Αδελφέ Ιωνά συμφωνούμε απόλυτα. Είναι λογικό βέβαια ένας προφητευμένος πόλεμος να μας ανησυχεί και να ασχολούμαστε μ’ αυτόν, αλλά έχεις δίκιο, ότι το θέμα των προφητειών μας απασχολεί πολύ περισσότερο απ’ όσο θα έπρεπε. Θα έπρεπε να αγωνιούμε πολύ περισσότερο για το πώς θα βελτιωθούμε πνευματικά και θα προσεγγίσουμε τον Δημιουργό μας, που είναι άλλωστε και ο προορισμός μας. Γιατί, συμφωνώ με τον lovething, αν μείνουμε κοντά στον Θεό, αν «γαντζωθούμε από τον Θεό», όπως έλεγε και ο μακαριστός Παΐσιος, δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτε.Ionas έγραψε:
Οι προφητείες όπως ξαναέχω πει πολλές φορές δίνονται από το Πνεύμα το Άγιο για οικοδομεί και όχι για ταραχή.
Δεν πρέπει, φίλοι μου, να γνωρίζουμε τους ακριβείς χρόνους που θα συμβούν τα γεγονότα γιατί μπορεί τότε να γίνει μεγαλύτερη ζημιά από τη γνώση αυτή παρά να μην ξέραμε τίποτα και να άρχιζαν ξαφνικά τα γεγονότα....
Θάρθη όταν έρθουν δυο καλοκαίρια και δυο Πασχαλιές μαζί.
Συντονιστής: Συντονιστές
-
aposal
- Κορυφαίος Αποστολέας

ΦΙΛΕ Thomas15n όταν μου πείς ποιές πηγές θέλεις να σου πω συγκεκριμένα τότε θα σου πω ότι ξέρω.
Κρυψίνος δεν είμαι.
Και η ερώτηση είναι ποιόν είδες να σε πιστεύει;
Από που το συμπέρανες;
Ποιός σου το δίλωσε ότι σε πιστεύει;;;
Κρυψίνος δεν είμαι.
Πώς μπορείς να λές κάτι τέτοιο από την στιγμή που όταν σου ζητήσανε το ποιόν στην ουσία της προφητείας, εσύ δεν την δέχτηκες αλλά μίλησες να το κάνω εγώ πρώτος για τις δικές μου.Κατά δεύτερον η παράθεση που έβαλα είναι 100% πλαστή και κατασκευασμένη, απλώς την έβαλα γιά να δείξω το πόσο μεγάλη ευκολοπιστία υπάρχει
Και η ερώτηση είναι ποιόν είδες να σε πιστεύει;
Από που το συμπέρανες;
Ποιός σου το δίλωσε ότι σε πιστεύει;;;
Αυτό είναι αντιφατικό δηλαδή την μια λές πως σε πιστέψαμε από την άλλη όταν πάμε να το διασταυρώσουμε αυτό που λές δεν θεωρείς πως έχουμε το δικαίομα να το κάνουμε.
Μα αγαπητέ όταν κάποιος πάει να διασταυρώσει κάτι τότε αυτό σημαίνει πως άποψη επί του θέματος δεν έχει ολοκληρομένη ούτε σίγουρος είναι.
Πως βγαίνει το συμπέρασμα ότι σε πίστεψε κάποιος;
Μα αγαπητέ όταν κάποιος πάει να διασταυρώσει κάτι τότε αυτό σημαίνει πως άποψη επί του θέματος δεν έχει ολοκληρομένη ούτε σίγουρος είναι.
Πως βγαίνει το συμπέρασμα ότι σε πίστεψε κάποιος;
Έβαλα αυτήν την πλαστή καταχώρησι γιά να πω ότι όπως σας ενόχλησε, έτσι ενοχλούν και εμένα και άλλους να μπαίνουν σε τέτοια θέματα καταχωρήσεις και παραθέσεις που είναι αόριστες, αβάσιμες χωρίς να αναφέρεται η πηγή χωρίς κανέναν έλεγχο σοβαρότητας αλλά έτσι στο άντε να δούμε. Δεν είναι σοβαρά αυτά να παρελαύνουν άγνωστοι γέροντες που είπαν αυτό και εκείνο από άγνωστα φόρουμ άγνωστων καταχωρήσεων και πάει λέγωντας, αν δεν έβλεπα τέτοια δεν θα έκανα κάτι τέτοιο αναγκάστηκα να το κάνω γιά να δείξω ότι όλα αυτά είναι και φαιδρά και επικίνδυνα, όταν αναφέρουμε κάτι θα πρέπει πρώτα από όλα να το αποδεικνύουμε, διαβάστε όλοι πόσες καταχωρήσεις και παραθέσεις αόριστες και αναπόδεικτες μπαίνουν στο φόρουμ και μετά τα ξαναλέμε.
Τώρα αν πίστεψε κάποιος την παράθεση που έβαλα ο Θεός και η ψυχή του εγώ δεν το γνωρίζω και δεν με ενδιαφέρει, εγώ εξάλλου το λέω ότι αυτό που έβαλα είναι πλαστό και κατασκευασμένο άλλοι βάζουν και δεν μας λένε τίποτε και τα αφήνουν γιά αληθινά έτσι στον αέρα.
