Πρόσκληση σε δράση. Ας αντισταθούμε στην κάρτα του Πολίτη

Προβληματισμοί και ανταλλαγή ιδεών από την Επικαιρότητα.

Συντονιστής: Συντονιστές

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
ANTREAS
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Re: Πρόσκληση σε δράση. Ας αντισταθούμε.

Δημοσίευση από ANTREAS »

lovethink έγραψε:
ANTREAS έγραψε:υπαρχει περιπτωση σε μια επισημη συγκεντρωση η οποια θα ειναι οργανωμενη απο την Εκκλησια μας να μαζευτουνε μερικοι γοχ,ακροδεξιοι η οποιους αλλους εννοεις εσυ και να αρχιζουν να φωναζουν μεσα στον κοσμο συνθηματα περι μνημονιου,μεταναστων και αλλων παρομοιων πραγματων...???θα εισαι εσυ αμεσα εμπλεκωμενος σε μια συγκεντρωση που κατα τα αλλα την εχει διοργανωση η επισημη Εκκλησια μας??ναι η οχι?
ελπιζω αυτην την φορα να μου απαντησεις ευθεως και οχι οπως τις αλλες φορες..
.
Δεν νομίζω ότι με ρώτησες ποτέ κάτι και δεν σου απάντησα
Απεναντίας η δική σου απάντηση σε αυτές τις αποδείξεις που έβαλα για το πολιτικό χρώμα της προηγούμενης συγκέντρωσης και τις ρατσιστικές κορώνες μου απάντησες ένα "ωραία ....λοιπόν;"
Το "ωραία .....λοιπόν" στα αυτιά μου ακούγεται σαν "ε ωραία λοιπόν και τι έγινε ; και τι πειράζει ; "
Ναι θα είμαι άμεσα εμπλεκώμενος όταν θα χρησιμοποιήσουν την παρουσία μου σε κάποιες ιστοσελίδες για να πουν "μαζέψαμε κόσμο και είχαμε επιτυχία"
Διότι εγώ πχ θέλω να πάω να δηλώσω την αντίθεση μου στην κάρτα του πολίτη κι ΟΧΙ για το μνημόνιο και τους μετανάστες
Eμένα με πειράζει να κατεβαίνω σε διαδηλώσεις με ομάδες που αποκαλούν την ιεραρχία της επίσημης Ορθόδοξου Ελλαδικής Εκκλησίας "ανδρείκελα"

Οταν μια διαδήλωση είναι οργανωμένη από την ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΛΛΑΔΙΚΗ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ δεν νομίζω να βρεθεί κανείς να αποκαλέσει ανδρείκελα την ιεραρχία μας
Ούτε να πάρει κανείς το μικρόφωνο και να αναλύει θέματα άσχετα με την κάρτα του πολίτη
Οταν μια διαδήλωση είναι οργανωμένη από την Επίσημη Ελλαδική Ορθόδοξη Εκκλησία έχουμε ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ

Οπως είπες κι εσύ ,εγώ τα βίντεο τα έβαλα ,ο καθένας κάνει ότι θέλει ,αν θέλει να ρωτήσει και τον πνευματικό του ακόμη καλύτερα
Χρόνια Πολλά :)

ξεκαθαρη απαντηση ποτε δεν μου εδωσες εκτος απο την σημερινη αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα και δεν θελω να το συζητησω τωρα..σε ευχαριστω παντος γιατι θα εισαι αμεσα εμπλεκομενος σε μια υποτιθεμενη συγκεντρωση της Εκκλησιας μας και τοτε να δω τι θα πεις.δεν εγκρινω την λεξη ανδρεικελα και οποιονδηποτε λογο γιατι σεβομαι την ιεραρχια μας και εγω παρα πολυ αλλα αυτο δεν σημαινει οτι δεν μπορω να κανω κατι και εγω σαν ατομο εκτος απο αυτο που θα πουνε οι ιερεις μας..πολυ απλα ο καθε ανθρωπος που θα παει θα το κανει για να εχει την συνειδηση του καθαρη και θα πει οτι εγω για την καρτα του πολιτη κατεβηκα και νιωθω πολυ καλα που κατι εκανα ασχετα αν το θεμα πηγε και αλλου..αυτους που σε εκμεταλευτηκαν θα τους κρινει ο Θεος διαφορετικα απο οτι εσενα που πηγες για εναν συγκεκριμενο λογο και κατα καποιο τροπο εξαπατηθηκες...
lovethink
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από lovethink »

