Παιδιά υπάρχουν νέα!
Βγήκε ένας σε ένα φόρουμ και είπε τα εξής:
Η συζήτηση άρχισε από εμένα στο internet που ζητούσα εξηγήσεις που τελικά δεν μου δόθηκαν δημοσίως.ΜΠΗΚΑΜΕ ΗΔΗ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΕΥΘΕΙΑ. ΕΓΩ ΤΕΛΕΙΩΣΑ ΤΟ ΕΡΓΟ ΜΟΥ. ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΝΑ ΠΩ ΤΟ ΕΙΠΑ. ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΘΑ ΟΜΙΛΟΥΝ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ...ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΦΑΝΤΑΣΤΑ ΚΟΝΤΑ....ΑΠΛΩΣ ΕΔΩ ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΜΟΥ ΜΥΝΗΜΑ, ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΤΟ ΕΞΗΣ....ΜΕ ΓΡΙΦΩΔΗ ΤΡΟΠΟ ΒΕΒΑΙΑ....ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΡΟΦΗΤΗΣ-ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΩ ΟΝΟΜΑ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ-ΕΙΧΕ ΠΕΙ, ΠΡΟ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΩΝ ΕΤΩΝ....ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΙ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ-ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ- Η ΕΛΛΑΣ ΘΑ ΚΑΤΑΚΑΗ....ΘΑ ΚΑΤΑΚΑΗ....ΘΑ ΚΑΤΑΚΑΗ....
ΑΥΤΑ, ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.
Αυτό που πρέπει να πω είναι ότι το εν λόγο άτομο είναι αρκετά ενδιαφέρον και χριστιανός και σοβαρός.
Βέβαια αν έχει λάθος πληροφόρηση δεν μπορώ με τίποτα να το ξέρω.
Το θέμα είναι ότι μετά ένας άλλος βγήκε και είπε ότι θυμήθηκε πρίν κάτι μήνες να γίνεται λόγος για αυτό το θέμα, πρίν τις πυρκαγιές.
Δηλαδή το είπε αρκετά πρίν καούμε;το ειχε πει οντως ..............
δεν μπορω να το βρω τωρα γιατι ειναι πολλες σελιδες πισω.....αλλα το θυμαμαι...........
παντως ολα μου μοιαζουν να δενουν σιγα-σιγα...............το σημειο με τις φωτιες που μας ειπε...........
η ξηρασια με την απειλη χολερας στην τουρκια............
το κουρδικο............
Αρκετά τρομακτικό και μάλλον η παράταση που μου λέγανε ήταν για να με καθησυχάσουν και εμένα και τους υπόλοιπους.
Είχα ηρεμίσει πάντως.
Τώρα δεν ξέρω τι θα γίνει, κατά εκεί δείχνει.
Και ένας άλλος φίλος μου είπε τα εξής:
Επίσης γράφει αλλού τα εξής:κι ο "δικός" μου γέροντας για Οκτώβριο λέει τελικά!
Χθες μίλησα με αρχιμανδρίτη που τον επισκέφτηκε πρόσφατα.
Στο παληκάρι που είπε να μη φοβάται και ότι θα έχουμε παράταση
κάηκε η σκεπή του καινούργιου του σπιτιού και παρ' ολίγον να καεί
όλο του το σπίτι (!!) οπότε γνωρίζοντας τους τρόπους των γερόντων
μπορεί να του μίλησε έτσι για να μην αγχωθεί...
Από εκεί και πέρα να θυμήσω ότι γέροντας βγήκε αληθινός
όταν είπε "θα έχουμε πόλεμο ως τον Σεπτέμβριο!" γιατί
αν αυτό που ζούμε δεν είναι πόλεμος τότε τι να πω...
Φυσικά, είπε κι αυτός ότι το μεγάλο μπαμ είναι Οκτώβριο!!
Θα σας κάνω μία αποκάλυψη χωρίς ονόματα και όποιος θέλει το πιστεύει : Φίλος πριν είκοσι ημέρες είχε πάει να μείνει μερικές ημέρες σε ένα μοναστήρι όπου για να πας θέλεις μια ώρα με το αυτοκίνητο και μιάμιση ώρα με τα πόδια. Το μοναστήρι έχει έναν μοναχό. Κάποιο πρωί μετά την λειτουργία και εκεί που έπιναν τον καφέ τους με τον μοναχό, ξαφνικά βλέπουν μπροστά τους έναν λαϊκό, πνευματικό παιδί πολύ γνωστού διορατικού και προορατικού γέροντα της περιοχής. Αφού χαιρετήθηκαν ο λαϊκός αλαφιασμένος τους λέει : "Ο γέροντας, μου είπε να έρθω τρέχοντας στο μοναστήρι για να σας πω ότι με την Τουρκία όλα θα ξεκινήσουν Αγίου Κοσμά του Αιτωλού ανήμερα!!!" δηλ. 24/08. Να προσθέσω ότι ο φίλος μου έχει τέτοιο ρόλο που μπορεί να προωθήσει κάποια πληροφορία περαιτέρω στην κοινωνία. Σήμερα το απόγευμα κι ενώ τα λέγαμε με τον φίλο μου κι ενώ είχα ανοιχτή την τηλεόραση με κλειστή την φωνή βλέπω την Μπακογιάννη έντρομη (!!!) να τα έχει χαμένα και να κάνει δηλώσεις - τις οποίες δεν άκουσα. Απόψε το βράδυ με ξαναπαίρνει ο φίλος τηλέφωνο και φέρνοντας στο νου του, όσα του είχε πει ο παπάς πριν είκοσι ημέρες μου είπε πως "αν τις φωτιές τις βάζουν οι τούρκοι ο πόλεμος άρχισε!". Εκείνη την στιγμή θυμήθηκα το έντρομο ύφος της Μπακογιάννη και κάτι μέσα μου άστραψε! Αυτήν την στιγμή το Αντένννα στην οθόνη έχει μια ελληνική σημαία και τίτλο "Στόχος η Ελλάδα"!!!! Υπόψη το Αντέννα είναι το μόνο κανάλι που παρακολουθεί τα της τουρκίας από κοντά εδώ και καιρό την ώρα που οι άλλοι παρί άλλων τυρβάζουν... Οι ελληνικές εκλογές προκυρήχθηκαν άρον-άρον και την Τρίτη βγαίνει πρόεδρος στην Τουρκία ο Γκιουλ... Ας έχουμε το νου μας - οι καιροί είναι πονηροί...