κανεις ντριμπλες σε 5 ατομα μεσα σε τηλεφωνικο θαλαμο
μονο αυτο εχω να πω
και σε παρακαλω να ποσταρεις τα τοοοοσα φαουλ που εχω κανει
να παρω και εγω σειρα

ισως το κανω με παρουσιαση power point

Συντονιστής: Συντονιστές
εδω εχεις δικαιοMisha έγραψε:δεν μπορω να σε διαβαζω λάβρο και οργιλο εναντίον των ολιγαριθμων ,πολυδιασπασμένων και διολου ελκυστικων παλιοημερολογιτων και την ιδια ωρα σιωπηλό και άφωνο ενώπιον των λατινοφρόνων ......
τους βλεπεις να συλλειτουργουν με παπικους και συνεχιζεις να επιτιθεσαι ενντιον των ζηλωτων!!!!!!!!
ειδες που σου λέω για τα πολλαπλά και συνεχόμενα "φάουλ"...???stratos έγραψε: δεν μπορει λεω ενας φιλοαγιορειτης και νεοημερολογητης να βγαζει συνεχεια τετοια χολη και τετοια συκοφαντια μονο κατα της Εκκλησιας του νεου και κατα των 19 Μονων πλην της εσφιγμενου![]()
![]()
![]()
καλα ξεχνας τις συκοφαντιες για το Ορος;Misha έγραψε:
ειδες που σου λέω για τα πολλαπλά και συνεχόμενα "φάουλ"...???
το ποιος συκοφαντεί ,με υπονοουμενα και αοριστολογίες,εδω και καιρό είναι καταγεγραμμένο...
προσωπικά δεν είπα τιποτα περισσότερο από οσα κατα καιρους έχουν πει ο π.Παίσιος,ο παπα Εφραιμ,οι π.Ζήσης,Μεταλληνός,Γιουσμάς....
και δεν εχω ουτε μοναστηρι,ουτε ενορία,ουτε καμμια ομάδα ή ίδρυμα για να θέλω να τραβηξω κοσμο προς τα εκει...ουτε επιδοτηση απο την ΕΟΚ θα πάρω,ουτε εχω καποιου ειδους εξαρτηση ....
όταν μιλω μιλω απ την καρδια μου και την συνειδηση μου ,για τους αδελφους μου που δεν ξερουν ακόμη τι παιζεται ..ωστε να μαθουν την ταπεινή Ορθοδοξια των ασκητων αγιων μας κι οχι το νεοπλουτίστικο κακεκτυπο που προσπαθουν να περάσουν οι ποικιλοι νεοεποχίτες οικουμενιστές.
καταλαβαινομαστε νομιζω...
Χάθηκε αυτόςstratos έγραψε:[.υπαρχουν θεσεις για την βερδικουσα με τον Νακο
Misha " ένωση " ήδη έγινε κατάλαβε το !!!Misha έγραψε:ξέρετε τι λένε οι πιστοί των Κυκλάδων εξαιτίας της στάσεως του οικείου μητροπολίτη????
ότι η ένωση ήδη έγινε!!!!οποιος εχει γνωστούς σε Τηνο,Σύρο ας τους ρωτήσει....
Συμπροσευχές και συλλείτουργα έως εκεί που δεν παίρνει...
και μετά μερικοί μερικοί ....