aposal έγραψε:Υπάρχει ένας συνάδελφός μου ακόμη (μετά τον Διονύση και τον Στέφανο), ο Βασίλης, που μου έχει πει εδώ και δύο μήνες ότι θέλει να έρθει στο Α.Ο. τον Μάϊο. Δεν του έδωσα ελπίδες βέβαια, λέγοντάς του ότι έχουμε κλείσει για φέτος, αλλά εάν ο Γιάννης δεν έρθει, θα μπορούσε να τον αντικαταστήσει ο Βασίλης.
Μέγα φορουμικό προσκύνημα στο Α.Ο. τον Μάϊο ή Ιούνιο 2012
Συντονιστής: Συντονιστές
-
aposal
- Κορυφαίος Αποστολέας

Re: Μέγα φορουμικό προσκύνημα στο Α.Ο. τον Μάϊο ή Ιούνιο 201
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.
-
aposal
- Κορυφαίος Αποστολέας

Εγώ όταν μίλησα μαζί του πριν από 2-3 μήνες περίπου μου είχε πει ποτι δεν ήταν σίγουρος ότι θα έρθει, αλλά τον δήλωσα για να μην χαθεί η θέση. Δεν μου είχε πεί τότε ότι θα έμπαινε άλλη μέρα. Τώρα, όπως είπε και ο Παναγιώτης, θα πρέπει να επιστρατεύσει τις γνωριμίες του για να μπει τη συγκεκριμένη ημέρα αφού έχει καλυφθεί ο αριθμός των "εισακτέων" για την Πέμπτη.stathis73 έγραψε:Το ξαναγράφω, ο σαλός εχει την εντύπωση οτι θα μπει και θα βγει μαζί μου, αν δεν γίνεται αυτό τότε μου είπε οτι δεν θα έρθει..........και ας μπει όποιος άλλος θέλει στην θέση του, andreasmas ή όποιος αλλος θέλετε.
Καλό είναι να μιλήσει κάποιος άλλος εκτός απο εμένα μαζί του για να μην κάνουμε το σπασμένο τηλ.
Πάντως πριν προχωρήσει ο οποιοσδήποτε σε ακύρωση, ας μου το πει πρώτα μήπως δηλώσουμε άλλον στη θέση του.
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.
-
vasilisalt
- Κορυφαίος Αποστολέας

Απόστολε ο Ανδρέας είναι μέλος και μάλιστα εκλεκτό!!!
Νομίζω πάιζει κάποιο ρόλο αυτό.
Η εκδρομή είναι βασικά των μελών...
Αν δεν ενδιαφέρονται μέλη τότε ευχαρίστως να έρθει ο δεξιός φίλος σου...
Τον σαλό θα ον πάρω τηλ και εγώ
Νομίζω πάιζει κάποιο ρόλο αυτό.
Η εκδρομή είναι βασικά των μελών...
Αν δεν ενδιαφέρονται μέλη τότε ευχαρίστως να έρθει ο δεξιός φίλος σου...
Τον σαλό θα ον πάρω τηλ και εγώ
-
vasilisalt
- Κορυφαίος Αποστολέας

Ο Ανδρέας αν έρθει θα έρθει μαζί μου
- johnge
- Κορυφαίος Αποστολέας

Ωχ δεν λες τίποτα! Πίστευα πως θα του είχες βγάλει ήδη το διαμονητήριο Απόστολεaposal έγραψε:Ακύρωσες την άδεια εισόδου μόνος σου; Ωχ! Εγώ ήθελα στη θέση να βάλω τον Βασίλη Κ! Ελπίζω να μην είναι αργά!
Εχθές ακύρωσα, προσπαθώντας να βρω διαθέσιμη μέρα.
-
aposal
- Κορυφαίος Αποστολέας

Δυστυχώς πήρα το 2310 - 25 25 75 αλλά μου είπαν ότι δεν μπορούν να μου δώσουν διαμονητήριο για τις 20 Μαΐου. Ξέρεις κανείς κάποιον άλλο τρόπο να μπει ο Βασίλης Κ;
- filotas
- Κορυφαίος Αποστολέας

- Επικοινωνία:
Απόστολε πάρτε την Ξενοφώντος (αφού έχετε ήδη κλείσει) ή την Κωνσταμονίτου μήπως δεχτούν να του βγάλουν διαμονητήριο.
- stathis73
- Κορυφαίος Αποστολέας

Mονο αν γίνει απο κάποια Ιερα Μονή προσκληση ή αν πάρει λιγες ημέρες πριν την εισοδο και υπάρχει καμιά ακύρωση, αλλος τρόπος δεν νομιζω να υπάρχει.aposal έγραψε:Δυστυχώς πήρα το 2310 - 25 25 75 αλλά μου είπαν ότι δεν μπορούν να μου δώσουν διαμονητήριο για τις 20 Μαΐου. Ξέρεις κανείς κάποιον άλλο τρόπο να μπει ο Βασίλης Κ;
Τις θεός Μέγας ως ο Θεός ημών.
-
aposal
- Κορυφαίος Αποστολέας

Θα τον αλλάξω με τον Δημήτρη 39, αφού πρώτα επικοινωνήσω με τον ακατάληπτο...
-
vasilisalt
- Κορυφαίος Αποστολέας

Κάνε και για τον Ανδρέα κίνηση.
Με την ομάδα που θα μπει 24/5, σε παρακαλώ.
Ευχαριστώ φίλε.
Επειδή εσύ έταζες στις συνδικαλιστικές εκλογές ταξίδι στο Αγ. Όρος, δεν θα την πληρώσουμε εμείς...
Με την ομάδα που θα μπει 24/5, σε παρακαλώ.
Ευχαριστώ φίλε.
Επειδή εσύ έταζες στις συνδικαλιστικές εκλογές ταξίδι στο Αγ. Όρος, δεν θα την πληρώσουμε εμείς...