ANTREAS έγραψε: ο καθε ανθρωπος που θα παει θα το κανει για να εχει την συνειδηση του καθαρη .
Πολύ σωστά ,αν κάτι τέτοιο λοιπόν σε αναπαύει καλά κάνεις ,ρώτα όμως και κάναν πνευματικό καλού κακού να έχεις και την δική του "ευχή" και τότε θα πας με διπλή χαρά :wink:
Καλή Σαρακοστή
Άβαταρ μέλους
ANTREAS
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από ANTREAS »

lovethink έγραψε:
ANTREAS έγραψε: ο καθε ανθρωπος που θα παει θα το κανει για να εχει την συνειδηση του καθαρη .
Πολύ σωστά ,αν κάτι τέτοιο λοιπόν σε αναπαύει καλά κάνεις ,ρώτα όμως και κάναν πνευματικό καλού κακού να έχεις και την δική του "ευχή" και τότε θα πας με διπλή χαρά :wink:

δεν διαφωνω σε αυτο..εγω δεν θα μπορεσω να παω ομως λογο υποχρεωσεων αλλα περιμενω να γινει εδω θεσσαλονικη μια παρομοια συγκεντρωση και σιγουρα θα δωσω το παρον και δεν παει να ειναι και γοχ,και και και..δεν με νοιαζει..εγω για την καρτα του πολιτη θα παω για να πω οτι εγω προσπαθησα και εκανα εστω κατι..ο Θεος ας με κρινει.
lovethink
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

ANTREAS έγραψε:.εγω δεν θα μπορεσω να παω ομως λογο υποχρεωσεων αλλα περιμενω να γινει εδω θεσσαλονικη μια παρομοια συγκεντρωση
Κατάλαβες φίλε μου ; τόσες μέρες ασχολούμαστε μ'αυτό το θέμα (πάω δεν πάω πάω δεν πάω) για να μου πεις στο τέλος ότι δεν μπορείς να πας γιατί είσαι Θεσσαλονίκη
:lol:
Καλή Σαρακοστή
Άβαταρ μέλους
aggelosmin
Βασικός Αποστολέας
Βασικός Αποστολέας

Δημοσίευση από aggelosmin »

Παιδια ας μην κολλατε σε λεπτομερειες...Εγω θα παω σε αυτη την συγκεντρωση ειρηνικα και βασιζομενος παντα στο οτι ο Θεος θα με βοηθησει..ολα τα υπολοιπα νομιζω δεν εχουν αξια..ας παμε να υπερασπιστουμε οτι ειμαστε χριστιανοι ορθοδοξοι και διεκδικουμε την προπαντων χριστιανικη μας ελευθερια...
Αν προσθεσεις την αγαπη ολα ωφελουν,αν την αφαιρεσεις τιποτα δεν ωφελει.Η αγαπη ειναι πληρωμα νομου.(Ιερος Αυγουστινος)
aposal
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από aposal »

Την 6η ημέρα του Φεβρουαρίου γιορτάζει, μεταξύ άλλων, και ο μεγάλος Άγιός μας Φώτιος, Αρχιεπίσκοπος Κων/πόλεως, από τις μεγαλύτερες και λαμπρότερες μορφές της εκκλησιαστικής και της παγκόσμιας Ιστορίας. Πολλές μάχες και πολλές εξορίες, αλλά με ακλόνητο αγώνα εναντίον των παπικών.
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.
byzantio
Απλό Μέλος
Απλό Μέλος

Δημοσίευση από byzantio »

