ποια αρθρα μου φιλε;;;
με τα ανθελληνικα συμφεροντα των ρωσων και εσυ;;;;;;
...........................................................................................................
Συντονιστής: Συντονιστές

θέλεις να σου βαλω το κειμενο του Πατριαρχη ,που γράφει οτι οι επαναστατες Ελληνες "διεκοψαν την αρμονική συμβίωση Ελλήνων και Τουρκων"?stratos έγραψε:Να δουμε ποτε θα ξυπνησετε
ποια αρθρα μου φιλε;;;

ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΑMisha έγραψε: αλήθεια ο Μοσχας και ο Αθηνών ,δεν ειναι αρχιερεις και μπορεις να τους κατακρίνεις ελέυθερα;;;

εχει πεί τέτοιο μαργαριτάρι ??? 8O 8O 8OMisha έγραψε:θέλεις να σου βαλω το κειμενο του Πατριαρχη ,που γράφει οτι οι επαναστατες Ελληνες "διεκοψαν την αρμονική συμβίωση Ελλήνων και Τουρκων"?stratos έγραψε:Να δουμε ποτε θα ξυπνησετε
ποια αρθρα μου φιλε;;;
ασε τωρα με τη φαναριωτικη διπλοπροσωπεια που θα ευχοταν να μην είχε γίνει ποτέ η επανάσταση του 1821 για να μπορεί να ελέγχει όλη την ελληνική επικράτεια...

δλδ τους ορθοδοξους ,και μαλιστα αρχιερεις,που δεν ειναι έλληνες τους κατακρινουμε ελεύθερα???stratos έγραψε:ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΑMisha έγραψε: αλήθεια ο Μοσχας και ο Αθηνών ,δεν ειναι αρχιερεις και μπορεις να τους κατακρίνεις ελέυθερα;;;
ΚΑΙ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΜΟΥ
ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΡΩΣΟΣ

Δυστυχώς, αυτή ειναι η αλήθεια, αδελφέ Stratos !Να πόσο έμπειροι είναι οι παπάδες του Φαναρίου σχετικά με τις ρώσικες συνομωσίες. Να γιατί ο Χριστόδουλος με την τετρακομματική ουσιαστικά υποστήριξη των ρωσόδουλων οδηγεί την ελληνική εκκλησία σε σύγκρουση με τον Βαρθολομαίο με τις πλάτες της Μόσχας. Να γιατί οι τέσσερις πολιτικές ηγεσίες δεν είναι ρωσόφιλοι και αντιδυτικοί έλληνες εθνικιστές, αλλά ρωσόδουλοι. Τέτοιος φαίνεται ότι είναι και ο ίδιος ο Χριστόδουλος. Σ’ αυτή τη σύγκρουση και ιδιαίτερα σ’ αυτή Μόσχας- Οικουμενικού Πατριαρχείου οι δημοκράτες και οι επαναστάτες δεν μπορούν να στέκονται αδιάφοροι. Όσο ο Βαρθολομαίος αντιστέκεται στους νέους τσάρους πρέπει να υποστηριχθεί. Αν η εκκλησία της Ελλάδος μαζί με το κράτος πάψουν στην πράξη να αναγνωρίζουν τα πρωτεία του Κων/πόλεως, τότε το Φανάρι μένει στην ουσία χωρίς πολλούς πιστούς και χωρίς κρατική στήριξη, άρα και χωρίς εξουσία, αφού χάνει τη μοναδική συμπαγή μάζα των πιστών που διαθέτει, τα εκατομμύρια των Ελλήνων. Το τελευταίο εκκλησιαστικό πραξικόπημα του Χριστόδουλου και η γενική ανταρσία του απέναντι στο Φανάρι με το να μην αναγνωρίζει τα πρωτεία του, αλλά τα πρωτεία της Μόσχας είναι σχέδιο του υπουργείου εξωτερικών της Ρωσίας…
επανερχεσαι δριμύτερος επικαλουμενος κειμενο ενος άθλιου γκρουπούσκουλου υπο την επωνυμια ΟΑΚΚΕ (οργανωση για την ανασυγκροτηση του ΚΚΕ)