Προσκυνηματική Επίσκεψη στο Α.Ο. τον Μάϊο ή Ιούνιο του 2011

Συζητήσεις αλληλογνωριμίας μελών και οργάνωσης συναντήσεων.

Συντονιστής: Συντονιστές

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
filotas
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας
Επικοινωνία:

Re: Προσκυνηματική Επίσκεψη στο Α.Ο. το 2011

Δημοσίευση από filotas »

Παναγιώτη να 'ναι ευλογημένο, θ' ανοίξω άλλο θέμα, αν και φοβάμαι ότι θα χαθεί στον κυκεώνα των θεμάτων, που πέφτουν κάθε μέρα και δεν θα το δουν ακόμη κι αυτοί που ενδιαφέρονται.
aposal
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Re: Προσκυνηματική Επίσκεψη στο Α.Ο. το 2011

Δημοσίευση από aposal »

Καλόν είναι να αλλάξει και ο τίτλος του θέματος, προσθέτοντας τον χρονικό του προσδιορισμό, πχ Μάϊος 2011, και βλέπουμε.
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.
Άβαταρ μέλους
panagiotisspy
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Re: Προσκυνηματική Επίσκεψη στο Α.Ο. (το Μάϊο;) του 2011

Δημοσίευση από panagiotisspy »

Γιατί τόση στασιμότητα σε αυτό το θέμα? :105

Ας το δραστηριοποιήσουμε λοιπόν! :smile:

Α: ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ:
Δηλώνω επισήμως τη συμμετοχή μου στο μεγάλο φορουμικό προσκύνημα (με κάποια επιφύλαξη).
Είναι αλήθεια πως ως τώρα, ΔΕΝ είδα σαφείς δηλώσεις συμμετοχών από άλλους, παρά μόνο νύξεις του τύπου: "θα πάμε? πότε? πώς?" κλπ.

Β: ΔΙΑΡΚΕΙΑ:
Προτείνω να οργανωθεί όπως πέρυσι 7ήμερο προσκύνημα, με τη δυνατότητα όσων θέλουν να αποχωρήσουν νωρίτερα.

Γ: ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΙΣΟΔΟΥ:
Είχα στο μυαλό μου το φετινό προσκύνημά μας να είναι χρονικά εφικτό να το ακολουθήσουν και οι αδελφοί που ασχολούνται με την εκπαίδευση. Βέβαια αυτό δυσχεραίνει άλλους αδελφούς, όπως ο φίλος μου ο Δημήτρης και πιθανόν και άλλοι, οι οποίοι τους θερινούς μήνες έχουν πολλή δουλειά.
Αλλά αν για τους δεύτερους είναι αρκετά έως πολύ δύσκολο το καλοκαίρι, για τους πρώτους είναι εντελώς αδύνατον το "μη καλοκαίρι".
Γι' αυτό προτείνω ως ημερομηνία εισόδου, την ΚΥΡΙΑΚΗ 19 ΙΟΥΝΙΟΥ 2011.
Υπάρχουν και άλλοι λόγοι γι' αυτή την πρόταση.
Να περιοριστεί η πιθανότητα κρύου, κακοκαιρίας, απαγορετικού απόπλου, κάτι που αντιμετωπίσαμε πέρυσι.
Η συγκεκριμένη ημερομηνία είναι μιά βδομάδα μετά την Πεντηκοστή (η οποία είναι στις 12 Ιουνίου), άρα θάχουμε κάποιες περαιτέρω "δυνατότητες" φιλοξενίας μετά την αποχώρηση του πολύ κόσμου.
Ενας άλλος λόγος, είναι να αποφύγουμε την "ανελέητη" περσινή "οσπριοφαγία", θυμάστε τι έγινε με τα αλλεπάλληλα φασόλια, φακές, ρεβύθια και κουκιά!! :lol: :lol: :lol:), μιάς και την προτεινόμενη περίοδο υπάρχει "κατάλυση εις πάντα"!
(Εντάξει πλάκα κάνω, :8 αυτό είναι το τελευταίο που μας ενδιαφέρει! :P :smile: ).
Και φυσικά εννοείται, ότι η ημερομηνία που τελικά θα προκριθεί θα είναι αυτή που θα αποφασίσει η πλειοψηφία. Ας προτείνουν λοιπόν όλοι οι αδελφοί την ημερομηνία που προτιμούν.

