http://alithia.freeforums.org/viewtopic.php?t=36
Καλημερα σε ολους!

Συντονιστής: Συντονιστές
Και εγω χαιρομαι οταν υπαρχει κλιμα αλληλεγυης και συμπνοιας. Οποτε μπορω και το επιτρεπει ο ελευθερος χρονος μου δημοσιευω και εδω...nkope έγραψε:Φίλε Ιωάννη (God_Send) η δημοσίευση αυτή ταιριάζει μάλλον στο θέμα περί ηλεκτρονικού χρήματος παρά εδώ.
Πάντως Ιωάννη χαίρομαι που εσύ όπως κι άλλα μέλη του forum, παρ΄ότι έχετε δικά σας forums, δεν παραλείπετε να παίρνετε μέρος και στις συζητήσεις του Άθως.εδώ.
ΟΚ...κανενα προβλημα!nkope έγραψε:Φίλε Ιωάννη σε παρακαλώ όμως ν΄αφαιρέσεις απ΄την υπογραφή σου την παραπομπή στο forum σου, γιατί θα διαμαρτυρηθεί o ocengr2 που του ζήτησα το ίδιο πράγμα και το έκανε. Μπορείς να βάλεις την παραπομπή στα προσωπικά σου στοιχεία και να ζητήσεις από το Νικόλα (agiooros) να το βάλει στα links.
Δυστυχώς ορισμένοι (ευτυχώς ελάχιστοι) χρησιμοποιούν το forum MONO για να διαφημίσουν την ιστοσελίδα τους KAI για να αντιγράψουν επιλεκτικά κάποιες συζητήσεις στον ιστοχώρο τους.God_Send έγραψε: Το οτι καποια μελη απο εδω μεσα μπορει να εχουν δικα τους forum, οπως και εγω, δεν σημαινει οτι πρεπει να ειμαστε αποκομμενοι απο αλλα forum-σταθμους οπως αυτο.
Aκου κάτι αγαπημένε μου πολυαγαπημένε μου nkope ( ξέρω ότι αγαπιόμαστε πολύ εδώ μέσα ) σε μένα φίμωση λόγου δεν πέφτειnkope έγραψε:Μάνο δε με πειράζει η παρουσία σου, όπως δεν με πειράζει η παρουσία οποιουδήποτε παλιού ή νέου μέλους, άλλωστε το forum δεν μου ανήκει, εγώ είμαι ένας απλός συντονιστής.
Όμως Μάνο υπάρχουν μερικές δημοσιεύσεις σου που ξεπερνούν τα όρια. Σ΄αυτές θα επεμβαίνω είτε σ΄αρέσει είτε όχι. Κι αν το παρακάνεις τότε ...με πολύ αγάπη θα ζητήσω απ΄το Νίκο τη διαγραφή σου.
Από σένα εξαρτάται. Αυτοσυγκρατείσαι και μένεις ή το παρακάνεις και φεύγεις.
Θεόσταλτε με τρόμο γύρισα το ποντίκι ανάποδα και δεν διαπίστωσα κανένα χάραγμα ...God_Send έγραψε:...Αααα...και κατι αλλο...ενας φιλος μου ειπε: "Εχεις σκεφτει οτι το χαραγμα το εχουμε ολοι ηδη κατω απο τα χερια μας; Για σηκωσε το mouse που κρατας και κοιτα την ετικετα με το bar-code που αντιπροσωπευει τον κωδικο του προιοντος".
Κουφαθήκατε, εεεε ?????