Δεν έχω απάντηση.ntinoula έγραψε:Μοναχός γίνεται όποιος είναι φτωχός και δεν έχει να φάει?blurcode έγραψε:Μπορείς να γίνεις μοναχή τότε.AnastasiaD έγραψε:Ego pantos eimai poli ftoxi, se sxesi me afta poy blepo.[..]
Μια φορά κι έναν καιρό ήταν....
Συντονιστές: konstantinoupolitis, Συντονιστές
-
AnastasiaD
- Συστηματικός Αποστολέας

Εχετε σοβαρότητα μέσα σας με αυτά που λέτε?blurcode έγραψε:Δεν έχω απάντηση.ntinoula έγραψε:Μοναχός γίνεται όποιος είναι φτωχός και δεν έχει να φάει?blurcode έγραψε:Μπορείς να γίνεις μοναχή τότε.
Πριν το ανοίξετε το στοματάκι σας, να σκέφτεστε... σας παρακαλώ
Μοναχή, δε χρειάζεται να γίνω, γιατί μπορώ να υπηρετώ τον Κύριο και μέσα απο την οικογένεια
AnastasiaD έγραψε:
Ego pantos eimai poli ftoxi, se sxesi me afta poy blepo.
De ksero ama ta royxa moy pleon exoyne liosei kai perimeno na foreso royxo poy tha moy xarisei kapoios me agapi!!!!!
KAI TO DOMATIO MOY EINAI TOSO FTOXO KAI ADEIO OSTE PLEON BOLEBOMAI KAI STA PAGKAKIA, MIA XARA EINAI KAI AFTA!!!!
Σπουδαζεις στην Αγγλια Αναστασια ;
...ΚΑΙ ΙΔΟΥ ΕΓΩ ΜΕΘ`ΥΜΩΝ ΕΙΜΙ ΠΑΣΑΣ ΤΑΣ ΗΜΕΡΑΣ ΕΩΣ ΤΗΣ ΣΥΝΤΕΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΑΙΩΝΟΣ. ΑΜΗΝ.
-
AnastasiaD

Σπουδάζω στην Αγγλία με υποτροφία του ΙΚΥ, οπότε, μη νομίζεις ότι έχω και μου περισσεύουν πολλά χρήματα.Melpomeni έγραψε:AnastasiaD έγραψε:
De ksero ama ta royxa moy pleon exoyne liosei kai perimeno na foreso royxo poy tha moy xarisei kapoios me agapi!!!!!
KAI TO DOMATIO MOY EINAI TOSO FTOXO KAI ADEIO OSTE PLEON BOLEBOMAI KAI STA PAGKAKIA, MIA XARA EINAI KAI AFTA!!!!
Πριν φυγω για Αγγλία, ήμουνα άνεργη, δεν είχα κομποδεμα προσωπικό στη τράπεζα δικό μου, δεν είχα τίποτα, μόνο ένα πιάτο φαγητό απο τους γονείς μου.
Πήρα την υποτροφία, μετά απο γραπτές εξετάσεις, που μη φαντάζεσαι ότι ήταν εύκολες. Με βαριά καρδιά έφυγα. Εφυγα για να αποκτήσω ένα επιπλέον πτυχίο ίσως και δυο. Αυτους τους μηνες τελειώνω το μεταπτυχιακό μου.
Οπότε συμπεραίνεις ότι δε είμαι πλούσια, γιατί δε θα έμπαινα στη διαδικασία να δώσω εξετάσεις, να με τρώει η αγωνία και το άγχος, κα.
Αμα είχα δικά μου χρήματα, θα είχα φύγει και νωρίτερα, γιατι ειμαι 27 χρονων και πριν το πρωτο πτυχίο ημουνα 2 χρόνια άνεργη......
Τα συμπεράσματα δικά σου!!!!!
Οι γονείς μου δε μπορούσανε να με σπουδάσουνε στο εξωτερικό, γιατι εχουνε να σπουδασουνε τρεις κόρες και οι σπουδές, όπως καταλαβαίνεις είναι πανάκριβες και μόνο για ευκατάστατους
προγαμιεες σχεσεις
Χθες,ο Μητροπολίτης Μεσογέας,,στην ομιλία του, είπε κάποια πολύ
σωστά και σοβαρά πράγματα για τις προγαμιέες σχέσεις !
Κάποια απο αυτά ήταν ότι..
