Η ανάγνωση του αποτελέσματος των εκλογών

Προβληματισμοί και ανταλλαγή ιδεών από την Επικαιρότητα.

Συντονιστής: Συντονιστές

Άβαταρ μέλους
smarti
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Re: Η ανάγνωση του αποτελέσματος των εκλογών

Δημοσίευση από smarti »

Πάντως αυτό το ,,εγερθητι,, της Χ.Α έχει γίνει σλόγκαν μέσα σε 2 ημέρες. Ευτυχώς που ο κόσμος το είδε.........και κατάλαβε.......ένας από αυτούς είναι και δηλωμένος σατανιστης από ότι μου είπαν και παίζει σε ένα ροκ συγκρότημα......Μαρία ακουςςςςςςςςςςςςςςςς???????????????????????????
Θεοτόκε Παρθένε, χαίρε κεχαριτωμένη Μαρία ο Κύριος μετά Σου. Ευλογημένη Συ εν Γυναιξί και ευλογημένος ο καρπός της κοιλίας σου, ότι Σωτήρα έτεκες των ψυχών ημών.
Άβαταρ μέλους
ΜΙΧΣ
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από ΜΙΧΣ »

ναι γλυκιά μου ακούω.. δε διαβάζεις τις αναρτήσεις μου... το είπα πρώτη εγώ :mrgreen:
Αναγνώρισα το λάθος μου μόλις τον είδα με το make-up και τα εωσφορικά του καμώματα... είπαμε έχουν θέμα φχψ τα μέλη τους...
Κι εγώ σ' αγαπώ!
+Η ελπίς μου ο Πατήρ, καταφυγή μου ο Υιός, σκέπη μου το Πνεύμα το Άγιον, Τριάς Αγία, δόξα σοι.
Άβαταρ μέλους
smarti
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από smarti »

Sorry Μαρία...δεν το πρόσεξα....!!! :? :?
Θεοτόκε Παρθένε, χαίρε κεχαριτωμένη Μαρία ο Κύριος μετά Σου. Ευλογημένη Συ εν Γυναιξί και ευλογημένος ο καρπός της κοιλίας σου, ότι Σωτήρα έτεκες των ψυχών ημών.
Άβαταρ μέλους
ΜΙΧΣ
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από ΜΙΧΣ »

smarti έγραψε:Sorry Μαρία...δεν το πρόσεξα....!!! :? :?
Δεν πειράζει είπα... σ' αγαπώ!!!
+Η ελπίς μου ο Πατήρ, καταφυγή μου ο Υιός, σκέπη μου το Πνεύμα το Άγιον, Τριάς Αγία, δόξα σοι.
Άβαταρ μέλους
filotas
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από filotas »

Captain Yiannis έγραψε:Οι εκλογές καθόσον με αφορά είναι 35% αποχή (πολύ μεγάλη αποχή σε τέτοια κρίσιμη εποχή),
όλοι οι πάνω από 50-60 ετών σε ποσοστό 80% ψήφισαν ΝΔ και ΠΑΣΟΚ ενώ τα παιδιά τους ψήφισαν κάτι άλλο (δέστε τους στα κρεβάτιά τους ρε παιδιά),
και τέλος για μία ακόμη φορά ο δαίμονας του σκότους θριάμβευσε.
Αυτά περί ΧΑ δεν με πείθουν, ο κόσμος έχει ένα τρόπο να αντιδρά (οι Ιταλοί κάποτε έβαλαν μία εταίρα στην βουλή τους –την Τσιτσιολίνα-)
Για να μπορέσει σήμερα η Ελλάδα μας να ορθοποδήσει θα πρέπει να επαναπροσδιορίσει τρεις επιδιώξεις τις οποίες εξαφάνισαν όλοι αυτοί που έφυγαν και θα πρέπει να φύγουν ακόμη από την Βουλή.
ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ, ΑΥΤΑΡΚΕΙΑ
Η πρώτη επιδίωξη των Ελλήνων σήμερα είναι η επανάκτηση της χαμένης Ελευθερίας ,

