ελληνες - τουρκοι
Συντονιστής: Συντονιστές
- dionysisgr
- Κορυφαίος Αποστολέας

Ειναι στημενο το ματς, απο τους εμπορους οπλων, για να ερθει ισοπαλια, και να τα οικονομανε αυτοι.
Και να ζουν αυτοι καλα, και εμεις χειροτερα.
Απο τοτε που ημουν 5-6 ετων (1975) ακουω για την μεγαλη συρραξη Ελλαδος-τουρκιας.
Κοντευω να γερασω και ακομα την περιμενω. Το μονο που βλεπω ειναι να αυξανονται οι παραγγελιες οπλων, ο κοσμος να βυθιζεται στην ανεχεια και την φτωχεια και οι εμποροι οπλων, οι πολεμοκαπηλοι, οι μεσαζοντες, και οι πασης φυσεως μιζαδοροι, να κολυμπουν στον πλουτο.
Τι φαινε οι λαοι, οταν καποιοι κανουν ασκησεις επι χαρτου, και σχεδια εις βαρος τους;
Και να ζουν αυτοι καλα, και εμεις χειροτερα.
Απο τοτε που ημουν 5-6 ετων (1975) ακουω για την μεγαλη συρραξη Ελλαδος-τουρκιας.
Κοντευω να γερασω και ακομα την περιμενω. Το μονο που βλεπω ειναι να αυξανονται οι παραγγελιες οπλων, ο κοσμος να βυθιζεται στην ανεχεια και την φτωχεια και οι εμποροι οπλων, οι πολεμοκαπηλοι, οι μεσαζοντες, και οι πασης φυσεως μιζαδοροι, να κολυμπουν στον πλουτο.
Τι φαινε οι λαοι, οταν καποιοι κανουν ασκησεις επι χαρτου, και σχεδια εις βαρος τους;
"ἰδοὺ ἐγὼ μεθ᾿ ὑμῶν εἰμι πάσας τὰς ἡμέρας ἕως τῆς συντελείας τοῦ αἰῶνος. ᾿Αμήν."
-
gkdgr
- Συστηματικός Αποστολέας

ΚΑΛΟΣ Ο ΧΑΒΑΛΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΜΕΝ ΑΛΛΑ ...
1.ΚΥΠΡΟΣ 1974 . Η ΕΛΔΥΚ ΠΟΛΕΜΗΣΕ ΜΕΝ ΑΛΛΑ ..ΠΡΟΔΟΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΗΡΩΕΣ (ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΚΑΙ ΣΙΑ) ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ (ΜΠΟΝΑΝΟΣ ΚΑΙ ΣΙΑ) ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ (ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΟΚΑ Β)
2.ΙΜΙΑ . ΣΚΟΤΩΘΗΚΑΝ ΜΕΝ ΑΛΛΑ ΣΗΜΙΤΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΦΡΟΝΤΙΣΑΝ ΝΑ ΤΗΝ ΦΑΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΑΣΟΥΜΕ
3.1940. ΠΟΛΕΜΗΣΑΜΕ ΜΕΝ ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΙΟΙ "ΑΓΝΟΙ" ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΦΡΟΝΤΙΣΑΝ (ΤΣΟΛΑΚΟΓΛΟΥ) ΩΣ ΛΑΤΡΕΙΣ ΤΟΥ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟΥ ΕΘΝΙΚΟΣΙΑΛΙΣΜΟΥ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΝ ΜΙΑ ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΔΩΣΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ
4.1922 ... ΑΠΟ ΝΙΚΗΤΕΣ ΗΤΤΗΜΕΝΟΙ,. Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ
5.ΠΟΛΕΜΟΣ 1897 ........ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΣΩΣΑΝΕ ΟΙ ΞΕΝΟΙ
6.ΑΛΩΣΗ. ΟΙ ΗΡΩΙΚΟΙ ΒΕΝΕΤΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΗΡΩΙΚΟΙ ΓΕΝΟΥΑΤΕΣ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΛΙΓΟΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ (ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΤΗΝ ΕΙΧΑΝΕ ΚΑΝΕΙ ΕΙΤΕ ΣΕ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΣΤΡΑΤΕΥΣΗ , ΕΙΤΕ ΣΤΗ ΔΥΣΗ, ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΝΟΤΑΡΑ ΠΡΟΤΙΜΟΥΣΕ ΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΑΡΙΚΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΠΙΚΗ ΤΙΑΡΑ) ΑΝΤΙΣΤΑΘΗΚΑΝ ΜΕΝ ΑΛΛΑ...ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΥΣ.
ΑΡΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΙΚΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΡ' ΟΛΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΛΑΟΣ ΦΙΛΗΣΥΧΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΟΙ ΦΑΣΑΡΙΕΣ, ΠΡΟΤΙΜΑΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΙΩΝΕΣ ΝΑ ΒΟΛΕΥΕΤΑΙ. ΠΟΛΕΜΑΕΙ ΜΕΝ ΑΛΛΑ ΣΥΝΗΘΩΣ ΠΡΟΔΙΔΕΤΑΙ ΑΠΟ ΗΓΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ.
ΑΡΑ ΣΕ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΠΟΛΕΜΟ...
1)ΘΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΜΕ ΜΕΝ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΤΕΘΟΥΜΕ
2)ΘΑ ΜΑΣ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΟΡΟΥΣ ΕΙΡΗΝΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΜΕΙΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΕΧΘΟΥΜΕ
3)ΔΕΝ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΟΠΛΑ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΑΚΡΙΒΑ ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΗΛΙΘΙΟ ΛΟΓΟ (ΠΧ ΜΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ PHANTOM F4 ΣΤΗ ΚΥΠΡΟ ΤΟΥ 1974...)
4)ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΘΝΟΣΩΤΗΡΑΣ ΚΑΠΟΙΟΥ ΧΡΩΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΣΑΝ ΗΛΙΘΙΟΙ ΘΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ..
ΑΣ ΓΙΝΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΡΕΑΛΙΣΤΕΣ
1.ΚΥΠΡΟΣ 1974 . Η ΕΛΔΥΚ ΠΟΛΕΜΗΣΕ ΜΕΝ ΑΛΛΑ ..ΠΡΟΔΟΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΗΡΩΕΣ (ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΚΑΙ ΣΙΑ) ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ (ΜΠΟΝΑΝΟΣ ΚΑΙ ΣΙΑ) ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ (ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΟΚΑ Β)
2.ΙΜΙΑ . ΣΚΟΤΩΘΗΚΑΝ ΜΕΝ ΑΛΛΑ ΣΗΜΙΤΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΦΡΟΝΤΙΣΑΝ ΝΑ ΤΗΝ ΦΑΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΑΣΟΥΜΕ
3.1940. ΠΟΛΕΜΗΣΑΜΕ ΜΕΝ ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΙΟΙ "ΑΓΝΟΙ" ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΦΡΟΝΤΙΣΑΝ (ΤΣΟΛΑΚΟΓΛΟΥ) ΩΣ ΛΑΤΡΕΙΣ ΤΟΥ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟΥ ΕΘΝΙΚΟΣΙΑΛΙΣΜΟΥ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΝ ΜΙΑ ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΔΩΣΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ
4.1922 ... ΑΠΟ ΝΙΚΗΤΕΣ ΗΤΤΗΜΕΝΟΙ,. Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ
5.ΠΟΛΕΜΟΣ 1897 ........ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΣΩΣΑΝΕ ΟΙ ΞΕΝΟΙ
6.ΑΛΩΣΗ. ΟΙ ΗΡΩΙΚΟΙ ΒΕΝΕΤΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΗΡΩΙΚΟΙ ΓΕΝΟΥΑΤΕΣ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΛΙΓΟΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ (ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΤΗΝ ΕΙΧΑΝΕ ΚΑΝΕΙ ΕΙΤΕ ΣΕ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΣΤΡΑΤΕΥΣΗ , ΕΙΤΕ ΣΤΗ ΔΥΣΗ, ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΝΟΤΑΡΑ ΠΡΟΤΙΜΟΥΣΕ ΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΑΡΙΚΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΠΙΚΗ ΤΙΑΡΑ) ΑΝΤΙΣΤΑΘΗΚΑΝ ΜΕΝ ΑΛΛΑ...ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΥΣ.
ΑΡΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΙΚΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΡ' ΟΛΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΛΑΟΣ ΦΙΛΗΣΥΧΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΟΙ ΦΑΣΑΡΙΕΣ, ΠΡΟΤΙΜΑΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΙΩΝΕΣ ΝΑ ΒΟΛΕΥΕΤΑΙ. ΠΟΛΕΜΑΕΙ ΜΕΝ ΑΛΛΑ ΣΥΝΗΘΩΣ ΠΡΟΔΙΔΕΤΑΙ ΑΠΟ ΗΓΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ.
ΑΡΑ ΣΕ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΠΟΛΕΜΟ...
1)ΘΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΜΕ ΜΕΝ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΤΕΘΟΥΜΕ
2)ΘΑ ΜΑΣ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΟΡΟΥΣ ΕΙΡΗΝΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΜΕΙΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΕΧΘΟΥΜΕ
3)ΔΕΝ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΟΠΛΑ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΑΚΡΙΒΑ ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΗΛΙΘΙΟ ΛΟΓΟ (ΠΧ ΜΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ PHANTOM F4 ΣΤΗ ΚΥΠΡΟ ΤΟΥ 1974...)
4)ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΘΝΟΣΩΤΗΡΑΣ ΚΑΠΟΙΟΥ ΧΡΩΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΣΑΝ ΗΛΙΘΙΟΙ ΘΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ..
ΑΣ ΓΙΝΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΡΕΑΛΙΣΤΕΣ
Συμφωνώ απόλυτα. Σκέφτομαι μάλιστα ότι άδικα έφυγαν τόσα παλικάρια, όσες φορές πολέμησαν για την ελευθερία μας.geonutr έγραψε:8O :-k:lmao: :)) =)) [-(
όσο και να θέλω να είμαι αισιόδοξη οι καιροί έχουν αλλάξει...οι Έλληνες πλέον είμαστε της καλοπέρασης και του βολέματος...είναι λίγοι αυτοί που θα αντιδρούσαν όπως οι παλιοί Έλληνες, με ανδρεία...εδώ τα ονόματα των διπλανών μας δεν ξέρουμε, θα πολεμήσουμε κ γι'αυτούς;
Επίσης, σε λίγα χρόνια αμφιβάλλω αν θα έχουμε και φαντάρους... (ο πατέρας μου έιναι απόστρατος στρατιωτικός και επειδή τα συζητάμε μου έχει πει πως οι περισσότεροι νέοι κοιτάνε πως θα καταφέρουν να μη πάνε στρατό...)
Είναι κρίμα και στεναχωριέμαι...εύχομαι αν είναι να γίνει, και όταν γίνει κάτι τέτοιο να Βοηθήσει ο Κύριος να είμαστε πιο συνειδητοποιημένοι ...
Μια σύγχρονη υποδούλωση του Ελληνισμού μέσω καλοπέρασης ξενομανίας αδιαφορίας βλέπω στο εγγύς μέλλων
- dionysisgr
- Κορυφαίος Αποστολέας

gkdgr, εσυ δηλαδη θα προτιμουσες απο το τουρκικο σαρικι την παπικη τιαρα;
Γιατι αδελφε μου, το τουρκικο σαρικι δεν σου βγηκε σε κακο, καθοσον μετα απο 555 χρονια απο την αλωση, μπορεις και εισαι ορθοδοξος, αλλα και γραφεις ελευθερα σε ορθοδοξο φορουμ, ενω εαν ειχες επιλεξει την παπικη τιαρα, τωρα θα εγραφες καμμια πραγματεια περι αποδειξεως της μη υπαρξεως του Θεου, οπως αρεσκονται να γραφουν οι δυτικοι συγγραφεις και να κανουν και best-seller!