lovethink έγραψε:Εδώ δεν βλέπω τίποτα

http://www.ecclesia.gr/greek/holysynod/ ... b=announce

Ούτε εδώ

http://www.archdiocese.gr/index.php?opt ... Itemid=268

Ούτε εδώ

http://www.imp.gr/Nea.htm

Oύτε εδώ

http://www.imth.gr/

To έχω ξαναπεί ,δεν λαμβάνω μέρος σε διαδηλώσεις που στηρίζονται κατά μεγάλο ποσοστό από ακροδεξιά στοιχεία
Ούτε κατεβαίνω σε διαδηλώσεις με φανατικούς παλαιοημερολογίτες που θεωρούν ότι τα μυστήρια μας είναι κουτσουρεμένα και ότι έχουμε συνταχθεί με τον Αντίχριστο
Αν ψάξεις τα blogs φίλοι φίλων ω φίλοι καταλήγεις σε blog με ακροδεξιές τοποθετήσεις που προσβάλουν το νόημα Του Χριστιανισμού και της Ορθοδοξίας
Η θα πέσεις σε ακροδεξιές σελίδες ή θα πέσεις σε σελίδες "ΓΟΧ" λες και εμείς δεν είμαστε γνήσιοι Ορθόδοξοι ,είμαστε μπαγιάτικοι :roll:
viewtopic.php?f=10&t=12826&p=172135#p172135

Δυστυχώς για να υπάρχει έλεγχος στην συνείδηση, ούτε αν ψάξεις στα φίλια ιστολόγια των Αναβάσεων, του Οθρόδοξου Παρατηρητηρίου και του Όρθρου, αλλά ούτε και μια σε μια σωρεία ακόμη σελίδων που βοηθούν επικουρικά, όπως d-ont.blogspot.com, του Αγιορείτη π. Σάββα (κελί Κερασιάς) και τόσα άλλα που δεν αναφέρω, (και ελπίζω να με συγχωρέσουν), θα βρεις αυτά που θέλει ο λογισμός σου.

Ειλικρινά λυπάμαι για τους άδικους γενικευμένους χαρακτηρισμούς σε βάρος τόσων αδελφών που λιώνουν τις σόλες τους, ξηλώνουν τις τσέπες τους, στερούν τις οικογένειές τους, τα παιδιά τους, προσεύχονται, αγωνίζονται με όποιες δυνάμεις έχουν για να μας ελεήσει ο Θεός και να γλυτώσουμε από τη επερχόμενη δαιμονική λαίλαπα δείγματα της οποίας ήδη προγευόμαστε όλοι!

Μπορείς αντίθετα να ψάξεις τις σαφέστατες, ρητές και κάθετες αντιρρήσεις πλήθος αρχιερέων, τις οποίες δεν χρειάζεται να καταθέσω. Είναι τόσες πολλές πια που αποτελούν έκπληξη ακόμη και για εμάς, όταν πριν 4-5 μήνες οι επισκοποί μας στο μεγαλύτερο μέρος τους δεν ήξεραν περί τίνος πρόκειται!!
Ακόμη και εδώ να σταματήσουν όλες οι προσπάθειες των ευσεβών αυτών των ανθρώπων τους οποίους εσύ λοιδωρείς κρεμώντας τους ταμπέλες που δεν τους αξίζουν, το μεγαλύτερο μέρος της προσπάθειας - το οποίο είναι πρωτίστως η ενημέρωση - κατά Θεόν έχει επιτελεστεί.

Σπύρος
Διαχειριστής Αναβάσεων
ενός εκ των 3 προαναφερθέντων σελίδων στις οποίες και κατέθεσαν την άρνησή τους 40.000 αδελφοί μας μέχρι τώρα.
lovethink
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

byzantio έγραψε:
Σπύρος
Διαχειριστής Αναβάσεων
ενός εκ των 3 προαναφερθέντων σελίδων στις οποίες και κατέθεσαν την άρνησή τους 40.000 αδελφοί μας μέχρι τώρα.