Άρα λοιπόν η χώρα μας , θα πρέπει να ξαναγίνει ελεύθερη.
Αυτό θα το επιτύχει πετώντας από πάνω της τις εξαρτήσεις ! (Αγγλους Γάλλους Γερμανούς Αμερικανούς και όποιους άλλους.) Πανεύκολο σας διαβεβαιώ.
Αφού λοιπόν πετάξει τις εξαρτήσεις ουσιαστικά θα είναι ανεξάρτητη, χωρίς αλλότριες επιρροές και παρεμβάσεις.
Κυρίως όμως τα προηγούμενα θα τα επιτύχει αν … ξαναγίνει αυτάρκης.
Με παραγωγή, δηλαδή με γεωργία, κτηνοτροφία, ναυτιλία, βιομηχανία, τουρισμό και ενέργεια. Και μπορεί να τα έχει αυτά. Ο Θεός μας τα έχει δώσει αυτά πλουσιοπάροχα.
Έτσι, όταν η Ελλάδα ξαναγίνει αυτάρκης δεν θα έχει ανάγκη να ζει, όπως σήμερα,….
( Μα είναι δυνατόν να ζούμε με δανεικά, ακόμη και για τις βασικές ανάγκες διατροφής μας. Άκουσον άκουσον , κάποια Ολλανδική εταιρία έχει δεσμεύσει την παραγωγή πατάτας Νάξου, δηλαδή χωρίς την άδειά της εταιρείας αυτής πατάτα Νάξου δεν φυτεύουμε.)
Προϋπόθεση όμως για την επιτυχία όλων των προηγουμένων είναι να υπάρξουν στην πατρίδα μας ηγέτες, που θα έχουν βαθειά στα φυλλοκάρδια τους μια Ελλάδα με Χριστό, μια Ελλάδα της οποίας θα νοιώθουν το μεγαλείο , μια Ελλάδα που ξέρουν ότι έδωσε και πιστεύουν ότι θα συνεχίσει να δίνει με την βοήθεια του Θεού, τα φώτα της σε όλη την Οικουμένη.
Έτσι η πατρίδα μας θα μεγαλουργήσει και πάλι, προς όφελος όλης της ανθρωπότητος !
Υπάρχει κανένα κόμμα που πρεσβεύει τα παραπάνω;;;
Καπετάνιε, μόνο το ΚΚΕ μιλάει για αυτάρκεια και κλειστή οικονομία, ελευθερία και κοινωνική δικαιοσύνη, χωρίς το Χριστό όμως.

Η αυτάρκεια είναι επιθυμητή, αλλά χρειάζεται μακροπρόθεσμη πολιτική για να επιτευχθεί. Σ' αυτό όμως εμείς οι καταναλωτές έχουμε τεράστια ευθύνη. Στην εποχή των παχιών αγελάδων, αντί να στηρίζουμε τα ελληνικά προϊόντα, αγοράζαμε μόνο εισαγόμενα. Έτσι, αντί τα λεφτά που έριξε στην κατανάλωση η πολιτική του ΠΑΣΟΚ να οδηγήσουν σε υγιή ανάπτυξη, οδήγησαν σε μαρασμό της εσωτερικής παραγωγικής μηχανής και σε υπερχρέωση.

Ας κάνουμε εμείς το πρώτο βήμα καταναλώνοντας κατά το δυνατόν αποκλειστικά ελληνικά προϊόντα και μετά βλέπουμε τι θα γίνει με τους πολιτικούς. Βλέπεις, αφού είμαστε μέσα στην ΕΕ, δεν επιτρέπονται μέτρα επιδότησης της εσωτερικής αγοράς ή προστατευτισμού, αλλά κανείς δεν απαγορεύει στους καταναλωτές ν' αγοράζουν μόνο προϊόντα της χώρας τους.

