Verichip...Είναι άραγε το χάραγμα?????

Γενικότερη συζήτηση σχετικά με την ερμηνεία των προφητειών της Ορθοδοξίας και τα Σημεία των Καιρών στην Εποχή μας.

Συντονιστής: Συντονιστές

Απάντηση
God_Send
Βασικός Αποστολέας
Βασικός Αποστολέας
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από God_Send »

Ακομη στο τσιπακι εχετε μεινει? Διαβαστε στο link που ακολουθει, την 2η και 3η δημοσιευση που εκανε μελος της σελιδας μου σχετικα με μελλοντικους και πιθανους τροπους σφραγισματος..."Τα τσιπάκια είναι πλέον χάρτινα, ή και ινώδη από άλλα είδη οργανικών ινών. "

http://alithia.freeforums.org/viewtopic.php?t=36

Καλημερα σε ολους! :wink:
nkope
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από nkope »

Φίλε Ιωάννη (God_Send) η δημοσίευση αυτή ταιριάζει μάλλον στο θέμα περί ηλεκτρονικού χρήματος παρά εδώ.

Πάντως Ιωάννη χαίρομαι που εσύ όπως κι άλλα μέλη του forum, παρ΄ότι έχετε δικά σας forums, δεν παραλείπετε να παίρνετε μέρος και στις συζητήσεις του Άθως.εδώ.
God_Send
Βασικός Αποστολέας
Βασικός Αποστολέας
Επικοινωνία:

nkope έγραψε:Φίλε Ιωάννη (God_Send) η δημοσίευση αυτή ταιριάζει μάλλον στο θέμα περί ηλεκτρονικού χρήματος παρά εδώ.

Πάντως Ιωάννη χαίρομαι που εσύ όπως κι άλλα μέλη του forum, παρ΄ότι έχετε δικά σας forums, δεν παραλείπετε να παίρνετε μέρος και στις συζητήσεις του Άθως.εδώ.
Και εγω χαιρομαι οταν υπαρχει κλιμα αλληλεγυης και συμπνοιας. Οποτε μπορω και το επιτρεπει ο ελευθερος χρονος μου δημοσιευω και εδω...

Το οτι καποια μελη απο εδω μεσα μπορει να εχουν δικα τους forum, οπως και εγω, δεν σημαινει οτι πρεπει να ειμαστε αποκομμενοι απο αλλα forum-σταθμους οπως αυτο.
nkope
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από nkope »

Φίλε Ιωάννη σε παρακαλώ όμως ν΄αφαιρέσεις απ΄την υπογραφή σου την παραπομπή στο forum σου, γιατί θα διαμαρτυρηθεί o ocengr2 που του ζήτησα το ίδιο πράγμα και το έκανε. Μπορείς να βάλεις την παραπομπή στα προσωπικά σου στοιχεία και να ζητήσεις από το Νικόλα (agiooros) να το βάλει στα links.
God_Send
Βασικός Αποστολέας
Βασικός Αποστολέας
Επικοινωνία:

nkope έγραψε:Φίλε Ιωάννη σε παρακαλώ όμως ν΄αφαιρέσεις απ΄την υπογραφή σου την παραπομπή στο forum σου, γιατί θα διαμαρτυρηθεί o ocengr2 που του ζήτησα το ίδιο πράγμα και το έκανε. Μπορείς να βάλεις την παραπομπή στα προσωπικά σου στοιχεία και να ζητήσεις από το Νικόλα (agiooros) να το βάλει στα links.
ΟΚ...κανενα προβλημα! :wink:
sakis
Βασικός Αποστολέας
Βασικός Αποστολέας

Δημοσίευση από sakis »

God_Send έγραψε: Το οτι καποια μελη απο εδω μεσα μπορει να εχουν δικα τους forum, οπως και εγω, δεν σημαινει οτι πρεπει να ειμαστε αποκομμενοι απο αλλα forum-σταθμους οπως αυτο.
Δυστυχώς ορισμένοι (ευτυχώς ελάχιστοι) χρησιμοποιούν το forum MONO για να διαφημίσουν την ιστοσελίδα τους KAI για να αντιγράψουν επιλεκτικά κάποιες συζητήσεις στον ιστοχώρο τους.
nkope
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από nkope »