Δ: ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ:
Εχω κατά νου μιά πρόταση περί του προγράμματος, η οποία χωρίζεται σε δύο εκδοχές.
1. Είτε πρόταση με την προϋπόθεση μη διάσπασης του φόρουμ, δηλαδή να είμαστε όλοι μαζί κατά τα περσινά πρότυπα.
2. Είτε κατακερματισμό του φόρουμ σε δύο τμήματα. Ενα μεγάλο και "συμπαγές" όπως πέρυσι. Και ένα ολιγαριθμότερο του πρώτου, με περισσότερη πεζοπορία και επίσκεψη στον νότιο Αθωνα. Σε αυτή την περίπτωση, αν τελικά προτιμηθεί, οι δύο ξεχωριστές ομάδες, θα "σμίξουν", την 1η,3η,4η και 7η μέρα του προσκυνήματος. Και επίσης όλα τούτα πλαισιώνονται με την ύπαρξη εναλλακτικού σχεδίου (plan b :lol: ), για την περίπτωση αλλαγής γνώμης κάποιων κατά την διάρκεια του προσκυνήματος, κούραση από τις πεζοπορίες κλπ.
Αλλά αυτό δεν είναι του παρόντος, ας το συζητήσουμε αργότερα και ας ακουστούν και όλων των αδελφών οι ιδέες.

Ε: ΟΡΓΑΝΩΣΗ:
Εχω ξαναγράψει, ότι δυστυχώς φέτος δεν έχω τη δυνατότητα να αναλάβω την διοργάνωση. Και μάλιστα τους προσεχείς 3 μήνες θα βρίσκομαι πολύ σπάνια παρών στο φόρουμ και γενικότερα στο διαδίκτυο.
Ας οριστεί λοιπόν κάποιος άλλος οργανωτής. Ή όποιος θέλει ας αυτοπροταθεί.
Προσωπικά πάντως προτείνω τον Νικηφόρο, ο οποίος είναι έμπειρος, γνωρίζει τις σχετικές συνθήκες και την αντιμετώπισή τους και ξέρει το Αγιον Ορος σαν το σπίτι του.

Τέλος θα ήθελα να επισημάνω, ότι επειδή προγραμματίζονται διάφορα άλλα προσκυνήματα πριν από το μεγάλο φορουμικό, είναι απολύτως αυτονόητο και φυσιολογικό, αυτοί που συμμετέχουν σε αυτά αλλά θέλουν να συμμετάσχουν και στο παρόν, να μην έχουν αυτή την "ενέργεια" και αυτόν τον "πόθο" ο οποίος υπήρχε πέρυσι.
Είναι λογικό αυτό.
Και για να το αντιμετωπίσουμε, πρέπει χάριν της οργάνωσης, να προσπαθήσουμε όλοι λιγάκι παραπάνω.

Μακάρι όλα να πάνε καλά και να ξανανιώσουμε με τη Βοήθεια της Παναγίας μας τις περσινές όμορφες, αδελφικές, πνευματικές στιγμές που αισθανθήκαμε πέρσι.

Αντε, καλή αρχή και καλή μας αντάμωση! :8
Δόξα Σοι ο Θεός! :smile:
Εάν ταις γλώσσαις των ανθρώπων λαλώ και των αγγέλων,Αγάπην δε μη έχω,γέγονα χαλκός ηχών ή κύμβαλον αλαλάζον. Και εάν έχω προφητείαν και ειδώ τα μυστήρια πάντα και πάσαν την γνώσιν και έχω πάσαν την πίστιν,ώστε όρη μεθιστάνειν,Αγάπην δε μη έχω, ουδέν ειμί.
Άβαταρ μέλους
panagiotisspy
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Με το μεγάλο προσκύνημα τι θα γίνει? :105
Ούτε φωνή, ούτε ακρόαση.. :(

Εχω πει, ότι εγώ αδυνατώ να το οργανώσω.
Πρέπει να το αναλάβει κάποιος άλλος.

Εστω δηλώσεις συμμετοχής?
Τίποτα δε βλέπω.. :(

Πέρυσι τέτοια εποχή είχαμε καμμιά 15αριά συμμετοχές και κοντεύαμε να ολοκληρώσουμε το πρόγραμμα.. :?

Το εγχείρημα μαζικού φορουμικού προσκυνήματος, είναι κάπως πολύπλοκο, χρονοβόρο και απαιτεί κάποια σπουδή και ενασχόληση παραπάνω.

Πρέπει να το πάρουμε "ζεστά".
Αν αργήσουμε πολύ, μετά δεν θα προλαβαίνουμε.

Βέβαια, δεν χάθηκε ο κόσμος, μπορεί και να μην γίνει, δεν πειράζει, ας είναι Ευλογημένο.

