Θάρθη όταν έρθουν δυο καλοκαίρια και δυο Πασχαλιές μαζί.

Γενικότερη συζήτηση σχετικά με την ερμηνεία των προφητειών της Ορθοδοξίας και τα Σημεία των Καιρών στην Εποχή μας.

Συντονιστής: Συντονιστές

Απάντηση
MHTSAKOS
Έμπειρος Αποστολέας
Έμπειρος Αποστολέας

Δημοσίευση από MHTSAKOS »

nemesis123 καλή βοήθεια να έχεις στη ζωή σου και ευλογία.

Παιδιά υπάρχουν νέα!

Βγήκε ένας σε ένα φόρουμ και είπε τα εξής:
ΜΠΗΚΑΜΕ ΗΔΗ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΕΥΘΕΙΑ. ΕΓΩ ΤΕΛΕΙΩΣΑ ΤΟ ΕΡΓΟ ΜΟΥ. ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΝΑ ΠΩ ΤΟ ΕΙΠΑ. ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΘΑ ΟΜΙΛΟΥΝ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ...ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΦΑΝΤΑΣΤΑ ΚΟΝΤΑ....ΑΠΛΩΣ ΕΔΩ ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΜΟΥ ΜΥΝΗΜΑ, ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΤΟ ΕΞΗΣ....ΜΕ ΓΡΙΦΩΔΗ ΤΡΟΠΟ ΒΕΒΑΙΑ....ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΡΟΦΗΤΗΣ-ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΩ ΟΝΟΜΑ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ-ΕΙΧΕ ΠΕΙ, ΠΡΟ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΩΝ ΕΤΩΝ....ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΙ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ-ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ- Η ΕΛΛΑΣ ΘΑ ΚΑΤΑΚΑΗ....ΘΑ ΚΑΤΑΚΑΗ....ΘΑ ΚΑΤΑΚΑΗ....
ΑΥΤΑ, ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.
Η συζήτηση άρχισε από εμένα στο internet που ζητούσα εξηγήσεις που τελικά δεν μου δόθηκαν δημοσίως.
Αυτό που πρέπει να πω είναι ότι το εν λόγο άτομο είναι αρκετά ενδιαφέρον και χριστιανός και σοβαρός.
Βέβαια αν έχει λάθος πληροφόρηση δεν μπορώ με τίποτα να το ξέρω.
Το θέμα είναι ότι μετά ένας άλλος βγήκε και είπε ότι θυμήθηκε πρίν κάτι μήνες να γίνεται λόγος για αυτό το θέμα, πρίν τις πυρκαγιές.
το ειχε πει οντως ..............

δεν μπορω να το βρω τωρα γιατι ειναι πολλες σελιδες πισω.....αλλα το θυμαμαι...........

παντως ολα μου μοιαζουν να δενουν σιγα-σιγα...............το σημειο με τις φωτιες που μας ειπε...........
η ξηρασια με την απειλη χολερας στην τουρκια............
το κουρδικο............
Δηλαδή το είπε αρκετά πρίν καούμε;
Αρκετά τρομακτικό και μάλλον η παράταση που μου λέγανε ήταν για να με καθησυχάσουν και εμένα και τους υπόλοιπους.
Είχα ηρεμίσει πάντως.
Τώρα δεν ξέρω τι θα γίνει, κατά εκεί δείχνει.

Και ένας άλλος φίλος μου είπε τα εξής:
κι ο "δικός" μου γέροντας για Οκτώβριο λέει τελικά!
Χθες μίλησα με αρχιμανδρίτη που τον επισκέφτηκε πρόσφατα.

Στο παληκάρι που είπε να μη φοβάται και ότι θα έχουμε παράταση
κάηκε η σκεπή του καινούργιου του σπιτιού και παρ' ολίγον να καεί
όλο του το σπίτι (!!) οπότε γνωρίζοντας τους τρόπους των γερόντων
μπορεί να του μίλησε έτσι για να μην αγχωθεί...

