Συνάντηση στην Ι.Μονή Οσίου Δαυίδ Ευβοίας 13/06/2009

Συζητήσεις αλληλογνωριμίας μελών και οργάνωσης συναντήσεων.

Συντονιστής: Συντονιστές

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
babisgr
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Re: Συνάντηση στην Ι.Μονή Οσίου Δαυίδ Ευβοίας 13/06/2009

Δημοσίευση από babisgr »

aposal έγραψε:
zefs2008 έγραψε:μόνο 7 άτομα;πάντως εγώ προτείνω οτί μια καλή επίσκεψη είναι στο προσκυνημα του αγίου Νεκταρίου στο λαύριο.άμα το κανονίσετε κάποια στιγμή να πάτε ίσως έρθω.
Στην Καμάριζα;
Ναι, πράγματι! Θα μαθαίναμε πολλά και από τον ιερομόναχο π. Νεκτάριο, που αγκάλιασε τον Άγιο!

ΥΓ : Χαράλαμπε 38χρονε, που μας το παίζεις μαθητής, μήπως έμαθες αν τελικά κλείνει η υπόθεση του Βιτόλο (υπέρ ημών);
Τι ειναι αυτος ο Βιτολο, Αν ειμαι εγω 38χρονος εσενα σου καναμε την επετειο κηδειας σου των 20 χρονων. :mrgreen:
Καθεῖλε δυνάστας ἀπό θρόνων καί ὕψωσε ταπεινούς...
aposal
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από aposal »

babisgr έγραψε: Τι ειναι αυτος ο Βιτολο, Αν ειμαι εγω 38χρονος εσενα σου καναμε την επετειο κηδειας σου των 20 χρονων. :mrgreen:
Μικρέ Χαράλαμπε, αφού δεν γνωρίζεις τον Ισπανό Victor Vitolo, διανύεις μια περίοδο πνευματικής ανωριμότητας, μη επιτρεπτή! :lol:
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.
NIKOSZ
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από NIKOSZ »

Δυστυχως Αποστολε ετσι ειναι οπως τα περιγραφει ο Μαξιμος !

Δεν ειναι χριστιανικο να καταθετεις τη ψυχη σου και ειναι χριστιανικο να σου λενε η δεχεσαι η φευγεις ; Δεν νομιζω

Γιαυτο και οι τοσες αποχωρησεις....

Γιναμε σαν τις εκλογες...Αποχη...

Ο κοσμος βαρεθηκε να του λενε μη αυτο μη εκεινο,το θεμα σου κλειδωθηκε ψαξε βρεστο και να υποκειται μια λογοκρισια ανευ προηγουμενου ;

Και δε μπορει αγαπητε Αποστολε να σε πειραζουν τα τραγουδια και διαφορες καταθεσεις καρδιας και να μην σε ενοχλουν τα θεματα για πολεμους για το τι συναντησεις εκανε ο ενας κι ο αλλος ποσα f16 πεταξαν σημερα για αναχαιτησεις και κατι τετοια παλαβα και να μου μπαινει και θεμα το "τι συζητανε στο Αγιον Ορος"

Μεχρι και για το Aids διαβασαμε...

Αυτα συζητανε Αποστολε ?

Φοβουνται οι μοναχοι για το τελος (?) και συζητανε τις γεωπολιτικές - γεωστρατηγικές εξελιξεις ?

και να σου ξαναθυμισω τι ελεγε ο Γεροντας Παισιος

Και τον ανυπόφορο πόνο πως τον αντιμετωπίζει κανείς;

- Αν είναι κοσμικός, με το τραγούδι, αν είναι πνευματικός άνθρωπος, με την ψαλμωδία... Ο πατέρας μου μια φορά είχε πυρετό και πολύ πονοκέφαλο. Τι κάνει λοιπόν; Παίρνει και τρώει μια αλμυρή σαρδέλα, πίνει και ένα ποτήρι κρασί και άρχισε να τραγουδάη το «Ξύπνα καημένε μου ραγιά» και άλλα τραγούδια της κλεφτουριάς και έγινε καλά! Έτσι και εμείς να ψέλνουμε, για να διασκεδάζεται ο πόνος!

ΓΕΡΟΝΤΟΣ ΠΑΪΣΙΟΥ

ΟΙ ΔΟΚΙΜΑΣΙΕΣ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ

Ακομα δεν εχει απαντησει κανεις αν θεωρει τον εαυτο του ΚΑΘΑΡΑ πνευματικο και οχι κοσμικο.

Γιατι σε αυτο το φορουμ δεν ειδα να συζηταμε με κανενα μοναχο

Κοσμικοι ειμαστε ολοι.

ΥΓ : Να ακουτε τι σας λεει ο κοσμος και να λαμβανετε το μηνυμα τους ειτε το εκφραζουν ειτε ακουγετε μεσα απο τη σιωπη τους...