Αν όμως θέλουμε να γίνει πρέπει να αρχίσουμε να το συζητάμε ΑΜΕΣΑ.
Εάν ταις γλώσσαις των ανθρώπων λαλώ και των αγγέλων,Αγάπην δε μη έχω,γέγονα χαλκός ηχών ή κύμβαλον αλαλάζον. Και εάν έχω προφητείαν και ειδώ τα μυστήρια πάντα και πάσαν την γνώσιν και έχω πάσαν την πίστιν,ώστε όρη μεθιστάνειν,Αγάπην δε μη έχω, ουδέν ειμί.
nikiforos
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από nikiforos »

Παναγιώτη μην ανησυχείς για το Μεγάλο προσκύνημα!!! Εκτιμώ ότι θα υπάρξουν συμμετοχές και ίσως περισσότερες από τις περυσινές...
Εξ άλλου , το ότι υπάρχει σε αρκετούς από εμάς η εμπειρία της συνύπαρξης τόσων πολλών Φίλων που μέχρι τότε ήταν Άγνωστοι οι περισσότεροι μεταξύ τους είναι θετικό!!!. Καλό θα ήταν όμως να ξεκινήσει να γίνονται οι Δηλώσεις.... συμμετοχής ή έστω η εκδήλωση ενδιαφέροντος!!! ας ανοίξουμε κατάλογο:
1. Παναγιώτης (panagiotisspy)
2. Νικηφόρος (nikiforos) 7 ημέρες
3. Χρήστος ( chrissirak) 7 ημέρες
Συλλογάται Καλά!!!, όποιος Συλλογάται Ελεύθερα , Χριστιανικά και Ορθόδοξα......
Άβαταρ μέλους
panagiotisspy
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δόξα τω Θεώ Νικηφόρε, επιτέλους μιά απάντηση! :8

Πάμε γερά λοιπόν!
nikiforos έγραψε:1. Παναγιώτης (panagiotisspy) 7 ημέρες
ravniotis
Βασικός Αποστολέας
Βασικός Αποστολέας

Δημοσίευση από ravniotis »

αγαπητε νικηφορε, εφοσον έκανες την αρχη και υπηρξε ηδη η παροτρυνση του παναγιωτη καλό θα ήταν να αναλαβεις συντονιστης και να προτεινεις ημερομηνιες και προγραμμα.εγω απο την πλευρα μου δηλωνω αρχικα παρων τοσο ως βοηθος του συντονιστη οσο και στο προσκυνημα αν γινει μετα τις 15 ιουνιου
Άβαταρ μέλους
Dimitris39
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από Dimitris39 »

Ασε αναλαμβανω εγω εαν θελετε
ερχομαστε να σας παρουμε και απο το σπιτι σας......
εμ για να δειτε οτι το οργανονω καλυτερα απο τον Πανγιωτη
περυση σας εκανε ολους ανω κατω με την οργανωση να την πει κανεις

αποφασηστε και πειτε μου πριν μετανοησω ..........
Κύριε,Θεέ μου,Νύμφιε της ψυχής μου, λυτρωτή μου.
Μνήσθητί μου εν τη βασιλεία σου

«Χαίροις μετά Θεόν ή Θεός, τα δευτερεία της Τριάδος ή έχουσα»

ἳνα ὦσιν ἓν, καθώς ἡμεῖς

Θεέ μου σ'αγαπώ
nikiforos
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από nikiforos »

ravniotis έγραψε:αγαπητε νικηφορε, εφοσον έκανες την αρχη και υπηρξε ηδη η παροτρυνση του παναγιωτη καλό θα ήταν να αναλαβεις συντονιστης και να προτεινεις ημερομηνιες και προγραμμα.εγω απο την πλευρα μου δηλωνω αρχικα παρων τοσο ως βοηθος του συντονιστη οσο και στο προσκυνημα αν γινει μετα τις 15 ιουνιου
Καλό είναι να υπάρξουν πρώτα οι δηλώσεις συμμετοχής ή η εκδήλωση ενδιαφέροντος και στη συνέχεια αυτοί που θα δηλώσουν συμμετοχή να συμφωνήσουμε τόσο στην ημερομηνία εισόδου, όσο και στο πρόγραμμα της προσκυνηματικής μας Επίσκεψης που προσωπικά την βλέπω να πραγμοτοποιείται από 15 Μαϊου έως στις 26 ιουνίου 2011!!!

1. Παναγιώτης (panagiotisspy) 7 ημέρες
4. ; (ravniotis) ;
Συλλογάται Καλά!!!, όποιος Συλλογάται Ελεύθερα , Χριστιανικά και Ορθόδοξα......
theodore
Συστηματικός Αποστολέας
Συστηματικός Αποστολέας

Δημοσίευση από theodore »

Νικηφόρε...βιάζεσαι.
Κάτσε να ζούμε μέχρι τότε...
Απάντηση

Επιστροφή στο “Αλληλογνωριμία & Συναντήσεις μελών του agiooros.net”