Σεβασμός στα Πλάσματα αυτά

Προβληματισμοί και ανταλλαγή ιδεών από την Επικαιρότητα.

Συντονιστής: Συντονιστές

Απάντηση

Είστε ΥΠΕΡ των πειραμάτων στα ζώα ?

ΝΑΙ για ΟΛΕΣ τις περιπτώσεις
6
4%
ΝΑΙ ΜΟΝΟ για Ιατρικούς λόγους όμως
56
41%
ΟΧΙ για ΚΑΝΕΝΑΝ Λόγο
64
47%
Δεν το έχω ψάξει το θέμα
9
7%

Σύνολο ψήφων: 135

lovethink
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από lovethink »

http://www.youtube.com/watch?v=wqUGitLZ_iE

Αν δεν τα δούμε δεν θα αφυπνιστούμε
Προσέξτε τη λύπη στα ματάκια των σκυλιών στα κλουβιά και πείτε μου , πείτε μου αν πιστεύετε ότι πρέπει τιμωρία ή όχι σε αυτούς που το κάνουν
Σε ένα κλουβί η μια γάτα γλύφει τη πληγή της διπλανής της
Σαν άνθρωποι φυλακισμένοι αλλά απόλυτα αθώα τα ζωάκια
ΤΡΑΓΙΚΟ
Καλή Σαρακοστή
DOMINIQUE
Έμπειρος Αποστολέας
Έμπειρος Αποστολέας

Δημοσίευση από DOMINIQUE »

Lovethink με το video που είδα πριν λίγο όχι απλά σοκάρεσαι,αλλά λυπάσαι που ο άνθρωπος πλάσμα φτιαγμένο από το ΘΕΟ με πολλή αγάπη,έχει κρυμμένη τόση κτηνωδία μέσα του... :cry:
Ολους τους θησαυρούς της γης εάν έχεις και δεν έχεις Θεό στην καρδιά σου,δεν έχεις τίποτα...
lovethink
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

DOMINIQUE έγραψε:Lovethink με το video που είδα πριν λίγο όχι απλά σοκάρεσαι,αλλά λυπάσαι που ο άνθρωπος πλάσμα φτιαγμένο από το ΘΕΟ με πολλή αγάπη,έχει κρυμμένη τόση κτηνωδία μέσα του... :cry:
Είδες ωρέ τι κάμουνε ? που να μησιφτάκουνε που κακή λαμπριά να μη τσούρθει ωρέ ? ( Γειά σου πατρίδα ) :wink:

Εγώ έχω αναστατωθεί πολύ ,κοιμόμαστε τον ύπνο του δικαίου
Και που να δεις άλλα βίντεο .........
Είμαι στο τσακ να γίνω φυτοφάγος ( όσπρια ρύζι λαχανικά καρπούς αυγά γάλα )
Καλή Σαρακοστή
Ionas
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από Ionas »

"Γεηρά τις εστι η ψυχή των κτηνών...Γη εστι των κτηνών η ψυχή. Μη νομίζετε πρεσβυτέραν είναι της του σώματος αυτών υποστάσεως, μηδέ επιδιαμένουσαν μετά την της σαρκός διάλυσιν".

Μέγας Βασίλειος [Mg 29, 168 A]
Γνώσεσθε την αλήθεια και η αλήθεια ελευθερώσει υμάς
lovethink
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Ionas έγραψε:"Γεηρά τις εστι η ψυχή των κτηνών...Γη εστι των κτηνών η ψυχή. Μη νομίζετε πρεσβυτέραν είναι της του σώματος αυτών υποστάσεως, μηδέ επιδιαμένουσαν μετά την της σαρκός διάλυσιν".

Σα δε ντρέπεσε λίγο λέω εγώ
Αυτό έχω να πω και αν θέλετε διαγράψτε με και δε το παίρνω πίσω
Ντροπή σου μεγάλη μπροστά ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ να πεις ότι τα ζώα μετά το θάνατο διαλύονται
Και τι σημαίνει αυτό ? τι θες να πεις με αυτό ? ότι πρέπει να γινόμαστε ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ?
Αν είδες τα βίντεο και δεν πιάστηκε η καρδιά σου από τα μάτια τους , τότε είσαι σκληρόκαρδος
Και το ξαναλέω
Το θέμα αυτό αφορά ΜΟΝΟ ΟΣΟΥΣ ΑΓΑΠΑΝΕ ΤΑ ΖΩΑ και ΚΑΝΕΝΑΝ άλλον
Οσοι αγαπάνε ΜΟΝΟ τους ανθρώπους τότε να μη μπαίνουν στο κόπο να χαλάνε το Thread
Ευχαριστώ

Εχω θυμώσει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ με την σχιζοφρένειά μας , ότι επειδή είμαστε άνθρωποι και έχουμε ψυχή μπορούμε να διαλύουμε ΚΑΘΕ ΤΙ ΖΩΝΤΑΝΟ γύρω μας
Ε όχι φίλοι μου , το παράδεισο μπορεί να τον χάσουμε ακόμα και από το πως συμπεριφερθήκαμε στα πλάσματα Του Θεού
ΟΥΤΕ ΣΠΟΥΡΓΙΤΙ δεν αφήνει χωρίς τροφή
ΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΡΙΝΑ Φροντίζει
Ντροπή !!!!!!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος lovethink την Δευ Νοέμ 20, 2006 3:19 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Καλή Σαρακοστή
stratos
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από stratos »

Ionas έγραψε:"Γεηρά τις εστι η ψυχή των κτηνών...Γη εστι των κτηνών η ψυχή. Μη νομίζετε πρεσβυτέραν είναι της του σώματος αυτών υποστάσεως, μηδέ επιδιαμένουσαν μετά την της σαρκός διάλυσιν".

