευτέρα Παρουσία.
Χώρια που είχε βεβαιώσει ο Πάτερ Παΐσιος ότι θα γίνει στη γενιά μας.
Η Δευτέρα Παρουσία δεν έρχεται αμέσως, αν διαβάσεις τον Άγιο Ανδρέα τον δια Χριστόν σαλό, θα καταλάβεις.
Συμφωνώ αγαπητέ MHTSAKO και καταθέτω επ'αυτού κάτωθι επίκαιρο άρθρο του Στύλου της Ορθοδοξίας
«Πολίτικη κουζίνα»... με ουράνιες συνταγές
Ήρθε η ώρα για να καθαρίσει το σιτάρι από την ήρα. Ήλθε η ώρα της Ορθοδοξίας!

(13/06/2007 17:00)

Η αντίστροφη μέτρηση άρχισε για την Τουρκία. Η αναπόφευκτη σύγκρουση Κεμαλικών και Ισλαμιστών αποτελεί το προοίμιο αυτών που πρόκειται να ακολουθήσουν στη γείτονα χώρα. Το τεχνητό αυτό κρατίδιο δεν έχει πλέον κανένα μέλλον ούτε στην Ευρώπη αλλά ούτε στην Ασία. Και ας πάψουν κάποιοι να ονειροβατούν παίζοντας ως νηπιάζοντες αστεία διπλωματικά παιχνίδια που προκαλούν τον γέλωτα.
Στην ουσία το λεγόμενο βαθύ κράτος που στηρίζεται στην φοβέρα και τον τρόμο που εκπέμπει το στρατιωτικό καθεστώς απειλείται από το υποκειμενικά ανανεωμένο ισλαμικό κίνημα του Ερντογάν. Ένα θρησκευτικό κίνημα εκκολαπτόμενης και προσωρινά ελεγχόμενης βίας μέσω του οποίου επιχειρείται να εξιλεωθεί η φανερή στροφή του σύγχρονου ανθρώπου προς το Θεό. Οι ισλαμιστές και το στρατιωτικό κατεστημένο, ωστόσο, δεν έχουν συνειδητοποιήσει πως αιωρούνται κατά το ήμισυ στο χείλος ενός απότομου γκρεμού. Αγνοούν πως η κρίση που έχει δημιουργηθεί είναι εκ Θεού και θα έχει ως φυσική εξέλιξη το διαμελισμό της «τεχνητά» κατασκευασμένης χώρας τους.
Όλα πλέον βαίνουν, όπως διαπιστώνεται εκ των ραγδαίων εξελίξεων, σύμφωνα με το θέλημα του Παντοκράτορα. Το γειτονικό αυτό κράτος, συνονθύλευμα πολλών διαφορετικών εθνοτήτων οδεύει εξ αιτίας της απληστίας του, των γενοκτονιών και των βιαιοτήτων που διέπραξε κατά το παρελθόν και διαπράττει ακόμη στην πλήρη αυτοδιάλυσή του. Και αυτό θα γίνει όσο και αν κάποιοι υψηλοί νοούμενοι παράγοντες ενδογενείς και εξωγενείς επιχειρήσουν υπό το πνεύμα του στενού οικονομικού συμφέροντος και της κερδοφορίας του τρόμου να το εμποδίσουν.
Πλησιάζει ο χρόνος που θα επιβεβαιωθούν τα όσα αποκάλυψαν ο Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός, ο γέροντας Παϊσιος αλλά και άλλες άγιες σύγχρονες μορφές της Ορθοδοξίας μας. Μόνο οι τυφλοί στα μάτια και στην καρδιά και οι θρασύδειλοι του συστήματος αρνούνται να δουν τα τεκταινόμενα και σχεδιαζόμενα εκ του ουρανού.