Θεωρείς ότι είμαι ΥΠΕΡ της κάρτας ; ή θεωρείς ότι δεν θα κατέβαινα σε μια διαδήλωση που θα ήξερα ότι όντως στηρίζεται από ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΙΚΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ Ημερολογίου ;
Και είσαι άδικος όταν λες "Ειλικρινά λυπάμαι για τους άδικους γενικευμένους χαρακτηρισμούς σε βάρος τόσων αδελφών που λιώνουν τις σόλες τους,"
Δεν μίλησα ποτέ για όσους κατεβαίνουν κι ανησυχούν αλλά για αυτούς που κάποιες φορές κρύβονται από πίσω
Πόσα post δεν έχω κάνει κι εγώ κατά της κάρτας του πολίτη ;
Τι δουλειά όμως είχε να πάρει το μικρόφωνο στην προηγούμενη σας συνάντηση κάποιος και να αρχίσει να αποκαλεί "ανδρείκελα" την Ιεραρχία της Ελλάδας ;
Τι δουλειά είχε σε μια διαδήλωση για την κάρτα του πολίτη να αναφερθούν τα μνημόνια ,τα τζαμιά ,οι μετανάστες κτλπ
Ψάξε στο youtube ποιοί επίσης διαφημίζουν τέτοιες διαδηλώσεις ,κοίτα τι έχουν στα favorites και πως τοποθετούνται γενικότερα και μην βαφτίζεις "αδιαφορία" την "προσοχή" μου
Mακάρι αυτή τη φορά να υπάρχει στήριξη μεγάλη από Ιεράρχες και Μητροπολίτες που θα ενημερώσουν και τον κόσμο στις Εκκλησίες και να πλυμμηρίσει η Αθήνα
Θα πρέπει να ξέρετε σε μια διαδήλωση ποιός ακριβώς θα πάρει ένα μικρόφωνο και τι θα πει
Καλή Σαρακοστή
Άβαταρ μέλους
dionysisgr
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από dionysisgr »

Πολυ καλα κανεις Σπυρο και ξεκαθαριζεις τα πραγματα, γιατι υπαρχουν επιφυλαξεις, και ενδοιασμοι, τους οποιους δικαιουται να εχει ο καθενας, αλλα οχι μεχρι και σημειου να τον αποτρεπουν να κανει αγωνα κατα των αντιθεων σχεδιων που εφαρμοζονται την ωρα που εμεις καθευδουμε.

Υπο την εννοια των συνεχων επιφυλαξεων, κανεις ποτε στην ιστορια της Εκκλησιας, δεν θα επρεπε να αγωνιστει, αφου εαν τα εξεταζουμε ολα με ορθολογισμο και διαχωρισμο σε καθαρους και υποπτους, το πρωτο το οποιο υποσκαπτουμε ειναι τον ιδιο τον αγωνα μας, εκ των εσω.

Τα πραγματα ειναι απλα και ξεκαθαρα. Εχουμε μια κατασταση να αντιμετωπισουμε. Ειναι ενα ειδικο και πολυ συγκεκριμενο θεμα.

Ο καθενας που θα κατεβει στον δρομο, κατεβαινει για το αυτο θεμα.

Ακομα, ακομα και ακροδεξιος να ειναι καποιος, η Γ.Ο.Χ. δεν κατεβαινει για να βγει κυβερνηση η.. χρυση αυγη, ουτε για να μεταστραφει το Χριστεπωνυμο Πληρωμα της Ελλαδικης Ορθοδοξου Εκκλησιας, σε.. παλαιοημερολογιτες, αναφανδον και συλληβδη!

Προς Θεου δηλαδη. Δεν μπορουμε να συννενοηθουμε μεταξυ μας, σε τοσο κρισιμο θεμα; Αυτο θελουν και οι εφαρμοζοντες τα σχεδια αυτα. Συγχυση.

Να μην τους κανουμε την χαρη, δηλαδη να φερουμε, την αδρανεια, και την μη αντιδραση, στην θεση της επιφυλαξης και του σκεπτικισμου.

Αφου ειναι ξεκαθαρο οτι, ολοι κατεβαινουν για εναν κοινο σκοπο.

Ποιον; Να μην γινουμε προβατα, αλλης μανδρας, απο αυτης του Χριστου και μονον στην οποια ανηκουμε.

Εδω, ακομα και αθεος να ειναι καποιος, με ολα αυτα τα οργουελικα και δαιμονοκινητα συστηματα,
που πανε να στησουν, με σκοπο τον απολυτο ελεγχο και την χειραγωγηση των ζωων μας των ιδιων,
και οχι ταχα των δεδομενων μας μοναχα, αυτο ειναι το προκαλυμμα, καθως η ουσια ειναι πολυ βαθυτερη, και φασιστικη,
θα βγει απο τα ρουχα του, και θα ερθει τρεχοντας..

