Προφυλακίζουν τον γ. Εφραίμ;;;

Συντονιστής: Συντονιστές

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Captain Yiannis
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Re: Στόχος ο μοναχισμός και η Ορθοδοξία

Δημοσίευση από Captain Yiannis »

xristianos.net έγραψε:
agiooros έγραψε: Μην ακούτε τι λένε ραδιόφωνα, τι λένε τηλεοράσεις, τι γράφουν οι εφημερίδες. Ο στόχος είναι ένας. Να στοχοποιηθεί ο μοναχισμός και η Ορθοδοξία.
Πέραν αυτών, είμαι πλέον πεπεισμένος, ότι κύριο στόχο αποτελεί (ιδιαίτερα) το Άγιον ¨Ορος και ο ρόλος του στην Ορθοδοξία.

Κύριε Ελέησον
Κανείς δεν είναι τέλειος και κανείς δεν θα πρέπει να απαιτεί από τους άλλους τελειότητα.
Όλοι ως ατελείς πορευόμαστε και με ατέλειες συμπορευόμαστε.
Η τελειότητα δεν ανήκει στους ανθρώπους παρά μονάχα στον Θεό.
ester
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Re: Προφυλακίζουν τον γ. Εφραίμ;;;

Δημοσίευση από ester »

Στο πρόσωπο του Εφραίμ
διώκεται η Ορθοδοξία!

Άρα ήρθε ο καιρός η Ορθοδοξία να λάμψει και πάλι!
Ermite
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Στόχος τους

Δημοσίευση από Ermite »

Εκτός από το να ταπεινώσουν την Εκκλησία μας και τους πιστούς,
απώτερο σκοπό και σχέδιο έχουν να δημεύσουν και καταληστεύσουν την περιουσία του Αγ.Όρους.

Η υπόθεση Βατοπέδι αποδείχθηκε "φούσκα". Ήδη οι δημοσιογράφοι αρχίζουν ένας-ένας και το παραδέχονται. Οι εμπλεκόμενοι απηλάγησαν.

Κυνηγούνε μόνο τον Εφραίμ, για να προχωρήσει η "άλλη" διαδικασία.

Ήδη έχει συσταθεί από πέρυσι "Επιτροπή Αγ.Όρους" για να συζητήσουν Ελληνική Πολιτεία και Αγ.Όρος.. τί;;; μα, τί άλλο! Την διαρπαγή! Από την Εκκλησία της Ελλάδος τελειώσανε. Καινούργιο θύμα ψάχνουν..

Έδώ είμαστε..

ΥΓ. και να σκεφθεί κανείς ότι υπήρξαν, δυστυχώς, καθώς λέγεται, κάποιοι αγιορείτες που συνδαύλισαν και τροφοδότησαν (από μικρότητα) τον πόλεμο κατά της Μονής Βατοπεδίου. Δεν καταλάβανε ότι πάνω τους θα γυρίσει!!!
lefte
Βασικός Αποστολέας
Βασικός Αποστολέας

Δημοσίευση από lefte »

Μαύρη μέρα για την ορθόδοξη Ελλάδα μας.
agiooros
Διαχειριστής
Διαχειριστής
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από agiooros »

Άβαταρ μέλους
filotas
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από filotas »

Καλημέρα και χρόνια Πολλά σε όλους. Εύχομαι ο Χριστός να γεννηθεί ξανά στις καρδιές των ανθρώπων και να φέρει ειρήνη και αγάπη στον ταραγμένο κόσμο μας.

Ειδικά για την Πατρίδα μας εύχομαι σύντομα όλοι να καταλάβουμε τις αιτίες που μας έφεραν στη σημερινή κατάσταση, να μετανοήσουμε και ν΄αλλάξουμε ζωή, μήπως ο Θεός μας λυπηθεί και τερματίσει τη σημερινή δοκιμασία.

Όμως μέχρι στιγμής τα μηνύματα δεν είναι καλά. Για μια ακόμη φορά κάναμε Χριστούγεννα χωρίς Χριστό στη ζωή μας, αλλά και οι δυνάμεις του σκότους έδειξαν ότι έχουν το πάνω χέρι και μπορούν να βάλουν στη φυλακή χωρίς καμιά κατηγορία, ακόμη κι ένα Γέροντα με την παγκόσμια πνευματική ακτινοβολία του Γέροντα Εφραίμ. Ο Θεός να τον στηρίζει στη δοκιμασία του.

Αδέλφια μου αν δεν το έχετε καταλάβει, έχει ξεκινήσει η σύγκρουση ανάμεσα στην Εκκλησία και στις δυνάμεις του κόσμου τούτου. Από δω και πέρα το να είσαι Χριστιανός και να το ομολογείς με τη ζωή σου και τα λόγια σου θα έχει κόστος "ο δε υπομείνας εις τέλος, ούτος σωθήσεται" (Μαρκ. 13, 13).

Εικόνα
agiooros
Διαχειριστής
Διαχειριστής
Επικοινωνία:

agiooros
Διαχειριστής
Διαχειριστής
Επικοινωνία:

Άβαταρ μέλους
stathis73
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από stathis73 »

Εύχομαι σύντομα και μάλιστα όσο πιο σύντομα γίνεται (το εύχομαι απο καρδιάς) ο μεσογαιας να γίνει ο επόμενος ΑΞΙΟΣ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΜΑΣ, όσο για τον γέροντα Εφραίμ όλα γίνονται κατά παραχώρηση Θεού και το έχουμε ξαναπεί ότι εκεί που σπέρνει ο διάβολος εκεί θερίζει ο ΘΕΟΣ
Τις θεός Μέγας ως ο Θεός ημών.
angieholi
Συντονιστής
Συντονιστής

Δημοσίευση από angieholi »

agiooros έγραψε:
Στα πρώτα λεπτά του βίντεο, ο παρουσιαστής των ειδήσεων ζητάει το σχόλιο του Μητροπολίτη Μεσογαίας, για την απόφαση που πάρθηκε.
Νομίζω ότι είναι άκρως "απολαυστικός" και αληθινός!!!! (όπως πάντοτε άλλωστε) Αξίζει να το διαβάσουμε!

Νομίζω ότι δεν είναι μια απόφαση ενοχοποίησης, δεν έχει πει κανείς ότι είναι ένοχος, αλλά ότι είναι επικίνδυνος.

Και εγώ με το δικό μου το μυαλό, (εκφράζομαι βέβαια απόλυτα μέσα από όσα άκουσα προηγουμένως), αλλά πολύ απλά θέτω και εγώ στον ευατό μου αυτό το ερώτημα:
Γιατί είναι επικίνδυνος, ένας άνθρωπος που εδώ και τρεισήμισι χρόνια από την αποκάλυψη του σκανδάλου, δεν φάνηκε να έχει κάνει κάτι.

Δηλαδή τρεισήμισι χρόνια δεν ήτανε επικίνδυνος και ξαφνικά τώρα άρχισε να γίνεται επικίνδυνος και να πρέπει να τον κλείσουμε μέσα;

Ποιός είναι ο κίνδυνος;

Να ξαναπουλήσει τη λίμνη;
Να πάει να πουλήσει καμιά άλλη λίμνη;
Να πάρει τα Τίμια Δώρα και να πάει στην Ρωσία και να μην ξαναγυρίσει;

Δεν φαίνεται να έχει λογική.. Μάλλον έχει εμπάθεια η όλη υπόθεση.....
Φώς στους μοναχούς είναι οι Άγγελοι... και φώς στους κοσμικούς οι Μοναχοί...
Απάντηση

Επιστροφή στο “Εκκλησιαστική Επικαιρότητα”