Dimitris39 έγραψε:
Τι εινε αυτο το Ιντερκοντινένταλ Συνέδριο ΚΕΔΚΕ???
Θα σου απαντησω εγω......
Ιντερκοντινένταλ είναι το Ξενοδοχείο στο οποίο γίνεται το συνεδριο ΚΕΔΚΕ, και στο οποίο συνέδριο μαζεύονται επιστήμονες από όλο τον κόσμο και όλες τις ειδικότητες σε μια προσπάθεια τους να βρουν εξήγηση και ερμηνεία για το φαινόμενο "ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ-Aposal".
Δυστυχώς κάθε Συνέδριο κάθε χρόνο καταλήγει σε πλήρη αποτυχία διότι "άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου"................
Προφανώς ο Iliasgr είναι ένας από τους διακεκριμένους επιστημόνες που παίρνουν μέρος στο Συνέδριο και εξ'ου η μελλοντική συνάντηση με τον Aposal!
Τα αρχικά ΚΕΔΚΕ ήταν επινόηση του Aposal και ακόμα δεν έχουν αποκρυπτογραφηθεί........
Φώς στους μοναχούς είναι οι Άγγελοι... και φώς στους κοσμικούς οι Μοναχοί...
aposal έγραψε:Για έναν φίλο μου που ελπίζω να τον δω την Τρίτη στο Ιντερκοντινένταλ (Συνέδριο ΚΕΔΚΕ)
Δημήτρη καλημέρα,
Επειδή η Αγγελική έχει όρεξη για αστεία και θέλει "να πειράζει" τον Απόστολο, σε ενημερώνω ότι το ΚΕΔΚΕ είναι η Κεντρική Ένωση Δήμων και Κοινοτήτων Ελλάδος με πρόεδρο τον Δήμαρχο Αθηναίων Ν. Κακλαμάνη. Το Intercontinental είναι βέβαια το γνωστό ξενοδοχείο στην Λ. Συγγρού.
aposal έγραψε:Για έναν φίλο μου που ελπίζω να τον δω την Τρίτη στο Ιντερκοντινένταλ (Συνέδριο ΚΕΔΚΕ)
Δημήτρη καλημέρα,
Επειδή η Αγγελική έχει όρεξη για αστεία και θέλει "να πειράζει" τον Απόστολο, σε ενημερώνω ότι το ΚΕΔΚΕ είναι η Κεντρική Ένωση Δήμων και Κοινοτήτων Ελλάδος με πρόεδρο τον Δήμαρχο Αθηναίων Ν. Κακλαμάνη. Το Intercontinental είναι βέβαια το γνωστό ξενοδοχείο στην Λ. Συγγρού.
Ευχαριστω να εισε καλα....
γι αυτο εχουμε ησυχια σημερα απο τον Αποστολο και κανα δυο ακομα?
Κύριε,Θεέ μου,Νύμφιε της ψυχής μου, λυτρωτή μου.
Μνήσθητί μου εν τη βασιλεία σου
«Χαίροις μετά Θεόν ή Θεός, τα δευτερεία της Τριάδος ή έχουσα»
Δημήτρη, ο Απόστολος μας είχε πει ότι θα είναι μέχρι σήμερα το βράδυ στην Βόρειο Ελλάδα, για ένα μνημόσυνο. Αύριο Τρίτη θα πάει στο συνέδριο.
Τελικά, απ' ότι φαίνεται, μόνο εγώ έχω καλή μνήμη εδώ, παρά την ηλικία μου!
Αλλά φαίνεται και κάτι άλλο, απ' ό,τι λες, ότι είναι αισθητή η απουσία του στο φόρουμ.
tkots έγραψε:Δημήτρη, ο Απόστολος μας είχε πει ότι θα είναι μέχρι σήμερα το βράδυ στην Βόρειο Ελλάδα, για ένα μνημόσυνο. Αύριο Τρίτη θα πάει στο συνέδριο.
Τελικά, απ' ότι φαίνεται, μόνο εγώ έχω καλή μνήμη εδώ, παρά την ηλικία μου!
Αλλά φαίνεται και κάτι άλλο, απ' ό,τι λες, ότι είναι αισθητή η απουσία του στο φόρουμ.
ναι εχεις δικι0ο του εκανα την προταση για ξεκουραση σε εμενα αν θελει αλλα εχει λιγο χρονο
και δεν θα τα καταφερει (καλυτερα)...
O Panagiotisspy ????
Κύριε,Θεέ μου,Νύμφιε της ψυχής μου, λυτρωτή μου.
Μνήσθητί μου εν τη βασιλεία σου
«Χαίροις μετά Θεόν ή Θεός, τα δευτερεία της Τριάδος ή έχουσα»
Λοιπόν η Τούλα τα είπε μια χαρά! Την Κυριακή ήμουν στην άλλη άκρη της Ελλάδος (Άνθεια Έβρου) για το μνημόσυνου του συγχωρεμένου θείου μου. Γύρισα χθες το βράδυ με το τρένο, από Θεσσαλονίκη.
Φεύγω σε πέντε λεπτά για το συνέδριο της ΚΕΔΚΕ, αλλά έχω νεότερα για τη συναντησή μας στην Αθήνα:
Επισκέφθηκα τον πρωτοπρεσβύτερο της ενορίας μου (π. Μ.Χ.) το απόγευμα της Παρασκευής, του εξήγησα ότι αναβάλλεται η συνάντησή μας, της 30ης Ιανουαρίου και κατόπιν συζητήσεως καταλήξαμε να γίνει στις 27 Φεβρουαρίου, αφού, όπως είπε και η Τούλα, στις 6 είναι το Ψυχοσάββατο, και στις 13 και 20, παρ' όλο που δεν είναι επίσημα Ψυχοσάββατο, ο κόσμος τρέχει στα κοιμητήρια και μαζί του και οι ιερείς.
ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 27 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ.
Θα γευματίσουμε με τα καθιερωμένα νηστίσιμα Σαρακοστιανά μας και το απόγευμα, κατά τις 17:00 θα κάνουμε την ωραία μας συζήτηση με τον ιερέα. Παρακαλώ όσοι ενδιαφέρεστε να το δηλώσετε, ώστε να γνωρίζουμε περίπου τον αριθμό των επισκεπτών, που θα μας χρειαστεί, όχι τόσο για τη συζήτηση, όσο για το κλείσιμο της Ταβέρνας.
1. Αποστόλης (aposal) μετά της συζύγου του Μαρίας
2. Ηλίας (digenis)
3. Χριστίνα
Όσοι πιστοί, προσέλθετε! Είστε όλοι προσκεκλημένοι!
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.
Πρώτα ο Θεός θα παρευρεθώ και εγώ στην συνάντηση που κανόνισες και θέλω να ελπίζω ότι θα με συνοδεύσει και η κόρη μου (19 χρονών). Για τον σύζυγό μου, δεν το βλέπω γιατί μάλλον θα δουλεύει εκείνο το Σαββατοκύριακο. Θα ξαναμιλήσουμε όμως μέχρι τότε.
Ευχαριστώ για τον κόπο σου να φροντίζεις τα της συναντήσεως.
Θαυμάσια! Περιμένω (με ποινή ban) όλους τους διαμένοντες στην Αθήνα και τους γύρω νομούς!!! Μην ξεχάσετε να καταγράφετε, από τώρα, τις τυχόν απορίες σας, ώστε να τις ρωτήσετε στον ιερέα.
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.