Ηδη πολλοι αντιφρονουντες με την Εκκλησια και τον Χριστο, συντασσονται στον αγωνα αυτον. Θαυμα δεν ειναι και ετουτο;

Δηλαδη να τους αποκυρηξουμε; Να τους αποβαλλουμε περιπου ως.. μιασματα; Μαζι με τους πασης λογης "αλλους", που δεν ειναι "δικοι" μας;

Aυτη ειναι η Χριστιανικη μας, αγωγη και παιδεια και ενθεη φιλοσοφια;

Η μηπως ειναι, η Εκκλησια μας οπου γης, ενας.. ιδιοτυπος συλλογος "καθαρων", και "σεσωσμενων",
και οι αλλοι, να πανε να χαθουνε, ακομα και εαν διαβλεπουν τον κινδυνο και τον ολεθρο που ερχεται με ηλεκτρονικη μορφη, αρχικα, και επειτα..

Και ποιος μου λεει εμενα, και εσας, οτι μετα απο την οποια συμπαραταξη, δεν θα επιτελεσθουν προσωπικα θαυματα, στον καθενα, που μπορει να εχει ακραιες αποψεις, να ανηκει σε παραεκκλησιαστικες ομαδες, η να ειναι αδιαφορος, αθεος, αντιδραστικος, κλπ κλπ;

Με μυστικους και αρρητους, και μυριους τροπους εργαζεται ο Θεος για να σωσει τον ανθρωπο. Ισως και αυτο εντασσεται στο Σχεδιο Του.

Μεσα απο δοκιμασιες, και αγωνες, να ερχεται και φωτισμος, και οσοι ειναι προς Εκκλησιασμον, να βρισκουν το Φως!

Εγω αυτα φρονω και πιστευω οτι οι περισσοτεροι συμφωνουν, εαν δουν το θεμα απο καθαρα πνευματικη οπτικη.

Και στην τελικη αναλυση, για να γινω και λιγο κυνικος, εαν περιμενουν καποιοι,
οτι θα περασει καποια στιγμη, ο Μακαριωτατος κ.κ.Ιερωνυμος με το αυτοκινητο της Αρχιεπισκοπης απο το σπιτι τους,
να τους χτυπησει το κουδουνι να κατεβουν κατω, και να τους παρει σε καμμια διαδηλωση,
υπο την αιγιδα, της επισημου Εκκλησιας, και αφου συμβουλευτει πρωτα την αποψη τους,
ε, ας καθησουν να περιμενουν.

Εμεις οι υπολοιποι επιπολαιοι, και ακραιοι, που κανουμε και.. κακες παρεες, οπως φανταζονται μερικοι, εχουμε δικαιωμα,
να εκτεθουμε και να αντιδρασουμε, και εαν ειναι να πεσουμε, ε, ας πεσουμε ορθιοι, και οχι κοιμωμενοι τουλαχιστον..

Αυτα τα ταπεινα και ανοητα απο εμενα.

Καλο αγωνα, καλη επιτυχια σε ολους.
"ἰδοὺ ἐγὼ μεθ᾿ ὑμῶν εἰμι πάσας τὰς ἡμέρας ἕως τῆς συντελείας τοῦ αἰῶνος. ᾿Αμήν."
byzantio
Απλό Μέλος
Απλό Μέλος

Δημοσίευση από byzantio »

lovethink έγραψε: Θεωρείς ότι είμαι ΥΠΕΡ της κάρτας ; ή θεωρείς ότι δεν θα κατέβαινα σε μια διαδήλωση που θα ήξερα ότι όντως στηρίζεται από ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΙΚΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ Ημερολογίου ;
Και είσαι άδικος όταν λες "Ειλικρινά λυπάμαι για τους άδικους γενικευμένους χαρακτηρισμούς σε βάρος τόσων αδελφών που λιώνουν τις σόλες τους,"
Δεν μίλησα ποτέ για όσους κατεβαίνουν κι ανησυχούν αλλά για αυτούς που κάποιες φορές κρύβονται από πίσω
Πόσα post δεν έχω κάνει κι εγώ κατά της κάρτας του πολίτη ;
Τι δουλειά όμως είχε να πάρει το μικρόφωνο στην προηγούμενη σας συνάντηση κάποιος και να αρχίσει να αποκαλεί "ανδρείκελα" την Ιεραρχία της Ελλάδας ;
Τι δουλειά είχε σε μια διαδήλωση για την κάρτα του πολίτη να αναφερθούν τα μνημόνια ,τα τζαμιά ,οι μετανάστες κτλπ
Ψάξε στο youtube ποιοί επίσης διαφημίζουν τέτοιες διαδηλώσεις ,κοίτα τι έχουν στα favorites και πως τοποθετούνται γενικότερα και μην βαφτίζεις "αδιαφορία" την "προσοχή" μου
Mακάρι αυτή τη φορά να υπάρχει στήριξη μεγάλη από Ιεράρχες και Μητροπολίτες που θα ενημερώσουν και τον κόσμο στις Εκκλησίες και να πλυμμηρίσει η Αθήνα
Θα πρέπει να ξέρετε σε μια διαδήλωση ποιός ακριβώς θα πάρει ένα μικρόφωνο και τι θα πει
Αγαπητέ εν Χριστώ αδελφέ, θα περίμενα τουλάχιστον σαν αρχή από εσένα, αφού μάλλον για πρώτη φορά είδες ποιοί είναι οι "ακροδεξιοί", ακόμη και για τους τύπους να φερθείς ανάλογα. Εγώ δηλαδή χωρἰς δεύτερη σκέψη θα ζητούσα συγνώμη γαι τους άδικους χαρακτηρισμούς τόσων αδελφών.
Αντἰ γι΄αυτό χαρακτηρίζεις εμένα "άδικο", γιατί ονόμασα '΄άδικους" τους χαρακτηρισμούς σου!! Φτάνουμε σε παραλογισμό.