1) Ανάμεσα σε μια/έναν άνθρωπο με προγαμιέες σχέσεις,αλλα παρθένο σε ψυχή-με την χαρη του Θεού-και μία/έναν Παρθένο,που βιώνει την Σκλαβιάτης Παρθενίας της/του, σωστή άσκηση είναι ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ...
2)Ο Γάμος με κυρίρχο κριτήριο την Παρθενία-ειδικα της γυναικας ως είθισται σε εκκλησιασικούς κύκλους,ΔΕΝ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟΣ,ΑΝ ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΗΝ ΑΓΝΗ ΑΓΑΠΗ....ΑΛΛΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΛΟΓΙΚΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ/....
3)Η εκκλησία έχει τους Κανόνες της,αλλα ο Πνευματικός του καθενος,ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΚΡΙΣΗ,θα καθορίσει το μεγεθος του Αγωνα μας,αναφορικα και εμ αυτο το ζήτημα των σχεσεων...
4)Να κοιτάμε να διαφυλάττουμε,ή να προσπαθούμε να ξανακερδίσουμε την χαμένη μας Αγνοτητα της ψυχής,και να μην ασχολούμαστε να κρίνουμε την έλλειψη αγνότητα των άλλων...
5)Όποιος Αγαπήσει αληθινα μία/έναν σε καμια περίπτωση δεν το παρατα,επειδη δεν αποδείχτηκε αγνη/ος σωματικά,ούτε επειδή μπορεί να μην είναι μέσα στην εκκλησία,ή επειδη μπορεί να μην έχει πνευματικο....Η ΧΑΡΙΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ,θα ασχοληθει με τα θεματα αυτα του άλλου ατόμου,εμεις να κοιτάμε μονο ΝΑ ΤΗΝ/ΤΟΝ ΑΓΑΠΑΜΕ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ....
:) :) :) Ο Θεός ας φωτίσει επιτέλους τους Χριστιανους-
ΦΙΛΑΚΙΑ
σωστά και σοβαρά πράγματα για τις προγαμιέες σχέσεις !
Κάποια απο αυτά ήταν ότι..
1) Ανάμεσα σε μια/έναν άνθρωπο με προγαμιέες σχέσεις,αλλα παρθένο σε ψυχή-με την χαρη του Θεού-και μία/έναν Παρθένο,που βιώνει την Σκλαβιάτης Παρθενίας της/του, σωστή άσκηση είναι ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ...
2)Ο Γάμος με κυρίρχο κριτήριο την Παρθενία-ειδικα της γυναικας ως είθισται σε εκκλησιασικούς κύκλους,ΔΕΝ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟΣ,ΑΝ ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΗΝ ΑΓΝΗ ΑΓΑΠΗ....ΑΛΛΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΛΟΓΙΚΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ/....
3)Η εκκλησία έχει τους Κανόνες της,αλλα ο Πνευματικός του καθενος,ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΚΡΙΣΗ,θα καθορίσει το μεγεθος του Αγωνα μας,αναφορικα και εμ αυτο το ζήτημα των σχεσεων...
4)Να κοιτάμε να διαφυλάττουμε,ή να προσπαθούμε να ξανακερδίσουμε την χαμένη μας Αγνοτητα της ψυχής,και να μην ασχολούμαστε να κρίνουμε την έλλειψη αγνότητα των άλλων...
5)Όποιος Αγαπήσει αληθινα μία/έναν σε καμια περίπτωση δεν το παρατα,επειδη δεν αποδείχτηκε αγνη/ος σωματικά,ούτε επειδή μπορεί να μην είναι μέσα στην εκκλησία,ή επειδη μπορεί να μην έχει πνευματικο....Η ΧΑΡΙΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ,θα ασχοληθει με τα θεματα αυτα του άλλου ατόμου,εμεις να κοιτάμε μονο ΝΑ ΤΗΝ/ΤΟΝ ΑΓΑΠΑΜΕ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ....
:) :) :) Ο Θεός ας φωτίσει επιτέλους τους Χριστιανους-
ΦΙΛΑΚΙΑ
-
AnastasiaD

Re: μια φορα κι εναν καιρό ήταν....
Παντως χωρίς καμια διάθεση ειρωνίας, άμα θελει κανείς να εργαστεί, βρίσκει εργασία.Misha έγραψε:ΠΟΙΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΑΓΕ;
το ψυγείο του
η τραπεζαρία του σε ωρα φαγητου....