Τώρα αν πίστεψε κάποιος την παράθεση που έβαλα ο Θεός και η ψυχή του εγώ δεν το γνωρίζω και δεν με ενδιαφέρει, εγώ εξάλλου το λέω ότι αυτό που έβαλα είναι πλαστό και κατασκευασμένο άλλοι βάζουν και δεν μας λένε τίποτε και τα αφήνουν γιά αληθινά έτσι στον αέρα.
-
aposal
- Κορυφαίος Αποστολέας

Θα μου επιτρέψεις αδεφέ να σου πω πως όταν καταχωρείς ψεύτικες ιστορίες μειώνεται και η δική σου αξιοπιστία. Έχει δίκιο μεν, ότι γράφονται πολλές γενικολογίες που δεν μπορούν να αποδειχθούν, αλλά δεν νομίζω ότι αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος για να διεκδικήσεις το δίκιο σου. Κι εσύ όμως ρίχνεις στον αέρα ανάλογες αοριστολογίες όταν λες ότι "άλλοι βάζουν - κατασκευασμένες ιστορίες - και δεν μας λένε τίποτε". Εκτός και αν μπορείς να τους ονομάσεις!Thomas15n έγραψε:Δεν είναι σοβαρά αυτά να παρελαύνουν άγνωστοι γέροντες που είπαν αυτό και εκείνο από άγνωστα φόρουμ άγνωστων καταχωρήσεων και πάει λέγωντας, αν δεν έβλεπα τέτοια δεν θα έκανα κάτι τέτοιο αναγκάστηκα να το κάνω γιά να δείξω ότι όλα αυτά είναι και φαιδρά και επικίνδυνα, όταν αναφέρουμε κάτι θα πρέπει πρώτα από όλα να το αποδεικνύουμε, διαβάστε όλοι πόσες καταχωρήσεις και παραθέσεις αόριστες και αναπόδεικτες μπαίνουν στο φόρουμ και μετά τα ξαναλέμε.
Ο καθένας έχει τον τρόπο του κάθε φορά αναλόγως της περιστάσεως, και μετά τί μου λές ότι πρέπει να τους ονομάσω δεν κατάλαβα, μάτια δεν έχεις να δείς και μυαλό να καταλάβεις; θέλεις μασημένο φαγητό; ας ανοίξει ο καθένας τα μάτια του να δεί, και μην κολλάς στους τύπους αλλά να βλέπεις την ουσία των πραγμάτων εκτός και αν δεν σε ενδιαφέρει.aposal έγραψε:Θα μου επιτρέψεις αδεφέ να σου πω πως όταν καταχωρείς ψεύτικες ιστορίες μειώνεται και η δική σου αξιοπιστία. Έχει δίκιο μεν, ότι γράφονται πολλές γενικολογίες που δεν μπορούν να αποδειχθούν, αλλά δεν νομίζω ότι αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος για να διεκδικήσεις το δίκιο σου. Κι εσύ όμως ρίχνεις στον αέρα ανάλογες αοριστολογίες όταν λες ότι "άλλοι βάζουν - κατασκευασμένες ιστορίες - και δεν μας λένε τίποτε". Εκτός και αν μπορείς να τους ονομάσεις!
Τις αοριστολογίες που λές δεν τις έριξα γιά να τις πουλήσω γιά αλήθεια αλλά γιά άλλο λόγο, ούτε διεκδικώ το δίκιο μου έτσι απλά το έριξα χοντρά γιά να φανεί και χοντρά η όλη φάση, το επαναλαμβάνω, αν σας αρέσει να σας πουλάνε φούμαρα και να πέφτει δούλεμα με γειά σας με χαρά σας εμένα δεν μου αρέσει.
- nemesis123
- Βασικός Αποστολέας

ΑΔΕΛΦΕ ΜΟΥ Thomas15n ΧΟΝΤΡΑΔΑ ΕΚΑΝΕΣ. ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΙΣΤΕΨΕ Σ'ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΛΗ Η ΜΟΥΦΑ, ΤΟΤΕ ΚΡΙΜΑ ΑΠΛΑ. ΚΡΙΜΑ.
ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙΣ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΘΕΙΣ.ΤΕΛΟΣ.
ΑΜΑ ΚΑΤΣΩ Κ ΕΓΩ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΜΙΑ ΤΕΤΙΑ ΠΛΑΣΤΗ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ, Ε ΤΟΤΕ ΣΑΣ ΔΙΝΩ ΤΟ ΛΟΓΟ ΜΟΥ,ΟΤΙ ΘΑ ΤΡΕΧΕΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΕΔΩΜΕΣΑ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΚΙΟΛΑΣ!!! ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ, ΕΧΩ ΑΡΚΕΤΑ ΤΡΟΜΕΡΗ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΚΑΡΦΙΣΤΩ ΤΕΤΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ
ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ.
ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙΣ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΘΕΙΣ.ΤΕΛΟΣ.