Βεβαίως η πνευματική και πολιτιστική αυτάρκεια, θα μπορούσε να στηρίξει πολύ πιο ουσιαστικά και την οικονομική αυτάρκεια. Αλλά μ' αυτή πολλοί λίγοι ασχολούνται στο χώρο της πολιτικής. Μόνο η Εκκλησία μπορεί να υποστηρίξει την πνευματική αυτάρκεια του Έθνους μας και να μας κάνει μελλοντικά φως που θα φωτίζει όλους τους λαούς της γης, αλλιώς θα μείνουμε μέσα στο εισαγόμενο πνευματικό σκοτάδι της φιλαυτίας και του υλισμού.
aposal
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από aposal »

Μ.Δ.Κ. έγραψε:Ο Καμένος στην τελευταία προεκλογική ομιλία του και είναι προς τιμήν του, εξήγησε ότι απεμπλοκή απο το μνημόνιο δεν μπορεί να γίνει - όχι ότι δεν πρέπει να γίνει- χωρίς συνέπειες τις οποίες προσδιόρισε με την φράση ..."θα πεινάσουμε αλλά..."
Αυτό θα έπρεπε να το κάνουν όλοι οι ''αντιμνημονιακοί' αν ήταν σοβαροί.
Οι δε μηνμονιακοί μας υποσχέθηκαν ανοιχτά γρήγορη πείνα και διαρκείας.....και όσοι ζήσουν.
Διαλέχτε.
Η πείνα έχει αρχίσει ήδη να πλήττει κάποιους συμπολίτες μας. Αύριο πιθανόν να φτάσει και στους υπολοίπους. Ψηφίζοντας μνημονιακά κόμματα εξασφαλίζουμε της διάρκειά της αφού, όπως συμφώνησαν ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ πολιτικοί ταγοί μας, όλα τα έσοδα της χώρας δεν θα τα διαχειρόμαστε πλέον εμείς αλλά οι τροϊκανοί, οι οποίοι πρώτα θα αφαιρούν τα τοκογλυφικά και απατεωνίστικα τοκοχρεωλύσια (με επιτόκια παράνομα, κόντρα στην Ευρωπαϊκή συνθήκη) και ό.τι περισσεύει (αν περισσεύει) θα επιτρέπουν στους Έλληνες να το διαχειριστούν.
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.
Άβαταρ μέλους
dionysisgr
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από dionysisgr »

Χαρα στο κουραγιο σας, θαυμαζω πραγματικα την υπομονη σας,
που καθεστε και κανετε αναλυσεις, επι αναλυσεων,
ενω η εικονα μας, θυμιζει το εξης σκηνικο..

Ειναι καμμια 100σταρια ψυλλοι,
και εχουν κατεβει με πανω, για διαδηλωση,
εχουν δε αρχισει και καποιες διαφωνιες μεταξυ τους,
για τα συνθηματα και τα τεκταινομενα, το τι φταιει κλπ,
ενω την ιδια ωρα εχει γλιστρησει ενα μαμμουθ, μυθικου μεγεθους,
στις σφουγγαρισμενες σκαλες ακριβως απο πανω τους,
και η σκια απο την επερχομενη πτωση του,
και συναμα την συντριπτικη απαλοιφη τους,
απο προσωπου γης, τους εχει ηρεμησει, προς στιγμην,
γιατι τους ενοχλουσε και η λιακαδα συν τοις αλλοις..
"ἰδοὺ ἐγὼ μεθ᾿ ὑμῶν εἰμι πάσας τὰς ἡμέρας ἕως τῆς συντελείας τοῦ αἰῶνος. ᾿Αμήν."
Άβαταρ μέλους
ΜΙΧΣ
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από ΜΙΧΣ »

να γράψεις κανά παιδικό βιβλίο.... χμμμμμμ
Άβαταρ μέλους
dionysisgr
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από dionysisgr »

ΜΙΧΣ έγραψε:να γράψεις κανά παιδικό βιβλίο.... χμμμμμμ
Eσυ προσεξε, γιατι σε ειδα καπου αναμεσα στους ψυλλους..
"ἰδοὺ ἐγὼ μεθ᾿ ὑμῶν εἰμι πάσας τὰς ἡμέρας ἕως τῆς συντελείας τοῦ αἰῶνος. ᾿Αμήν."
Άβαταρ μέλους
ΜΙΧΣ
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από ΜΙΧΣ »

Εννοείται!
Και για να αποφύγω πάλι το τσιγγέλι...
1. οτι πρέπει να προσέχω
2. ότι από μόνη μου συγκαταλέγω εαυτόν στα αφανίπτερα
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Επικαιρότητα”