Μας δίδαξε με τον λόγο του,μας στηριξε με την προσευχή του,μας εξέπληξε με τη ζωή του....ποιος να ειναι άραγε;;
[σε επόμενες φωτογραφιες θα δειτε και την υπερπολυτελη καμαρα του και την πλουσια γκαρνταρομπα του...
(ένας αρχικος σχολιασμος έχει γινει εδώ.....Κοσμικό πνεύμα
Ενα καλό γυάλισμα στο πάτωμα, δε θα έβλαπτε. Τα ωραία, παλιά ξύλινα πατώματα, ξέρετε πόσο στοιχίζουν στις μέρες μας? Μια περιουσία.
Επιπλέον, με μια μικρή ανακαίνιση, το κελι θα λάμπει, αρκεί να υπάρχει θέληση. Περί του επιτοίχιου ψυγείου, ξέρετε τί σπάνιο είδος είναι ?? ιστορικό κειμήλιο, μια μικρή συντήρηση δε βλάπτει. Θα γίνει μετά κουκλι
AnastasiaD έγραψε:Σπουδάζω στην Αγγλία με υποτροφία του ΙΚΥ, οπότε, μη νομίζεις ότι έχω και μου περισσεύουν πολλά χρήματα.Melpomeni έγραψε:AnastasiaD έγραψε:
Πριν φυγω για Αγγλία, ήμουνα άνεργη, δεν είχα κομποδεμα προσωπικό στη τράπεζα δικό μου, δεν είχα τίποτα, μόνο ένα πιάτο φαγητό απο τους γονείς μου.
Πήρα την υποτροφία, μετά απο γραπτές εξετάσεις, που μη φαντάζεσαι ότι ήταν εύκολες. Με βαριά καρδιά έφυγα. Εφυγα για να αποκτήσω ένα επιπλέον πτυχίο ίσως και δυο. Αυτους τους μηνες τελειώνω το μεταπτυχιακό μου.
Οπότε συμπεραίνεις ότι δε είμαι πλούσια, γιατί δε θα έμπαινα στη διαδικασία να δώσω εξετάσεις, να με τρώει η αγωνία και το άγχος, κα.
Αμα είχα δικά μου χρήματα, θα είχα φύγει και νωρίτερα, γιατι ειμαι 27 χρονων και πριν το πρωτο πτυχίο ημουνα 2 χρόνια άνεργη......
Οι γονείς μου δε μπορούσανε να με σπουδάσουνε στο εξωτερικό, γιατι εχουνε να σπουδασουνε τρεις κόρες και οι σπουδές, όπως καταλαβαίνεις είναι πανάκριβες και μόνο για ευκατάστατους
Ο Κυριος στηριγμα σου και σκεπη σου Αναστασια !
...ΚΑΙ ΙΔΟΥ ΕΓΩ ΜΕΘ`ΥΜΩΝ ΕΙΜΙ ΠΑΣΑΣ ΤΑΣ ΗΜΕΡΑΣ ΕΩΣ ΤΗΣ ΣΥΝΤΕΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΑΙΩΝΟΣ. ΑΜΗΝ.
-
AnastasiaD

Ευχαριστώ, να είσαι καλά!!!Melpomeni έγραψε:AnastasiaD έγραψε:Σπουδάζω στην Αγγλία με υποτροφία του ΙΚΥ, οπότε, μη νομίζεις ότι έχω και μου περισσεύουν πολλά χρήματα.Melpomeni έγραψε:
Ο Κυριος στηριγμα σου και σκεπη σου Αναστασια !
..................
Συγχαρητήρια Αναστασία,και καλή Δύναμη !!!Η Παναγία να σε έχει καλα !!
Να πω κάτι σχετικα με την Ανεργία...
Η εμπειρία ετών,και ποικίλων συναναστροφών,μου έδειξε ότι η Ανεργία
στην Ελλάδα είναι ΒΑΘΙΑ ΔΙΑΡΘΡΩΤΙΚΗ...
Οι πολλοι πτυχιούχοι-ένα μεγάλο ποσοστό-ΔΕΝ ΚΑΤΑΔΕΧΟΝΤΑΙ να πιασουν μια πιο προχειρη δουλια,ΑΣΧΕΤΗ με τις σπουδες τους...και μένουν συνειδητα άνεργοι,μέχρι να βρουν την -σχετικη με τις σπουδες τους -δουλια..