Γεια χαρα
Κύριε Ιησού Χριστέ, ελέησον με τον αμαρτωλό
magdalini
Συστηματικός Αποστολέας
Συστηματικός Αποστολέας

Δημοσίευση από magdalini »

Γεια σας παιδια, [πνευματικα η κοσμικα ] μηπως αν θελεται να μας πειτε ποιος ειναι ο victor vitolo?
aposal
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από aposal »

magdalini έγραψε:Γεια σας παιδια, [πνευματικα η κοσμικα ] μηπως αν θελεται να μας πειτε ποιος ειναι ο victor vitolo?

Ένας ποδοσασφιριστής που αναμένεται να ενταχθεί στον Πανθεσσαλονίκειο Αθλητικό Όμιλο Κωνσταντινουπολιτών.
Ο οποίος - Πανθεσσαλονίκειος - έχει ως σήμα τον Δικέφαλο Αετό του Πατριαρχείου μας!
(το τελευταίο ήταν για να δώσω το πνευματικό στοιχείο στη συζήτηση).
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.
aposal
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από aposal »

NIKOSZ έγραψε:Δυστυχως Αποστολε ετσι ειναι οπως τα περιγραφει ο Μαξιμος !

Δεν ειναι χριστιανικο να καταθετεις τη ψυχη σου και ειναι χριστιανικο να σου λενε η δεχεσαι η φευγεις ; Δεν νομιζω

Γιαυτο και οι τοσες αποχωρησεις....
aposal έγραψε:Και σε μένα δεν αρέσουν κάποια πράγματα. Αλλά, όπως έχω γράψει σε άλλη ενότητα, τελικά υποτάσσω το δικό μου θέλημα σ' αυτό των διοικούντων το φόρουμ, για τους εξής λόγους :
1. Εκτιμώ τον Διαχειριστή (όποιος τον έχει γνωρίσει ξέρει τι εννοώ)
2. Επειδή είμαστε πολλοί και ο καθένας έχει την δική του αντίληψη για την εύρυθμη λειτουργία του φόρουμ, πρέπει να κατανοήσουμε ότι δεν μπορεί το φόρουμ να ικανοποιεί τους πάντες.
3. Δεν θεωρώ ότι είναι σωστό Χριστιανικά να απαιτώ να λειτουργεί το φόρουμ σύμφωνα με την δική μου αντίληψη, αλλά, αντίθετα, έχω να ωφεληθώ περισσότερο (πνευματικά) αν υποχωρήσω.
magdalini
Συστηματικός Αποστολέας
Συστηματικός Αποστολέας

Ευχαριστω aposal για την απαντηση .Νομιζω οτι δεν ειναι λυση ενας ενας να αποχωρει οταν δεν συμφωνουν οι γνωμες μας. [Να θυμαστε η ομορφια βρισκεται στην ποικιλια και το οφελημο της ζωης στις διαφορετικες αποψεις ] με ταπεινωση και αγαπη :8 :8 :8
zefs2008
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από zefs2008 »

άν πρώτα ο Θέος αν πάτε όλοι,μην χλαπακιάσετε πάλι σαν τα γουρούνια!!!!!!!!!βρέ πεινάλες!!!!!!
δεν τρώτε στο σπίτι σας;θα γίνετε βούβαλοι.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :21
(για αστείο το λέω)
Υπεραγία Θεοτόκε Σώσον Ημάς.
magdalini
Συστηματικός Αποστολέας
Συστηματικός Αποστολέας

Πω πω κατι αστειακια! Δεν ξερεις το γνωμικο [το τερπνον μετα του ωφελειμου]? Ολα χρειαζονται! :8 :8 :8
Άβαταρ μέλους
heart
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από heart »

ΕΠΙΚΑΙΡΟΠΟΙΗΣΗ ΛΙΣΤΑΣ : ΤΕ 11.06.2009

(Πρώτα ο Θεός)

1. Κων/νος (heart). Η καρδιά (ψυχή) της εκδρομής.
2. Eυτέρπη (pepiixthis) + 4 άτομα (δύο ενήλιξ και δύο παίδες).
3. Νίκος (agiooros).
4. Nίκος (nikolaos-9) με την σύζυγο Μαρία και τον μικρό Αθωνίτη Κωνσταντίνο!

Σύνολο ατόμων : 8 και 3 παιδιά.

υπαρχει αλλη ακυρωση στην παραπανο λιστα?

τηλ.. 6980755662 οτι χρειαστητε.θα το ανοιξω αυριο στης 18¨00
"Κάθε πρωΐ ο Θεός ευλογεί τον κόσμο με το ένα χέρι, άλλ' όταν ιδή κανέναν ταπεινό άνθρωπο, τον ευλογεί με τα δυο Του χέρια. εκείνος πού έχει μεγαλύτερη ταπείνωση, είναι ο μεγαλύτερος από όλους." παπά Τύχων
Απάντηση

Επιστροφή στο “Αλληλογνωριμία & Συναντήσεις μελών του agiooros.net”