Δεν έχει νόημα νομίζω περαιτἐρω συζήτησης και για μερικούς πολύ σημαντικούς λόγους.

α)Δεν γνωρίζεις ποιοί είμαστε. μάλλον για πρώτη φορά εἰδες τα ιστολόγια Αναβάσεις, Ορθόδοξο Παρατηρητήριο, και Όρθρο στον οποίο και διοχετεύονται οι υπογραφές.

β)Επίσης δεν γνωρίζεις όπως δεἰχνεις ότι ΔΕΝ διοργανώσαμε εμείς την προηγούμενη συγκέντρωση στις 12/12 αλλά συμμετεἰχαμε αυτόνομα μόνο σαν άτομα.
Αντίθετα αποχωρήσαμε όταν άρχισαν αυτά που λες, και δεν πήγαμε στον άγιο Παντελεήμονα, για εύνόητους λόγους.

γ)Δεν υπήρχαν μικρόφωνα στην συγκέντρωση της 12ης/12 παρά μόνο ντουντούκες. Άρα ακόμα και να την είχαμε διοργανώσει εμείς, δεν θα μπορούσαμε να ελέγξουμε τι θα κάνει ο καθένας με την ντουντούκα που έχει στην τσέπη του! Δεν είμαστε ούτε αστυνομικοί, ούτε εκπαιδευμένοι και μισθωμένοι συνδικαλιστές. Είμαστε απλοί και ταλαίπωροι οικογενειάρχες!

δ)Αυτή την φορά θα υπάρχει μικροφωνική, και θα ομιλήσουν μόνο οι εντεταλμένοι. Ίσως υπάρξουν και εκπλήξεις για σένα από την μεριά μητροπολιτών.

ε)Αν στην επικείμενη συγκέντρωση κάποιοι εντεταλμένοι δολοφονήσουν ἠ κάψουν 4 ανθρώπινες ανυπεράσπιστες ψυχές, (όπως έγινε προ μηνών), με την λογική σου θα χρεώσεις σε εμάς την δολοφονία. Η αν προβοκάτορες σπάσουν τα πάντα για να αποτρέψουν την συγκέντρωση θα τα χρεώσεις στους διοργανωτές!
Όπως καταλαβαίνεις επειδή δεν γνωρίζεις το θέμα είναι αδύνατον να συνεχἰσουμε μια παράλογη συζήτηση χωρίς νόημα, προσβάλλοντας κιόλας λόγω άγνοιας ανθρώπινες ψυχές.

ζ) Αν αφού ενημερώθηκες, συνεχίζεις να προσβάλλεις τους μετέχοντες στην συγκεκριμένη διαμαρτυρία με τέτοιους χαρακτηρισμούς τους οποίους δεν αποσύρεις τότε υπάρχει σαφέστατη σκοπιμότητα.

Σπύρος

(Δεν θα ξαναγράψω, (αν χρειαστεί θα το κάνω από τις Αναβάσεις), αν χρειαστείς πληροφορίες για ενημέρωση στείλε e-mail στις Αναβάσεις)
Απάντηση

Επιστροφή στο “Επικαιρότητα”