Για τις 40-άρες.....
Συντονιστής: Συντονιστές
Re: Για τις 40-άρες.....
χαχαχαχα!! γούστο έχουμε!! Θα μας διαβάζουν και οι άντρες του φόρουμ και θα μας λένε ψώνια μετά!!!!
- ntinoula
- Κορυφαίος Αποστολέας

ntinoula έγραψε:Ευτυχώς που δεν έχω προβλήματα ομορφιάς...
Μάλλον χρειάζεται και η συνέχεια: ...επειδή η ομορφιά σχετίζεται με τις όμορφες.xenia έγραψε:χαχαχαχα!! γούστο έχουμε!! Θα μας διαβάζουν και οι άντρες του φόρουμ και θα μας λένε ψώνια μετά!!!!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ntinoula την Σάβ Ιαν 17, 2009 2:15 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Το χαμόγελο είναι το φως του προσώπου μας που δείχνει πώς η καρδιά μας είναι μέσα.
xenia έγραψε:χαχαχαχα!! γούστο έχουμε!! Θα μας διαβάζουν και οι άντρες του φόρουμ και θα μας λένε ψώνια μετά!!!!
Γιατί καλέ να μας λένε ψώνια? επειδή είμαστε όμορφοι άνθρωποι?? Και εσωτερικά και εξωτερικα εννοείτε ε!!
Γνωρισόν μοι Κύριε, οδόν εν η πορεύσομαι, ότι προς σέ ήρα την ψυχήν μου..
- smarti
- Κορυφαίος Αποστολέας

Πλακα, πλακα, αλλα καταφεραμε απο οτι βλεπω να τους διωξουμε.......!!!!ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΝΤΡΕΣ!!!!!!Θα ειμαστε καλα κοριτσια απο εδω και εμπρος!
Θεοτόκε Παρθένε, χαίρε κεχαριτωμένη Μαρία ο Κύριος μετά Σου. Ευλογημένη Συ εν Γυναιξί και ευλογημένος ο καρπός της κοιλίας σου, ότι Σωτήρα έτεκες των ψυχών ημών.
Για αυτό:Dimitra79 έγραψε:Γιατί καλέ να μας λένε ψώνια?
χαχαχαχαχαχ!!!!!!Koyk έγραψε:![]()
![]()
Αγαπητή Smarti, θα σου δώσω μια συμβουλή!smarti έγραψε:ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΝΤΡΕΣ!!!!!!Θα ειμαστε καλα κοριτσια απο εδω και εμπρος!![]()
![]()
![]()
![]()
Δεν δίνουμε ποτέ υποσχέσεις που ξέρουμε πως δεν θα κρατήσουμε! χαχαχαχ!
Έχεις δίκιο ntinoula μου!ntinoula έγραψε:Ευτυχώς που δεν έχω προβλήματα ομορφιάς...
Προσωπικά άργησα πολύ να καταλάβω ότι, η ομορφιά είναι πρόβλημα τελικά...
Τι να κάνω... πρέπει να συμβιβαστώ με τη σκληρή πραγματικότητα....!
Ε όχι! Αυτή η συνέχεια δεν χρειαζόταν! Είναι εντελώς περιττή! χα!ntinoula έγραψε:Μάλλον χρειάζεται και η συνέχεια: ...επειδή η ομορφιά σχετίζεται με τις όμορφες.
xenia έγραψε:Αγαπητή Smarti, θα σου δώσω μια συμβουλή!smarti έγραψε:ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΝΤΡΕΣ!!!!!!Θα ειμαστε καλα κοριτσια απο εδω και εμπρος!![]()
![]()
![]()
![]()
Δεν δίνουμε ποτέ υποσχέσεις που ξέρουμε πως δεν θα κρατήσουμε! χαχαχαχ!
Εχει δίκιο η φίλη μας η Ξένια!!
Γνωρισόν μοι Κύριε, οδόν εν η πορεύσομαι, ότι προς σέ ήρα την ψυχήν μου..
- smarti
- Κορυφαίος Αποστολέας

Θεοτόκε Παρθένε, χαίρε κεχαριτωμένη Μαρία ο Κύριος μετά Σου. Ευλογημένη Συ εν Γυναιξί και ευλογημένος ο καρπός της κοιλίας σου, ότι Σωτήρα έτεκες των ψυχών ημών.