Ήρθε ο καιρός Χριστιανοί μου για να δείτε ιδίοις όμμασι το τέλος αυτών των απίστων Ασιατών που με βία και πονηράδα απλώθηκαν παντού νομίζοντας ότι έχουν την ευλογία από τον Θεό για να κατακτήσουν όλα τα εδάφη. Οι δύστυχοι, αυτοί άνθρωποι που ουδέποτε είχαν πατρίδα αλλά την απόκτησαν με αίμα αθώων συνεχίζουν να έχουν ακόμη στραμμένο το μάτι τους στα αμούστακα παιδιά, που τα γαλούχησαν και τα γαλουχούν, έτσι που αν σκοτώσουν θα πάνε στον παράδεισο!!! Βρέθηκε βλέπετε, ένας ψευδοπροφήτης ο Μωάμεθ που τους έκανε να πιστεύουν πως ο κύριος στόχος και σκοπός του ανθρώπου είναι να είσαι με το όπλο στο χέρι. Αυτοί οι άμοιροι περιφερόμενοι Ασιάτες που δεν είχαν πατρίδα, όπως προαναφέραμε και δεν πίστευαν πουθενά τώρα νομίζουν πως αποκλειστικά κατέχουν τον ουρανό.
Αυτή λοιπόν η χώρα που εσφαγίασε χιλιάδες χριστιανούς και εξανάγκασε εκατομμύρια άλλους να ασπαστούν βιαίως το Ισλάμ ( παιδομαζώματα, διώξεις) θα κατατροπωθεί με τη δύναμη του Χριστού, γιατί αυτό είναι το θέλημα του Τριαδικού Θεού, του Πατέρα, του Υιού και του Αγίου Πνεύματος, όπως σαφώς διαμηνύει ανοικτά πλέον και απροκάλυπτα ο ουρανός. Ο Παντοδύναμος ήδη είναι ολοφάνερο πως έχει στρέψει τα βέλη Του προς την άπληστη αυτή χώρα αλλά και προς όλες τις χώρες εκείνες σε Ανατολή και Δύση στις οποίες κυριαρχεί το πνεύμα της απληστίας και της αθεΐας. Επιζητεί εδώ και τώρα διακαώς την επαναφορά στην σωτήρια οδό της τριαδικής αλήθειας, η οποία είναι η μόνη που φέρνει τον άνθρωπο στην πρωτινή σχέση με το Δημιουργό Θεό. Τα ευλογημένα και ποτισμένα με αίμα ελληνικά χώματα θα δείτε πως γρήγορα θα ξανακαρπίσουν νέες άγιες μορφές που θα ευαρεστούν τον Παντοκράτορα.
Και η λεγόμενη Τουρκία είναι απολύτως βέβαιο και δεν επιδέχεται αμφισβητήσεως πως εν μία νυκτί θα αυτοδιαλυθεί κατά το παράδειγμα της πάλαι ποτέ ισχυρής άθεης Σοβιετικής Ένωσης. Έτσι και το χιλιο -τραγουδισμένο ποθούμενο του μαρμαρωμένου βασιλιά που έχει να κάνει με την επιστροφή των λαών στην Ορθοδοξία θα επιτευχθεί. Και στο σημείο τούτο θα πρέπει να επισημανθεί πως οι σύγχρονοι θρησκευτικοί ταγοί θα πρέπει να αφήσουν τα φλερτ με την μιαρά εκκοσμίκευση και την πλουτοκρατία και να ανασκουμπωθούν για τη Μεγάλη Ελλάδα. Να