Εγω.στα 3 χρόνια ανεργίας-απο το αντικείμενο σπουδων μου-,που πέρασα,αφοτου τελειωσα σπουδες δούλευα..
σε σουπερ μαρκετ
σε μπαρακι
σε βιβλιοπωλειο
προωθητρια σε καφετεριες..
ιδιαιτερα οταν εβρισκα...
Και καθε δουλια,την έκανα ΜΕ ΧΑΡΑ,και το παλευα ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΗ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΩ γιατι το ήθελα,και δεν ένιωθα κανενα κομπεξ κατωτεροτητας...
Στην Ελλάδα ειδικα,η κοινωνία,έχει συνδέσει την μόρφωση -με βάσει τα πτυχία- άμεσα με την κοινωνικη και επαγγελματικη καταξίωση
Εγω,διαφωνω με αυτο,γιατι πολλοι μορφωμένοι,δεν πηραν ποτε πτυχιο,
Επίσης,πολλοι αποφοιτοι Λυκειου,βρισκουν δουλια,και περνανε καλα..
και κυρίως,το ΜΕΓΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ,ειναι όταν ΤΑ ΠΤΥΧΙΑ ΜΠΛΟΚΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΕΛΙΞΙΑ ΤΟΥ ΑΤΟΜΟΥ,ΣΤΟ ΔΙΑΡΚΩΣ ΕΞΕΛΙΣΣΟΜΕΝΟ ΚΑΙ ΑΣΤΑΘΕΣ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΕΡΓΑΣΙΑΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ...
Τα παρπάνω ΔΕΝ ΑΦΟΡΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ>.
Και αυτο το λέω,γιατι απο την πολλη αγαπη ,παλι θα με μαλωσετε για κατι...δεν μπορει...
ΦΙΛΙΑ
Οι πολλοι πτυχιούχοι-ένα μεγάλο ποσοστό-ΔΕΝ ΚΑΤΑΔΕΧΟΝΤΑΙ να πιασουν μια πιο προχειρη δουλια,ΑΣΧΕΤΗ με τις σπουδες τους...και μένουν συνειδητα άνεργοι,μέχρι να βρουν την -σχετικη με τις σπουδες τους -δουλια..
Εγω.στα 3 χρόνια ανεργίας-απο το αντικείμενο σπουδων μου-,που πέρασα,αφοτου τελειωσα σπουδες δούλευα..
σε σουπερ μαρκετ
σε μπαρακι
σε βιβλιοπωλειο
Και καθε δουλια,την έκανα ΜΕ ΧΑΡΑ,και το παλευα ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΗ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΩ γιατι το ήθελα,και δεν ένιωθα κανενα κομπεξ κατωτεροτητας...
Στην Ελλάδα ειδικα,η κοινωνία,έχει συνδέσει την μόρφωση -με βάσει τα πτυχία- άμεσα με την κοινωνικη και επαγγελματικη καταξίωση
και κυρίως,το ΜΕΓΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ,ειναι όταν ΤΑ ΠΤΥΧΙΑ ΜΠΛΟΚΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΕΛΙΞΙΑ ΤΟΥ ΑΤΟΜΟΥ,ΣΤΟ ΔΙΑΡΚΩΣ ΕΞΕΛΙΣΣΟΜΕΝΟ ΚΑΙ ΑΣΤΑΘΕΣ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΕΡΓΑΣΙΑΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ...
Και αυτο το λέω,γιατι απο την πολλη αγαπη ,παλι θα με μαλωσετε για κατι...δεν μπορει...
ΦΙΛΙΑ
-
AnastasiaD

Re: ..................
Δεν είχα και δεν έχω κανένα κόμπλεξ κατωτερότητας, απλά δεν είχα χρόνο να δουλέψω για να αμειφθώ, γιατί φρόντιζα γέροντα παππου στο σπιτι για 5 χρόνια και την μητέρα μου που είχε κάποιες ατυχίες-προβλήματα υγείας, οπότε όπως καταλαβαίνεις ήμουνα η νοικοκυρά του σπιτιού, χωρίς να είμαι παντρεμένη και να έχω το δικό μου σπίτι.deppy28 έγραψε:Συγχαρητήρια Αναστασία,και καλή Δύναμη !!!Η Παναγία να σε έχει καλα !!
σε σουπερ μαρκετ
σε μπαρακι
σε βιβλιοπωλειο
ΦΙΛΙΑ