Από εκεί και πέρα να θυμήσω ότι γέροντας βγήκε αληθινός
όταν είπε "θα έχουμε πόλεμο ως τον Σεπτέμβριο!" γιατί
αν αυτό που ζούμε δεν είναι πόλεμος τότε τι να πω...

Φυσικά, είπε κι αυτός ότι το μεγάλο μπαμ είναι Οκτώβριο!!
Επίσης γράφει αλλού τα εξής:
Θα σας κάνω μία αποκάλυψη χωρίς ονόματα και όποιος θέλει το πιστεύει : Φίλος πριν είκοσι ημέρες είχε πάει να μείνει μερικές ημέρες σε ένα μοναστήρι όπου για να πας θέλεις μια ώρα με το αυτοκίνητο και μιάμιση ώρα με τα πόδια. Το μοναστήρι έχει έναν μοναχό. Κάποιο πρωί μετά την λειτουργία και εκεί που έπιναν τον καφέ τους με τον μοναχό, ξαφνικά βλέπουν μπροστά τους έναν λαϊκό, πνευματικό παιδί πολύ γνωστού διορατικού και προορατικού γέροντα της περιοχής. Αφού χαιρετήθηκαν ο λαϊκός αλαφιασμένος τους λέει : "Ο γέροντας, μου είπε να έρθω τρέχοντας στο μοναστήρι για να σας πω ότι με την Τουρκία όλα θα ξεκινήσουν Αγίου Κοσμά του Αιτωλού ανήμερα!!!" δηλ. 24/08. Να προσθέσω ότι ο φίλος μου έχει τέτοιο ρόλο που μπορεί να προωθήσει κάποια πληροφορία περαιτέρω στην κοινωνία. Σήμερα το απόγευμα κι ενώ τα λέγαμε με τον φίλο μου κι ενώ είχα ανοιχτή την τηλεόραση με κλειστή την φωνή βλέπω την Μπακογιάννη έντρομη (!!!) να τα έχει χαμένα και να κάνει δηλώσεις - τις οποίες δεν άκουσα. Απόψε το βράδυ με ξαναπαίρνει ο φίλος τηλέφωνο και φέρνοντας στο νου του, όσα του είχε πει ο παπάς πριν είκοσι ημέρες μου είπε πως "αν τις φωτιές τις βάζουν οι τούρκοι ο πόλεμος άρχισε!". Εκείνη την στιγμή θυμήθηκα το έντρομο ύφος της Μπακογιάννη και κάτι μέσα μου άστραψε! Αυτήν την στιγμή το Αντένννα στην οθόνη έχει μια ελληνική σημαία και τίτλο "Στόχος η Ελλάδα"!!!! Υπόψη το Αντέννα είναι το μόνο κανάλι που παρακολουθεί τα της τουρκίας από κοντά εδώ και καιρό την ώρα που οι άλλοι παρί άλλων τυρβάζουν... Οι ελληνικές εκλογές προκυρήχθηκαν άρον-άρον και την Τρίτη βγαίνει πρόεδρος στην Τουρκία ο Γκιουλ... Ας έχουμε το νου μας - οι καιροί είναι πονηροί...
Christos
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Christos »

72. "Αν ο πόλεμος πιαστή από κάτω, λίγα θα πάθετε· αν πιαστή από πάνω, θα καταστραφήτε".

http://www.athos.edo.gr/modules.php?nam ... =0&thold=0
Ένας φίλος μου Ιερέας, μελετητής των προφητειών, μου ερμήνευσε τήν άνωθι προφητεία του Αγίου Κοσμά του Αιτωλού ως εξής: "Εάν οι φωτιές στη Πελοπόννησο αποδειχθεί ότι ήταν έξωθεν σχεδιασμένο πολεμικού τύπου ενέργεια, τότε καλά την έχομε ως προς τα επερχόμενα καθότι το 1940 που ο Πόλεμος ξεκίνησε "από πάνω" (Βόρεια Ελλάδα) κακοπάθαμε"... :(