εργαστούν πυρετωδώς, ώστε να ετοιμασθούν οι νέοι φλογεροί και τολμηροί ιεραπόστολοι, όμοιοι αυτών των Αποστόλων και των αγίων διαδόχων τους που θα επιφορτισθούν το θεάρεστο έργο της συνειδητής επαναφοράς των αλλοθρήσκων στην Ορθόδοξη λυτρωτική διδασκαλία. Ιεραπόστολοι που θα επαναφέρουν το αρχαίο μεγαλείο και τη μεγάλη ισχύ των ελληνοχριστιανικών αρχών και ιδεωδών που αποτελούν το κλειδί για τη σταθερή μετάβαση στα θεία ουράνια δώματα. Και να είστε βέβαιοι πως η επικράτηση του τριαδικού δόγματος θα είναι το αποκορύφωμα της παγκόσμιας και αιώνιας δυναστείας των ουρανών.
Γιατί, είναι γνωστό ότι η Ελλάδα μας δεν ήταν μικρή. Υπήρξε ανέκαθεν τόπος ευλογίας, από τότε που απέμεινε ως μοναδικό ζωντανό τμήμα της χαμένης Ατλαντίδας, διαφυλάσσοντας κυρίως στην αρχαϊκή γλώσσα, τον πολύτιμο εναπομείναντα θησαυρό ενός μεγάλου αρχαίου πολιτισμού. Όμως την καταπάτησαν, την λεηλάτησαν και πήραν όλα τα εδάφη, εξ αιτίας της κατά διαστήματα χαλαρότητας της σχέσης των Ελλήνων με τον Παντοκράτορα Θεό.
Ακόμη και σήμερα στη γειτονική Τουρκία άνθρωποι με διαβολική ώθηση προσπαθούν και τώρα να αρπάξουν και εποφθαλμιούν τα ελληνικά πανέμορφα νησιά και την ηλιόλουστη θάλασσα του Αιγαίου Πελάγους. Αλλά τώρα πρέπει να καταλάβουν πως ήρθε η ώρα για να καθαρίσει το σιτάρι από την ήρα. Ήρθε η ώρα για να επικρατήσει η πολυπόθητη ειρήνη στη γη που επί αιώνες μαστίζεται από τα παρδαλά αυτά σκευάσματα των αλλοθρήσκων. Ήρθε η ώρα να συντριβούν και να διασπαστούν και να πάνε από εκεί που ήρθαν, οι νοοτροπίες και οι ψευτο -φιλοσοφίες που απομακρύνουν το πιο τέλειο δημιούργημα, τον άνθρωπο από το Δημιουργό Θεό και υποσκάπτουν το όλο έργο της δημιουργίας με μία σειρά θηριωδών εγκλημάτων...
Ήρθε η ώρα που η αγία μας Πόλη της κεντρικής Ελλάδος, η Κωνσταντινούπολη πάλι να λάμψει. Ήρθε η ώρα η Ορθόδοξη Ελλάδα να ξαναγίνει το στολίδι του Κυρίου. Ήρθε η ώρα που από τον περίφημο Ναό της Σοφίας του Θεού, την δική μας Αγιά Σοφιά θα εκπέμπονται ευχαριστήριες προσευχές και δοξολογικοί ύμνοι στον Σωτήρα Ιησού Χριστό. Ήρθε η ώρα της τριαδικής επικράτειας σ’ όλη τη γη.