Αυτό δεν ισχύει για τον Ιωάννη, να μην τον αδικούμε, ούτε για τη Ζωή, ούτε για το Χρήστο, ούτε για τον oceangr2. Συγγνώμη αν ξέχασα κανένα.
God_Send
Βασικός Αποστολέας
Βασικός Αποστολέας
Επικοινωνία:

Μετα απο καποια σχετικη μελετη πλεον πιστευω οτι το σφραγισμα δεν θα ειναι το τσιπακι...γιατι; Γιατι πολυ απλα καποιος "σφραγισμενος" θα μπορει να το βγαλει με μια μικρη και σχεδον ανωδινη επεμβαση!

Αρα καταληγουμε...θα ειναι καποια μεθοδος η οποια δεν θα δινει την δυνατοτητα να ειναι αντιστρεψιμη. Τωρα το τι θα ειναι ακριβως...κανεις δεν το ξερει ακομη. :?:

Το τσιπακι ειναι πολύ κραυγαλεο...!

Αααα...και κατι αλλο...ενας φιλος μου ειπε: "Εχεις σκεφτει οτι το χαραγμα το εχουμε ολοι ηδη κατω απο τα χερια μας; Για σηκωσε το mouse που κρατας και κοιτα την ετικετα με το bar-code που αντιπροσωπευει τον κωδικο του προιοντος".

Κουφαθεικατε, εεεε ?????
lovethink
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από lovethink »

nkope έγραψε:Μάνο δε με πειράζει η παρουσία σου, όπως δεν με πειράζει η παρουσία οποιουδήποτε παλιού ή νέου μέλους, άλλωστε το forum δεν μου ανήκει, εγώ είμαι ένας απλός συντονιστής.

Όμως Μάνο υπάρχουν μερικές δημοσιεύσεις σου που ξεπερνούν τα όρια. Σ΄αυτές θα επεμβαίνω είτε σ΄αρέσει είτε όχι. Κι αν το παρακάνεις τότε ...με πολύ αγάπη θα ζητήσω απ΄το Νίκο τη διαγραφή σου.

Από σένα εξαρτάται. Αυτοσυγκρατείσαι και μένεις ή το παρακάνεις και φεύγεις.
Aκου κάτι αγαπημένε μου πολυαγαπημένε μου nkope ( ξέρω ότι αγαπιόμαστε πολύ εδώ μέσα ) σε μένα φίμωση λόγου δεν πέφτει
Με χαρά θα δεχθώ την διαγραφή μου , αλλά δεν θα υποκριθώ κάτι που δεν είμαι
Καλή Σαρακοστή
eortologio_gr
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από eortologio_gr »

God_Send έγραψε:...Αααα...και κατι αλλο...ενας φιλος μου ειπε: "Εχεις σκεφτει οτι το χαραγμα το εχουμε ολοι ηδη κατω απο τα χερια μας; Για σηκωσε το mouse που κρατας και κοιτα την ετικετα με το bar-code που αντιπροσωπευει τον κωδικο του προιοντος".

Κουφαθήκατε, εεεε ?????
Θεόσταλτε με τρόμο γύρισα το ποντίκι ανάποδα και δεν διαπίστωσα κανένα χάραγμα ...

Εχει ποντίκια και ..."ποντίκια" !!!

http://www.eortologio.gr/images/mouse_3.jpg
(όποιος θέλει ας πάει να το βρει εκεί που είναι
...ο τροχονόμος
)

Happy scratching !!! :naka:

Χρ.
στα εύκολα ξέρω τι να κάνω - στα δύσκολα σε θέλω ...
Εικόνα
Απάντηση

Επιστροφή στο “Προφητείες-Σημεία των Καιρών”