lovethink έγραψε:Δεν νομίζω ότι με ρώτησες ποτέ κάτι και δεν σου απάντησαANTREAS έγραψε:υπαρχει περιπτωση σε μια επισημη συγκεντρωση η οποια θα ειναι οργανωμενη απο την Εκκλησια μας να μαζευτουνε μερικοι γοχ,ακροδεξιοι η οποιους αλλους εννοεις εσυ και να αρχιζουν να φωναζουν μεσα στον κοσμο συνθηματα περι μνημονιου,μεταναστων και αλλων παρομοιων πραγματων...???θα εισαι εσυ αμεσα εμπλεκωμενος σε μια συγκεντρωση που κατα τα αλλα την εχει διοργανωση η επισημη Εκκλησια μας??ναι η οχι?
ελπιζω αυτην την φορα να μου απαντησεις ευθεως και οχι οπως τις αλλες φορες..
.
Απεναντίας η δική σου απάντηση σε αυτές τις αποδείξεις που έβαλα για το πολιτικό χρώμα της προηγούμενης συγκέντρωσης και τις ρατσιστικές κορώνες μου απάντησες ένα "ωραία ....λοιπόν;"
Το "ωραία .....λοιπόν" στα αυτιά μου ακούγεται σαν "ε ωραία λοιπόν και τι έγινε ; και τι πειράζει ; "
Ναι θα είμαι άμεσα εμπλεκώμενος όταν θα χρησιμοποιήσουν την παρουσία μου σε κάποιες ιστοσελίδες για να πουν "μαζέψαμε κόσμο και είχαμε επιτυχία"
Διότι εγώ πχ θέλω να πάω να δηλώσω την αντίθεση μου στην κάρτα του πολίτη κι ΟΧΙ για το μνημόνιο και τους μετανάστες
Eμένα με πειράζει να κατεβαίνω σε διαδηλώσεις με ομάδες που αποκαλούν την ιεραρχία της επίσημης Ορθόδοξου Ελλαδικής Εκκλησίας "ανδρείκελα"
Οταν μια διαδήλωση είναι οργανωμένη από την ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΛΛΑΔΙΚΗ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ δεν νομίζω να βρεθεί κανείς να αποκαλέσει ανδρείκελα την ιεραρχία μας
Ούτε να πάρει κανείς το μικρόφωνο και να αναλύει θέματα άσχετα με την κάρτα του πολίτη
Οταν μια διαδήλωση είναι οργανωμένη από την Επίσημη Ελλαδική Ορθόδοξη Εκκλησία έχουμε ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Οπως είπες κι εσύ ,εγώ τα βίντεο τα έβαλα ,ο καθένας κάνει ότι θέλει ,αν θέλει να ρωτήσει και τον πνευματικό του ακόμη καλύτερα
Χρόνια Πολλά :)
ξεκαθαρη απαντηση ποτε δεν μου εδωσες εκτος απο την σημερινη αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα και δεν θελω να το συζητησω τωρα..σε ευχαριστω παντος γιατι θα εισαι αμεσα εμπλεκομενος σε μια υποτιθεμενη συγκεντρωση της Εκκλησιας μας και τοτε να δω τι θα πεις.δεν εγκρινω την λεξη ανδρεικελα και οποιονδηποτε λογο γιατι σεβομαι την ιεραρχια μας και εγω παρα πολυ αλλα αυτο δεν σημαινει οτι δεν μπορω να κανω κατι και εγω σαν ατομο εκτος απο αυτο που θα πουνε οι ιερεις μας..πολυ απλα ο καθε ανθρωπος που θα παει θα το κανει για να εχει την συνειδηση του καθαρη και θα πει οτι εγω για την καρτα του πολιτη κατεβηκα και νιωθω πολυ καλα που κατι εκανα ασχετα αν το θεμα πηγε και αλλου..αυτους που σε εκμεταλευτηκαν θα τους κρινει ο Θεος διαφορετικα απο οτι εσενα που πηγες για εναν συγκεκριμενο λογο και κατα καποιο τροπο εξαπατηθηκες...