Μετά το κτύπημα στην αθεΐα της Σοβιετικής Ένωσης βρισκόμαστε στα πρόθυρα του τέλους του Ισλάμ, όσο και αν κάποιοι άθεοι λογικοκράτες και οπαδοί σατανικο-διαφωτιστικών ρευμάτων πιστεύουν και καλλιεργούν αντίθετες απόψεις. Η γλυκιά μας Μητέρα, η Παναγία μας ήδη με συνεχή θαύματα σε σύγχρονες μουσουλμανικές κοινωνίες προετοιμάζει το έδαφος της μεγάλης επιστροφής. Ως πύλη μετάγουσα στον ουρανό η Αγία μας Θεοτόκος ανοίγει την πύλη της αναγεννήσεως των λαών. Ως λουτήρ εκπλύνων συνείδησιν η Παναγία μας αναβλύζει τον πολύρρυτον ποταμόν στον οποίο θα βαπτισθούν στο όνομα της Αγίας Τριάδας εκατομμύρια καταπονημένες, ταλαιπωρημένες και κατατρεγμένες ανθρώπινες ψυχές.
Γιατί είναι αδιαμφισβήτητη αλήθεια ότι ο ασάλευτος πύργος της Εκκλησίας εναποθέτει μεθοδικά τον σπινθήρα για να ανάψει και πάλι η φλόγα της ορθόδοξης πίστεως, που θα ζεστάνει τις καρδιές και θα φωτίσει το νου των δυστυχισμένων αυτώ
ν λαών, ώστε με ασφάλεια να οδεύουν στην οδό της αληθείας.
Γιατί Χριστιανοί μου ο Κύριός μας Ιησούς Χριστός δεν θυσιάστηκε άσκοπα για τον κόσμο. Θανατώθηκε για εμάς προσωπικά. Δια του σταυρικού θανάτου, λένε οι άγιοί μας ολοκληρώνεται το έργο της ομοουσίου Αγίας Τριάδας. Ο Τριαδικός αυτός κρίκος είναι άλλωστε και το μεγάλο επίτευγμα του Πατρός. Ο ουρανός σιγά –σιγά αρχίζει τώρα να γαληνεύει. Ο Βελζεβούλ αφού επί αιώνες και υπό την ανοχή του Υψίστου δοκίμασε την ανθρωπότητα, τώρα καίγεται και τιμωρείται. Και τα φτερά αυτών των αλαζόνων που απέμειναν να τον πιστεύουν και να τον ακολουθούν θα πέσουν σιγά -σιγά. Και αυτό θα συμβεί γιατί ήλθε τώρα Χριστιανοί μου η ώρα της Ελλάδος.
Γι’ αυτό αφήστε τον εαυτό σας στα χέρια του Θεού. Στραφείτε στον ουρανό και βιώστε το πως ο Κύριος αγαπά τον κόσμο που δημιούργησε. Σηκώστε τα χέρια και την καρδιά σας σ’ Αυτόν που δημιούργησε αυτή την αρμονία. Αγαπήστε την πατρίδα και το Θεό για να έχετε ευλογία. Κάντέ το τώρα που ουρανός και γη συμμαχούν και κατατροπώνουν τους Αντίχριστους. Γυρίστε την πλάτη και σταματήστε τα κάθε λογής ναρκωτικά που τεχνηέντως σας σερβίρουν. Κλείστε τα αυτιά σας στα άθεα βελάσματα, από όπου και αν αυτά προέρχονται. Σηκώστε το κεφάλι στον Χριστό μας. Μετανοήστε για να συμμετάσχετε στην δοξολογική αδιάλειπτη μελωδία που σαλπίζουν οι άγγελοι. Μελωδία για τα αυτιά των πιστών. Κρότος και πόνος αβάσταχτος επερχόμενης βίαιης καταστροφής παρόμοιας μ’ αυτή των τειχών της Ιεριχούς υπό του Ιησού του Ναυή αντίστοιχα για τα αυτιά των απίστων.