ΑΜΑ ΚΑΤΣΩ Κ ΕΓΩ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΜΙΑ ΤΕΤΙΑ ΠΛΑΣΤΗ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ, Ε ΤΟΤΕ ΣΑΣ ΔΙΝΩ ΤΟ ΛΟΓΟ ΜΟΥ,ΟΤΙ ΘΑ ΤΡΕΧΕΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΕΔΩΜΕΣΑ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΚΙΟΛΑΣ!!! ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ, ΕΧΩ ΑΡΚΕΤΑ ΤΡΟΜΕΡΗ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΚΑΡΦΙΣΤΩ ΤΕΤΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ
ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ.
-
aposal
- Κορυφαίος Αποστολέας

Να με συγχωρείς αδελφέ μου, αλλά η αντίληψη και η ευφυία μου είναι κάτω από τον μέσο όρο! Μπορείς σε παρακαλώ να μου πεις ποιοί από τα μέλη του forum με κοροϊδεύουν;Thomas15n έγραψε: [Ο καθένας έχει τον τρόπο του κάθε φορά αναλόγως της περιστάσεως, και μετά τί μου λές ότι πρέπει να τους ονομάσω δεν κατάλαβα, μάτια δεν έχεις να δείς και μυαλό να καταλάβεις; θέλεις μασημένο φαγητό; ας ανοίξει ο καθένας τα μάτια του να δεί, και μην κολλάς στους τύπους αλλά να βλέπεις την ουσία των πραγμάτων εκτός και αν δεν σε ενδιαφέρει.
.
Φίλε Thomas15n δεν έχεις δίκαιο.
Όταν ένας ή εγώ ή ο οποιοσδήποτε πουν που το έχω κάνει και το έχουν κάνει και τόσοι, ΟΤΙ πήγα στον τάδε Γέροντα και μου είπε αυτά και πιστοποιώ το χάρισμα του από αυτά και αυτά....ΤΟΤΕ πως μπορεί ο καθένας να με πιστέψει στα σίγουρα;;;
Δεν μπορεί κάποιος να ισχυριστεί ότι λέω μπαρούφες;
Δηλαδή τόσοι άνθρωποι που έχουν ονομαστικά πεί τι τους είπε ο Γέροντας Παΐσιος για τον 3ο Παγκόσμιο και την Τουρκία πως μπορούν να πιστοποιήσουν τα λεγόμενα;
Δεν μπορούν φίλε μου!
Όσοι θέλουν τους πιστεύουν όσοι δεν θέλουν δεν...
Αρκεί να μην έχουμε την λογικη που θέτεις.
Όταν ένας ή εγώ ή ο οποιοσδήποτε πουν που το έχω κάνει και το έχουν κάνει και τόσοι, ΟΤΙ πήγα στον τάδε Γέροντα και μου είπε αυτά και πιστοποιώ το χάρισμα του από αυτά και αυτά....ΤΟΤΕ πως μπορεί ο καθένας να με πιστέψει στα σίγουρα;;;
Δεν μπορεί κάποιος να ισχυριστεί ότι λέω μπαρούφες;
Δηλαδή τόσοι άνθρωποι που έχουν ονομαστικά πεί τι τους είπε ο Γέροντας Παΐσιος για τον 3ο Παγκόσμιο και την Τουρκία πως μπορούν να πιστοποιήσουν τα λεγόμενα;
Δεν μπορούν φίλε μου!
Όσοι θέλουν τους πιστεύουν όσοι δεν θέλουν δεν...
Αρκεί να μην έχουμε την λογικη που θέτεις.
Όχι ο φίλος έχει μια λογικη σε ότι έκανε δεν λέω.
Μόνο που είναι λάθος και είναι λάθος γιατί.
1ον Όσες προφητείες ξέρουμε τις ξέρουμε από 100 χρόνια και πρίν.
Και κανένας Γέροντας συμπεριλαμβανομένου και του Παΐσιου δεν τις ανέρεσε!!!
2ον Όσες προφητείες έκανε ο Γέροντας Παΐσιος τις ξέρουμε και κανείς άλλος Γέροντας δεν είπε πως κάποιοι τις διαστρουλόσανε τόσο και έτσι ώστε να είναι ψέματα!
3ον υπάρχουν και ΗΧΟΓΡΑΦΙΣΕΙΣ όποιος θέλει τις ακούει!!!
Μόνο που είναι λάθος και είναι λάθος γιατί.
1ον Όσες προφητείες ξέρουμε τις ξέρουμε από 100 χρόνια και πρίν.
Και κανένας Γέροντας συμπεριλαμβανομένου και του Παΐσιου δεν τις ανέρεσε!!!
2ον Όσες προφητείες έκανε ο Γέροντας Παΐσιος τις ξέρουμε και κανείς άλλος Γέροντας δεν είπε πως κάποιοι τις διαστρουλόσανε τόσο και έτσι ώστε να είναι ψέματα!
3ον υπάρχουν και ΗΧΟΓΡΑΦΙΣΕΙΣ όποιος θέλει τις ακούει!!!