Κύριε , τους μισούντας σε εμίσησα , και επί τους εχθρούς σου εξετηκόμην ,τέλειο μίσος εμίσουν αυτούς , εις εχθρούς εγένοντο μοι .
Εκύκλωσαν με κύνες πολλοί , ουκ εστίν εν τω στόματι αυτών αλήθεια η καρδία αυτών ματαία .Πονηροί άνθρωποι και γόητες , πλανώντες και πλανώμενοι !
Που εισι τα ελέη σου τα αρχαία Κύριε ?
Έως πότε αμαρτωλοί , Κύριε , έως πότε αμαρτωλοί καυχήσονται ? Διασκόρπισαν αυτούς εν τη δυνάμει σου, δός αυτοίς κατά τα έργα αυτών , εν τη πόλη σου την είκονα αυτων εξουδενώσεις , ότι εκείνα οπου τελειώνεις εσυ , αυτοί τα χαλούν΄!
Πεσούνται εν αμφιβλήστρω αυτών οι αμαρτολοί , κατά μόνας ειμί εγώ εως αν παρέλθω .
Μήποτε ειπη ο εχθρός μου , ισχυσα προς αυτόν , οι θλίβοντες με αγαλλιασονται , εαν σαλευθώ .
Κρίνον αυτούς ο Θεός , κατά το πλήθος των ασεβειών αυτών έξωσον αυτούς , ότι παρεπίκρανον σε , Κύριε .
Ανάστηθι , Κύριε εν τη οργή σου , υψώθητι εν τοις πέρασι των εχθρων σου
Κύριε το ελεος σου εις τον αιώνα , τα έργα των χειρών σου μη παρίδης !!!
Αυτή νομίζω οτι είναι η σωστή Αγάπη προς τους αιρετικούς .
Ξαίρω η αποψη σας είναι άλλη ! Γνώμη μου και γνώμη σας !
Διαβάζω :στο Θέμα δημοσίευσης: 30000 ορθοδοξοι σερβοι αλλαξοπιστησαν!!!
Δεν το σχολιάζω ! Προτιμώ μια προσευχούλα !!!Misha έγραψε:για να καταλαβουν και οι πιο αδαεις την πονηρια του Βατικανού που παραμενει ιδιο και απαράλλαχτο σε νοοτροπια απο την εποχης των Σταυροφοριων και της ιερας εξετασεως εως και σημερα.
http://www.orthodoxostypos.gr/Photos/Pa ... /Page4.jpg
Πρέπει βέβαια να την βελτιώσω ! Τι να πώ ο ανθρωπος για κάτι οικολόγους ποιμένες (καινοτόμου ποιμαντικής ) και το πως ΄φροντίζουν ΄ πρόβατα και λύκους με οικουμενική αγάπη ???