Καλή φώτιση!
Ένας δούλος Κυρίου

Πηγή: Στύλος Ορθοδοξίας Τεύχος 79 ΜΑΙΟΣ 2007
Άβαταρ μέλους
onoufrios
Βασικός Αποστολέας
Βασικός Αποστολέας

Δημοσίευση από onoufrios »

αν πεθανεις πριν πεθανεις δεν θα πεθανεις οταν θα πεθανεις
(νομιζω οτι ειναι απο το γεροντικο)
μη κορος εντερων σε χωρισει.μη βορβορος σε των παθων καθηδυνει.
NIKHTARAS
Τακτικό Μέλος
Τακτικό Μέλος

Δημοσίευση από NIKHTARAS »

THANA έγραψε:Θα μπορούσα να ρωτήσω γνωστούς μου Κύπριους-αφού βρίσκομαι και στην Κύπρο προς το παρόν - σχετικά για τον γέροντα που αναφέρεις MHTSAKO, αρκεί να είχα περισσότερα στοιχεία για αυτόν ή το χωριό που έζησε.

Πάντως οι αδερφοί μας εδώ, είναι πολύ κοντά στην εκκλησία και οι προφητείες του πατέρα Παΐσιου είναι επίσης γνωστές και τους βοηθούν ώστε να κρατούν την ελπίδα τους ζωντανή.
Φίλοι μου καλησπέρα . Είμαι νέο μέλος .
Είμαι ο ΝΙΚΗΤΑΡΑΣ από την Κύπρο . Αυτός που έγραψα τότε το σχόλιο
στο οποίο αναφέρεστε , σε άλλα φόρουμ . Η απάντηση
που σου δίδω φίλε THANA , είναι ότι η προσπάθεια σου να μάθεις
για τον γέρο ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΕΡΟΝΤΑ «Τ» , είναι μάταιη . Διότι οι
γνωστοί σου στην Κύπρο , ΠΡΟΦΑΝΩΣ να είναι άτομα νεαρής
ηλικίας που ΑΣΦΑΛΩΣ ΔΕΝ γνωρίζουν αυτά που ΕΓΩ έγραψα .
Αν τους ρωτήσεις για τις ομάδες τους και για σκουλαρίκια στο
φρύδι , τότε ΘΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ . Ελπίζω να έγινα κατανοητός .
Όσο αφορά κάποια σχόλια για μένα , να απαντήσω ότι ΔΕΝ μπορώ
να επιτρέψω σε ανθρώπους ΦΑΝΑΤΙΚΟΥΣ και με παρωπίδες ,
να μπερδεύουν την
Χριστιανοσύνη και τον Χριστό , με τους ΤΣΑΡΛΑΤΑΝΟΥΣ . Αυτό που έγραψα τότε :
«Πιστά σκυλιά των παπάδων» , αναφερόμουν σε κάποιον που έγραφε
για ένα Κύπριο ΤΣΑΡΛΑΤΑΝΟ στο χωριό Τραχώνι της Λεμεσού , όπου με
πονηρό τρόπο , ζωγράφιζε σύμβολα στους τοίχους του σπιτιού του
και έπειτα από 15 περίπου ημέρες αυτά εμφανίζονταν . Έβγαλε λεφτά
από αυτό που έκανε . Μάλιστα παρουσίαζε την εαυτό του ως τον
Βασιλέα Ιωάννη της Προφητείας. ... Κατάλαβε τώρα ... Της υπόθεσης
επιλήφθηκε η αστυνομία και ο τύπος απολογήθηκε και παραδέχτηκε
την βλακεία του . Σε σένα φίλε , έχω να πω τούτο . ΜΗΝ καταλήγεις
σε ΕΥΚΟΛΑ συμπεράσματα για κάποιον που ΔΕΝ γνωρίζεις .

Μιλώ για την περίπτωση την δική μου , αλλά και για όποιαν άλλη . Μάλιστα με μια
λέξη που ΕΣΥ άλλαξες από τα ΔΙΚΑ ΜΟΥ γραφόμενα , άλλαξες ΜΙΑ
ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ πτυχή της αφήγησης μου . Είναι η λέξη «ΓΕΡΟΝΤΑΣ»
που έγραψες , ενώ ΕΓΩ έγραψα «ΓΕΡΟΣ» . Γέρος στην Κύπρο ,
ονομάζουμε κάποιον που πέρασε το 65ο έτος (ΠΕΡΙΠΟΥ) της ηλικίας του .
Γέροντα όμως και στην Κύπρο και στην Ελλάδα , ονομάζουμε τους
σεβάσμιους ΙΕΡΩΜΕΝΟΥΣ και ειδικά τους Μοναχούς . Άλλο το ένα και άλλο το άλλο.

Ευχαριστώ .
epilismon
Νέο Μέλος
Νέο Μέλος

Δημοσίευση από epilismon »

na grapso kai go to diko mou
mia kai o kathenas edo auto kanei
symfwna me thn logiki mou
mia pithani efarmogi tis profitias tou agiou
einai to diastima 2011-13 opou se dio
sinexomenes xronies simpiptei
to katholiko me to orthodokso pasxa, de thimame pioes akrivos.

ena allo kai sas afino o vasilias ioannis
leei tha exei eksogkoma sto megalo daktylo tou
podiou tou, auto kati thimizei gia osous
exoun paei sto athos
to bouno athos pou einai sto kato meros
ths xersonisou kai miazei me eksogkomeno
nyxi. Mipos htan epirreasmenos apo
tipota o leontas o sofos

otan tha ginoun ola auta pou lete
ego thelo na me se mia paralia dipla
se mia hremh thalassa se mia ksaplostra
kai na blepo ton ilio pou anatellei apo th
thalassa exontas ola ta ylika mou problhmata
limmena

eyxaristo gia thn ypomonh sas na to diavasetai
Y.G.
episis euxaristo to monaxo avraam pou perisi
(2006 tetoio kero)metefere me to fortigaki
emena kai ena thio mou apo mia diastayrwsh
ibhrvn kai filotheou h karakallou nomizo
stis karyes kai anexthike tin proklitiki
symperifora mou
Ionas
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από Ionas »