το γνωριζουμε αυτο.

και εμεις και Αγιοι εως σημερα που δειχνανε σεβασμο στα πλασματα του θεου,τα ταιζαν,τα φροντιζαν,ζουσαν αγαπημενα βοηθοντας ο ενας το αλλο,και πανω απο ολα τα λυποταν.

το αισθημα του πονου,της διψας της πεινας,της στεναχωριας δεν ειναι μονο για εμας.
να ζησουν θελουν και αυτα και μαλιστα προσφερουν ΜΟΝΟ αγαπη στον ανθρωπο

¨παντα προς σε προσδοκωσι,δουναι
την τροφην αυτων εις ευκαιρον δοντος σου αυτοις συλλεξουσιν

¨Σκυμνοι ωρυομενοι του αρπασαι και ζητησαι παρα το Θεο βρωσιν αυτοις

απο τη στιγμη που ειναι καποιος σκληροκαρδος δεν μπορει να τα δει αυτα τα πραγματα και θα ψαχνει για δικαιολογιες . .
και αυτο το [υπαρχουν ανθρωποι που πεινανε] καθε φορα που το ακουω το μυαλο μου παει στην Καινη Διαθηκη και στην περιπτωση με το μυρο που ζητηθηκε να πωληθη για φτωχους κλπ
η απαντηση του Κυριου ομως ηταν οπως επρεπε.
και που ξερει ο καθενας εγω που λυπαμαι τα ζωα τι κανω με τους φτωχους.
εγω ειμαι απολυτως βεβαιος ομως τι [καρδια] εχει και με τους ανθρωπους ενας που βασανιζει αυτα τα πλασματα.
μια ζωη εχουν και ουτε ουρανος ουτε τιποτα τα περιμενει
εχει τελος η συντομη ζωη τους
ας μην ειναι και μαρτυριο
Εικόνα
Ionas
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από Ionas »

Φίλε Στράτο θα επανέλθω με ένα άλλο κείμενο...
Είπα μήπως εγώ ότι θέλω να βασανίζονται τα ζώα; Τα λόγια του Μεγάλου Βασιλείου τα ανέφερα για να περιοριστεί το αιρετικό φρόνημα μερικών που τα βάζουν παραπάνω από τα ΠΑΙΔΑΚΙΑ που ΠΕΙΝΑΝΕ .
Και ας μην αρχίσει να βρίζει το γνωστό πρόσωπο γιατί η υπομονη έχει τα όριά της..................................................................................
Ionas
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από Ionas »

Και διέταξε Κύριος ο Θεός κολοκύνθην, και έκαμε να αναβή επάνωθεν του Ιωνά, δια είναι σκιά υπεράνω της κεφαλής αυτού…και διέταξε Κύριος ο Θεός σκώληκα…και επάταξε την κολοκύνθην και εξηράνθη..και είπεν (Ιωνάς) είναι κάλλιον εις εμέ να αποθάνω παρά να ζω….Και είπε Κύριος , συ ελυπήθης δια την κολοκύνθην…ήτις εγενήθη εν μιά νυκτί και εν μια νυκτί εχάθη. Και εγώ δεν έπρεπε να λυπηθώ υπέρ της Νινευής της πόλεως της μεγάλης, εν η υπάρχουν πλείονες ή δώδεκα μυριάδες ανθρώπων …και κτήνη πολλά;
[Ιωνάς δ΄ 6]
gkdgr
Συστηματικός Αποστολέας
Συστηματικός Αποστολέας

Δημοσίευση από gkdgr »

Πλάκα έχετε...Πολύ μου αρέσει που ξαφνικά οι καναπέδες και τα PC έγιναν σύμβολα αντίστασης απέναντι στο καπιταλισμό και στο κεφάλαιο.
Ετσι όλοι μαζί θα καταστρέψουμε τις εταιρείες που βασανίζουν τα ζωάκια..
Δεν θα αγοράζουμε τα προιόντα τους μέχρι να αλλάξουν επωνυμία..
Α ρε καημένε Βελουχιώτη...
Ο κακομοίρης που πεθαίνει απο πείνα σε αυτό το πλανήτη lovethink θα το έτρωγε το ζωάκι ευχαρίστως για να μη πεθάνει..
Εσύ και εγώ τρώμε το προιόν που παράγεται (η το αγοράζουμε) μετά το πείραμα.
Αρα εμείς δεν το σκοτώνουμε για να επιζήσουμε αλλά για να καταναλώσουμε ένα προιόν που μας το πουλάει μια εταιρεία μέσω του διαφημιστή της.
Οταν σταματήσουν σε αυτη τη Γή οι θάνατοι απο πείνα το ξανασυζητάμε.
Voliotis
Συστηματικός Αποστολέας
Συστηματικός Αποστολέας

Δημοσίευση από Voliotis »

Και γιατί παρακαλώ αποκλείουμε το συνδυασμό και των δύο; Κανείς δεν είπε να αφήσουμε τα παιδάκια να πεθαίνουν. Μπορούμε κάλλιστα να ασχολούμαστε με φιλανθρωπικές οργανώσεις αλλά και φιλοζωικές. Εδώ η Εκκλησία μας λέει να αποφεύγουμε χίλιες δυο αμαρτίες ταυτόχρονα, σε δύο ενέργειες θα τα βρούμε δύσκολα;
Απάντηση

Επιστροφή στο “Επικαιρότητα”