Οψώμεθα! 8)
ilaros
Βασικός Αποστολέας
Βασικός Αποστολέας

Δημοσίευση από ilaros »

Ο πόλεμος που περιμένουν οι γέροντες τον Σεπτέμβριο - Οκτώβριο θα είναι μάλλον το ότι θα μπουκάρει η Τουρκία στο Κουρδιστάν. Από εκεί και πέρα θα αρχίσουν τα προβλήματα και για εμάς. Εγώ περιμένω (προσωπική καθαρά εκτίμηση) ότι μετά το Κουρδιστάν, η Τουρκία θα βάλει πλώρη για το Αιγαίο και ότι θα έχουμε πολλές προκλήσεις και πιέσεις για μοιρασιά του.

Η λογική μου είναι η εξής. Ο γ. Παΐσιος είχε πει ότι θα αρπαχτούμε λόγω της υφαλοκρηπίδας, ότι δηλαδή θα προσπαθήσουμε να την επεκτείνουμε στα 12 μίλια και ότι εξαιτίας αυτού θα αρπαχτούμε με την Τουρκία. Προφανώς για να κάνει η ελληνική κυβέρνηση κάτι τέτοιο θα πρέπει να ζορίσει το πράγμα. Δηλαδή, δεν πρόκειται στα καλά καθούμενα να βγει ο πρωθυπουργός και να πει ότι επεκτείνουμε την κυραρχία μας στα 12 μίλια, αλλά θα μας ζορίσουν οι καταστάσεις πρώτα. Για αυτό και περιμένω σοβαρές Τουρκικές προκλήσεις με στόχο την άσκηση πίεσης προς το ελληνικό έθνος για να "λυθεί" το πρόβλημα των γκρίζων ζωνών με υποχώρηση από την πλευρά μας.

Γιατί τώρα; Η λόγοι που βασίζω την εκτίμηση αυτή είναι ότι μετά την νίλα που θα πάθει με το κουρδικό και με τις εσωτερικές πολιτικές διαμάχες να έχουν φουντώσει (κεμαλιστές<->ισλαμιστές), η Τουρκία θα πρέπει να εκτονώσει κάπου το πρόβλημά της, αλλιώς αναγκαστικά θα αναλωθεί σε εμφύλιες διαμάχες.
NIKHTARAS
Τακτικό Μέλος
Τακτικό Μέλος

Δημοσίευση από NIKHTARAS »

Φίλε ΜΗΤΣΑΚΟ και ΝΕΜΣΕΣΙΣ.
ΑΝ έχουμε Ελληνοτουρκικό πόλεμο τον
Σεπτέμβριο ή τον Οκτώβριο , όπως λένε
ότι ΔΗΘΕΝ τον προφήτεψαν κάποιοι
πατέρες του Αγ. Όρους , τότε ΔΕΣΜΕΥΟΜΑΙ
να έρθετε στην ΚΥΠΡΟ και να κάνετε διακοπές
για δύο ΜΗΝΕΣ ΔΩΡΕΑΝ και φιλοξενούμενοι
μου . Τέτοια πράγματα αγαπητοί μου , είναι στην
ΦΑΝΤΑΣΙΑ κάποιων .
Για να γίνει ένας πόλεμος , πρέπει να υπάρχουν οι
ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ .
Τέτοιες όμως ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ .
ΕΔΩ είμαστε και θα δείτε ότι θα με επιβεβαιώσουν
τα ΙΔΙΑ τα ΓΕΓΟΝΟΤΑ .