Ok επιλήσμων...αφού δεν είσαι τόσο επιλήσμων. Τα διαβάσαμε .......
Γνώσεσθε την αλήθεια και η αλήθεια ελευθερώσει υμάς
Άβαταρ μέλους
nemesis123
Βασικός Αποστολέας
Βασικός Αποστολέας

Δημοσίευση από nemesis123 »

ΑΦΕΛΦΟΙ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ.
ΜΕ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΜΟΥ Κ ΕΓΩ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΩ ΤΟ ΠΕΡΙΒΟΛΙ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ Κ ΟΜΟΛΟΓΩ ΟΤΙ ΕΖΗΣΑ ΣΤΙΓΜΕΣ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΤΚΕΣ ΤΕΤΙΕΣ ΠΟΥ ΜΟΝΟ Ο ΠΑΝΑΓΑΘΟΣ ΘΕΟΣ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΟΤΑΝ ΠΑΣ ΜΕ ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΑΦΩΣΙΩΣΗ. ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΦΛΥΑΡΩ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΩ ΣΤΟ ΘΕΜΑ, ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΚΑ ΤΡΕΙΣ ΜΟΝΕΣ.ΑΡΧΙΚΑ, ΗΜΟΥΝ ΣΤΗ ΒΑΤΟΠΑΙΔΙΟΥ ΟΠΟΥ ΣΕ ΜΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΡΟΣΚΙΝΗΤΕΣ ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΑΝ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΘΩ ΤΟΝ ΓΕΡΟΝΤΑ ΓΑΒΡΙΗΛ, ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΜΟΥ ΟΤΙ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΤΟΝ ΠΑΪΣΙΟ.
ΞΕΚΙΝΗΣΑ Κ ΟΤΑΝ ΕΦΤΑΣΑ ΣΤΟ ΚΕΛΙ ΤΟΥ, ΚΑΘΩΣ ΜΙΛΟΥΣΑ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟ ΤΟΥ ΠΕΡΙ ΕΣΧΑΤΟΛΟΓΙΚΩΝ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΧΑΡΑΚΤΙΡΙΣΤΙKA:
"Ε....Ο ΓΕΡΩΝ ΓΑΒΡΙΗΛ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΑΠΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΡΧΕΤΕ ΜΠΟΡΑ..." ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΕΠΙΣΗΣ Κ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΓΕΡΟΝΤΑ ΑΠ'ΤΗ ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΚΑΝΑ ΑΝΑΦΟΡΑ Σ'ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΕΙΠΩΘΕΙ ΕΔΩ.
ΠΑΙΔΙΑ..........ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ, Κ Ο ΚΑΙΡΟC ΓΑΡ ΕΓΓΥC

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:ΟΤΑΝ ΕΦΤΑΣΑ ΣΤΟ ΚΕΛΑΚΙ ΤΟΥ ΓΕΡΟΝΤΑ, ΠΕΤΥΧΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΙΝΗΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΒΑΤΟΠΑΙΔΙΟΥ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΜΟΥ "ΕΛΑ ΓΡΗΓΟΡΑ ΜΕΣΑ Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΜΥΡΟΒΛΙΖΕΙ!!!!"
ΜΕΓΑΛΗ Η ΧΑΡΗ ΤΗΣ ΠΟΥ Μ'ΑΞΙΩΣΕ ΝΑ ΖΗΣΩ ΤΕΤΙΕΣ ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΟΛΙ ΤΗΣ.

ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ ΤΩ ΘΕΩ ΔΟΞΑ!!!!!
Απάντηση

Επιστροφή στο “Προφητείες-Σημεία των Καιρών”