Ετσι για να ξερουμε τι λεμε και τι γραφουμε.. Και γενικα το νουμερο 6, θα μπορουσες να το ειχες παραλειψει εφοσον δεν το κατεχεις το αντικειμενο.
Γιατι αδελφε μου, το τουρκικο σαρικι δεν σου βγηκε σε κακο, καθοσον μετα απο 555 χρονια απο την αλωση, μπορεις και εισαι ορθοδοξος, αλλα και γραφεις ελευθερα σε ορθοδοξο φορουμ, ενω εαν ειχες επιλεξει την παπικη τιαρα, τωρα θα εγραφες καμμια πραγματεια περι αποδειξεως της μη υπαρξεως του Θεου, οπως αρεσκονται να γραφουν οι δυτικοι συγγραφεις και να κανουν και best-seller!
Ετσι για να ξερουμε τι λεμε και τι γραφουμε.. Και γενικα το νουμερο 6, θα μπορουσες να το ειχες παραλειψει εφοσον δεν το κατεχεις το αντικειμενο.
"ἰδοὺ ἐγὼ μεθ᾿ ὑμῶν εἰμι πάσας τὰς ἡμέρας ἕως τῆς συντελείας τοῦ αἰῶνος. ᾿Αμήν."
Αδελφή smarti, όχι δεν είναι αμαρτία να σκοτώνεις στον πόλεμο,
είναι καλή πράξη, ειδικά αν ο αντίπαλος είναι Τούρκος.
Αδελφέ zafeiris, συμφωνώ και επαυξάνω. Θα τους διαλύσουμε.
Ο Γέρων Παϊσιος έλεγε ότι ο Θεός από το κακό βγάζει καλό στο
τέλος. Για αυτό και συμφωνώ με τον αδελφό dionysisgr ότι
η Τουρκοκρατία με όλες της τις συμφορές
(για τις οποίες θα πληρώσουν), είχε ένα παράπλευρο όφελος :
ότι λειτούργησε σαν Κιβωτός της αγνότητος και της αθωότητος
του Εθνους,
δηλαδή της Ορθοδοξίας του.
ΟΙ ΟΥΡΑΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ !
είναι καλή πράξη, ειδικά αν ο αντίπαλος είναι Τούρκος.
Αδελφέ zafeiris, συμφωνώ και επαυξάνω. Θα τους διαλύσουμε.
Ο Γέρων Παϊσιος έλεγε ότι ο Θεός από το κακό βγάζει καλό στο
τέλος. Για αυτό και συμφωνώ με τον αδελφό dionysisgr ότι
η Τουρκοκρατία με όλες της τις συμφορές
(για τις οποίες θα πληρώσουν), είχε ένα παράπλευρο όφελος :
ότι λειτούργησε σαν Κιβωτός της αγνότητος και της αθωότητος
του Εθνους,
δηλαδή της Ορθοδοξίας του.
ΟΙ ΟΥΡΑΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ !
"Το νέο τηλεπικοινωνιακό της δορυφόρο Turksat-3Α απέκτησε η Τουρκία μετά την επιτυχή εκτόξευση τα ξημερώματα της Παρασκευής του πυραύλου Ariane V από της Γαλλική Γουιάνα..."
http://www.in.gr/news/article.asp?lngEn ... gDtrID=245
ετσι για να εχουμε θεματα για συζητηση...
http://www.in.gr/news/article.asp?lngEn ... gDtrID=245
ετσι για να εχουμε θεματα για συζητηση...