ΦΙΛΙΚΑ

ΝΙΚΗΤΑΡΑΣ .
friend
Συστηματικός Αποστολέας
Συστηματικός Αποστολέας

Δημοσίευση από friend »

απο το στομα σου.....φιλε μου NIKHTARAS.και μακαρι να ερθουμε στην ΚΥΠΡΟ απλα για να σε δουμε.αλλα παντου η ατμοσφαιρα γυρω μας ειναι ηλεκτρισμενη,καταλαβαινεις οτι κατι δεν παει καλα. :roll:
NIKHTARAS
Τακτικό Μέλος
Τακτικό Μέλος

Δημοσίευση από NIKHTARAS »

friend έγραψε:απο το στομα σου.....φιλε μου NIKHTARAS.και μακαρι να ερθουμε στην ΚΥΠΡΟ απλα για να σε δουμε.αλλα παντου η ατμοσφαιρα γυρω μας ειναι ηλεκτρισμενη,καταλαβαινεις οτι κατι δεν παει καλα. :roll:
Αγαπητέ μου friend .
Θεωρώ ότι έζησα πολύ περισσότερες «καταστάσεις»
από πολλούς από εσάς και έμαθα ένα πράγμα στην ζωή μου.
Να κοιτάζω «ποιό μακριά» και να «βλέπω» με τα μάτια της
ΛΟΓΙΚΗΣ . Η ΛΟΓΙΚΗ μου λέει ότι πόλεμο ΔΕΝ θα έχουμε
ΦΕΤΟΣ . Άμα έρθεις κάποια μέρα στο νησί μου , ΠΟΛΥ θα
χαρώ να σε γνωρίσω . Να είσαι καλά φίλε .
MHTSAKOS
Έμπειρος Αποστολέας
Έμπειρος Αποστολέας

Φίλε NIKHTARA καταρχήν να ξέρεις πως σε συμπαθώ, δεν ξέρω γιατί, αλλά σε συμπαθώ και μιλάω για το εσωτέρικα που σε διάβασα.
Και θεωρώ πως είσαι καθαρός, αυθεντικός και έντιμος χαρακτήρας.

Όσο για τον πόλεμο, μακάρι να μην γίνει τώρα τίποτα αλλά, Κύριος είδε που λένε.
Αν κάποιος διαβάσει το κείμενο του Ανέστη Μαυροκέφαλου που το έδωσε στο περιοδικό "Παρακαταθήκη" θα πάρει πολλές απαντήσεις για τον πόλεμο που κάποια στιγμή λογικά θα γίνει.
Στο Όρος πάντως μας είπαν πως θα έρθει ξαφνικά...όπως λέει και ο Κοσμάς ο Αιτωλός (αν προφητεύει για αυτό το θέμα ο Άγιος)

Και θα πρέπει να έχουμε όλοι υπ' όψιν μας πως, χωρίς θέμα 12 ναυτικών μιλίων πρώτα, δεν αρχίζει τίποτα.
Η νέα γενιά πολιτικών στη Τουρκία είναι γεγονός, μιας και μετά την κατάργηση του Σουλτάνου από το 1922 αν δεν κάνω λάθος, το κοσμικό κράτος δεν είχε ποτέ ισλαμιστή πρόεδρο.
(ότι είχε πεί ο Πάτερ Παΐσιος)
MHTSAKOS
Έμπειρος Αποστολέας
Έμπειρος Αποστολέας

Αλήθεια ο Αθανάσιος Λεμεσού στη Κύπρο τι λέει για όλα αυτά με τις προφητείες;
Έχει μιλήσει ποτέ για αυτά;
Άβαταρ μέλους
nemesis123
Βασικός Αποστολέας
Βασικός Αποστολέας

Δημοσίευση από nemesis123 »

ΦΙΛΤΑΤΕ ΝΙΚΗΤΑΡΑ ΑΦΟΥ ΕΤΣΙ, ΤΟΤΕ ΕΤΙΜΑΣΟΥ ΝΑ ΞΥΛΩΘΕΙΣ ΓΙΑ ΤΡΕΛΗ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P
lovethink
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από lovethink »

Το θέμα αυτό ξεκίνησε "Δεκ 17, 2006 "
Εχουμε σε λίγο Δεκέμβριο 2007

Ενα χρόνο άδικα περιμένατε το πόλεμο ....
Καλή Σαρακοστή
Απάντηση

Επιστροφή στο “Προφητείες-Σημεία των Καιρών”