-
gkdgr

Το σχόλιο αφορά μόνο τον Νοταρά απ' ότι αντιλαμβάνομαι.dionysisgr έγραψε:gkdgr, εσυ δηλαδη θα προτιμουσες απο το τουρκικο σαρικι την παπικη τιαρα;
Οσο για τον αν κατέχω το αντικείμενο η όχι το συζητάμε αν θέλεις αναλυτικά .
Η προσωπική μου άποψη είναι διαφορετική. Η μάλλον είναι ίδια με του Παλαιολόγου. Δεν έχω δει κανένα να τον κατηγορεί για παπικό.
Και η ιστορία έδειξε ΄΄οτι πιο εύκολα απαλλαχτήκαμε αο τους Φράγκους (1204) παρ' ότι απο τους Τούρκους.
Αρα το σχόλιο σου μάλλον δεν στέκει.
Αλλα μια κατέχεις τα περί αλώσεως μήπως ξέρεις τι ρόλο έπαιξε ο μετέπειτα πατριάρχης Γεννάδιος σε αυτή την ιστορία και μάλιστα απέναντι στο κακόμοιρο τον Κωνσταντίνο τον Παλαιολόγο;
Τέλος το τι θα έκανα εγώ αν προτιμούσαμε τους Φράγκους ...άστο καλύτερα..θα μπλέξουμε
εκανα εχασα κερδισα ξαναεκανα ξαναεχασα ξανακερδισα κι αυτο γινεται συνεχεια και τελικα ο,τι κι αν εκανα στο τελος παλι πολεμος... και το θεμα ειναι οτι δε νιωθω ποτε δυνατος να κερδισω. ακομα κι οταν ζηταω τη βοηθεια Του ξερω οτι θα ξαναχασω γιατι ο εαυτος μου ειναι τετοιος. ελπιζω στο Μεγα Του Ελεος για τα λιγα και μονο καλα που εχω κανει στη ζωη μου... κριμα που δε συναντηθηκαμε plagiaskepsi (μηπως να κανω το δικο μου nick "orizontiaskepsi"?)plagiaskepsi έγραψε:ΕΕΕΕΕΕ ΞΥΠΝΑΤΕ ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΠΟΛΕΜΑΕΙ ΜΕ
ΤΟΝ ΚΑΚΟ ΕΥΑΤΟ ΤΟΥ
ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΑΥΤΟ????????
ΠΟΙΟ ΕΥΚΟΛΟ ΚΑΙ ΛΑΗΤ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟ
ΠΑΡΑ ΑΥΤΟ......
ΟΠΟΙΟΣ ΕΚΑΝΕ Η ΚΑΝΕΙ ΔΥΣΚΟΛΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΚΟ ΕΥΑΤΟ ΤΟΥ ΑΣ ΜΙΛΙΣΕΙ
ΜΙΛΑ ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΜΙΛΑ
-
koskas

- Επικοινωνία:
παντως στεναχωριεμαι οταν βλεπω στην δημοσκοπηση να εχουν πατησει εκει που λεει (με τιποτα οχι) δεν αντιλεγω ειναι αποψη και γνωμη του καθενος, για αυτο και το εβαλα, μην παρεξηγηθω, αλλα μου δειχνει πως δεν υπαρχει ιδιαιτερη αυτοπεποιθηση και πηγμη στους ανθρωπους . ισως να φταιει η κοινωνια ισως αλλοι να επηρεαζονται απο τα παιδια του σημερα, πολλα ισως υπαρχουν. τελοςπαντων μακαρι να ειμαστε οι μισοι σιγουροι και αλλοι μισοι που δεν ειναι σιγουρη πιστευω να μας ακολουθησουν αν καποτε επιτρεψει ο θεος και γινει κατι
ΕΑΝ ΕΙΠΩΜΕΝ ΟΤΙ ΑΜΑΡΤΙΑΝ ΟΥΚ ΕΧΟΜΕΝ ΕΑΥΤΟΥΣ ΠΛΑΝΩΜΕΝ